Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, squib είπε

δεν έχω ακούσει τόσα θέματα με realme

Ούτε εγώ , το σκέφτηκα βέβαια επειδή πριν είχα xiaomi και τώρα που έχει η γυναίκα μου έχει θέμα στο C3 με το android auto και είχα και εγώ στο 2008 με το xiaomi. Απλά εκεί έστειλα το αμάξι και δεν με απασχόλησε :D

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ούτε εγώ , το σκέφτηκα βέβαια επειδή πριν είχα xiaomi και τώρα που έχει η γυναίκα μου έχει θέμα στο C3 με το android auto και είχα και εγώ στο 2008 με το xiaomi. Απλά εκεί έστειλα το αμάξι και δεν με απασχόλησε :D

γενικά έχουν ένα θέμα μερικά brands με το bluetooth compatibility καθώς και το android auto in general, πχ Huawei σειρές Lite. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν Τρίτη πάω για test drive σειρά 1 .

Δεν έμεινε τίποτα άλλο να δω , αν δεν με συγκλονίσει με βλέπω για 2λιτρο FR ή μένω με αυτό που έχω

Επεξ/σία από tsofras
  • Like 2
Δημοσ.
19 ώρες πριν, tsofras είπε

Λοιπόν Τρίτη πάω για test drive σειρά 1 .

Δεν έμεινε τίποτα άλλο να δω , αν δεν με συγκλονίσει με βλέπω για 2λιτρο FR ή μένω με αυτό που έχω

εγώ ψηφίζω  πήγαινε στο fr η κάτσε με αυτό που έχεις. 

έχει ενδιαφέρον η σειρά Ο Θωμάς και η σεατ. αγωνία περιπέτεια δράση πλοκή αναπάντεχος καταστάσεις.που μας κρατάει σε  ανυπομονησία να δούμε το επόμενο επεισόδιο.

αν πάρεις τον ασσο δεν βγάζει τίποτα προβλήματα άρα δεν θα έχει ενδιαφέρον.

Υ.γ. για να σε συγκλονίσει ο άσσος μιλάμε για πάνω από 40 45κ νομίζω θα καλή έκδοση με 180 hp.συν τα πακέτα επάνω νομίζω.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, mp123 είπε

εγώ ψηφίζω  πήγαινε στο fr η κάτσε με αυτό που έχεις. 

έχει ενδιαφέρον η σειρά Ο Θωμάς και η σεατ. αγωνία περιπέτεια δράση πλοκή αναπάντεχος καταστάσεις.που μας κρατάει σε  ανυπομονησία να δούμε το επόμενο επεισόδιο.

αν πάρεις τον ασσο δεν βγάζει τίποτα προβλήματα άρα δεν θα έχει ενδιαφέρον.

Υ.γ. για να σε συγκλονίσει ο άσσος μιλάμε για πάνω από 40 45κ νομίζω θα καλή έκδοση με 180 hp.συν τα πακέτα επάνω νομίζω.

Έχω ακούσει αναφορές για τον κινητήρα αλλά δεν ξέρω ακριβώς τι παίζει.

Περισσότερο πάω για τεστ ντραιβ , γιατί όλο συχτιρίζω αλλά όταν πάω και οδηγάω κάποιο τελικά δεν μου αρέσει σε σχέση με αυτό που έχω. Τελευταίο hatchback είναι η σειρά 1 , αν δεν μου γεμίσει το μάτι θα σταματήσω να κοιτάω

Το δίλιτρο το σκέφτομαι απο πλευράς κινητήρα μόνο (τα αρνητικά του)

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tsofras είπε

Έχω ακούσει αναφορές για τον κινητήρα αλλά δεν ξέρω ακριβώς τι παίζει.

Περισσότερο πάω για τεστ ντραιβ , γιατί όλο συχτιρίζω αλλά όταν πάω και οδηγάω κάποιο τελικά δεν μου αρέσει σε σχέση με αυτό που έχω. Τελευταίο hatchback είναι η σειρά 1 , αν δεν μου γεμίσει το μάτι θα σταματήσω να κοιτάω

Το δίλιτρο το σκέφτομαι απο πλευράς κινητήρα μόνο (τα αρνητικά του)

Μη ξανά μπλέξεις με σεατ. Βλέπεις τι τραβάς 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, paylidis είπε

Μη ξανά μπλέξεις με σεατ. Βλέπεις τι τραβάς 

Ε ρε μαν δεν μου αρέσει και τίποτα άλλο , αμάξι μόνο για αξιοπιστία δεν παίρνω αφού φια βόλτες το έχω

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ε ρε μαν δεν μου αρέσει και τίποτα άλλο , αμάξι μόνο για αξιοπιστία δεν παίρνω αφού φια βόλτες το έχω

Εάν είναι ρε σύ να σου βγάζει το χτικιο στο τέλος ούτε για βόλτες δε θα το θες 

😂

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, JailbrokenDiesel είπε

βρε μπας κ ειναι too much fuzz για 5-6Κ χλμ τον χρονο;; 

να ανεβεις πανω απο 30,000ευρω;;

Είναι αλλά ένα χόμπι έχουμε 😅

Δεν θα ανέβω πάνω από 30 όμως, πάω να την οδηγήσω και αν μου αρέσει να κοιτάξω να μεταχειρισμένο που παίζει 28.000 και κάτι.

Όπως και δίλιτρο FR που παίζει τώρα στα 29500

Παραπάνω δεν πάω

Επεξ/σία από tsofras
Δημοσ.

Άσε είχε ένα Formentor στα 31900 ούτε βδομάδα δεν έμεινε και πριν μία ημέρα το βλέπω στα 34000 απο έμπορο μεταχειρισμένων . Το τσίμπησαν προφανώς και έβαλαν καπέλο γιατί μάλλον χάλαγε τις τιμές

• Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Καλημέρες

Έχω μπεί στο FB club της BMW F40 , διαβάζω για τριξίματα στο ταμπλό , λάστιχα που κόβονται στις πόρτες , γνωστό θέμα με κροτάλισμα στην wastegate όταν το προφιλ είναι σε eco / comfort απο το κλαπέτο

Καλά πάει και αυτή :D

Επίσης διαβάζω για 300ε για λάδια-φίλτρα μόνο 🤣

• Like 1
  • Confused 1
  • Δημιουργία νέου...