Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, and_64 είπε

Κλαίω με τις ζάντες και τα φρένα που δείχνουν σαν cd μέσα😂😂 

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω αυτή τη μανία του φαίνεσθαι...

Κοίτα υπάρχει η μανία του φαίνεσθαι και η μανία να σου αρέσει το αμάξι.

Προσωπικά θα έπαιρνα / έβαζα πακέτο M , όχι για να δείχνω ότι έχω Μ απλά επειδή είναι ομορφότερο το αμάξι

2 λεπτά πριν, polyvios είπε

Ήσυχο στον δρόμο... δεν θα νιώθεις λακούβες! Ελέφαντες θα νιώθεις... 🤣

Ορίστε υπάρχει και αυτό

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/331433586-bmw-x2

Το θέμα είναι ότι αν είναι στα φτάσεις στα 33-34 χιλιάρικα έχεις καλύτερες επιλογές απο απλά vag ή toyota

• Like 4
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tsofras είπε

Κοίτα υπάρχει η μανία του φαίνεσθαι και η μανία να σου αρέσει το αμάξι.

Προσωπικά θα έπαιρνα / έβαζα πακέτο M , όχι για να δείχνω ότι έχω Μ απλά επειδή είναι ομορφότερο το αμάξι

Ναι το mpack θα το εβαζα και γω (μαζι με τα m φρένα!) γιατί οντως αλλάζει το αυτοκίνητο και μεσα (καθισματα, τιμονι, ραφες κλπ) αλλά αυτό στην αγγελία είναι καρνάβαλος...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, and_64 είπε

Ναι το mpack θα το εβαζα και γω (μαζι με τα m φρένα!) γιατί οντως αλλάζει το αυτοκίνητο και μεσα (καθισματα, τιμονι, ραφες κλπ) αλλά αυτό στην αγγελία είναι καρνάβαλος...

Εγώ είμαι κάγκουρας , το έχω δηλώσει. Άνετα θα το έπαιρνα με εξαίρεση τις ζάντες που τις θεωρώ υπερβολικές και στην πρώτη λακούβα θα μου φύγει το σφράγισμα που έκανα πριν 5 μέρες :D

Δημοσ.
Στις 6/3/2023 στις 7:23 ΜΜ, tsofras είπε

Ε υπάρχουν και SUV που έχουν ωραία αίσθηση ρε παιδί μου όπως formentor, Q3 sport back

Το λοιπόν διέγραψα το κινητό, pair δεν ξαναγίνεται στο αμάξι με Bluetooth.

Το αστείο είναι ότι για να παίζει ο ήχος στο κινητό μέσω του full link θέλει να έχει γίνει pair με Bluetooth.

Οπότε έδωσα 315€ για να έχω χάρτες και δεν μπορώ πλέον να μιλήσω στο τηλέφωνο 😅

Θα δοκιμάσω και με την συσκευή της γυναίκας μου μήπως τραβάει κάποιο ζόρι το κινητό

Εν τω μεταξύ μου είπαν ότι ήμουν ο πρώτος που το ενεργοποίησαν στην Αργυρούπολη, ελπίζω να μην ξέχασαν τίποτα και έχω θέμα

Πάντως και εγώ πρόσφατα το ενεργοποίησα και μια χαρά δουλεύει παράλληλα και το τηλέφωνο με bluetooth...

• Like 1
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, ge-lyk είπε

Πάντως και εγώ πρόσφατα το ενεργοποίησα και μια χαρά δουλεύει παράλληλα και το τηλέφωνο με bluetooth...

δεν ξέρω μπορεί να έχει φάει κανα κόλλημα το τηλέφωνο , πρέπει να δοκιμάσω

• Like 1
Δημοσ.
Στις 6/3/2023 στις 8:23 ΜΜ, tsofras είπε

Τι να κάνουμε ρε μαν που το τώρα είναι φυτεμένες οι οθόνες και κρέμεσαι απο την εταιρεία ? Μία χαρά ήταν η εποχή των 2 DIN που έβαζες ότι γούσταρες και μόνος σου κιόλας.

Ναι Android έχω , να υπολογίσω άλλο ένα χιλιάρικο για να παίζει το full link δλδ για iPhone ? :D

Θα ιδρώσει το αυτί τους ,  όπως ίδρωσε για το σαζμαν ολόκληρη seat ισπανίας, αλλά ναι δίκιο έχεις

Δεν εχει σχεση το φυτεμα, υπαρχουν πλεον κιτ για ολα τα αυτοκινητα, τεσπα, απαραδεκτοι ειναι και την πληρωνει ο αγοραστης.

Στις 6/3/2023 στις 8:13 ΜΜ, zanskou είπε

ρε συ υπάρχει κάτι που να έχει δουλέψει στο αυτοκίνητο όπως θα έπρεπε να δουλεύει ; προσωπικά εχω απογοητευτεί και μονο που τα έχω διαβασει ολα οσα εχεις γράψει κατά καιρούς. όλο αυτό μοιάζει με παραμάγαζο οχι με σοβαρη μαρκα 

Παραμαγαζο εγινε απο τη στιγμη που την πηρε το γκρουπ κουβαγκεν και ξεφτυλιστηκε και η audi μαζι με την seat ( κατι S3-S4 θελω να βγαλουν το αυτοκολητο με τους κυκλους να δω απο κατω κατι.... ουτε να αλλαξουν το πλαστικο της μηχανης δεν μπηκαν στον κοπο να κανουν για να γλυτωσουν 10€ σε καθε οχημα, οι γυφτοι και μετα λεμε για την φιατ :) ). Sorry αλλα ειναι η αληθεια. Μια χαρα τιμια αυτοκινητα εβγαζε πριν οταν ηταν μονη της. δεν χρειαζοταν την Das Auto.

Στις 6/3/2023 στις 9:01 ΜΜ, tsofras είπε

Άλλο λέω ρε παιδιά , μήπως δεν το περιγράφω σωστά ? Και στο FB club Που το έγραψα κανείς δεν κατάλαβε τι λέω :D

Ξεχάστε το full link

Δεν μπορώ να συνδέσω πλέον το κινητό με bluetooth απο όταν το έβαλα

ωραια , πας αντιπροσωπεια να στο φτιαξουν αλλιως τα λεφτα σου πισω. τοσο απλα.

Στις 6/3/2023 στις 9:58 ΜΜ, Thranduil84 είπε

Ψάξε στις ρυθμίσεις σου, έχει επιλογή να συνδέσεις την συσκευή είτε ως android auto είτε ως Bluetooth συσκευή για κλήσεις κ μουσική. Προφανώς με την ενεργοποίηση του full link η συσκευή είναι ρυθμισμένη στην επιλογή android auto για αυτό δεν μπορείς να την χρησιμοποιήσεις σαν Bluetooth.

Εαν ισχυει αυτο ειναι καραbugia. Κανονικα θα επρεπε να δουλευει με το bluetooth ταυτοχρονα με android auto.

Στις 6/3/2023 στις 10:39 ΜΜ, tsofras είπε

Μου είπαν αν δεν υποστηρίζεται απο το κινητό σου δεν γίνεται επιστροφή επειδή δεν βγαίνει μετά

Μα ειναι προβλημα δικο τους , οχι του κινητου σου.

• Like 4
Δημοσ.
2 ώρες πριν, NTC Labs είπε

Εαν ισχυει αυτο ειναι καραbugia. Κανονικα θα επρεπε να δουλευει με το bluetooth ταυτοχρονα με android auto.

H φάση στα vag παίζει ως εξής. Όταν συνδέσεις το CarPlay/android auto, απενεργοποιείται αυτόματα το Bluetooth και οι κλήσεις γίνονται μέσω του smartphone interface (CarPlay δλδ). Δεν είναι παράλογο. Παράλογο είναι ότι του διέλυσε τελείωσε όλο το multimedia και εκτιμώ ότι έχει γίνει λάθος εγκατάσταση 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, paylidis είπε

H φάση στα vag παίζει ως εξής. Όταν συνδέσεις το CarPlay/android auto, απενεργοποιείται αυτόματα το Bluetooth και οι κλήσεις γίνονται μέσω του smartphone interface (CarPlay δλδ). Δεν είναι παράλογο. Παράλογο είναι ότι του διέλυσε τελείωσε όλο το multimedia και εκτιμώ ότι έχει γίνει λάθος εγκατάσταση 

Νομίζω ότι έχει κολλήσει το κινητό του @tsofras

Πριν πάει αντιπροσωπία, καλό είναι, να κάνει μια απεγκατασταση του android auto, από το κινητό του και εν συνεχεία επανεγκατασταση 

Επεξ/σία από Peugeot208
  • Like 3
Δημοσ.
Στις 8/3/2023 στις 10:09 ΜΜ, Peugeot208 είπε

Νομίζω ότι έχει κολλήσει το κινητό του @tsofras

Πριν πάει αντιπροσωπία, καλό είναι, να κάνει μια απεγκατασταση του android auto, από το κινητό του και εν συνεχεία επανεγκατασταση 

εγώ λέω καλύτερα να κανει απεγκατασταση όλο το αυτοκίνητο.  μια χαρά είμαι το κινητό.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, tsofras είπε

δεν ξέρω μπορεί να έχει φάει κανα κόλλημα το τηλέφωνο , πρέπει να δοκιμάσω

θα τολμήσω να κάνω μια μαντεψιά, xiaomi?

• Like 1

• Δημιουργία νέου...