tsofras Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 43 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Ακόμη χειρότερα δηλαδή. 😛 Χάλασε και το bluetooth τώρα ενώ πριν ήταν μια χαρά. Να δούμε τι άλλο θα χαλάσει μέχρι να το στείλεις. 😛 Ε μα αυτό εξηγώ τόση ώρα ότι πλέον δεν έχω απλή σύνδεση με Bluetooth Δεν υπάρχει και τίποτα άλλο να κοιτάξω σε άλλο αμάξι, τα έχω δει όλα
JailbrokenDiesel Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 α καλα.. δηλαδη απενεργοποιησαν το BT απο το infotainment? σε μενα (iphone) εχει επιλογη απο το μενου του ΚΙΑ πως θελω να κανω προβολη στην οθονη, με BT connection η ασυρματο CarPlay και στις 2 περιπτωσεις κανεις κλησεις/ακους μουσικη κανονικα 1
terry308 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 @tsofras Μα φανταστώ ότι έκανες unpair τη συσκευή από το μενού αποθηκευμένων συνδεδεμένων συσκευών του Infotainment και αντίστοιχα το seat από το μενού Bluetooth του κινητού ;; 1
dtk-386 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, polyvios είπε Δεν έχει δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης με τα android. Μόνο τα iPhone μπορούν. Η συσκευή μου είναι s23 plus https://youtu.be/9WVTAuJhUeo https://youtu.be/E_dT6fX9o3I Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2023 από dtk-386
polyvios Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 21 λεπτά πριν, dtk-386 είπε https://youtu.be/9WVTAuJhUeo https://youtu.be/E_dT6fX9o3I Τα έχω ξαναδεί τα συγκεκριμένα βιντεάκια. Δεν θα τολμήσω να μπω ως engineer mode κάτι που καταγράφεται log και μπορούν να το καταλάβουν και να μου κόψουν την εγγύηση. Πάντως, δεν μου δούλεψε γενικότερα. Αν κάποιος το έχει κάνει επιτυχώς, είμαι με ανοιχτά τα αυτιά...μάλλον ανοιχτά τα μάτια!
dtk-386 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Ο πρώτος είναι Έλληνας. Δεν μπήκε πουθενά. Απλά το σύνδεσε αν είδες. Δεν το έχω το αμάξι ακόμη στα χέρια μου (στης συζύγου για την ακρίβεια). Όταν έρθει θα ενημερώσω. 1
paylidis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 11 ώρες πριν, tsofras είπε Άλλο λέω ρε παιδιά , μήπως δεν το περιγράφω σωστά ? Και στο FB club Που το έγραψα κανείς δεν κατάλαβε τι λέω Ξεχάστε το full link Δεν μπορώ να συνδέσω πλέον το κινητό με bluetooth απο όταν το έβαλα Κατάλαβα τι λες. Πήγαινε κ πες τους να σου κάνουν πλήρη επαναφορά και αναβάθμιση του infotainment (αν υπάρχει). Την έχει ακούσει πανηγυρικά το σύστημα. Στο κάτω κάτω πες τους ορίστε συνδέστε το να σας δω… 4
Thranduil84 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Στο δικό μου τουλάχιστον όταν συνδέω το android Auto ενσύρματα παράλληλα συνδέεται κ με Bluetooth για χρήση όμως του android auto. Πρέπει να μπω σε ρυθμίσεις συσκευής κ να επιλέξω αν θέλω η συσκευή να πραγματοποιεί αυτόματα σύνδεση ως android auto η ως Bluetooth συσκευή. Έχω την εντύπωση ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει κ σε εσένα, κατέβασα το manual του Leon κ αναφέρει κάτι παρόμοιο στις σελίδες 190- 191. Στις Bluetooth συνδέσεις του κινητού δεν εμφανίζεται πλέον το multimedia system του αυτοκινήτου;
tsofras Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 6 ώρες πριν, Thranduil84 είπε Στο δικό μου τουλάχιστον όταν συνδέω το android Auto ενσύρματα παράλληλα συνδέεται κ με Bluetooth για χρήση όμως του android auto. Πρέπει να μπω σε ρυθμίσεις συσκευής κ να επιλέξω αν θέλω η συσκευή να πραγματοποιεί αυτόματα σύνδεση ως android auto η ως Bluetooth συσκευή. Έχω την εντύπωση ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει κ σε εσένα, κατέβασα το manual του Leon κ αναφέρει κάτι παρόμοιο στις σελίδες 190- 191. Στις Bluetooth συνδέσεις του κινητού δεν εμφανίζεται πλέον το multimedia system του αυτοκινήτου; Εμφανίζεται αλλά αποτυγχάνει η σύνδεση
zanskou Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 31 λεπτά πριν, tsofras είπε Εμφανίζεται αλλά αποτυγχάνει η σύνδεση Φαντάζομαι έχεις διαγραψει και απο τη συσκευή σου το αυτοκινητο και προσπάθησες εξ αρχής ε ; 1
Thranduil84 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, tsofras είπε Εμφανίζεται αλλά αποτυγχάνει η σύνδεση Δοκίμασε με κάποιο κινητό που δεν έχεις συνδέσει ποτέ στο σύστημα πολυμέσων του αυτοκινήτου. Κάπως έτσι την πάτησα κ εγώ την προηγούμενη εβδομάδα που παρέλαβα το αυτοκίνητο μου, ο υπεύθυνος παραδόσεων σύνδεσε το κινητό μου μέσω android auto κ μετά δεν μπορούσα να το συνδέσω μέσω Bluetooth. Απλά έτυχε να έρθει η νέα συσκευή μου την επόμενη μέρα κ όταν πήγα να συνδέσω εκείνη το κατάλαβα. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2023 από Thranduil84 1
tsofras Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, Thranduil84 είπε Δοκίμασε με κάποιο κινητό που δεν έχεις συνδέσει ποτέ στο σύστημα πολυμέσων του αυτοκινήτου. Κάπως έτσι την πάτησα κ εγώ την προηγούμενη εβδομάδα που παρέλαβα το αυτοκίνητο μου, ο υπεύθυνος παραδόσεων σύνδεσε το κινητό μου μέσω android auto κ μετά δεν μπορούσα να το συνδέσω μέσω Bluetooth. Απλά έτυχε να έρθει η νέα συσκευή μου την επόμενη μέρα κ όταν πήγα να συνδέσω εκείνη το κατάλαβα. Θα δοκιμάσω με της γυναίκας μου , απλά βαρέθηκα σήμερα
mp123 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 6/3/2023 στις 7:40 ΜΜ, tsofras είπε Δουλεύει το alarm και το Hola στους καθρέφτες Ναι δεν ξέρω αν φταίει ο covid αλλά απογοήτευση και απο την μάρκα και απο το after sales και οι υαλοκαθαριστηρες ........ καλά είναι που δουλεύουν σωστα 3 πράγματα στο αυτοκίνητο .μην είμαστε πλεονεκτες. Υ.γ τελικά το θέμα που όταν βαζεις όπισθεν το αμάξι πάει μπροστά βρήκες λύση γιατί έχω χάσει επεισόδια εδώ; Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2023 από mp123
tsofras Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 6 ώρες πριν, mp123 είπε και οι υαλοκαθαριστηρες ........ καλά είναι που δουλεύουν σωστα 3 πράγματα στο αυτοκίνητο .μην είμαστε πλεονεκτες. Υ.γ τελικά το θέμα που όταν βαζεις όπισθεν το αμάξι πάει μπροστά βρήκες λύση γιατί έχω χάσει επεισόδια εδώ; Κατάλαβα γιατί γίνεται , λύση δεν βρήκα ..... Έχει έναν "τζόγο" ανάμεσα σε όπισθεν και πρώτη , που ενώ την έχεις κάνει πατητή αν μπεί στον τζόγο μπαίνει η πρώτη
tsofras Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Να πάρω ένα τέτοιο ? https://www.car.gr/classifieds/cars/view/330272065-bmw-218 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις