Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Ακόμη χειρότερα δηλαδή. 😛

Χάλασε και το bluetooth τώρα ενώ πριν ήταν μια χαρά.

Να δούμε τι άλλο θα χαλάσει μέχρι να το στείλεις. 😛

Ε μα αυτό εξηγώ τόση ώρα ότι πλέον δεν έχω απλή σύνδεση με Bluetooth

Δεν υπάρχει και τίποτα άλλο να κοιτάξω σε άλλο αμάξι, τα έχω δει όλα

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

α καλα.. δηλαδη απενεργοποιησαν το BT απο το infotainment?  
σε μενα (iphone) εχει επιλογη απο το μενου του ΚΙΑ πως θελω να κανω  προβολη στην οθονη, με BT connection η ασυρματο CarPlay

και στις 2 περιπτωσεις κανεις κλησεις/ακους μουσικη κανονικα

• Like 1
Δημοσ.

@tsofras Μα φανταστώ ότι έκανες unpair τη συσκευή από το μενού αποθηκευμένων συνδεδεμένων συσκευών του Infotainment και αντίστοιχα το seat από το μενού Bluetooth του κινητού ;;  

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Τα έχω ξαναδεί τα συγκεκριμένα βιντεάκια.

Δεν θα τολμήσω να μπω ως engineer mode κάτι που καταγράφεται log και μπορούν να το καταλάβουν και να μου κόψουν την εγγύηση.

Πάντως, δεν μου δούλεψε γενικότερα.

Αν κάποιος το έχει κάνει επιτυχώς, είμαι με ανοιχτά τα αυτιά...μάλλον ανοιχτά τα μάτια!

Δημοσ.

Ο πρώτος είναι Έλληνας. Δεν μπήκε πουθενά. Απλά το σύνδεσε αν είδες. Δεν το έχω το αμάξι ακόμη στα χέρια μου (στης συζύγου για την ακρίβεια). Όταν έρθει θα ενημερώσω. 

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, tsofras είπε

Άλλο λέω ρε παιδιά , μήπως δεν το περιγράφω σωστά ? Και στο FB club Που το έγραψα κανείς δεν κατάλαβε τι λέω :D

Ξεχάστε το full link

Δεν μπορώ να συνδέσω πλέον το κινητό με bluetooth απο όταν το έβαλα

Κατάλαβα τι λες. Πήγαινε κ πες τους να σου κάνουν πλήρη επαναφορά και αναβάθμιση του infotainment (αν υπάρχει). Την έχει ακούσει πανηγυρικά το σύστημα. Στο κάτω κάτω πες τους ορίστε συνδέστε το να σας δω…

• Like 4
Δημοσ.

Στο δικό μου τουλάχιστον όταν συνδέω το android Auto ενσύρματα παράλληλα συνδέεται κ με Bluetooth για χρήση όμως του android auto. Πρέπει να μπω σε ρυθμίσεις συσκευής κ να επιλέξω αν θέλω η συσκευή να πραγματοποιεί αυτόματα σύνδεση ως android auto η ως Bluetooth συσκευή. Έχω την εντύπωση ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει κ σε εσένα, κατέβασα το manual του Leon κ αναφέρει κάτι παρόμοιο στις σελίδες 190- 191. Στις Bluetooth συνδέσεις του κινητού δεν εμφανίζεται πλέον το multimedia system του αυτοκινήτου;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Thranduil84 είπε

Στο δικό μου τουλάχιστον όταν συνδέω το android Auto ενσύρματα παράλληλα συνδέεται κ με Bluetooth για χρήση όμως του android auto. Πρέπει να μπω σε ρυθμίσεις συσκευής κ να επιλέξω αν θέλω η συσκευή να πραγματοποιεί αυτόματα σύνδεση ως android auto η ως Bluetooth συσκευή. Έχω την εντύπωση ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει κ σε εσένα, κατέβασα το manual του Leon κ αναφέρει κάτι παρόμοιο στις σελίδες 190- 191. Στις Bluetooth συνδέσεις του κινητού δεν εμφανίζεται πλέον το multimedia system του αυτοκινήτου;

Εμφανίζεται αλλά αποτυγχάνει η σύνδεση

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, tsofras είπε

Φαντάζομαι έχεις διαγραψει και απο τη συσκευή σου το αυτοκινητο και προσπάθησες εξ αρχής ε ; 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, tsofras είπε

Δοκίμασε με κάποιο κινητό που δεν έχεις συνδέσει ποτέ στο σύστημα πολυμέσων του αυτοκινήτου. Κάπως έτσι την πάτησα κ εγώ την προηγούμενη εβδομάδα που παρέλαβα το αυτοκίνητο μου, ο υπεύθυνος παραδόσεων σύνδεσε το κινητό μου μέσω android auto κ μετά δεν μπορούσα να το συνδέσω μέσω Bluetooth. Απλά έτυχε να έρθει η νέα συσκευή μου την επόμενη μέρα κ όταν πήγα να συνδέσω εκείνη το κατάλαβα.

Επεξ/σία από Thranduil84
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Thranduil84 είπε

Δοκίμασε με κάποιο κινητό που δεν έχεις συνδέσει ποτέ στο σύστημα πολυμέσων του αυτοκινήτου. Κάπως έτσι την πάτησα κ εγώ την προηγούμενη εβδομάδα που παρέλαβα το αυτοκίνητο μου, ο υπεύθυνος παραδόσεων σύνδεσε το κινητό μου μέσω android auto κ μετά δεν μπορούσα να το συνδέσω μέσω Bluetooth. Απλά έτυχε να έρθει η νέα συσκευή μου την επόμενη μέρα κ όταν πήγα να συνδέσω εκείνη το κατάλαβα.

Θα δοκιμάσω με της γυναίκας μου , απλά βαρέθηκα σήμερα :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 6/3/2023 στις 7:40 ΜΜ, tsofras είπε

Δουλεύει το alarm και το Hola στους καθρέφτες :D

Ναι δεν ξέρω αν φταίει ο covid αλλά απογοήτευση και απο την μάρκα και απο το after sales

και οι υαλοκαθαριστηρες ........

καλά είναι που δουλεύουν  σωστα 3 πράγματα στο αυτοκίνητο .μην είμαστε πλεονεκτες.  

Υ.γ τελικά το θέμα που όταν βαζεις όπισθεν το αμάξι πάει μπροστά βρήκες λύση γιατί έχω χάσει επεισόδια εδώ;

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ.
6 ώρες πριν, mp123 είπε

και οι υαλοκαθαριστηρες ........

καλά είναι που δουλεύουν  σωστα 3 πράγματα στο αυτοκίνητο .μην είμαστε πλεονεκτες.  

Υ.γ τελικά το θέμα που όταν βαζεις όπισθεν το αμάξι πάει μπροστά βρήκες λύση γιατί έχω χάσει επεισόδια εδώ;

Κατάλαβα γιατί γίνεται , λύση δεν βρήκα .....

Έχει έναν "τζόγο" ανάμεσα σε όπισθεν και πρώτη , που ενώ την έχεις κάνει πατητή αν μπεί στον τζόγο μπαίνει η πρώτη :D

• Δημιουργία νέου...