polyvios Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 37 λεπτά πριν, dtk-386 είπε εγώ στη θέση σου θα απαιτούσα και ενεργοποίηση ασύρματου ή θα παραπονιόμουν. ρε φίλε έδωσες τόσα λεφτά είναι τουλάχιστον αισχρό. το i30 τα έχει όλα στην τιμή που το παίρνεις (ασύρματο android auto) εκεί στη Seat τι όνειρο είδαν??? Εγώ πάντως στο Kia sportage 2022 το android auto δουλεύει ΜΟΝΟ με καλώδιο. Όχι ασύρματα 1
paylidis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, polyvios είπε Εγώ πάντως στο Kia sportage 2022 το android auto δουλεύει ΜΟΝΟ με καλώδιο. Όχι ασύρματα Ασύρματα δουλεύουν τα iPhone. Τα android στα 7/10 αμάξια θέλουν καλώδιο 1
tsofras Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 11 λεπτά πριν, polyvios είπε Εγώ πάντως στο Kia sportage 2022 το android auto δουλεύει ΜΟΝΟ με καλώδιο. Όχι ασύρματα 10 λεπτά πριν, paylidis είπε Ασύρματα δουλεύουν τα iPhone. Τα android στα 7/10 αμάξια θέλουν καλώδιο Άλλο λέω ρε παιδιά , μήπως δεν το περιγράφω σωστά ? Και στο FB club Που το έγραψα κανείς δεν κατάλαβε τι λέω Ξεχάστε το full link Δεν μπορώ να συνδέσω πλέον το κινητό με bluetooth απο όταν το έβαλα
dtk-386 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 25 λεπτά πριν, polyvios είπε Εγώ πάντως στο Kia sportage 2022 το android auto δουλεύει ΜΟΝΟ με καλώδιο. Όχι ασύρματα Έχει την δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης ή αδυνατεί η συσκευή σου;
polyvios Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 4 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Έχει την δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης ή αδυνατεί η συσκευή σου; Δεν έχει δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης με τα android. Μόνο τα iPhone μπορούν. Η συσκευή μου είναι s23 plus
terry308 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Στο ibiza πάντως με Android είχα θέματα... αν και η συσκευή ήταν κορυφή στα χαρακτηριστικά της.... μετα πήγα σε 13αρι iPhone και όλα καλά... (ενσύρματη σύνδεση) 1
tsofras Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 22 λεπτά πριν, terry308 είπε Στο ibiza πάντως με Android είχα θέματα... αν και η συσκευή ήταν κορυφή στα χαρακτηριστικά της.... μετα πήγα σε 13αρι iPhone και όλα καλά... (ενσύρματη σύνδεση) Κάντε με να πάρω και iphone τώρα , πόσο θα μου κοστίσει ένας βρομοχάρτης στο αμάξι 1500ε
polyvios Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 5 λεπτά πριν, tsofras είπε Κάντε με να πάρω και iphone τώρα , πόσο θα μου κοστίσει ένας βρομοχάρτης στο αμάξι 1500ε Μπάσα, ευχαριστώ, δεν θέλω με τίποτα να αλλάξω το android! Εγώ προσπαθήσω να σε πείσω να μείνεις στο android, αν κατάλαβες... 😏 1
Thranduil84 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 49 λεπτά πριν, tsofras είπε Άλλο λέω ρε παιδιά , μήπως δεν το περιγράφω σωστά ? Και στο FB club Που το έγραψα κανείς δεν κατάλαβε τι λέω Ξεχάστε το full link Δεν μπορώ να συνδέσω πλέον το κινητό με bluetooth απο όταν το έβαλα Ψάξε στις ρυθμίσεις σου, έχει επιλογή να συνδέσεις την συσκευή είτε ως android auto είτε ως Bluetooth συσκευή για κλήσεις κ μουσική. Προφανώς με την ενεργοποίηση του full link η συσκευή είναι ρυθμισμένη στην επιλογή android auto για αυτό δεν μπορείς να την χρησιμοποιήσεις σαν Bluetooth. 1
tsofras Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 11 λεπτά πριν, Thranduil84 είπε Ψάξε στις ρυθμίσεις σου, έχει επιλογή να συνδέσεις την συσκευή είτε ως android auto είτε ως Bluetooth συσκευή για κλήσεις κ μουσική. Προφανώς με την ενεργοποίηση του full link η συσκευή είναι ρυθμισμένη στην επιλογή android auto για αυτό δεν μπορείς να την χρησιμοποιήσεις σαν Bluetooth. Τις έψαξα , δεν παίζει όταν πατάω μόνο το bluetooth. αφαίρεσα και το κινητό τελείως και πάλι δεν συνδέεται μόνο με bluetooth
XronisR Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 16 λεπτά πριν, tsofras είπε Τις έψαξα , δεν παίζει όταν πατάω μόνο το bluetooth. αφαίρεσα και το κινητό τελείως και πάλι δεν συνδέεται μόνο με bluetooth Στα mercedes κάνεις αίτημα επιστροφής χρημάτων και σου κλείνουν την υπηρεσία,νομίζω ήρθε η ώρα να το κάνεις...👍👍👍 1
tsofras Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 8 λεπτά πριν, XronisR είπε Στα mercedes κάνεις αίτημα επιστροφής χρημάτων και σου κλείνουν την υπηρεσία,νομίζω ήρθε η ώρα να το κάνεις...👍👍👍 Μου είπαν αν δεν υποστηρίζεται απο το κινητό σου δεν γίνεται επιστροφή επειδή δεν βγαίνει μετά
imr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, tsofras είπε Μου είπαν αν δεν υποστηρίζεται απο το κινητό σου δεν γίνεται επιστροφή επειδή δεν βγαίνει μετά Το πας από εκεί και τους λες συνδέστε το ασύρματα και αν δεν το κάνουν ζητας επιστροφή. Είναι κοροϊδία να πληρώνεις για ασύρματο android Auto και να σου λέει δεν υποστηρίζεται Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2023 από imr
tsofras Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 21 λεπτά πριν, imr είπε Το πας από εκεί και τους λες συνδέστε το ασύρματα και αν δεν το κάνουν ζητας επιστροφή. Είναι κοροϊδία να πληρώνεις για ασύρματο android Auto και να σου λέει δεν υποστηρίζεται Δεν είναι το θέμα μου το android auto. Δεν συνδέεται με απλό bluetooth πλέον το κινητό
Grim Ripper Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Ακόμη χειρότερα δηλαδή. 😛 Χάλασε και το bluetooth τώρα ενώ πριν ήταν μια χαρά. Να δούμε τι άλλο θα χαλάσει μέχρι να το στείλεις. 😛
Προτεινόμενες αναρτήσεις