Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

εγώ στη θέση σου θα απαιτούσα και ενεργοποίηση ασύρματου ή θα παραπονιόμουν.

ρε φίλε έδωσες τόσα λεφτά είναι τουλάχιστον αισχρό.

το i30 τα έχει όλα στην τιμή που το παίρνεις (ασύρματο android auto) εκεί στη Seat τι όνειρο είδαν???

Εγώ πάντως στο Kia sportage 2022 το android auto δουλεύει ΜΟΝΟ με καλώδιο. Όχι ασύρματα 

• Like 1
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, polyvios είπε

Εγώ πάντως στο Kia sportage 2022 το android auto δουλεύει ΜΟΝΟ με καλώδιο. Όχι ασύρματα 

Ασύρματα δουλεύουν τα iPhone. Τα android στα 7/10 αμάξια θέλουν καλώδιο 

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, polyvios είπε

10 λεπτά πριν, paylidis είπε

Ασύρματα δουλεύουν τα iPhone. Τα android στα 7/10 αμάξια θέλουν καλώδιο 

Άλλο λέω ρε παιδιά , μήπως δεν το περιγράφω σωστά ? Και στο FB club Που το έγραψα κανείς δεν κατάλαβε τι λέω :D

Ξεχάστε το full link

Δεν μπορώ να συνδέσω πλέον το κινητό με bluetooth απο όταν το έβαλα

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, polyvios είπε

Έχει την δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης ή αδυνατεί η συσκευή σου;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Έχει την δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης ή αδυνατεί η συσκευή σου;

Δεν έχει δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης με τα android. Μόνο τα iPhone μπορούν.

Η συσκευή μου είναι s23 plus 

Δημοσ.

Στο ibiza πάντως με Android είχα θέματα... αν και η συσκευή ήταν κορυφή στα χαρακτηριστικά της.... μετα πήγα σε 13αρι iPhone και όλα καλά... (ενσύρματη σύνδεση) 

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, terry308 είπε

Στο ibiza πάντως με Android είχα θέματα... αν και η συσκευή ήταν κορυφή στα χαρακτηριστικά της.... μετα πήγα σε 13αρι iPhone και όλα καλά... (ενσύρματη σύνδεση) 

Κάντε με να πάρω και iphone τώρα , πόσο θα μου κοστίσει ένας βρομοχάρτης στο αμάξι 1500ε :D

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, tsofras είπε

Κάντε με να πάρω και iphone τώρα , πόσο θα μου κοστίσει ένας βρομοχάρτης στο αμάξι 1500ε :D

Μπάσα, ευχαριστώ, δεν θέλω με τίποτα να αλλάξω το android! 

Εγώ προσπαθήσω να σε πείσω να μείνεις στο android, αν κατάλαβες... 😏

• Like 1
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, tsofras είπε

Άλλο λέω ρε παιδιά , μήπως δεν το περιγράφω σωστά ? Και στο FB club Που το έγραψα κανείς δεν κατάλαβε τι λέω :D

Ξεχάστε το full link

Δεν μπορώ να συνδέσω πλέον το κινητό με bluetooth απο όταν το έβαλα

Ψάξε στις ρυθμίσεις σου, έχει επιλογή να συνδέσεις την συσκευή είτε ως android auto είτε ως Bluetooth συσκευή για κλήσεις κ μουσική. Προφανώς με την ενεργοποίηση του full link η συσκευή είναι ρυθμισμένη στην επιλογή android auto για αυτό δεν μπορείς να την χρησιμοποιήσεις σαν Bluetooth.

• Thanks 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Thranduil84 είπε

Ψάξε στις ρυθμίσεις σου, έχει επιλογή να συνδέσεις την συσκευή είτε ως android auto είτε ως Bluetooth συσκευή για κλήσεις κ μουσική. Προφανώς με την ενεργοποίηση του full link η συσκευή είναι ρυθμισμένη στην επιλογή android auto για αυτό δεν μπορείς να την χρησιμοποιήσεις σαν Bluetooth.

Τις έψαξα , δεν παίζει όταν πατάω μόνο το bluetooth. αφαίρεσα και το κινητό τελείως και πάλι δεν συνδέεται μόνο με bluetooth

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, tsofras είπε

Τις έψαξα , δεν παίζει όταν πατάω μόνο το bluetooth. αφαίρεσα και το κινητό τελείως και πάλι δεν συνδέεται μόνο με bluetooth

Στα mercedes κάνεις αίτημα επιστροφής χρημάτων και σου κλείνουν την υπηρεσία,νομίζω ήρθε η ώρα να το κάνεις...👍👍👍

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, XronisR είπε

Στα mercedes κάνεις αίτημα επιστροφής χρημάτων και σου κλείνουν την υπηρεσία,νομίζω ήρθε η ώρα να το κάνεις...👍👍👍

Μου είπαν αν δεν υποστηρίζεται απο το κινητό σου δεν γίνεται επιστροφή επειδή δεν βγαίνει μετά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, tsofras είπε

Μου είπαν αν δεν υποστηρίζεται απο το κινητό σου δεν γίνεται επιστροφή επειδή δεν βγαίνει μετά

Το πας από εκεί και τους λες συνδέστε το ασύρματα και αν δεν το κάνουν ζητας επιστροφή. 

Είναι κοροϊδία να πληρώνεις για  ασύρματο android Auto και να σου λέει δεν υποστηρίζεται 

Επεξ/σία από imr
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, imr είπε

Το πας από εκεί και τους λες συνδέστε το ασύρματα και αν δεν το κάνουν ζητας επιστροφή. 

Είναι κοροϊδία να πληρώνεις για  ασύρματο android Auto και να σου λέει δεν υποστηρίζεται 

Δεν είναι το θέμα μου το android auto. Δεν συνδέεται με απλό bluetooth πλέον το κινητό

Δημοσ.

Ακόμη χειρότερα δηλαδή. 😛

Χάλασε και το bluetooth τώρα ενώ πριν ήταν μια χαρά.

Να δούμε τι άλλο θα χαλάσει μέχρι να το στείλεις. 😛

• Δημιουργία νέου...