tsofras Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Κοιτάω , ξανακοιτάω όλα τα αμάξια εδώ και τόσους μήνες μέχρι 32 -33 χιλιάρικα Τίποτα δεν μου αρέσει εκτός απο Leon , Formentor . Η σειρά 1 ωραία στο εσωτερικό αλλά δεν μπορώ να πω ότι τρελαίνομαι με το εξωτερικό Τα SUV μου μέσα , έχουμε μείνει με επιλογές μετρημένες στα δάχτυλα σε hatchback 2
Grim Ripper Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 27 λεπτά πριν, tsofras είπε Κοιτάω , ξανακοιτάω όλα τα αμάξια εδώ και τόσους μήνες μέχρι 32 -33 χιλιάρικα Τίποτα δεν μου αρέσει εκτός απο Leon , Formentor . Η σειρά 1 ωραία στο εσωτερικό αλλά δεν μπορώ να πω ότι τρελαίνομαι με το εξωτερικό Τα SUV μου μέσα , έχουμε μείνει με επιλογές μετρημένες στα δάχτυλα σε hatchback Θα σου έλεγα να δεις το Civic 1.5 αλλά δεν είναι το τελευταίο μοντέλο και επίσης είναι πολύ καγκούρικο απ' όσο έχεις πει. Δεν ξέρω αν μπορείς να βρεις άλλο body kit για να το φέρεις στα μέτρα σου. 😛
tsofras Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, Grim Ripper είπε Θα σου έλεγα να δεις το Civic 1.5 αλλά δεν είναι το τελευταίο μοντέλο και επίσης είναι πολύ καγκούρικο απ' όσο έχεις πει. Δεν ξέρω αν μπορείς να βρεις άλλο body kit για να το φέρεις στα μέτρα σου. 😛 Ναι του Type-R Τα χρυσοπουλάνε στο car.gr , δεν πληρώνω αμάξια περισσότερο απο όσο τα αγόρασαν και αν δεν είναι τουλάχιστον κάποιο ποσό κάτω απο την τιμή αγοράς. οκ δεν είμαι και απελπισμένος χωρίς αμάξι Και το δικό μου αν το βάλω τώρα δεν θα το βάλω 26000 επειδή κάνει 29 καινούριο με ένα χρόνο παράδοση Ξεφτίλα 1
paylidis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, tsofras είπε Και το δικό μου αν το βάλω τώρα δεν θα το βάλω 26000 επειδή κάνει 29 καινούριο με ένα χρόνο παράδοση Κακώς. Χαλάς τη πιάτσα. Ότι πιάνει θα το βάλεις. Καπιταλισμό έχουμε κ ελεύθερη οικονομία. Η ιδεολογία μας έφαγε..! (Κ εγώ ιδεολογικά το πήγαινα κάποτε αλλά όπως έγραψα μερικές σελίδες πριν ποτε κανένας δεν ίδρωσε ποσά λεφτά έχασα από ένα αμάξι, γιατί να ίδρωσω εγώ τώρα που είναι once in lifetime ευκαιρία να πάρω πίσω το ποσό που έδωσα στο ακέραιο-για να μη πω και παραπάνω..;) οτι λέει η αγορά, αυτή θα ακολουθήσεις - γνώμη μου. 3 1
tsofras Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 34 λεπτά πριν, paylidis είπε Κακώς. Χαλάς τη πιάτσα. Ότι πιάνει θα το βάλεις. Καπιταλισμό έχουμε κ ελεύθερη οικονομία. Η ιδεολογία μας έφαγε..! (Κ εγώ ιδεολογικά το πήγαινα κάποτε αλλά όπως έγραψα μερικές σελίδες πριν ποτε κανένας δεν ίδρωσε ποσά λεφτά έχασα από ένα αμάξι, γιατί να ίδρωσω εγώ τώρα που είναι once in lifetime ευκαιρία να πάρω πίσω το ποσό που έδωσα στο ακέραιο-για να μη πω και παραπάνω..;) οτι λέει η αγορά, αυτή θα ακολουθήσεις - γνώμη μου. Ναι δεν έχεις άδικο, έχω και εγώ τα κολλήματα μου. Τι να πάρω είναι το θέμα, μπαίνω και το αγαπάω και μετά κάτι γίνεται και το βρίζω. Μπήκα τώρα λέω πωπω ασε να το κρατήσω, με πήρε κάποιος τηλέφωνο και δεν μπορούσα να απαντήσω και τα πήρα στο κρανίο πάλι 😅 Πάντως αν πάρω κάτι θα έχει διακόπτες, όχι μόνο μία οθόνη για όλα Το CX30 τι λέει? 2
dtk-386 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 4 λεπτά πριν, tsofras είπε Το CX30 τι λέει? Τι να λέει. SUV.
tsofras Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 14 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Τι να λέει. SUV. Ε υπάρχουν και SUV που έχουν ωραία αίσθηση ρε παιδί μου όπως formentor, Q3 sport back Το λοιπόν διέγραψα το κινητό, pair δεν ξαναγίνεται στο αμάξι με Bluetooth. Το αστείο είναι ότι για να παίζει ο ήχος στο κινητό μέσω του full link θέλει να έχει γίνει pair με Bluetooth. Οπότε έδωσα 315€ για να έχω χάρτες και δεν μπορώ πλέον να μιλήσω στο τηλέφωνο 😅 Θα δοκιμάσω και με την συσκευή της γυναίκας μου μήπως τραβάει κάποιο ζόρι το κινητό Εν τω μεταξύ μου είπαν ότι ήμουν ο πρώτος που το ενεργοποίησαν στην Αργυρούπολη, ελπίζω να μην ξέχασαν τίποτα και έχω θέμα 2
NTC Labs Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, tsofras είπε Ε υπάρχουν και SUV που έχουν ωραία αίσθηση ρε παιδί μου όπως formentor, Q3 sport back Το λοιπόν διέγραψα το κινητό, pair δεν ξαναγίνεται στο αμάξι με Bluetooth. Το αστείο είναι ότι για να παίζει ο ήχος στο κινητό μέσω του full link θέλει να έχει γίνει pair με Bluetooth. Οπότε έδωσα 315€ για να έχω χάρτες και δεν μπορώ πλέον να μιλήσω στο τηλέφωνο 😅 Θα δοκιμάσω και με την συσκευή της γυναίκας μου μήπως τραβάει κάποιο ζόρι το κινητό Εν τω μεταξύ μου είπαν ότι ήμουν ο πρώτος που το ενεργοποίησαν στην Αργυρούπολη, ελπίζω να μην ξέχασαν τίποτα και έχω θέμα δηλαδη εδωσες 315 για μια υπηρεσια που δεν λειτουργει...με τα ιδια χρηματα εβαζες aftermarket carplay/android auto εχω την εντυπωση.... Και οι δικοι μας - αλφιστι - κραζανε διοτι μετα απο την 3ετη δωρεαν υπηρεσια uconnect ( που στην ουσια ειναι η 3ετη δωρεαν υπηρεσια της tomtom) πρεπει να πληρωσουμε.....ενω ακομα εχουμε χαρτες Kai bluetooth και dab και φωνητικες εντολες και απολα ( εκτος απο android auto δεν υποστηριζοταν εξαρχης) το μονο που δεν ειναι ενεργο χωρις συνδρομη ειναι τα στατιστικα της οδηγησης και η κινηση στους δρομους/ατυχηματα/εργα , κλαιν δηλαδη. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2023 από NTC Labs 2
paylidis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, tsofras είπε Ε υπάρχουν και SUV που έχουν ωραία αίσθηση ρε παιδί μου όπως formentor, Q3 sport back Το λοιπόν διέγραψα το κινητό, pair δεν ξαναγίνεται στο αμάξι με Bluetooth. Το αστείο είναι ότι για να παίζει ο ήχος στο κινητό μέσω του full link θέλει να έχει γίνει pair με Bluetooth. Οπότε έδωσα 315€ για να έχω χάρτες και δεν μπορώ πλέον να μιλήσω στο τηλέφωνο 😅 Θα δοκιμάσω και με την συσκευή της γυναίκας μου μήπως τραβάει κάποιο ζόρι το κινητό Εν τω μεταξύ μου είπαν ότι ήμουν ο πρώτος που το ενεργοποίησαν στην Αργυρούπολη, ελπίζω να μην ξέχασαν τίποτα και έχω θέμα Δε σε θέλει... εντιτ: νομίζω έχεις Android. Δε τα πάνε πολύ καλά στο Android auto των vag Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2023 από paylidis 2
dtk-386 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 45 λεπτά πριν, tsofras είπε Ε υπάρχουν και SUV που έχουν ωραία αίσθηση ρε παιδί μου όπως formentor, Q3 sport back Το λοιπόν διέγραψα το κινητό, pair δεν ξαναγίνεται στο αμάξι με Bluetooth. Το αστείο είναι ότι για να παίζει ο ήχος στο κινητό μέσω του full link θέλει να έχει γίνει pair με Bluetooth. Οπότε έδωσα 315€ για να έχω χάρτες και δεν μπορώ πλέον να μιλήσω στο τηλέφωνο 😅 Θα δοκιμάσω και με την συσκευή της γυναίκας μου μήπως τραβάει κάποιο ζόρι το κινητό Εν τω μεταξύ μου είπαν ότι ήμουν ο πρώτος που το ενεργοποίησαν στην Αργυρούπολη, ελπίζω να μην ξέχασαν τίποτα και έχω θέμα εγώ στη θέση σου θα απαιτούσα και ενεργοποίηση ασύρματου ή θα παραπονιόμουν. ρε φίλε έδωσες τόσα λεφτά είναι τουλάχιστον αισχρό. το i30 τα έχει όλα στην τιμή που το παίρνεις (ασύρματο android auto) εκεί στη Seat τι όνειρο είδαν??? 2
zanskou Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 47 λεπτά πριν, tsofras είπε Ε υπάρχουν και SUV που έχουν ωραία αίσθηση ρε παιδί μου όπως formentor, Q3 sport back Το λοιπόν διέγραψα το κινητό, pair δεν ξαναγίνεται στο αμάξι με Bluetooth. Το αστείο είναι ότι για να παίζει ο ήχος στο κινητό μέσω του full link θέλει να έχει γίνει pair με Bluetooth. Οπότε έδωσα 315€ για να έχω χάρτες και δεν μπορώ πλέον να μιλήσω στο τηλέφωνο 😅 Θα δοκιμάσω και με την συσκευή της γυναίκας μου μήπως τραβάει κάποιο ζόρι το κινητό Εν τω μεταξύ μου είπαν ότι ήμουν ο πρώτος που το ενεργοποίησαν στην Αργυρούπολη, ελπίζω να μην ξέχασαν τίποτα και έχω θέμα ρε συ υπάρχει κάτι που να έχει δουλέψει στο αυτοκίνητο όπως θα έπρεπε να δουλεύει ; προσωπικά εχω απογοητευτεί και μονο που τα έχω διαβασει ολα οσα εχεις γράψει κατά καιρούς. όλο αυτό μοιάζει με παραμάγαζο οχι με σοβαρη μαρκα 2
tsofras Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 41 λεπτά πριν, NTC Labs είπε δηλαδη εδωσες 315 για μια υπηρεσια που δεν λειτουργει...με τα ιδια χρηματα εβαζες aftermarket carplay/android auto εχω την εντυπωση.... Και οι δικοι μας - αλφιστι - κραζανε διοτι μετα απο την 3ετη δωρεαν υπηρεσια uconnect ( που στην ουσια ειναι η 3ετη δωρεαν υπηρεσια της tomtom) πρεπει να πληρωσουμε.....ενω ακομα εχουμε χαρτες Kai bluetooth και dab και φωνητικες εντολες και απολα ( εκτος απο android auto δεν υποστηριζοταν εξαρχης) το μονο που δεν ειναι ενεργο χωρις συνδρομη ειναι τα στατιστικα της οδηγησης και η κινηση στους δρομους/ατυχηματα/εργα , κλαιν δηλαδη. Τι να κάνουμε ρε μαν που το τώρα είναι φυτεμένες οι οθόνες και κρέμεσαι απο την εταιρεία ? Μία χαρά ήταν η εποχή των 2 DIN που έβαζες ότι γούσταρες και μόνος σου κιόλας. 39 λεπτά πριν, paylidis είπε Δε σε θέλει... εντιτ: νομίζω έχεις Android. Δε τα πάνε πολύ καλά στο Android auto των vag Ναι Android έχω , να υπολογίσω άλλο ένα χιλιάρικο για να παίζει το full link δλδ για iPhone ? 7 λεπτά πριν, dtk-386 είπε εγώ στη θέση σου θα απαιτούσα και ενεργοποίηση ασύρματου ή θα παραπονιόμουν. ρε φίλε έδωσες τόσα λεφτά είναι τουλάχιστον αισχρό. το i30 τα έχει όλα στην τιμή που το παίρνεις (ασύρματο android auto) εκεί στη Seat τι όνειρο είδαν??? Θα ιδρώσει το αυτί τους , όπως ίδρωσε για το σαζμαν ολόκληρη seat ισπανίας, αλλά ναι δίκιο έχεις 1
terry308 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, paylidis είπε Δε σε θέλει... εντιτ: νομίζω έχεις Android. Δε τα πάνε πολύ καλά στο Android auto των vag +1 παρε iphone 😄 Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2023 από terry308 1
paylidis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 6 λεπτά πριν, tsofras είπε Ναι Android έχω , να υπολογίσω άλλο ένα χιλιάρικο για να παίζει το full link δλδ για iPhone ? Δοκίμασε κανένα iPhone να δεις πως παει
tsofras Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 26 λεπτά πριν, zanskou είπε ρε συ υπάρχει κάτι που να έχει δουλέψει στο αυτοκίνητο όπως θα έπρεπε να δουλεύει ; προσωπικά εχω απογοητευτεί και μονο που τα έχω διαβασει ολα οσα εχεις γράψει κατά καιρούς. όλο αυτό μοιάζει με παραμάγαζο οχι με σοβαρη μαρκα Δουλεύει το alarm και το Hola στους καθρέφτες Ναι δεν ξέρω αν φταίει ο covid αλλά απογοήτευση και απο την μάρκα και απο το after sales 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις