tsofras Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Καλημέρες Ένα μικρό review για το Full link Δουλεύει άψογα ως full link με το android auto , spotify , αρκετά καλή υλοποίηση χωρίς κολλήματα. Έχει όμως ένα θέμα Επειδή υποστηρίζει και το ασύρματο αλλά είναι κλειδωμένο τα έχει κάνει μαντάρα με την ασύρματη σύνδεση του κινητού. Τι εννοώ? Τόσο καιρό είχα σύνδεση μέσω bluetooth οπότε όταν έμπαινα στο αμάξι γινόταν αυτόματα η σύνδεση για να έχω τηλέφωνο και αν άνοιγα και το spotify έπαιζα μουσική . Απο όταν έβαλα το full link , αν δεν συνδέσω το κινητό με το καλώδιο δεν μου παίζει η ασύρματη σύνδεση. Βγάζει ένα κάρο μηνύματα ότι δεν βρίσκει το τηλέφωνο ή δεν μπορεί να γίνει η σύνδεση . Δεν έχω δοκιμάσει να σβήσω την σύνδεση και να το ξανακάνω για να δω αν παίζει μετά, σίγουρα όμως πρέπει να το ενεργοποιήσω το ασύρματο full link για να παίζει σωστά και χωρίς το καλώδιο. Σε άλλα νέα https://www.car.gr/classifieds/cars/view/331409306-seat-leon 6
sargus Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Ένα διαρκές πρόβλημα μου φαίνεται ότι είναι αυτό το full link της seat! 1
tsofras Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 16 λεπτά πριν, sargus είπε Ένα διαρκές πρόβλημα μου φαίνεται ότι είναι αυτό το full link της seat! Αν δεν τα βγάζουν όλα ενεργοποιημένα απο το εργοστάσιο σωστά αυτά έχεις μετά. Αφού υποστηρίζει η βλακεία ασύρματα πόσο κόπος έστω και μετά να το ενεργοποιούσαν και αυτό δλδ ? ελεος 2
dtk-386 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 42 λεπτά πριν, tsofras είπε Αν δεν τα βγάζουν όλα ενεργοποιημένα απο το εργοστάσιο σωστά αυτά έχεις μετά. Αφού υποστηρίζει η βλακεία ασύρματα πόσο κόπος έστω και μετά να το ενεργοποιούσαν και αυτό δλδ ? ελεος Πραγματικά πόσο πιο γυφτιά πια?? 3
NTC Labs Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, tsofras είπε Αν δεν τα βγάζουν όλα ενεργοποιημένα απο το εργοστάσιο σωστά αυτά έχεις μετά. Αφού υποστηρίζει η βλακεία ασύρματα πόσο κόπος έστω και μετά να το ενεργοποιούσαν και αυτό δλδ ? ελεος Das Auto ρε! γτ μπορει! τι θελεις τωρα κεσυ πχια! Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2023 από NTC Labs
tzampatzis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 8 ώρες πριν, tsofras είπε Σε άλλα νέα https://www.car.gr/classifieds/cars/view/331409306-seat-leon Υγρού τύπου είναι αυτό? Ψήσου!
tsofras Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 19 λεπτά πριν, tzampatzis είπε Υγρού τύπου είναι αυτό? Ψήσου! E ναι με ανεξάρτητη ανάρτηση και τούμπανο φρένα 1
NovaLacertae Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Στις 1/3/2023 στις 11:17 ΜΜ, john1987 είπε ξεκινάει από 30χιλ χειροκίνητο 150 άλογα Karoq ίσως αξίζει αλλά νομίζω φαίνεται σχεδιαστικά παλιό λίγο. X1 παμε προς 40χιλ. Όλα έχουν ακριβύνει πάρα πολύ πάντως. Όταν λέω vfm εννοώ να μην ξεφεύγει πολύ από τα 30+χιλ. John, κοίτα και στο παρακάτω λινκ όπου γίνεται μια συζήτηση για αυτοκίνητα σε κατηγορια τιμής ~ 30.000 ίσως πάρεις κάποιες ιδέες. https://forum.4troxoi.gr/topic/100977/σύγκρουση-τιτάνων-3008-βς-χceed-βς-tuscon-βς-tiguan-βς-arkana-βς-cx-30-βς-qashqai?page=1 2
tsofras Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 14 λεπτά πριν, NovaLacertae είπε John, κοίτα και στο παρακάτω λινκ όπου γίνεται μια συζήτηση για αυτοκίνητα σε κατηγορια τιμής ~ 30.000 ίσως πάρεις κάποιες ιδέες. https://forum.4troxoi.gr/topic/100977/σύγκρουση-τιτάνων-3008-βς-χceed-βς-tuscon-βς-tiguan-βς-arkana-βς-cx-30-βς-qashqai?page=1 Πριν το διάβαζα , αν και εκείς εκτός απο Suzuki ή Toyota δεν παίζει και τίποτα άλλο
paylidis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 15 ώρες πριν, tzampatzis είπε Υγρού τύπου είναι αυτό? Ψήσου! 15 ώρες πριν, tsofras είπε E ναι με ανεξάρτητη ανάρτηση και τούμπανο φρένα Νομίζω ξηρού είναι. Όποτε θα εμένα μακρυά
tsofras Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, paylidis είπε Νομίζω ξηρού είναι. Όποτε θα εμένα μακρυά Όχι μαν υγρού είναι όπως και στο formentor DQ381 Δεν ξέρω σκέφτομαι και την σειρά 1 γιατί μου αρέσει σαν αμάξι αλλά μαζεύονται πολλά με τους τριγμούς, το σαζμαν και τώρα να ζοριζομαι για μία ασύρματη σύνδεση με το κινητό και ξενερώνω Σκέφτομαι μήπως φύγω από το γκρουπ Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2023 από tsofras 1
paylidis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, tsofras είπε Όχι μαν υγρού είναι όπως και στο formentor DQ381 Δεν ξέρω σκέφτομαι και την σειρά 1 γιατί μου αρέσει σαν αμάξι αλλά μαζεύονται πολλά με τους τριγμούς, το σαζμαν και τώρα να ζοριζομαι για μία ασύρματη σύνδεση με το κινητό και ξενερώνω Σκέφτομαι μήπως φύγω από το γκρουπ Περίεργο συνήθως τα 7αρια ήταν στεγνά. Εγώ για τον άσσο στο έχω ξαναπεί, αυτό ειναι το αυτοκίνητο σου… 1
aris_rom Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Θα συμφωνήσω με Γιώργο. Φαντάσου είμαι έτοιμος να την παραγγείλω ξανά. 😂😂🤦♂️ Νομίζω καλύπτει όλα τα θέλω σου. 1
tsofras Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 34 λεπτά πριν, aris_rom είπε Θα συμφωνήσω με Γιώργο. Φαντάσου είμαι έτοιμος να την παραγγείλω ξανά. 😂😂🤦♂️ Νομίζω καλύπτει όλα τα θέλω σου. Ναι το σκέφτομαι σοβαρά πλέον , δεν με βλέπω να το κρατάω. Όταν αρχίζεις τις υποχωρήσεις και λες εντάξει δεν πειράζει το ένα μετά το άλλο κ.ο.κ. στο τέλος ξενερώνεις 1
djuan1988 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Στις 4/3/2023 στις 9:34 ΜΜ, NovaLacertae είπε John, κοίτα και στο παρακάτω λινκ όπου γίνεται μια συζήτηση για αυτοκίνητα σε κατηγορια τιμής ~ 30.000 ίσως πάρεις κάποιες ιδέες. https://forum.4troxoi.gr/topic/100977/σύγκρουση-τιτάνων-3008-βς-χceed-βς-tuscon-βς-tiguan-βς-arkana-βς-cx-30-βς-qashqai?page=1 Είχα χρόνια να μπω 4τ, από τότε που είχε φύγει ο περισσότερος κόσμος από εκεί, δεν το μετανιώνω μετά το διάβασμα του θέματος αυτού. Τραγικοί τρόποι γραφής και έκφρασης των περισσοτέρων. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις