Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Bomber-21 είπε

Για να βάλεις το γκατζετάκι με το bluetooth στην θύρα obd και να το έχεις μόνιμα επάνω, πρέπει να είναι συνέχεια ανοιχτό το πορτάκι της θύρας; 

36 λεπτά πριν, Bomber-21 είπε

Προσφέρει κάτι ιδιαίτερο ή είναι απλά ένα γκατζετάκι που σε μια βδομάδα το ξεχνάς;

Επειδη λογικα δεν θα κλεινει το πορτακι πρεπει να το εχεις ανοιχτο.

Αναλογα τι θελεις να βλεπεις, αν το συνδεσεις και με android πηγη μπορεις να το εχεις μονιμα κουμπωμενο για να βλεπεις τα dashboards σου.(θερμοκρασίες, πιέσεις και ότι άλλο θες) 

Αλλιως μονο οποτε χρειαστει να διαβασεις βλαβες κτλ

Επεξ/σία από imr
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, terry308 είπε

Το Android auto / car play πάντως είναι ευκολία...

Είναι πολύ βολικό, google maps και spotify στο full, αλλά να πω την αλήθεια με ενοχλεί που δε μπορώ να δω μηνύματα στην οθόνη του αυτοκινήτου. Δε ξέρω αν εγώ κάνω κάτι λάθος ή αν υπάρχει τρόπος να το παρακάμψω. Και καταλαβαίνω την σκέψη ότι δεν πρέπει να κοιτάμε την οθόνη του αυτοκινήτου για να διαβάζουμε αλλά σίγουρα είναι καλύτερο από το να ψάχνουμε να τα δούμε στο κινητό.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tzampatzis είπε

Και καταλαβαίνω την σκέψη ότι δεν πρέπει να κοιτάμε την οθόνη του αυτοκινήτου για να διαβάζουμε 

εγω προσωπικα στο iphone εχω βαλει φραγη να μην μου ερχονται μηνυματα οσο οδηγαω κ να πηγαινει αυτοματοποιημενη απαντηση στον αποστολεα

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, tzampatzis είπε

Είναι πολύ βολικό, google maps και spotify στο full, αλλά να πω την αλήθεια με ενοχλεί που δε μπορώ να δω μηνύματα στην οθόνη του αυτοκινήτου. Δε ξέρω αν εγώ κάνω κάτι λάθος ή αν υπάρχει τρόπος να το παρακάμψω. Και καταλαβαίνω την σκέψη ότι δεν πρέπει να κοιτάμε την οθόνη του αυτοκινήτου για να διαβάζουμε αλλά σίγουρα είναι καλύτερο από το να ψάχνουμε να τα δούμε στο κινητό.

To βλέπεις μετά ρε μαν , δεν χάθηκε ο κόσμος , άσε τόσα ατυχήματα εχουν γίνει με το κωλοκινητο

Εγώ αν με καλέσουν λέω οδηγώ και το κλείνω , ούτε καν μιλάω

• Like 3
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, tsofras είπε

To βλέπεις μετά ρε μαν , δεν χάθηκε ο κόσμος , άσε τόσα ατυχήματα εχουν γίνει με το κωλοκινητο

Εγώ αν με καλέσουν λέω οδηγώ και το κλείνω , ούτε καν μιλάω

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ! 

παιδιά, τι μηνύματα και ιστορίες να διαβάσετε οδηγώντας ; διαβάστε τα, αν είναι τόσο επείγον όταν σταματήσετε σε ένα φανάρι. μου θύμισε κάτι συζητήσεις που βλέπω κατα καιρούς στα γκρουπ του  fb για το πώς θα χακάρουν τις εργοστασιακές οθόνες για να παίζουν YouTube κλπ. 

Για το θεό. δεν θέλετε να έχετε περισσότερες πιθανότητες να δείτε τους δικούς σας στο τέλος της ημέρας ; αν δεν έχετε πάρει χαμπάρι τι ρίσκο παίρνετε μπείτε στο κανάλι του μέγιστου Ιαβέρη να ακούσετε. αν και δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που δεν τον έχει ακούσει. 

• Like 2
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Ola150 είπε

Δεν έχω ακολουθήσει όλη την συζήτηση αλλά στο Viber σε android auto σου διαβάζει τα μηνύματα κανονικά 

Σε εμένα βγάζει και τα μνματα.

Έχει και επιλογή να σου τα διαβάζει.

Οκ, είναι σα να τα διαβάζει η θεία από το Αμέρικα, αλλά δεν με ενοχλεί.

Δημοσ.

Εγώ θα συμφωνήσω ότι είναι έως και αναγκαίο να βγάζει ειδοποιήσεις και για άλλες εφαρμογές. Έλεος δλδ, βγάζει για το Viber και δεν βγάζει για apps που είναι business apps, όπως Outlook ή Teams. Ας τα διάβαζε η θεία, η γιαγιά δεν έχει σημασία. Ακόμα και να έδειχνε αποστολέα και την πρώτη γραμμή βολικό θα ήταν, στην τελική θα σταματούσα στην άκρη να απαντήσω αν ήταν κάτι σημαντικό. Δυστυχώς πλέον πολλοί θεωρούν το email τρόπο άμεσης επικοινωνίας και δεν παίρνουν τηλέφωνο.

Κατά τα άλλα το android Auto είναι πολύ βολικό για το maps και την κίνηση, εγώ το συνδέω μόνιμα κι ας κάνω την ίδια διαδρομή. Ρίχνεις μια ματιά πριν ξεκινήσεις μήπως έχει πήξει κάποιος δρόμος παραπάνω από το κανονικό και επιλέγεις διαδρομή. Επιλέγεις από αυτές που ξέρεις εννοώ,  όχι απαραίτητα από αυτές που βγάζει το app. Επίσης συνήθως πέφτει κοντά στο χρόνο που λέει, συν πλην 2-3 λεπτά που και αυτό καλό είναι. Προφανώς ζεις και χωρίς αυτό, αλλά έχει και την ευκολία του. Ακόμα και σε διακοπές πχ σε μέρη, δρόμους που δεν ξέρεις, βάζεις προορισμό και σου λέει που να πας

• Like 2
Δημοσ.
Στις 24/2/2023 στις 10:40 ΜΜ, zanskou είπε

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ! 

παιδιά, τι μηνύματα και ιστορίες να διαβάσετε οδηγώντας ; διαβάστε τα, αν είναι τόσο επείγον όταν σταματήσετε σε ένα φανάρι. μου θύμισε κάτι συζητήσεις που βλέπω κατα καιρούς στα γκρουπ του  fb για το πώς θα χακάρουν τις εργοστασιακές οθόνες για να παίζουν YouTube κλπ. 

Για το θεό. δεν θέλετε να έχετε περισσότερες πιθανότητες να δείτε τους δικούς σας στο τέλος της ημέρας ; αν δεν έχετε πάρει χαμπάρι τι ρίσκο παίρνετε μπείτε στο κανάλι του μέγιστου Ιαβέρη να ακούσετε. αν και δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που δεν τον έχει ακούσει. 

Η αλήθεια είναι πως και στο φανάρι να μπορούσα να τα βλέπω προσωπικά ήμουν οκ, αλλά δε φαίνεται να δουλεύει. Με το text-to-speech δε βγάζω άκρη συνήθως τι λέει.

Είναι μεγάλο θέμα πάντως, θεωρώ όμως ότι θα μπορούσε να με ένα μηχανισμό σαν αυτό που βγάζει πχ στο spotify που δε σου επιτρέπει συνεχόμενη χρήση για λόγο ασφαλείας να επιτρέπει την εμφάνιση σύντομων μηνυμάτων. Γιατί οι πιθανότητες να δω τους δικούς μου εξαρτώνται και από τους άλλους οδηγούς, και τις τελευταίες μέρες σε 2 περιπτώσεις είχαν μπει (ελαφρώς) στο ρέμα μου οι απέναντι με το χέρι στο κινητό.  

• Like 2
Δημοσ.

Να ρωτήσω και εγώ κάτι για το android auto. Δεν μπορώ να αλλάξω με τίποτα τη γλώσσα στο πληκτρολόγιο σε ελληνικά. Το βλέπω το κουμπί της αλλαγής, αλλά δε μου δίνει τη δυνατότητα να το πατήσω ( σε full link της seat ).

Δημοσ.
Στις 24/2/2023 στις 8:42 ΠΜ, paylidis είπε

Σε νιώθω. Όταν έχει κίνηση μισώ όλα τα αμάξια 😂 ειλικρινά πλέον παίζει πολύ περπάτημα για να αποφύγω κίνηση 🤷🏻‍♂️

Χθες απόγευμα (5μιση) Ν. Ερυθραία - Πανόρμου 45 λεπτά. Όποιος έχει τη δυνατότητα να μην κολλήσει εννοείται είναι το καλύτερο.

Θέλω τα φώτα σας για C-SUV ποιο θεωρείτε το πιο vfm? Tuscon? Οι τιμές βλέπω έχουν ξεφύγει εντελώς.

• Like 2
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, john1987 είπε

Χθες απόγευμα (5μιση) Ν. Ερυθραία - Πανόρμου 45 λεπτά. Όποιος έχει τη δυνατότητα να μην κολλήσει εννοείται είναι το καλύτερο.

Θέλω τα φώτα σας για C-SUV ποιο θεωρείτε το πιο vfm? Tuscon? Οι τιμές βλέπω έχουν ξεφύγει εντελώς.

Καλά είναι. Πολύ σου φαινεται;

ποσο έχει το Χιουντάι;

το καροκ κ το τιχουαν ίσως αξίζουν αναλογικά με την αγορά και έπειτα το Χ1

Δημοσ.
1 ώρα πριν, paylidis είπε

Καλά είναι. Πολύ σου φαινεται;

ποσο έχει το Χιουντάι;

το καροκ κ το τιχουαν ίσως αξίζουν αναλογικά με την αγορά και έπειτα το Χ1

ξεκινάει από 30χιλ χειροκίνητο 150 άλογα

Karoq ίσως αξίζει αλλά νομίζω φαίνεται σχεδιαστικά παλιό λίγο.

X1 παμε προς 40χιλ.

Όλα έχουν ακριβύνει πάρα πολύ πάντως. Όταν λέω vfm εννοώ να μην ξεφεύγει πολύ από τα 30+χιλ.

• Δημιουργία νέου...