Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, paylidis είπε

Δεν ασχολούμαι καν, μόνο γκρίνια είναι κ ουσία καμία. Το έβαλα στο car οποίος το θέλει θα το βρει ;) 

Το ποσό το αγόρασα και ποσό το δίνω δε μου λέει πλέον τίποτα, και το 116 το είχα αγοράσει παρά λίγο 30000 και το έδωσα 8500 δεν ίδρωσε κανείς από τους ενδιαφερόμενους ποσό το πήρα και γιατί έχασε τόσα λεφτά σε 10 έτη…

Μπα μανιουαλ. Έλα στείλε μερα κ ώρα να έρθω για μετακόμιση. Δε κουβαλάω όμως Ε! 😂

Κατόπιν πολύ ώριμου σκέψεως και βάσει της κατάστασης από πλευράς κίνησης στην Αθήνα, χλμ που κάνει πλέον κλπ (ελάχιστα λόγω της κίνησης), και για μερικους αλλους λογους, αποφασίστηκε να φύγει το cng και να μείνει το μεγάλο πιθανώς σε συνδυασμό με κάποιο άλλο bsuv με leasing (η c, θα δείξει). 😐

Σαγαπώ :D Για πλάκα το είπα για τα χαλιά ευχαριστώ πάντως χεχε

• Like 1
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό το αμάξι το μισώ όταν πάω το πρωί στη δουλειά ( οκ μία φορά την εβδομάδα) επειδή έχει κίνηση και είμαι πρώτη δευτερα και παιδευομαι να πιάσω τον καφέ εκεί που είναι, και το αγαπώ όταν επιστρέφω το βράδυ χωρίς κίνηση και το απολαμβάνω στην οδήγηση χωρίς να με απασχολεί καν το κιβώτιο.

Τέτοιο διχασμό με αυτοκίνητο δεν έχω ξανανιώσει 😅

Σε άλλα νέα πάω αύριο πρωί για εγκατάσταση Android auto

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, tsofras είπε

Αυτό το αμάξι το μισώ όταν πάω το πρωί στη δουλειά ( οκ μία φορά την εβδομάδα) επειδή έχει κίνηση και είμαι πρώτη δευτερα και παιδευομαι να πιάσω τον καφέ εκεί που είναι, και το αγαπώ όταν επιστρέφω το βράδυ χωρίς κίνηση και το απολαμβάνω στην οδήγηση χωρίς να με απασχολεί καν το κιβώτιο.

Τέτοιο διχασμό με αυτοκίνητο δεν έχω ξανανιώσει 😅

Σε άλλα νέα πάω αύριο πρωί για εγκατάσταση Android auto

Σε νιώθω. Όταν έχει κίνηση μισώ όλα τα αμάξια 😂 ειλικρινά πλέον παίζει πολύ περπάτημα για να αποφύγω κίνηση 🤷🏻‍♂️

• Like 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, tsofras είπε

το αγαπώ όταν επιστρέφω το βράδυ χωρίς κίνηση και το απολαμβάνω στην οδήγηση

οπως ειναι η κατασταση με την κινηση στην Αττικη πλεον δεν απολαμβανω καθολου την κινηση! 

μονο οταν δουλευα παλια αεροδρομιο, κ καποια απογευματα με δειλινο γυριζα μεσα Αγιας Μαρινας κ λιμανακια εβρισκα ευχαριστηση 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, JailbrokenDiesel είπε

οπως ειναι η κατασταση με την κινηση στην Αττικη πλεον δεν απολαμβανω καθολου την κινηση! 

μονο οταν δουλευα παλια αεροδρομιο, κ καποια απογευματα με δειλινο γυριζα μεσα Αγιας Μαρινας κ λιμανακια εβρισκα ευχαριστηση 

Ναι ευτυχώς που το παίρνω μία φορά την εβδομάδα για δουλειά , αλλιώς θα το είχα πουλήσει και θα είχα αγοράσει ότι φθηνότερο σε αυτόματο με μεγάλη εγγύηση έβρισκα .

Δεν παλεύεται το χειροκίνητο πλέον αν είσαι πρώτη - δευτέρα για μισή ώρα και πάνω

• Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tsofras είπε

Μετά απο 2 χρόνια απελπισίας και 315ε επιτέλους έχω android auto στο αμάξι

Ναι αλλά φωτογραφίες δεν έβαλες. 😛

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Grim Ripper είπε

Ναι αλλά φωτογραφίες δεν έβαλες. 😛

Ε καλά spotify στην οθόνη βλέπεις σε όλα :D

Το σκέφτηκα αλλά λέω σιγά την καινοτομία χαχα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, tsofras είπε

επιτέλους έχω android auto στο αμάξι

Ενσύρματο ή ασύρματο; 

Το Android auto / car play πάντως είναι ευκολία...

Επεξ/σία από terry308
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, terry308 είπε

Ενσύρματο ή ασύρματο; 

Το Android auto / car play πάντως είναι ευκολία...

Ενσύρματο αλλά με obd eleven ξεκλειδώνει και το ασύρματο

• Like 3
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, JailbrokenDiesel είπε

do it wirelless είναι σίγουρα καλύτερη εμπειρία 

Κάποια στιγμή θα το κάνω και αυτό , έτσι και αλλιώς τρώει και μπαταρία οπότε δεν με χαλάει να είναι με καλώδιο

Δημοσ.

Για να βάλεις το γκατζετάκι με το bluetooth στην θύρα obd και να το έχεις μόνιμα επάνω, πρέπει να είναι συνέχεια ανοιχτό το πορτάκι της θύρας; 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Bomber-21 είπε

Για να βάλεις το γκατζετάκι με το bluetooth στην θύρα obd και να το έχεις μόνιμα επάνω, πρέπει να είναι συνέχεια ανοιχτό το πορτάκι της θύρας; 

Ανάλογα το αμάξι , σε αυτά που έχουν περάσει απο εμένα δεν είναι κρυμμένη η θύρα σε πορτάκι  , είναι στην κάτω πλευρά του οδηγού στα αριστερά . Οπότε θα μπορούσες να το έχεις και μόνιμα επάνω

Για αμάξια που έχουν πορτάκι συνήθως παίρνουν προέκταση OBD απο όσο έχω δει για να το έχουν μόνιμα επάνω

• Thanks 1

• Δημιουργία νέου...