Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως με το fiesta αυτόματο έχω πάθει πλάκα με το κιβώτιο. Ούτε θόρυβος,, ούτε ψηλές στροφές, ούτε τιναγματα.

Τι να πω, πολύ ευχαριστημένος

• Like 2
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, telis είπε

Εγώ πάντως με το fiesta αυτόματο έχω πάθει πλάκα με το κιβώτιο. Ούτε θόρυβος,, ούτε ψηλές στροφές, ούτε τιναγματα.

Τι να πω, πολύ ευχαριστημένος

Καλά μάλλον είναι υποκειμενικό γιατί εγώ δεν έχω παρατηρήσει τίποτα απο τα παραπάνω και εκτός απο το δικό μου έχω οδηγήσει το Leon, T-Cross,Q3,Formentor με DSG

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, paylidis είπε

Δε ξέρω ίσως μεγαλώσαμε ίσως άλλαξαν τα αμάξια αλλά έμειναν υψηλά τα στάνταρ μας 

Πραγματικα όμως δε μου κάνει τίποτα κλικ… Ίσως μόνο κανένα Land Rover evoque κλπ

Θα αφησω αυτο εδω 

Πολύ φίλος μου ο Jay😂😂😂

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, and_64 είπε

Θα αφησω αυτο εδω 

Πολύ φίλος μου ο Jay😂😂😂

Average. Θα συμφωνήσω. Η τιμή του όμως στη style έκδοση με dsg δε συμφωνεί με το average καθώς πατάει τα 30000......

γενικα δεν είδα κάτι vfm όμως...

περασα και από τη bmw χθες, με τον εξοπλισμό που πρέπει να έχει μου είπαν οτι θέλει τουλάχιστον 3-4 μήνες κ ψιλοβαριέμαι να περιμένω. Ομοίως 3 μήνες είπε και η skoda βέβαια για το karoq (το οποίο επισης δε με ενθουσίασε ιδίως στο εσωτερικό του-θεωρώ το καμικ καλύτερο σχεδιαστικά)

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, paylidis είπε

Average. Θα συμφωνήσω. Η τιμή του όμως στη style έκδοση με dsg δε συμφωνεί με το average καθώς πατάει τα 30000......

γενικα δεν είδα κάτι vfm όμως...

περασα και από τη bmw χθες, με τον εξοπλισμό που πρέπει να έχει μου είπαν οτι θέλει τουλάχιστον 3-4 μήνες κ ψιλοβαριέμαι να περιμένω. Ομοίως 3 μήνες είπε και η skoda βέβαια για το karoq (το οποίο επισης δε με ενθουσίασε ιδίως στο εσωτερικό του-θεωρώ το καμικ καλύτερο σχεδιαστικά)

Το karoq πως και έτσι Γιώργο?

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, tsofras είπε

Το karoq πως και έτσι Γιώργο?

Πολύ μπαγιάτικο, είναι εσωτερικά όπως το 2018 που βγήκε… λίγο φώτα προφυλακτήρες κλπ άλλαξαν μόνο. Ομοίως κ το Kodiak μπαγιάτικο σα του 18

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, paylidis είπε

Πολύ μπαγιάτικο, είναι εσωτερικά όπως το 2018 που βγήκε… λίγο φώτα προφυλακτήρες κλπ άλλαξαν μόνο. Ομοίως κ το Kodiak μπαγιάτικο σα του 18

Εννοούσα πως και το κοιτάς μετά το Q3 😅

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, tsofras είπε

Εννοούσα πως και το κοιτάς μετά το Q3 😅

Για leasing. To Q3 είναι ήσυχο ήσυχο στο γκαράζ 😂

Θα φύγει το καμικ τελικά…μπήκε αγγελία ηδη

Θα τα πάω και για πλύσιμο και τα 3 αύριο 😂

• Confused 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, paylidis είπε

Το τρίτο ποιο είναι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/2/2023 στις 4:50 ΜΜ, tsofras είπε

Το τρίτο ποιο είναι?

Το τωρινό leasing 

Κάτι πολύ διακριτικό κ άνετο για τη πόλη (μόλις 4.75) 😂

Έχεις χάσει επεισόδια Θωμά, ή μάλλον από το τρέξιμο εγώ δε θυμαμαι με ποιον έχω πει τι…; 😊

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, paylidis είπε

Δεν ανεβάζεις εδώ την αγγελία γιατί ο πατερας μου έλεγε να πάρει το Seat Arona..

• Like 1
Δημοσ.

βάλτο και στην ομάδα στο fb , βέβαια θα ξεκινήσουν να κλαίγονται κάποιοι και να ρωτάν πόσο το πήρες αλλά μπας και το πάρει κάποιος απο εκεί :)

• Like 1
Δημοσ.

Το τωρινό leasing (που έχει λήξει και το κρατάω μέχρι να διαλέξω) 

Κάτι πολύ διακριτικό κ άνετο για τη πόλη (μόλις 4.75) 😂

Έχεις χάσει επεισόδια Θωμά, ή μάλλον από το τρέξιμο εγώ δε θυμαμαι με ποιον έχω πει τι…; 😊

BC9CE470-4AFD-4DC9-A0FD-AEFD43201AD6.jpeg

Όχι ρε George δεν είχες πει για το super mini το leasing :D

DSG είναι αυτό ? Και ήθελα να μεταφέρω κάτι χαλιά χαχαχα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, paylidis είπε

τι έγινε ρε παιδιά; ; 🤔

cng τέλος;;; 

Επεξ/σία από terry308
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, korakios είπε

βάλτο και στην ομάδα στο fb , βέβαια θα ξεκινήσουν να κλαίγονται κάποιοι και να ρωτάν πόσο το πήρες αλλά μπας και το πάρει κάποιος απο εκεί :)

Δεν ασχολούμαι καν, μόνο γκρίνια είναι κ ουσία καμία. Το έβαλα στο car οποίος το θέλει θα το βρει ;) 

Το ποσό το αγόρασα και ποσό το δίνω δε μου λέει πλέον τίποτα, και το 116 το είχα αγοράσει παρά λίγο 30000 και το έδωσα 8500 δεν ίδρωσε κανείς από τους ενδιαφερόμενους ποσό το πήρα και γιατί έχασε τόσα λεφτά σε 10 έτη…

35 λεπτά πριν, tsofras είπε

Όχι ρε George δεν είχες πει για το super mini το leasing :D

DSG είναι αυτό ? Και ήθελα να μεταφέρω κάτι χαλιά χαχαχα

Μπα μανιουαλ. Έλα στείλε μερα κ ώρα να έρθω για μετακόμιση. Δε κουβαλάω όμως Ε! 😂

27 λεπτά πριν, terry308 είπε

τι έγινε ρε παιδιά; ; 🤔

cng τέλος;;; 

Κατόπιν πολύ ώριμου σκέψεως και βάσει της κατάστασης από πλευράς κίνησης στην Αθήνα, χλμ που κάνει πλέον κλπ (ελάχιστα λόγω της κίνησης), και για μερικους αλλους λογους, αποφασίστηκε να φύγει το cng και να μείνει το μεγάλο πιθανώς σε συνδυασμό με κάποιο άλλο bsuv με leasing (η c, θα δείξει). 😐

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 2
  • Δημιουργία νέου...