telis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Εγώ πάντως με το fiesta αυτόματο έχω πάθει πλάκα με το κιβώτιο. Ούτε θόρυβος,, ούτε ψηλές στροφές, ούτε τιναγματα. Τι να πω, πολύ ευχαριστημένος 2
tsofras Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, telis είπε Εγώ πάντως με το fiesta αυτόματο έχω πάθει πλάκα με το κιβώτιο. Ούτε θόρυβος,, ούτε ψηλές στροφές, ούτε τιναγματα. Τι να πω, πολύ ευχαριστημένος Καλά μάλλον είναι υποκειμενικό γιατί εγώ δεν έχω παρατηρήσει τίποτα απο τα παραπάνω και εκτός απο το δικό μου έχω οδηγήσει το Leon, T-Cross,Q3,Formentor με DSG 1
and_64 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 15 ώρες πριν, paylidis είπε Δε ξέρω ίσως μεγαλώσαμε ίσως άλλαξαν τα αμάξια αλλά έμειναν υψηλά τα στάνταρ μας Πραγματικα όμως δε μου κάνει τίποτα κλικ… Ίσως μόνο κανένα Land Rover evoque κλπ Θα αφησω αυτο εδω Πολύ φίλος μου ο Jay😂😂😂 1
paylidis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 10 ώρες πριν, and_64 είπε Θα αφησω αυτο εδω Πολύ φίλος μου ο Jay😂😂😂 Average. Θα συμφωνήσω. Η τιμή του όμως στη style έκδοση με dsg δε συμφωνεί με το average καθώς πατάει τα 30000...... γενικα δεν είδα κάτι vfm όμως... περασα και από τη bmw χθες, με τον εξοπλισμό που πρέπει να έχει μου είπαν οτι θέλει τουλάχιστον 3-4 μήνες κ ψιλοβαριέμαι να περιμένω. Ομοίως 3 μήνες είπε και η skoda βέβαια για το karoq (το οποίο επισης δε με ενθουσίασε ιδίως στο εσωτερικό του-θεωρώ το καμικ καλύτερο σχεδιαστικά) 1
tsofras Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 4 ώρες πριν, paylidis είπε Average. Θα συμφωνήσω. Η τιμή του όμως στη style έκδοση με dsg δε συμφωνεί με το average καθώς πατάει τα 30000...... γενικα δεν είδα κάτι vfm όμως... περασα και από τη bmw χθες, με τον εξοπλισμό που πρέπει να έχει μου είπαν οτι θέλει τουλάχιστον 3-4 μήνες κ ψιλοβαριέμαι να περιμένω. Ομοίως 3 μήνες είπε και η skoda βέβαια για το karoq (το οποίο επισης δε με ενθουσίασε ιδίως στο εσωτερικό του-θεωρώ το καμικ καλύτερο σχεδιαστικά) Το karoq πως και έτσι Γιώργο?
paylidis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 27 λεπτά πριν, tsofras είπε Το karoq πως και έτσι Γιώργο? Πολύ μπαγιάτικο, είναι εσωτερικά όπως το 2018 που βγήκε… λίγο φώτα προφυλακτήρες κλπ άλλαξαν μόνο. Ομοίως κ το Kodiak μπαγιάτικο σα του 18 1
tsofras Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, paylidis είπε Πολύ μπαγιάτικο, είναι εσωτερικά όπως το 2018 που βγήκε… λίγο φώτα προφυλακτήρες κλπ άλλαξαν μόνο. Ομοίως κ το Kodiak μπαγιάτικο σα του 18 Εννοούσα πως και το κοιτάς μετά το Q3 😅
paylidis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 10 λεπτά πριν, tsofras είπε Εννοούσα πως και το κοιτάς μετά το Q3 😅 Για leasing. To Q3 είναι ήσυχο ήσυχο στο γκαράζ 😂 Θα φύγει το καμικ τελικά…μπήκε αγγελία ηδη Θα τα πάω και για πλύσιμο και τα 3 αύριο 😂 1
tsofras Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, paylidis είπε Για leasing. To Q3 είναι ήσυχο ήσυχο στο γκαράζ 😂 Θα φύγει το καμικ τελικά…μπήκε αγγελία ηδη Θα τα πάω και για πλύσιμο και τα 3 αύριο 😂 Το τρίτο ποιο είναι?
paylidis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 18/2/2023 στις 4:50 ΜΜ, tsofras είπε Το τρίτο ποιο είναι? Το τωρινό leasing Κάτι πολύ διακριτικό κ άνετο για τη πόλη (μόλις 4.75) 😂 Έχεις χάσει επεισόδια Θωμά, ή μάλλον από το τρέξιμο εγώ δε θυμαμαι με ποιον έχω πει τι…; 😊 Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2023 από paylidis
john1987 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 11 λεπτά πριν, paylidis είπε Για leasing. To Q3 είναι ήσυχο ήσυχο στο γκαράζ 😂 Θα φύγει το καμικ τελικά…μπήκε αγγελία ηδη Θα τα πάω και για πλύσιμο και τα 3 αύριο 😂 Δεν ανεβάζεις εδώ την αγγελία γιατί ο πατερας μου έλεγε να πάρει το Seat Arona.. 1
korakios Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, paylidis είπε Θα φύγει το καμικ τελικά…μπήκε αγγελία ηδη βάλτο και στην ομάδα στο fb , βέβαια θα ξεκινήσουν να κλαίγονται κάποιοι και να ρωτάν πόσο το πήρες αλλά μπας και το πάρει κάποιος απο εκεί 1
tsofras Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, paylidis είπε Το τωρινό leasing (που έχει λήξει και το κρατάω μέχρι να διαλέξω) Κάτι πολύ διακριτικό κ άνετο για τη πόλη (μόλις 4.75) 😂 Έχεις χάσει επεισόδια Θωμά, ή μάλλον από το τρέξιμο εγώ δε θυμαμαι με ποιον έχω πει τι…; 😊 Όχι ρε George δεν είχες πει για το super mini το leasing DSG είναι αυτό ? Και ήθελα να μεταφέρω κάτι χαλιά χαχαχα
terry308 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, paylidis είπε Για leasing. To Q3 είναι ήσυχο ήσυχο στο γκαράζ 😂 Θα φύγει το καμικ τελικά…μπήκε αγγελία ηδη Θα τα πάω και για πλύσιμο και τα 3 αύριο 😂 τι έγινε ρε παιδιά; ; 🤔 cng τέλος;;; Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2023 από terry308 1
paylidis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, korakios είπε βάλτο και στην ομάδα στο fb , βέβαια θα ξεκινήσουν να κλαίγονται κάποιοι και να ρωτάν πόσο το πήρες αλλά μπας και το πάρει κάποιος απο εκεί Δεν ασχολούμαι καν, μόνο γκρίνια είναι κ ουσία καμία. Το έβαλα στο car οποίος το θέλει θα το βρει Το ποσό το αγόρασα και ποσό το δίνω δε μου λέει πλέον τίποτα, και το 116 το είχα αγοράσει παρά λίγο 30000 και το έδωσα 8500 δεν ίδρωσε κανείς από τους ενδιαφερόμενους ποσό το πήρα και γιατί έχασε τόσα λεφτά σε 10 έτη… 35 λεπτά πριν, tsofras είπε Όχι ρε George δεν είχες πει για το super mini το leasing DSG είναι αυτό ? Και ήθελα να μεταφέρω κάτι χαλιά χαχαχα Μπα μανιουαλ. Έλα στείλε μερα κ ώρα να έρθω για μετακόμιση. Δε κουβαλάω όμως Ε! 😂 27 λεπτά πριν, terry308 είπε τι έγινε ρε παιδιά; ; 🤔 cng τέλος;;; Κατόπιν πολύ ώριμου σκέψεως και βάσει της κατάστασης από πλευράς κίνησης στην Αθήνα, χλμ που κάνει πλέον κλπ (ελάχιστα λόγω της κίνησης), και για μερικους αλλους λογους, αποφασίστηκε να φύγει το cng και να μείνει το μεγάλο πιθανώς σε συνδυασμό με κάποιο άλλο bsuv με leasing (η c, θα δείξει). 😐 Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2023 από paylidis 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις