Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, tsofras είπε

Είχα ρωτήσει, ακόμη περιμένω τηλέφωνο 😅

Είναι καινούργιο οπότε δεν βρίσκουν εύκολα κονσόλες κτλ

Εστω οτι εβρισκαν, το κοστος που κυμαινεται περιπου? 

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsofras είπε

Καλημέρα

Θα σκάσω αν δεν πάρω αυτόματο.

Ήθελα να το μοιραστώ με κάποιον 😂

θες να σε ξενερώσω λίγο; Οδήγησα το troc 1.5 dsg γιατί προς τα εκεί πήγαινα, είναι τόσο κακό το κιβώτιο που μέχρι και η γυναίκα μου κατάλαβε ότι κάτι δε πάει καλά με τις αλλαγές. Δε ξέρω βέβαια αν έφταιγε το ότι ήταν test drive με 2700 χλμ πάντως δεν είχε καμία σχέση με το αντίστοιχο αυτοματο της Audi - που ήξερα ότι είναι το ίδιο ακριβώς πράγμα!

• Confused 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, paylidis είπε

θες να σε ξενερώσω λίγο; Οδήγησα το troc 1.5 dsg γιατί προς τα εκεί πήγαινα, είναι τόσο κακό το κιβώτιο που μέχρι και η γυναίκα μου κατάλαβε ότι κάτι δε πάει καλά με τις αλλαγές. Δε ξέρω βέβαια αν έφταιγε το ότι ήταν test drive με 2700 χλμ πάντως δεν είχε καμία σχέση με το αντίστοιχο αυτοματο της Audi - που ήξερα ότι είναι το ίδιο ακριβώς πράγμα!

H λογική λέει το ίδιο dsg θα έχει διαφορετική ποιότητα από μοντέλο σε μοντέλο λόγο κέρδους

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Εστω οτι εβρισκαν, το κοστος που κυμαινεται περιπου? 

3-4 χιλιάρικα

58 λεπτά πριν, paylidis είπε

Τι δεν σου άρεσε μαν ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsofras είπε

Τι δεν σου άρεσε μαν ?

1) Απαράδεκτο κλώτσημα στις αλλαγές. Μου θύμισε λίγο το αυτοματο που φόραγε η w169.

2) Αχρείαστες αλλαγές προς τα πάνω (οκ όχι αχρείαστες-οικονομία) που είχαν ως αποτέλεσμα όταν θες ισχύ να μη την έχεις.

3) η καμπίνα είχε ενοχλητικά πολύ θόρυβο αλλά δε μπορώ να πω με σιγουριά αν έφταιγε το μοτέρ η το κιβώτιο  

Για εμένα παραμένει στη κορυφή το πλανητικό κιβώτιο των Citroen. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, paylidis είπε

1) Απαράδεκτο κλώτσημα στις αλλαγές. Μου θύμισε λίγο το αυτοματο που φόραγε η w169.

2) Αχρείαστες αλλαγές προς τα πάνω (οκ όχι αχρείαστες-οικονομία) που είχαν ως αποτέλεσμα όταν θες ισχύ να μη την έχεις.

δεν σας αρέσει το cvt ε ; να τα τώρα :D

(troll mode on :P  )

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, paylidis είπε

3) η καμπίνα είχε ενοχλητικά πολύ θόρυβο αλλά δε μπορώ να πω με σιγουριά αν έφταιγε το μοτέρ η το κιβώτιο  

Για εμένα παραμένει στη κορυφή το πλανητικό κιβώτιο των Citroen. 

Το Cupra που έκανα τεστ πάντως και το Q3 μία χαρά μου φάνηκαν. Βασικά μετά το χειροκίνητο που έχω 2χρονια μου έκανε και εμένα εντύπωση το κλωτσιμα

Μπορεί βέβαια επειδή έχω συνηθίσει το DSG να μην μου κακοφανηκε εμένα Δυστυχώς έχουν πάει και έχουν βάλει aisin σε εταιρίες που δεν με ενδιαφέρουν τα αμάξια τους 😔

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, tsofras είπε

Καλημέρα

Θα σκάσω αν δεν πάρω αυτόματο.

Ήθελα να το μοιραστώ με κάποιον 😂

Καλά έκανες, και εγώ έτσι νιώθω :( 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, zanskou είπε

δεν σας αρέσει το cvt ε ; να τα τώρα :D

(troll mode on :P  )

Φαντάσου 😂

Όχι πάντως το cvt παραμένει πιο τα ζώα μου αργά… 

θα πάω να τσεκάρω και από bmw 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, paylidis είπε

Φαντάσου 😂

Όχι πάντως το cvt παραμένει πιο τα ζώα μου αργά… 

θα πάω να τσεκάρω και από bmw 

DCT μία από τα ίδια μου φάνηκε πάντως στο countryman

Δημοσ.
3 ώρες πριν, tsofras είπε

DCT μία από τα ίδια μου φάνηκε πάντως στο countryman

Είπα να δώσω μια ευκαιρία. Θα πάω από εβδομάδα να δω τι παίζει αν κ πλέον δε με συγκινεί κανένα αυτοκίνητο…

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, paylidis είπε

Είπα να δώσω μια ευκαιρία. Θα πάω από εβδομάδα να δω τι παίζει αν κ πλέον δε με συγκινεί κανένα αυτοκίνητο…

Τι έχουμε πάθει ρε Γιώργο ? Μία απο τα ίδια εκτός του δίλιτρου Leon άντε και του Formentor (οκ είπαμε σε ανθρώπινο budget)

Δημοσ.
9 ώρες πριν, terry308 είπε

Εκτός του Α7 gtec 😂

Μπα ρε σύ. Πολύ χαμηλό. Έχω τη μέση μου 😂

9 ώρες πριν, tsofras είπε

Τι έχουμε πάθει ρε Γιώργο ? Μία απο τα ίδια εκτός του δίλιτρου Leon άντε και του Formentor (οκ είπαμε σε ανθρώπινο budget)

Δε ξέρω ίσως μεγαλώσαμε ίσως άλλαξαν τα αμάξια αλλά έμειναν υψηλά τα στάνταρ μας 

Πραγματικα όμως δε μου κάνει τίποτα κλικ… Ίσως μόνο κανένα Land Rover evoque κλπ

• Like 1
  • Δημιουργία νέου...