Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου απάντησε κομπλέ το DSG είμαι με σκουτερ και δεν κάνει χιλιόμετρα

Μλκια μεγάλη έκανα που το έδωσα τότε , δεν θα το ξεπεράσω ποτέ :D

• Sad 1
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, NTC Labs είπε

Όντως ρε συ , να πεις οτι περασε και απο εμενα για πλυσιμο με το σφουγγαρι με τριχα προβατου να παρει κανα δεκαχιλιαρο ακομα πανω να πω παει στο καλο.... ουτε καν αυτο! 

Να φέρω το δικό μου να το περιποιηθείς να πάει καμία 40ρια να το πουλήσω στην αρχική του και το πεντοχίλιαρο δικό σου!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, tsofras είπε

Τι πέτυχα σήμερα στο car.gr ?

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/330591448-seat-leon

16.000e ρε φίλε , και το είχε αγοράσει 11.000 απο εμένα πριν 3 χρόνια :D

16500 το είχα αγοράσει εγώ το 2015

Ευκαιρία φιλαράκι, ολόκληρη εισαγωγή έχει μπει, δεν τη βλέπεις;;

(είχες και τέτοιο...το είχα ξεχάσει, δε σε προλαβαίνω τεσπα 😂)

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, and_64 είπε

Ευκαιρία φιλαράκι, ολόκληρη εισαγωγή έχει μπει, δεν τη βλέπεις;;

(είχες και τέτοιο...το είχα ξεχάσει, δε σε προλαβαίνω τεσπα 😂)

Δεν είχα τέτοιο , είχα αυτο το τέτοιο :D

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Παίζει αν γράψει στην περιγραφή ότι το είχες εσύ Θωμά να το πουλήσει ακόμη γρηγορότερα. 😛

Η αλήθεια είναι ότι αν μου έλεγε στο δίνω δέκα χιλιάρικα δεν ξέρω αν θα το έπαιρνα ξανά.

Όπως και να έχει τώρα έχω ένα καινούριο αμάξι και φρέσκο σε εμφάνιση και τεχνολογίες.

Αυτό είναι ταλαιπωρημένο, 3 DSG, είχε φάει τον τρακο το έχει καγκουρεψει και ο άλλος

Θα ήθελα να το καβαλήσω μία να δω πως θα μου φανεί τώρα είναι η αλήθεια

Τίποτα το σωστό αμάξι είναι το διλιτρο DSG για εμένα αλλά δεν μπορώ να δικαιολογήσω τα συν 10000€ για την χρήση των 5000χλμ τον χρόνο

Δημοσ.

Εχθές είδα το Civic που θα αγοράσω, δεν πήγαμε για έλεγχο μιας και δεν θα γίνει ακόμη η αγορά, απλά έγινε μια πρώτη συνάντηση.

Θυμίζω είναι ένα μαύρο Honda Civic 1.8 του 2008, hatchback / αυγό / διαστημόπλοιο. 😛

Τελευταία ενημέρωση που έχουμε για το Yaris Cross (για πουληθεί το Civic) είναι ότι θα το παραλάβει το Μάρτιο. 

Στα του αμαξιού τώρα.

Έχει κάποιες εξωτερικές φθορές όπως είναι φυσικό μετά από τόσο χρόνια αλλά γενικά σε πολύ καλή κατάσταση για την ηλικία του.

Ένα μικρό βαθούλωμα στη πόρτα του συνοδηγού, στην πίσω πόρτα κάποιες μικρές γρατζουνιές και ένα μικρό κομμάτι από το μαρσπιέ κοντά στο προφυλακτήρα φαίνεται λίγο να έχει φύγει από τη θέση του.

Γενικά κομπλέ.

Εσωτερικά όλα μια χαρά, ολοκαίνουριο φαίνεται με μια μικρή φθορά το πλαστικό μέρος του λεβιέ ταχυτήτων. Εκεί που γράφει τους αριθμούς.

Δεν έχει θέμα με τις ταχύτητες (βγάζουν κάτι θέματα στη 1η ή 3η ταχύτητα και υπάρχει δυσκολία στο να μπει η ταχύτητα).

17αρες ζάντες και θα χρειαστώ σίγουρα λάστιχα μιας και είναι του 2018. Δεν μπήκα καν στο κόπο να δω σε τι κατάσταση ήταν τα λάστιχα μιας και θα τα αλλάξω αμέσως.

Η μπαταρία έγραφε Μάιος του 2022.

ΚΤΕΟ περνάει ξανά το 2024.

Τα φώτα πεντακάθαρα και μάλλον είχε γίνει καθαρισμός πριν λίγο καιρό.

Δεν έχει στρώσει το μοτέρ λέμε.

Χιλιόμετρα: 59.916 😁

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Wohh!!! 15ετίας με 60k και Honda?!!!

Ναι, είναι πρώτο χέρι ο οποίος πρέπει να είχε εταιρικό αμάξι για τις καθημερινές μετακινήσεις / για τη δουλειά του.

Ηλικιωμένος το έχει, τα σέρβις όλα στην αντιπροσωπεία οπότε ο έλεγχος θα γίνει εκεί ώστε να έχω και το πλήρες ιστορικό του αμαξιού.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Grim Ripper είπε

Ναι, είναι πρώτο χέρι ο οποίος πρέπει να είχε εταιρικό αμάξι για τις καθημερινές μετακινήσεις / για τη δουλειά του.

Ηλικιωμένος το έχει, τα σέρβις όλα στην αντιπροσωπεία οπότε ο έλεγχος θα γίνει εκεί ώστε να έχω και το πλήρες ιστορικό του αμαξιού.

άντε με το καλό

Τις ατέλειες τις φτιάχνεις , λεβιέ παίρνεις και έναν καινούριο ή μεταχείρο σε καλή κατάσταση

Μηχανικά να είναι εντάξει και τα άλλα τα φτιάχνεις

• Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Μετατροπη στο δικο σου 🤣

Είχα ρωτήσει, ακόμη περιμένω τηλέφωνο 😅

Είναι καινούργιο οπότε δεν βρίσκουν εύκολα κονσόλες κτλ

• Δημιουργία νέου...