Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  Στις 5/2/2023 στις 7:57 ΠΜ, MauroPaltoudias είπε

@paylidis Μια ερώτηση ακόμα : δεδομένης της εν εξελίξει χιονόπτωσης, κατέβηκα για να σηκώσω τους υαλοκαθαριστηρες στο Q3. Διαπίστωσα όμως, ότι οι μπροστινοί βρίσκουν στο καπό του αυτοκινήτου (!!), ενώ μόνο ο οπίσθιος μπορεί να σηκωθεί.

Έχετε υπόψη, τι μπορεί να συμβαίνει; Είναι φυσιολογικό; 

Στις 5/2/2023 στις 9:31 ΠΜ, MauroPaltoudias είπε

Με σβηστή μηχανή, παρατεταμένο κράτημα του διακόπτη υαλοκαθαριστήρων προς τα κάτω και τους φέρνει σχεδόν σε ορθή γωνία.

Μέσα στο μενού του ΜΜΙ έχει λειτουργία που την πατάς και έρχονται σε θέση που επιτρέπει να σηκωθούν. Δεν ήξερα για το διακόπτη αλλά χρήσιμη πληροφορία αφού το βρήκες :) 

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 5/2/2023 στις 7:57 ΠΜ, MauroPaltoudias είπε

@paylidis Μια ερώτηση ακόμα : δεδομένης της εν εξελίξει χιονόπτωσης, κατέβηκα για να σηκώσω τους υαλοκαθαριστηρες στο Q3. Διαπίστωσα όμως, ότι οι μπροστινοί βρίσκουν στο καπό του αυτοκινήτου (!!), ενώ μόνο ο οπίσθιος μπορεί να σηκωθεί.

Έχετε υπόψη, τι μπορεί να συμβαίνει; Είναι φυσιολογικό; 

Και στο passat b6 που έχω έτσι είναι, δεν χρειάστηκε μέχρι τώρα να τους σηκώσω, ούτε το έψαξα πολύ. Θα δοκιμάσω τα κόλπα που γράψαν τα παιδιά πιο πάνω   μόλις μπορέσω να το δω 

Επεξ/σία από oykas2001
Δημοσ.
  Στις 5/2/2023 στις 6:03 ΜΜ, oykas2001 είπε

Και στο passat b6 που έχω έτσι είναι, δεν χρειάστηκε μέχρι τώρα να τους σηκώσω, ούτε το έψαξα πολύ. Θα δοκιμάσω τα κόλπα που γράψαν τα παιδιά πιο πάνω   μόλις μπορέσω να το δω 

Μόλις το δοκίμασα σε VW Touran 2017 και δουλεύει. Άψογα!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 5/2/2023 στις 6:03 ΜΜ, oykas2001 είπε

Στο opel insignia του 2017 που είχαμε πάντως, δεν υπήρχε τέτοια μπερδεμένη κατάσταση.

Προφανώς έχει να κάνει με την VW Group, κρίνοντας και από τις αναφορές των μοντέλων που υποστηρίζουν αυτή τη λειτουργία (audi, vw, seat αν έχω συγκρατήσει σωστά τις μάρκες).

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
Δημοσ.
  Στις 5/2/2023 στις 7:03 ΜΜ, MauroPaltoudias είπε

Στο opel insignia του 2017 που είχαμε πάντως, δεν υπήρχε τέτοια μπερδεμένη κατάσταση.

Προφανώς έχει να κάνει με την VW Group, κρίνοντας και από τις αναφορές των μοντέλων που υποστηρίζουν αυτή τη λειτουργία (audi, vw, seat αν έχω συγκρατήσει σωστά τις μάρκες).

Και στο Peugeot σβήνεις τον κινητήρα και κάνοντας προς τα κάτω το μοχλό των υαλοκαθαριστήρων, έρχονται σε κάθετη θέση.

• Like 2
Δημοσ.
  Στις 5/2/2023 στις 11:09 ΜΜ, Peugeot208 είπε

Και στο Peugeot σβήνεις τον κινητήρα και κάνοντας προς τα κάτω το μοχλό των υαλοκαθαριστήρων, έρχονται σε κάθετη θέση.

Και μόλις γύρισα από δουλειά και ξέχασα να το κοιτάξω... Αλλά έχω την εντύπωση πως κλείνοντας τη μηχανή και κάνοντας αυτό τα ανεβάζει λίγο. Απλά δεν θυμάμαι σίγουρα. Αύριο (αν το θυμηθώ)!!!

Δημοσ.
  Στις 6/2/2023 στις 2:19 ΜΜ, oykas2001 είπε

Και μόλις γύρισα από δουλειά και ξέχασα να το κοιτάξω... Αλλά έχω την εντύπωση πως κλείνοντας τη μηχανή και κάνοντας αυτό τα ανεβάζει λίγο. Απλά δεν θυμάμαι σίγουρα. Αύριο (αν το θυμηθώ)!!!

Καλησπέρα,ελπίζω να μη σας μπέρδεψα.

Εννοούσα καθετα, πάνω στο τζάμι.

Όχι ότι σηκώνονται από το παρμπρίζ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 6/2/2023 στις 3:47 ΜΜ, Peugeot208 είπε

Στις 5/2/2023 στις 9:31 ΠΜ, MauroPaltoudias είπε

Με σβηστή μηχανή, παρατεταμένο κράτημα του διακόπτη υαλοκαθαριστήρων προς τα κάτω και τους φέρνει σχεδόν σε ορθή γωνία.

Είχε αναφερθεί από εχθές, αρχικά  από εμένα και έπειτα από εσάς, απ' ό,τι βλέπω.

Νομίζω ήταν απολύτως ξεκάθαρο, χι/δέι καν'τ γκετ ρονγκ!

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
  • Thanks 1
Δημοσ.
  Στις 6/2/2023 στις 3:47 ΜΜ, Peugeot208 είπε

Ναι, εννοείται αυτό (εκτός αν έχει κανένα σούπερ ντούπερ ουάου αυτόματο σύστημα η vw που τα σηκώνει και μετά βγαίνει κι ένα χέρι με υγρό κι ένα άλλο χέρι με πανί και ψεκάζει και καθαρίζει κιόλας)!!!

Αύριο αν το θυμηθώ θα το κοιτάξω...

Δημοσ.

Καλημέρα σας

Μετά απο 2 χρόνια αναμονής επιτέλους σήμερα έκανα παραγγελία το full link , οκ βλακωδώς μία 300αρα αλλά τουλάχιστον να χρησιμοποιήσω την οθόνη.

Υ.Γ. Είχε απέξω και το Formentor που είχα κάνει test drive , έτοιμος ήμουν να πάω να ρωτήσω πόσα θέλουν να το πάρω :D Ευτυχώς που γράφω εδώ τις εμπειρίες απο τα test drive και μετά τα ξαναδιαβάζω και ισιώνω

• Like 4
Δημοσ.
  Στις 7/2/2023 στις 8:18 ΠΜ, tsofras είπε

Καλημέρα σας

Μετά απο 2 χρόνια αναμονής επιτέλους σήμερα έκανα παραγγελία το full link , οκ βλακωδώς μία 300αρα αλλά τουλάχιστον να χρησιμοποιήσω την οθόνη.

Υ.Γ. Είχε απέξω και το Formentor που είχα κάνει test drive , έτοιμος ήμουν να πάω να ρωτήσω πόσα θέλουν να το πάρω :D Ευτυχώς που γράφω εδώ τις εμπειρίες απο τα test drive και μετά τα ξαναδιαβάζω και ισιώνω

Συγκρατήσου φίλε tsofra!!! Σε καταλαβαίνω... 

😆😁

Δημοσ.
  Στις 7/2/2023 στις 8:18 ΠΜ, tsofras είπε

Καλημέρα σας

Με γεια

Δεν σπαει να το περασεις μονος σου το full link?  Γιατι πρεπει να τους πληρωσεις 300ρι? ειναι always connected?

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 7/2/2023 στις 10:07 ΠΜ, imr είπε

Με γεια

Δεν σπαει να το περασεις μονος σου το full link?  Γιατι πρεπει να τους πληρωσεις 300ρι? ειναι always connected?

Δεν σπάει όχι , θέλει κωδικό ενεργοποίησης απο την Seat και μετά κωδικοποίηση μέσω αντιπροσωπείας

• Sad 1
Δημοσ.

25 Ιανουαρίου ήρθε στην αντιπρωσοπεία, σήμερα παρέλαβα :D 

Πρώτη εντύπωση που έχω, το lane assist θέλει κατευθείαν κλείσιμο στην ελλάδα. Ευτυχώς έχει κουμπί στο τιμόνι διαφορετικά θα έπρεπε να κάνω στην άκρη. Δεν το πήγαινα σπίτι με αυτό. Δεν σε αφήνει να αποφύγεις καμία λακούβα, τυχόν αυτοκίνητα παρκαρισμένα πάνω στον δρόμο, ποδηλάτες που πηγαίνουν αγκαζέ, ντελιβεράδες με το κινητό στο χέρι. Γενικά δεν είναι για Ελλάδα.

2, δεν έχω υαλοκαθαριστήρες πίσω στο fb λολ. Τι φάση?

Ήμουν άρρωστος σήμερα δεν ασχολήθηκα με bluelink και τα συναφί 

• Like 7

• Δημιουργία νέου...