poihths Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 μην το φοβίζετε το παιδί, μια χαρα θα ειναι το car σου. Εδώ άλλοι τα παίρνουμε ολοκαίνουρια και έχουν ενα σωρο ελαττώματα! 3
dtk-386 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Kανείς δεν φοβίζει κανέναν. Προσωπικά λέω τι θα έπρατα εγώ. Γιατί η βιασύνη είναι κακός σύμβουλος. Αποψη μου πάντα. Θα το έπαιρνα με γενναία έκπτωση. Εγραψε ότι το πήρε 32Κ. Πόσο έχει κανονικά δηλ? 2
polyvios Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Kανείς δεν φοβίζει κανέναν. Προσωπικά λέω τι θα έπρατα εγώ. Γιατί η βιασύνη είναι κακός σύμβουλος. Αποψη μου πάντα. Θα το έπαιρνα με γενναία έκπτωση. Εγραψε ότι το πήρε 32Κ. Πόσο έχει κανονικά δηλ? Έχει 35κ. Κανένας φόβος. 1
tsofras Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 12 λεπτά πριν, polyvios είπε Έχει 35κ. Κανένας φόβος. Κάνε μας ρε μαν και ενα μικρό review έτσι να έχουμε ιδέα και σε αντιπαράθεση με το xceed Τα καθίσματα είναι βολικά? Σε κλίσεις πως το είδες?
polyvios Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 21 λεπτά πριν, tsofras είπε Κάνε μας ρε μαν και ενα μικρό review έτσι να έχουμε ιδέα και σε αντιπαράθεση με το xceed Τα καθίσματα είναι βολικά? Σε κλίσεις πως το είδες? Λοιπόν, ίσως πιο ζωντανός κινητήρας από χαμηλά και σε μεγαλύτερες ταχύτητες κρεμάει λίγο περισσότερο από το xceed. Αναρτήσεις το ίδιο με το xceed ως προς τις λακούβες. Έκανα σλάλομ σε ισιαδι για να δω αν αναγουλιαζει σε επαναφορά, αλλά όταν το ισιωσα επανήλθε κατευθείαν.Εντυπωσιαστηκα από αυτό. Ως προς θέμα κατανάλωσης, έκανα 20χλμ, μπήκα Σίνδο το πήγα λίγο εθνική Θεσσαλονίκης Αθήνας, το έβαλα σπορτ mode και το ήπια λιγάκι να δω επιταχύνσεις. Πολύ καλό μπορώ να πω. Δεν περίμενα για το βάρος του να συμπεριφερθεί έτσι. Στον γυρισμό το πήγα χαλαρά. Μέση κατανάλωση μετά από όλο αυτό 7.5λ/100. Εκεί έπαθα ένα σοκ. 2
tsofras Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 15 λεπτά πριν, polyvios είπε Λοιπόν, ίσως πιο ζωντανός κινητήρας από χαμηλά και σε μεγαλύτερες ταχύτητες κρεμάει λίγο περισσότερο από το xceed. Αναρτήσεις το ίδιο με το xceed ως προς τις λακούβες. Έκανα σλάλομ σε ισιαδι για να δω αν αναγουλιαζει σε επαναφορά, αλλά όταν το ισιωσα επανήλθε κατευθείαν.Εντυπωσιαστηκα από αυτό. Ως προς θέμα κατανάλωσης, έκανα 20χλμ, μπήκα Σίνδο το πήγα λίγο εθνική Θεσσαλονίκης Αθήνας, το έβαλα σπορτ mode και το ήπια λιγάκι να δω επιταχύνσεις. Πολύ καλό μπορώ να πω. Δεν περίμενα για το βάρος του να συμπεριφερθεί έτσι. Στον γυρισμό το πήγα χαλαρά. Μέση κατανάλωση μετά από όλο αυτό 7.5λ/100. Εκεί έπαθα ένα σοκ. Αν είναι ίδιος ο κινητήρας με του Tucson έχω διαβάσει ότι καίει λίγο παραπάνω
paylidis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 23 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε @tsofras Η κατανάλωση δεν είναι η αναμενόμενη. Για να δεις κάπως καλά νούμερα, θα πρέπει να είσαι με έναν φορτιστή παραμάσχαλα (είτε αυτός είναι ένα wallbox, είτε σε τρίτο πάροχο σε δημόσιους χώρους). Θεωρώ ότι ούτε το rav θα είναι αυτό που περιμένεις σε κατανάλωση και θα πέσεις πολλά σκαλοπάτια ποιοτικά… τι κατανάλωση έχεις; Με το 1.5 μοτέρ δεν είναι;
polyvios Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 56 λεπτά πριν, tsofras είπε Αν είναι ίδιος ο κινητήρας με του Tucson έχω διαβάσει ότι καίει λίγο παραπάνω Ναι είναι ο ιδιος με του Tucson. Σίγουρα καίει περισσότερο από το xceed αλλά πιθανότατα είναι κάνα ένα με ενάμιση λίτρο παραπάνω. παντως μόλις τελειώσει η εγγύηση θα πάω για πρόγραμμα στα 200... 1
tsofras Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, polyvios είπε Ναι είναι ο ιδιος με του Tucson. Σίγουρα καίει περισσότερο από το xceed αλλά πιθανότατα είναι κάνα ένα με ενάμιση λίτρο παραπάνω. παντως μόλις τελειώσει η εγγύηση θα πάω για πρόγραμμα στα 200... Ρώτησες αν έχεις την ίδια εγγύηση λόγω τεστ ντραιβ έτσι ? Γιατί το Leon είχε 2 αντί για 4 χρόνια εγγύηση επειδή ήταν test drive
polyvios Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, tsofras είπε Ρώτησες αν έχεις την ίδια εγγύηση λόγω τεστ ντραιβ έτσι ? Γιατί το Leon είχε 2 αντί για 4 χρόνια εγγύηση επειδή ήταν test drive Ναι εννοείται. Επειδή είναι 10ος του 22, θα έχω εγγύηση 7 χρόνια παρά 4 μήνες και 5 χρόνια παρά 4 μήνες δωρεάν σέρβις 6
MauroPaltoudias Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, paylidis είπε Θεωρώ ότι ούτε το rav θα είναι αυτό που περιμένεις σε κατανάλωση και θα πέσεις πολλά σκαλοπάτια ποιοτικά… τι κατανάλωση έχεις; Με το 1.5 μοτέρ δεν είναι; Σε ποιό αυτοκίνητο αναφέρεστε; Αν εννοείτε το Q3, με τον 1.4 ναι. Κατανάλωση 9-11lt/100km στην πόλη. Ανάθεμα και αν το καταλάβουν κάποιοι, θα αρχίσουμε να τρώμε πρόστιμα (προστίματα που λέει και ένας γνωστός μου). Όσο για την ποιότητα, είναι ένα θέμα υπό συζήτηση. Σίγουρα αυτός ο κουραστικός πίνακας ελέγχου στο ταμπλό, δεν θα υπάρχει (χρειάζεσαι πολλούς μήνες για να πεις ότι μπορείς να το χειρίζεσαι με άνεση και να ξέρεις τι βρίσκεται πού). Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2023 από MauroPaltoudias
sargus Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Τόσο μεγάλη κατανάλωση; εντύπωση μου κάνει! 1
MauroPaltoudias Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Και εμένα. Ας περιμένουμε να μας πει και ο κύριος @paylidis τι γίνεται και με το δικό του (εφόσον είναι το ίδιο μοντέλο). Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2023 από MauroPaltoudias
paylidis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε Σε ποιό αυτοκίνητο αναφέρεστε; Αν εννοείτε το Q3, με τον 1.4 ναι. Κατανάλωση 9-11lt/100km στην πόλη. Ανάθεμα και αν το καταλάβουν κάποιοι, θα αρχίσουμε να τρώμε πρόστιμα (προστίματα που λέει και ένας γνωστός μου). Όσο για την ποιότητα, είναι ένα θέμα υπό συζήτηση. Σίγουρα αυτός ο κουραστικός πίνακας ελέγχου στο ταμπλό, δεν θα υπάρχει (χρειάζεσαι πολλούς μήνες για να πεις ότι μπορείς να το χειρίζεσαι με άνεση και να ξέρεις τι βρίσκεται πού). Στο q3… αδιανόητα υψηλή κατανάλωση. Για το ΜΜΙ λογικά λες, εμένα δε με ενοχλεί, η γυναίκα μου μου κάνει παράπονα ότι είναι άβολο το μενου σε σχέση με του σκοντα. 2 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε Και εμένα. Ας περιμένουμε να μας πει και ο κύριος @paylidis τι γίνεται και με το δικό του (εφόσον είναι το ίδιο μοντέλο). Εμένα είναι με τον 1.5 tfsi, μονίμως κάτω από 8.5 κατανάλωση (αν μπλέξω στην άπειρη κίνηση αντε να πάει 9 κ όλα αυτά με κλειστό start stop) εντός πόλης και σημειωτέον έχω πολύ βαρύ πόδι. Ο @ritualistic με το ίδιο με εμένα μοτέρ (ισως βέβαια έχει τι act που έχω δεν έχω) μου έχει ανάφερει κανένα λίτρο χαμηλότερη από εμένα αν θυμάμαι καλά δε στέκει καθόλου όλο αυτο για plug in τι βάρος έχει κενό φορτίου; Χωρίς καύσιμα οδηγό κλπ;
MauroPaltoudias Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, paylidis είπε τι βάρος έχει κενό φορτίου; Χωρίς καύσιμα οδηγό κλπ; 1800kg. Συγγνώμη, το ίδιο έχουμε ή έχετε κάποιο άλλο; Αναφέρομαι στο 45 tfsi e tronic. (Το δεύτερο μοντέλο, το s line) Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2023 από MauroPaltoudias
Προτεινόμενες αναρτήσεις