Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ωραία αυτό έχει σημασία, τα καλορίζικα με τις φωτογραφίες

Εννοείται! Σε 10-15 ημέρες το πολύ θα το έχω στα χέρια μου, οπότε μαζί και φωτογραφίες...

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, polyvios είπε

Εννοείται! Σε 10-15 ημέρες το πολύ θα το έχω στα χέρια μου, οπότε μαζί και φωτογραφίες...

Τιμουλα αν επιτρέπεται;

γιατι άκουσα χθες τιμές για κάποια vw και μου πέσαν τα μαλλιά…

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, paylidis είπε

Τιμουλα αν επιτρέπεται;

Μιλάς για το Sportage ; 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, paylidis είπε

Τιμουλα αν επιτρέπεται;

Αυξήσεις εννοείς Γιώργο? Γιατί ούτως ή άλλως οι τιμές για να σου πέφτουν τα μαλλιά είναι 😂

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, polyvios είπε

Μιλάς για το Sportage ; 

Ναι 

4 λεπτά πριν, tsofras είπε

Αυξήσεις εννοείς Γιώργο? Γιατί ούτως ή άλλως οι τιμές για να σου πέφτουν τα μαλλιά είναι 😂

Με τα λεφτά που πήρα το Q3 τώρα παίρνεις troc…

• Thanks 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, paylidis είπε

Ναι 

Με τα λεφτά που πήρα το Q3 τώρα παίρνεις troc…

Επειδή ήταν το Test drive τους με 4000 χλμ το πήρα με 32000

• Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, polyvios είπε

Επειδή ήταν το Test drive τους με 4000 χλμ το πήρα με 32000

td πήρες? χμμμμ εγώ δεν θα έπαιρνα td. εγώ.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, dtk-386 είπε

Γιατί όχι; Μπορεί ακόμα και ο ιδιοκτήτης της εταιρείας που το έχει και οι υπόλοιποι που κάνουν td να το έχουν πιει...ΟΚ!

Θα γίνει το 1ο σέρβις και πιο νωρίς.

Δημοσ.

Τα πρώτα χλμ για εμένα είναι σημαντικά. Το ροντάρισμα που λέμε. Ενα αυτοκίνητο που δεν ανήκει σε κάποιον ιδιώτη και που γνωρίζουν ότι θα το πουλήσουν δεν νομίζω ότι του φέρονται με το γάντι. Μην δίνεις σημασία. Είναι δικό μου χούι.

• Like 5
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Τα πρώτα χλμ για εμένα είναι σημαντικά. Το ροντάρισμα που λέμε. Ενα αυτοκίνητο που δεν ανήκει σε κάποιον ιδιώτη και που γνωρίζουν ότι θα το πουλήσουν δεν νομίζω ότι του φέρονται με το γάντι. Μην δίνεις σημασία. Είναι δικό μου χούι.

Θα συμφωνήσω και εγώ όποτε έχω κάνει test drive θα του πιω λίγο το αίμα , θα το ρίξω στις λακούβες να δω συμπεριφορά κτλ

Το 2λιτρο leon που είχα βρεί και είχα καλή τιμή ήταν τεστ ντραιβ, και ο πωλητής μου είπε να μην το πάρω

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά, τι test drive κάνατε και προλάβατε και τους ήπιατε το αίμα και σε τι δρόμους;

Εγώ ότι test drive έχω κάνει ήταν με πωλητή δίπλα, κανένα 20λεπτο, στους δρόμους εκεί τριγύρω.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Peugeot208 είπε

Ρε παιδιά, τι test drive κάνατε και προλάβατε και τους ήπιατε το αίμα και σε τι δρόμους;

Εγώ ότι test drive έχω κάνει ήταν με πωλητή δίπλα, κανένα 20λεπτο, στους δρόμους εκεί τριγύρω.

Εγώ τα μισά τα έκανα μόνος μου και πέρναγα τις λακούβες αεροδρόμιο.

Επίσης μην κοιτάς μόνο εμάς, τα χρησιμοποιούν και οι πωλητές ως καθημερινά για αυτό κάνουν και τόσα χιλιόμετρα

Αν θυμάσαι για το C3 aircross είχα αναφέρει ότι ο πωλητής μου έδειχνε πως βάζει καρφωτες

• Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, dtk-386 είπε

Ούτε εγώ 😕

6 ώρες πριν, tsofras είπε

Θα συμφωνήσω και εγώ όποτε έχω κάνει test drive θα του πιω λίγο το αίμα , θα το ρίξω στις λακούβες να δω συμπεριφορά κτλ

Το 2λιτρο leon που είχα βρεί και είχα καλή τιμή ήταν τεστ ντραιβ, και ο πωλητής μου είπε να μην το πάρω

Μια από τα ίδια. Το είχα πάρει με 140 χλμ και το ξεπάτωσα. Το ίδιο θα έκαναν όλοι…

θεωρητικα πλέον έρχονται στρωμένα αλλά στο βιβλίο οδηγιών στα vag ξεκάθαρα γράφει ότι θέλουν στρώσιμο - δε ξέρω τι ισχύει στα υπόλοιπα πάντως με τίποτα δε θα αγόραζα test drive για κάτω από 20% διαφορά τουλάχιστον

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, paylidis είπε

Ούτε εγώ 😕

Μια από τα ίδια. Το είχα πάρει με 140 χλμ και το ξεπάτωσα. Το ίδιο θα έκαναν όλοι…

θεωρητικα πλέον έρχονται στρωμένα αλλά στο βιβλίο οδηγιών στα vag ξεκάθαρα γράφει ότι θέλουν στρώσιμο - δε ξέρω τι ισχύει στα υπόλοιπα πάντως με τίποτα δε θα αγόραζα test drive για κάτω από 20% διαφορά τουλάχιστον

Μόλις το πάρω θα κάνω αλλαγή λάδια και φίλτρο. Και για τα γρεζια και θα ψιλοφανει αν του έβγαλαν τα μάτια 

• Like 3
Δημοσ.

Εντάξει θα έχει ταλαιπωρία αλλά σε 4000χλμ δεν προλαβαίνει να πάθει κάτι. 

Θα είναι σαν είναι με 10κ και νορμάλ οδήγηση.

Ειδικα κια που έχουν και 7-8 χρόνια εγγύηση δεν θα το φοβόμουν τοσο

• Like 6

• Δημιουργία νέου...