ProponitisTouKanape Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 To Focus εμοιαζε απαγορευτικό που ήταν στα βόρεια 20, αρχές 30. Τώρα φαίνεται (σχετικά) νορμαλ η τιμή του.
filarhos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Φίλος θέλει να πάρει ένα karoq του 18, ξέρουμε αν βγάζουν θέματα τα συγκεκριμένα;;; Είναι με τον πετρέλαιο 1.6 ίσως αυτοματο αλλά δεν μου είπε... Υ.Γ. Δεν έχω μάθε λεπτομέρειες, μόνο ότι δεν έχει βγάλει τίποτα προς το παρόν...
tzampatzis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Στις 31/1/2023 στις 9:12 ΜΜ, dstilio είπε Το ford focus με τον 1000αρη στα 155 άλογα το έχει τσεκάρει κανείς; ρωταω για ένα φίλο! Το test drive που το είχα κάνει είχα μου είχε φανεί πάρα πολύ καλό. Δεν το πάτησα πολύ μέσα στην πόλη να σου πω για τη δύναμη (που σίγουρα έχει) αλλά προσωπικά ήταν από τα αμάξια που μου άρεσαν στην οδήγηση.
paylidis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 17 ώρες πριν, filarhos είπε Φίλος θέλει να πάρει ένα karoq του 18, ξέρουμε αν βγάζουν θέματα τα συγκεκριμένα;;; Είναι με τον πετρέλαιο 1.6 ίσως αυτοματο αλλά δεν μου είπε... Υ.Γ. Δεν έχω μάθε λεπτομέρειες, μόνο ότι δεν έχει βγάλει τίποτα προς το παρόν... Δεν έχει ακουστεί κάτι, μόνο τριξίματα στους ταμπλάδες των μπροστά πορτών (που ισχύει και το κοντιακ της ιδιας εποχής). Ποσό το βρήκε; δε θέλει ένα καμικ; 😂
filarhos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 4 ώρες πριν, paylidis είπε Δεν έχει ακουστεί κάτι, μόνο τριξίματα στους ταμπλάδες των μπροστά πορτών (που ισχύει και το κοντιακ της ιδιας εποχής). Ποσό το βρήκε; δε θέλει ένα καμικ; 😂 Του το είπα αλλά το παίρνει όσο το παίρνει κι ο έμπορος, οπότε γλιτώνει 4-5 σίγουρα... Επιπλέον θέλει την μεγάλη αυτονομία γιατί πάνε σε περιοχές που ουτε εταιρικά βενζινάδικα δεν έχει... 1
MauroPaltoudias Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Παιδιά, μήπως κατά τύχη, έχουμε κάποιον με το rav4 PHEV 2.50, να μας πει δυο λόγια ; Το Q3 TFSI 45 PHEV s-line, άρχισε να μας διαολίζει και μάλλον παίρνει πόδι (όχι μάλλον, είναι θέμα χρόνου για την ακρίβεια). Θα πάω μια βόλτα και στον Πάσπα, να το ειδούμε και από κοντά, αλλά είπα να ρωτήσω πρώτα εδώ (καθότι έχω "ανησυχίες").
tsofras Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 12 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Παιδιά, μήπως κατά τύχη, έχουμε κάποιον με το rav4 PHEV 2.50, να μας πει δυο λόγια ; Το Q3 TFSI 45 PHEV s-line, άρχισε να μας διαολίζει και μάλλον παίρνει πόδι (όχι μάλλον, είναι θέμα χρόνου για την ακρίβεια). Θα πάω μια βόλτα και στον Πάσπα, να το ειδούμε και από κοντά, αλλά είπα να ρωτήσω πρώτα εδώ (καθότι έχω "ανησυχίες"). Τι θέμα έχεις με το Q3 ?
MauroPaltoudias Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) @tsofras Η κατανάλωση δεν είναι η αναμενόμενη. Για να δεις κάπως καλά νούμερα, θα πρέπει να είσαι με έναν φορτιστή παραμάσχαλα (είτε αυτός είναι ένα wallbox, είτε σε τρίτο πάροχο σε δημόσιους χώρους). Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2023 από MauroPaltoudias 1
zanskou Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, MauroPaltoudias είπε Παιδιά, μήπως κατά τύχη, έχουμε κάποιον με το rav4 PHEV 2.50, να μας πει δυο λόγια ; το εχω οδηγήσει αρκετά και σκάβει την ασφαλτο αν το πατήσεις. και από ηλεκτρική αυτονομία ειναι τιμιο συν οτι αν η μπαταρία φτάσει στα τελειώματά της μπαίνει σε υβριδική λειτουργία και δεν λειτουργεί μόνο η βενζινη με κατανάλωση στο θεο. Από εξοπλισμό δικαιολογεί τα λεφτά του θα έλεγα γιατι ακομη κι απο τη βασικη έκδοση ειναι πολύ πλούσιο αν και στα 62.000 που τερματίζει σίγουρα μπορεις να δεις κι άλλες λύσεις. Πάντως overall ειναι τουλάχιστον εντυπωσιακό 1
MauroPaltoudias Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 39 λεπτά πριν, zanskou είπε το εχω οδηγήσει αρκετά και σκάβει την ασφαλτο αν το πατήσεις. και από ηλεκτρική αυτονομία ειναι τιμιο συν οτι αν η μπαταρία φτάσει στα τελειώματά της μπαίνει σε υβριδική λειτουργία και δεν λειτουργεί μόνο η βενζινη με κατανάλωση στο θεο. Από εξοπλισμό δικαιολογεί τα λεφτά του θα έλεγα γιατι ακομη κι απο τη βασικη έκδοση ειναι πολύ πλούσιο αν και στα 62.000 που τερματίζει σίγουρα μπορεις να δεις κι άλλες λύσεις. Πάντως overall ειναι τουλάχιστον εντυπωσιακό Σας ευχαριστώ πολύ. Έχοντας μια μικρή εμπειρία (από συγγενείς που έχουν yaris και chr), κάτι τέτοιο θα ελεγα ότι αναμένω. Δηλαδή, υβριδική λειτουργία όταν η ηλεκτρική ενέργεια (η προερχόμενη από φόρτιση) εξαντλείται. Με καλύψατε πλήρως, ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σας.
polyvios Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις ακύρωσα την παραγγελία μου KIA XCEED και έκλεισα ένα ετοιμοπαράδοτο KIA SPORTAGE 1.6 150hp mhev. Ελπίζω να έχει τελειώσει πια η όλη ιστορία... 🙄 6
tsofras Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, polyvios είπε Μόλις ακύρωσα την παραγγελία μου KIA XCEED και έκλεισα ένα ετοιμοπαράδοτο KIA SPORTAGE 1.6 150hp mhev. Ελπίζω να έχει τελειώσει πια η όλη ιστορία... 🙄 test drive?
dtk-386 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 26 λεπτά πριν, polyvios είπε Μόλις ακύρωσα την παραγγελία μου KIA XCEED και έκλεισα ένα ετοιμοπαράδοτο KIA SPORTAGE 1.6 150hp mhev. Ελπίζω να έχει τελειώσει πια η όλη ιστορία... 🙄 Καλοτάξιδο. Πίσω είναι πανέμορφο. Μπροστά είναι λίγο .....ιδιαίτερο. 2
polyvios Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, tsofras είπε test drive? Έκανα και με εντυπωσίασε. Καλό κράτημα, ζωντανός κινητήρας από τις 1500 στροφές, αθόρυβο και τεράστιοι χωροι 52 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Καλοτάξιδο. Πίσω είναι πανέμορφο. Μπροστά είναι λίγο .....ιδιαίτερο. Ευχαριστώ πολύ! Ναι είναι ιδιαίτερο, δεν με ξινιζει λκαι από μπροστα 1
tsofras Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, polyvios είπε Έκανα και με εντυπωσίασε. Καλό κράτημα, ζωντανός κινητήρας από τις 1500 στροφές, αθόρυβο και τεράστιοι χωροι Ευχαριστώ πολύ! Ναι είναι ιδιαίτερο, δεν με ξινιζει λκαι από μπροστα Ωραία αυτό έχει σημασία, τα καλορίζικα με τις φωτογραφίες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις