tsofras Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, polyvios είπε Είναι το γαμωτο, γιατί υποτίθεται ότι έχεις πληρώσει ένα ολόκληρο αμάξι μαζί με το Full Link και ξαφνικά γυρνάνε και σου λένε, οκ πρέπει να πληρώσεις κάτι παραπάνω To ξέρω , αλλά δυστυχώς θα τα σκάσω γιατί το θέλω , τώρα είμαι με την βάση του κινητού και έχω την οθόνη να την βλέπω Απλά θα δώ τι παίζει και σε άλλες αντιπροσωπείες απο τιμή
polyvios Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Μόλις τώρα, tsofras είπε To ξέρω , αλλά δυστυχώς θα τα σκάσω γιατί το θέλω , τώρα είμαι με την βάση του κινητού και έχω την οθόνη να την βλέπω Απλά θα δώ τι παίζει και σε άλλες αντιπροσωπείες απο τιμή Χαχαχα, φαντάζομαι! Από ότι ξέρω λίγο πολύ είναι στις ίδιες τιμες 1
atrigane Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, polyvios είπε Είναι το γαμωτο, γιατί υποτίθεται ότι έχεις πληρώσει ένα ολόκληρο αμάξι μαζί με το Full Link και ξαφνικά γυρνάνε και σου λένε, οκ πρέπει να πληρώσεις κάτι παραπάνω Είμαι 100% μαζί σου, είναι κοροϊδία, κουτοπονηριά και έλλειψη σεβασμού στον πελάτη. Απλά έχω καταλήξει ότι αν κάτι μας κάνει χαρούμενους καλό είναι να το πραγματοποιούμε-στα πλαίσια που μπορεί ο καθένας μας και φυσικά να μην γίνεται σε βάρος άλλων ανθρώπων, να μην καταπατάμε δικαιώματα κλπ. κλπ. 1
paylidis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, tsofras είπε Μόλις πήρα τηλέφωνο για το Full Link , πλέον μπορώ να το ενεργοποιήσω , 340ε με την έκπτωση (πάντα μου κάνουν έκπτωση και πληρώνω ένα σκασμό , που να μην έκαναν κιόλας ) Τραγική τιμή την θεωρώ Πάρε στον κ Σπύρο γιαλενιο και στο μάκρη και ζητά καλύτερες τιμές από ότι σου πουν. Πέρσι κάπου 200 είχε θυμαμαι
tsofras Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 27 λεπτά πριν, paylidis είπε Πάρε στον κ Σπύρο γιαλενιο και στο μάκρη και ζητά καλύτερες τιμές από ότι σου πουν. Πέρσι κάπου 200 είχε θυμαμαι Άστο το πέρσυ Γιώργο ήταν πιο φθηνό. Και σε Μακρή είδα στο fb 300κατι 1
sargus Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 4 ώρες πριν, tsofras είπε Εγώ με τις εκπτώσεις πλήρωσα 330ε + για το πρώτο sevice Ρε τη Σεατ που κατάντησε... 1
dtk-386 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Το Full Link είναι το ασύρματο android auto-apple carplay? Το παραπάνω (ασύρματο android auto-apple carplay) η Hyundai το έχει στο standard εξοπλισμό.
tsofras Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, dtk-386 είπε Το Full Link είναι το ασύρματο android auto-apple carplay? Το παραπάνω (ασύρματο android auto-apple carplay) η Hyundai το έχει στο standard εξοπλισμό. Ούτε καν ασύρματο , ενσύρματο είναι Αλλά μέσω OBD μπορείς να το ενεργοποιήσεις το ασύρματο Αστα κλάφτα
zanskou Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 23 λεπτά πριν, tsofras είπε Ούτε καν ασύρματο , ενσύρματο είναι Αλλά μέσω OBD μπορείς να το ενεργοποιήσεις το ασύρματο Αστα κλάφτα Με τόσα λεφτά που σας ζητάνε για κάτι που στην ουσία είναι τσάμπα εγώ θα τα έδινα σε καμία οθόνη από aliexpress που κάνει παπάδες και τέλος. Έτσι για το γαμωτο. Έχουν χάσει κάθε λογική οι τύποι μου φαίνεται 3
BTL Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 6 ώρες πριν, tsofras είπε To έχουν κάνει ήδη το καραγκιοζιλίκι με το Seat Connect , που σου βγάζει και όποτε βάζεις μπρος το αμάξι ειδοποίηση ότι έχει λήξει , την ώρα που κάνεις όπισθεν επάνω στην κάμερα Το έστειλα στην Seat ότι είναι αιτία για μήνυση σε περίπτωση ατυχήματος , αλλά εδώ είμαστε Ελλάδα δεν ιδρώνει το αυτί τους. Ας ήμασταν Αμερική και θα σου έλεγα τι θα γινόταν Δηλαδή, για να καταλάβω σου βγάζει ειδοποίηση την οποία δεν μπορείς να απενεργοποιήσεις για μια δευτερεύουσα υπηρεσία την ώρα που οδηγείς;
dstilio Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Το ford focus με τον 1000αρη στα 155 άλογα το έχει τσεκάρει κανείς; ρωταω για ένα φίλο!
tsofras Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 16 λεπτά πριν, zanskou είπε Με τόσα λεφτά που σας ζητάνε για κάτι που στην ουσία είναι τσάμπα εγώ θα τα έδινα σε καμία οθόνη από aliexpress που κάνει παπάδες και τέλος. Έτσι για το γαμωτο. Έχουν χάσει κάθε λογική οι τύποι μου φαίνεται Μακάρι να μπορούσα ρε φίλε , προφανώς και θα το έκανα. Τώρα που σχεδόν το κάθε αμάξι έχει την δική του χωνευτή οθόνη άντε βρες after market 9 λεπτά πριν, BTL είπε Δηλαδή, για να καταλάβω σου βγάζει ειδοποίηση την οποία δεν μπορείς να απενεργοποιήσεις για μια δευτερεύουσα υπηρεσία την ώρα που οδηγείς; Ακριβώς , εμφανίζεται όποτε βάζεις μπρος μετά απο λίγα δευτερόλεπτα. Επειδή συνήθως βάζω όπισθεν να ξεπαρκάρω το εμφανίζει στην κάμερα και σουυ κρύβει την μισή. Μία φορά πήγα να πατήσω πεζό που πέρναγε απο πίσω ευτυχώς χτύπησε ο αισθητήρας 8 λεπτά πριν, gmts είπε @tsofras Σε περίπτωση, που ενδιαφέρεσαι! Χειροκίνητο στα 29 και να έχω πάλι το σαζμαν να κουδουνίζει ? Νο thanks (και χωρίς ηλιοροφή)
Sakiz105 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, dstilio είπε Το ford focus με τον 1000αρη στα 155 άλογα το έχει τσεκάρει κανείς; ρωταω για ένα φίλο! Θεωρώ έχει ακριβείνει πολύ. Και, ενώ παλιότερα το επέλεγαν για τον sport χαρακτήρα, τώρα οι εναλλακτικές στα 1500cc (hyundai/vw με τον tsi έχει 10 διαφορετικές επιλογές από τα 24κ εώς τα 35) και με το I20N να είναι φθηνότερο στην full extra έκδοση, το focus δεν ξέρω σε ποια κατηγορία παίζει.
BTL Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 13 λεπτά πριν, tsofras είπε Ακριβώς , εμφανίζεται όποτε βάζεις μπρος μετά απο λίγα δευτερόλεπτα. Επειδή συνήθως βάζω όπισθεν να ξεπαρκάρω το εμφανίζει στην κάμερα και σουυ κρύβει την μισή. Μία φορά πήγα να πατήσω πεζό που πέρναγε απο πίσω ευτυχώς χτύπησε ο αισθητήρας Σε λίγο καιρό βλέπω να κάνουν στάση να μας δείχνουν διαφημίσεις ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις