sotiris123 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 11 ώρες πριν, paylidis είπε Καλά το πλύσιμο του pdi σε όσα αυτοκίνητα έχω πάρει είναι χειρότερο από δεκάχρονου πιτσιρικά που του έδωσες ένα διευρω 😂 εγώ θα έλεγα φέρτο να το πάω εγώ για πλυσιμο καλοταξιδο sakiz Στη περίπτωσή μου το πλύσιμο η αντιπροσωπεία το έκανε σε τουνελ. αν το ήξερα από πριν θα τους έλεγα να το πάρω βρώμικο. 2 1 1
tzampatzis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 21 ώρες πριν, Astreos είπε Για παράδειγμα, Έχω βάλει στο μάτι αυτό: https://www.car.gr/classifieds/cars/view/325344782-seat-ateca Το ATECA μου αρέσει πολύ σαν αμάξι και το είχα πολύ ψηλά σαν επιλογή, οπότε αυτό με 4drive και μεγάλο κινητήρα (2λιτρο βέβαια που θα έχει έξτρα φόρο) μου φαίνεται ωραίο κομμάτι και θα το κοιτούσα σοβαρά. Από φωτογραφίες καλό φαίνεται, αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι η οθόνη που είναι aftermarket με τη ζελατίνα της, γιατί να βάλεις οθόνη σε αμάξι που πουλάς? Κρίμα πάντως που σταμάτησε να φέρνει στην Ελλάδα το ATECA η SEAT. 12 ώρες πριν, Sakiz105 είπε Ήρθε και μένα το αμάξι, την άλλη εβδομάδα θα το έχω στα χέρια μου. Κάτι που δεν το ήξερα και με προβλημάτισε, το i30 2022 στην ελλάδα έρχεται με αυτήν την touchscreen. Στην γερμανία ωστόσο, έρχεται με μεγαλύτερη και στο προσπέκτους/website δείχνει την άλλη (τα πλήκτρα από κάτω, αυτό αριστερά δεξιά). Αυτήν ωστόσο έχει ασύρματη σύνδεση ενώ ή άλλη μόνο ενσύρματη. Θα ήθελα ωστόσο να ήξερα από πριν τι θα είχε, καθώς στην αντιπροσωπεία δεν είχαν προσέξει ότι στο φυλλάδιο δείχνει διαφορετική. Καλοτάξιδο! Έχεις δίκιο σε αυτό με την οθόνη, όντως σε μπερδεύει όπως την δείχνουν. Όπως και να έχει το nline είναι πολύ ωραίο πάντως! 1
dtk-386 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μια χαρά είναι η οθόνη. Μην τρελαίνεσαι. Δεν σου φτάνει η 8ιντση? Μην το καταντήσουμε σαν τις τηλεοράσεις στο σπίτι που έχει ο άλλος δυάρι και έχει 75αρα. Το καλύτερο για μένα είναι το ασύρματο android auto & apple carplay. Nα κοιτάς την ουσία. Εγώ πιο πολύ θα ανησυχούσα για τις 18αρες που φοράει στους ελληνικούς νταμαρόδρομους. Για αυτό και έμεινα στις 17αρες. Είχα παλιά 18αρες και είχα βαρεθεί να ισιώνω. Αυτό το τρέμουλο στο τιμόνι μου είχε γίνει εφιάλτης. Προσφανώς είσαι μικρός. Βγάλε το πάθος σου τώρα και μετά θα κατασταλάξεις. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2023 από dtk-386 2
Sakiz105 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, dtk-386 είπε Εγώ πιο πολύ θα ανησυχούσα για τις 18αρες που φοράει στους ελληνικούς νταμαρόδρομους. Για αυτό και έμεινα στις 17αρες. Είχα παλιά 18αρες και είχα βαρεθεί να ισιώνω. Αυτό το τρέμουλο στο τιμόνι μου είχε γίνει εφιάλτης. Προσφανώς είσαι μικρός. Βγάλε το πάθος σου τώρα και μετά θα κατασταλάξεις. Εχουμε καλους δρομους (σχετικό πάντα) εδω στα Τρικαλα και δεν μένω και μέσα στην πόλη. Τα λάστιχα ξέχασα να δω ποια φοράει. Αυτό που είχα δει το καλοκαίρι είχε τα primacy 3, λογικά θα έβαλαν τα 4? τώρα. Δεν ξέρω Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2023 από Sakiz105
Astreos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Καλημέρα, Θέλω να ελέγξω ένα αυτοκίνητο στη Χαλκίδα (είμαι Βόρεια Ελλάδα). Έχετε υπόψη σας τίποτα? Όλες οι εταιρείες ελέγχου που έψαξα (Spotmechanic κλπ) δραστηριοποιούνται μόνο Αθήνα - Θεσσαλονίκη. Πείτε καμιά άποψη πως να ελέγξω ένα αυτοκίνητο εκεί.
zanskou Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 επισημη αντιπροσωπεία δεν υπάρχει κοντά ; τι μάρκας/χρονολογιας ειναι ;
Astreos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 18 λεπτά πριν, zanskou είπε επισημη αντιπροσωπεία δεν υπάρχει κοντά ; τι μάρκας/χρονολογιας ειναι ; Mazda CX-5 2016. Είναι εισαγωγής και το φοβάμαι και θα ήθελα έναν καλό έλεγχο
tsofras Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Μόλις πήρα τηλέφωνο για το Full Link , πλέον μπορώ να το ενεργοποιήσω , 340ε με την έκπτωση (πάντα μου κάνουν έκπτωση και πληρώνω ένα σκασμό , που να μην έκαναν κιόλας ) Τραγική τιμή την θεωρώ 1
polyvios Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 16 λεπτά πριν, tsofras είπε Μόλις πήρα τηλέφωνο για το Full Link , πλέον μπορώ να το ενεργοποιήσω , 340ε με την έκπτωση (πάντα μου κάνουν έκπτωση και πληρώνω ένα σκασμό , που να μην έκαναν κιόλας ) Τραγική τιμή την θεωρώ Όπου ναναι θα αναφέρουν στους έχοντες: συνδρομή ανά χρόνο Χ λεφτά για διατήρηση του Full link. Πωπωωωω
atrigane Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 25 λεπτά πριν, tsofras είπε Μόλις πήρα τηλέφωνο για το Full Link , πλέον μπορώ να το ενεργοποιήσω , 340ε με την έκπτωση (πάντα μου κάνουν έκπτωση και πληρώνω ένα σκασμό , που να μην έκαναν κιόλας ) Τραγική τιμή την θεωρώ Ναι είναι, αλλά αν είναι τιμή εφ άπαξ και αν έχω καταλάβει καλά σε χαλάει που δεν το έχεις, δώστα ρε μαν να το ενεργοποιήσεις να το χαρείς. Ή μήπως είναι το μόνο υπερτιμημένο που πληρώνουμε στη ζωή μας..
oykas2001 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 27 λεπτά πριν, tsofras είπε Μόλις πήρα τηλέφωνο για το Full Link , πλέον μπορώ να το ενεργοποιήσω , 340ε με την έκπτωση (πάντα μου κάνουν έκπτωση και πληρώνω ένα σκασμό , που να μην έκαναν κιόλας ) Τραγική τιμή την θεωρώ Όταν πήρε ο πεθερός μου το Arona πριν 2 χρόνια και κάτι, ήταν 400 ευρώ και μας το άφηναν 200. Δεν το βάλαμε φυσικά, διότι δεν τον ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, οπότε τζάμπα τα λεφτά...
tsofras Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 9 λεπτά πριν, polyvios είπε Όπου ναναι θα αναφέρουν στους έχοντες: συνδρομή ανά χρόνο Χ λεφτά για διατήρηση του Full link. Πωπωωωω To έχουν κάνει ήδη το καραγκιοζιλίκι με το Seat Connect , που σου βγάζει και όποτε βάζεις μπρος το αμάξι ειδοποίηση ότι έχει λήξει , την ώρα που κάνεις όπισθεν επάνω στην κάμερα Το έστειλα στην Seat ότι είναι αιτία για μήνυση σε περίπτωση ατυχήματος , αλλά εδώ είμαστε Ελλάδα δεν ιδρώνει το αυτί τους. Ας ήμασταν Αμερική και θα σου έλεγα τι θα γινόταν 4
polyvios Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, atrigane είπε Ναι είναι, αλλά αν είναι τιμή εφ άπαξ και αν έχω καταλάβει καλά σε χαλάει που δεν το έχεις, δώστα ρε μαν να το ενεργοποιήσεις να το χαρείς. Ή μήπως είναι το μόνο υπερτιμημένο που πληρώνουμε στη ζωή μας.. Είναι το γαμωτο, γιατί υποτίθεται ότι έχεις πληρώσει ένα ολόκληρο αμάξι μαζί με το Full Link και ξαφνικά γυρνάνε και σου λένε, οκ πρέπει να πληρώσεις κάτι παραπάνω 2
tsofras Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Μόλις τώρα, oykas2001 είπε Όταν πήρε ο πεθερός μου το Arona πριν 2 χρόνια και κάτι, ήταν 400 ευρώ και μας το άφηναν 200. Δεν το βάλαμε φυσικά, διότι δεν τον ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, οπότε τζάμπα τα λεφτά... Μπα πάντα 150-200 έπαιζε στα προηγούμενα μοντέλα , μην ακούς της δήθεν εκπτώσεις Εγώ με τις εκπτώσεις πλήρωσα 330ε + για το πρώτο sevice
polyvios Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, tsofras είπε To έχουν κάνει ήδη το καραγκιοζιλίκι με το Seat Connect , που σου βγάζει και όποτε βάζεις μπρος το αμάξι ειδοποίηση ότι έχει λήξει , την ώρα που κάνεις όπισθεν επάνω στην κάμερα Το έστειλα στην Seat ότι είναι αιτία για μήνυση σε περίπτωση ατυχήματος , αλλά εδώ είμαστε Ελλάδα δεν ιδρώνει το αυτί τους. Ας ήμασταν Αμερική και θα σου έλεγα τι θα γινόταν Όπως είπες, ούτε καν ιδρώνει το αυτακι τους... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις