paylidis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 8 λεπτά πριν, zanskou είπε τι να σου πω. δεν μου έχει τύχει να το ξανακούσω αυτό που λες αλλά ίσως φταίει και το ότι από VAG group δεν περνάω ούτε απ'εξω προφανώς δεν το αμφισβητώ ωστόσο Παίζει βέβαια μήπως να ήταν βενζίνη το ένα και πετρέλαιο το άλλο (ή πετρέλαια και τα δύο); γιατί έτσι θα είχε μια λογική Όχι βενζίνες και τα δυο. Το δικό μου σκοντα διπλού καυσίμου βέβαια αλλά και της βενζίνης κατόπιν σύντομης επιβεβαίωσης πάλι στα 15000 είναι
dtk-386 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, paylidis είπε Θα σας πω το πιο απλό περί λιζινγκ, όταν εμείς ως ιδιώτες έχουμε 15000 χλμ σέρβις οι εταιρείες λιζινγκ τα έχουν κάνει πλακάκια και με παραθυράκι long life λαδιών κάνουν το σέρβις στις 30000 χλμ χωρίς να επηρεαστεί η εγγύηση κλπ. με τόσο συμπλήρωμα που θα πέσει μέχρι τα 30 θα έχει κάνει ήδη την αλλαγή. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2023 από dtk-386
paylidis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, dtk-386 είπε με τόσο συμπλήρωμα που θα πέσει μέχρι τα 30 θα έχει κάνει ήδη την αλλαγή. Θέλω να είμαι δίκαιος. Στις 25000 που είμαι τώρα από όταν έκανε σερβις δεν έχει κάψει σταγόνα. Ειλικρινά δε το πίστευα…τόσο που πήγα κ στο μηχανικό μου να το δει μήπως δεν ήταν επίπεδο το έδαφος-δε διάβαζα σωστά τη βέργα κλπ αλλά όντως ήταν κομπλέ!
Sakiz105 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Ήρθε και μένα το αμάξι, την άλλη εβδομάδα θα το έχω στα χέρια μου. Spoiler Δυστηχώς έπεσε πάνω στην κακοκαιρία το καημένο και θέλει πλύσιμο. Μου είπαν θα το καθαρίσουν αυτοί μέσα έξω, είπα "το ελπίζω!". Κάτι που δεν το ήξερα και με προβλημάτισε, το i30 2022 στην ελλάδα έρχεται με αυτήν την touchscreen. Στην γερμανία ωστόσο, έρχεται με μεγαλύτερη και στο προσπέκτους/website δείχνει την άλλη (τα πλήκτρα από κάτω, αυτό αριστερά δεξιά). Αυτήν ωστόσο έχει ασύρματη σύνδεση ενώ ή άλλη μόνο ενσύρματη. Θα ήθελα ωστόσο να ήξερα από πριν τι θα είχε, καθώς στην αντιπροσωπεία δεν είχαν προσέξει ότι στο φυλλάδιο δείχνει διαφορετική. 18
dtk-386 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Το fastback πήρες; Είσαι τολμηρός.😜 Όσον αφορά το πλύσιμο ούτως ή άλλως θα σου κάνουν PDI. Το πληρώνεις. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2023 από dtk-386 1
paylidis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 16 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Όσον αφορά το πλύσιμο ούτως ή άλλως θα σου κάνουν PDI. Το πληρώνεις. Καλά το πλύσιμο του pdi σε όσα αυτοκίνητα έχω πάρει είναι χειρότερο από δεκάχρονου πιτσιρικά που του έδωσες ένα διευρω 😂 εγώ θα έλεγα φέρτο να το πάω εγώ για πλυσιμο καλοταξιδο sakiz 3
NTC Labs Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, paylidis είπε Καλά το πλύσιμο του pdi σε όσα αυτοκίνητα έχω πάρει είναι χειρότερο από δεκάχρονου πιτσιρικά που του έδωσες ένα διευρω 😂 εγώ θα έλεγα φέρτο να το πάω εγώ για πλυσιμο καλοταξιδο sakiz @Sakiz105 ακριβως, φερτου το να το παει αυτος για πλυσιμο... σε εμενα δηλαδη... 1
tsofras Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Sakiz105 είπε Ήρθε και μένα το αμάξι, την άλλη εβδομάδα θα το έχω στα χέρια μου. Απόκρυψη περιεχομένων Δυστηχώς έπεσε πάνω στην κακοκαιρία το καημένο και θέλει πλύσιμο. Μου είπαν θα το καθαρίσουν αυτοί μέσα έξω, είπα "το ελπίζω!". Κάτι που δεν το ήξερα και με προβλημάτισε, το i30 2022 στην ελλάδα έρχεται με αυτήν την touchscreen. Στην γερμανία ωστόσο, έρχεται με μεγαλύτερη και στο προσπέκτους/website δείχνει την άλλη (τα πλήκτρα από κάτω, αυτό αριστερά δεξιά). Αυτήν ωστόσο έχει ασύρματη σύνδεση ενώ ή άλλη μόνο ενσύρματη. Θα ήθελα ωστόσο να ήξερα από πριν τι θα είχε, καθώς στην αντιπροσωπεία δεν είχαν προσέξει ότι στο φυλλάδιο δείχνει διαφορετική. Καλοτάξιδος , ωραίο το fastback μου αρέσει περισσότερο και ειδικά σε n-line 1
dtk-386 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 9 λεπτά πριν, paylidis είπε Καλά το πλύσιμο του pdi σε όσα αυτοκίνητα έχω πάρει είναι χειρότερο από δεκάχρονου πιτσιρικά που του έδωσες ένα διευρω 😂 εγώ θα έλεγα φέρτο να το πάω εγώ για πλυσιμο καλοταξιδο sakiz Όσα καινούργια έχω παραλάβει (4 έως τώρα) λαμποκοπούσανε. Τι να πω. 1
Sakiz105 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, tsofras είπε Καλοτάξιδος , ωραίο το fastback μου αρέσει περισσότερο και ειδικά σε n-line Για το hatch πήγα στην αντιπροσωπεία, είχαν το fastback nline στην έκθεση και δεν το σκέφτηκα καν. Το χρώμα, το βασικό κόκκινο, με ξάφνιασε θετικά. Το περίμενα χειρότερο, ως το δωρεάν 2
gmts Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 https://www.newsauto.gr/news/cupra-leon-poso-kostizi-i-nea-vasiki-ekdosi/
imr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, gmts είπε https://www.newsauto.gr/news/cupra-leon-poso-kostizi-i-nea-vasiki-ekdosi/ Κουπρα με 1.5? Μάλιστα αντε και σε 1.0 1
NTC Labs Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, dtk-386 είπε Όσα καινούργια έχω παραλάβει (4 έως τώρα) λαμποκοπούσανε. Τι να πω. Για δεστα καλλιτερα με καταλληλο φωτισμο 2 ώρες πριν, Sakiz105 είπε Για το hatch πήγα στην αντιπροσωπεία, είχαν το fastback nline στην έκθεση και δεν το σκέφτηκα καν. Το χρώμα, το βασικό κόκκινο, με ξάφνιασε θετικά. Το περίμενα χειρότερο, ως το δωρεάν Κατευθειαν sealant, τα κοκκινα - σε ολες τις μαρκες - ειναι απο τα πιο ευαισθητα στον ηλιο. 2
Sakiz105 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, NTC Labs είπε Για δεστα καλλιτερα με καταλληλο φωτισμο Κατευθειαν sealant, τα κοκκινα - σε ολες τις μαρκες - ειναι απο τα πιο ευαισθητα στον ηλιο. Τι προτείνεις? Και τον καλύτερο τρόπο για αρχάριο? Αν και οδηγώ 9 χρόνια, πέρα από ηλεκτρική/πλύσιμο με πλυστικό δεν έδωσα ποτέ ιδιαίτερη σημασία στην εμφάνιση (εξού και ο λόγος που δεν έδωσα +500 για μεταλλικό) Επίσης να αναφέρω ότι για το κουμπί start engine, ήταν +320 και αναμονή άλλους 4 μήνες για αυτό δεν το βλέπεται . Το ίδιο και πχ να έβαζες led πίσω χωρίς την nline έκδοση. Γενικότερα είναι τραγικά τα πράγματα αν δεν πάρεις trims τιμοκατάλογου.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 7 ώρες πριν, imr είπε Κουπρα με 1.5? Μάλιστα αντε και σε 1.0 Καλα ας υπαρχουν επιλογες και οποιος το παρει...θα ειναι και πιο αμεση η συγκριση με της Seat οσον αφορα σε εξοπλισμο κτλπ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις