filarhos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Κι εδώ είναι που λες ότι το τετρακίνητο corolla cross είναι καλή αγορά με 35... Ότι θα έφτανα να πω ότι αξίζει να αγοράσω ένα cvt δεν το περίμενα... Δεν αγοράζω τίποτα γενικά αλλά να είχαμε να λέγαμε... Αν και έναν αντικαταστάτη του puntο κάποια στιγμή θα χρειαστώ. Καλοβλέπω το avenger αφού με ~30χιλ€ θα είναι και τετρακίνητο οπότε θα έχω ένα compact 4χ4 και για τις παραλίες του καλοκαιριού.. Ειδικά όταν τα super mini έχουν φτάσει τα 20χιλ€ και τα μικρομεσαία τα 30... 2
tsofras Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, filarhos είπε Κι εδώ είναι που λες ότι το τετρακίνητο corolla cross είναι καλή αγορά με 35... Ότι θα έφτανα να πω ότι αξίζει να αγοράσω ένα cvt δεν το περίμενα... Δεν αγοράζω τίποτα γενικά αλλά να είχαμε να λέγαμε... Αν και έναν αντικαταστάτη του puntο κάποια στιγμή θα χρειαστώ. Καλοβλέπω το avenger αφού με ~30χιλ€ θα είναι και τετρακίνητο οπότε θα έχω ένα compact 4χ4 και για τις παραλίες του καλοκαιριού.. Ειδικά όταν τα super mini έχουν φτάσει τα 20χιλ€ και τα μικρομεσαία τα 30... Θα βγάλει 4κίνητο το Avenger με τα 100 άλογα σε βενζίνη ? Γιατί μετα έχει ηλεκτρικό μόνο
filarhos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, tsofras είπε Θα βγάλει 4κίνητο το Avenger με τα 100 άλογα σε βενζίνη ? Γιατί μετα έχει ηλεκτρικό μόνο Δεν το έγραψα καλά... Εννοούσα ηλεκτρικό τετρακίνητο... Γιατί οικονομικότερο του punto δεν το βλέπω να υπάρχει, ειδικά με δεδομένο ότι το ηλεκτρικό το φορτίζω τζάμπα... 1
oykas2001 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 16 ώρες πριν, tsofras είπε Τσάμπα , χτύπα και άλλα 2 να τα βάλουμε για κλήρωση σε πίτα του κλαμπ Καλή ιδέα. Και αντί για φλουρί βάλε το κλειδί... 2
dtk-386 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 18 ώρες πριν, djuan1988 είπε Με πήραν τηλέφωνο από την Nissan που είχα πάει να δω το Qashqai για 2k έκπτωση στην τιμή καταλόγου. Οπότε βγαίνει το αυτόματο μεσαία+ έκδοση εξοπλισμού 39.300. Φαίνεται εξαιρετική τώρα η τιμή 😂 Και σκέψου ότι 2 συνάδελφοί μου πήραν 2 Κασκάι φουλ εξοπλισμένα δεν ξέρω όμως έκδοση στα 30-32k μου είπαν πρίν 1 έτος περίπου.
tsofras Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 17 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Και σκέψου ότι 2 συνάδελφοί μου πήραν 2 Κασκάι φουλ εξοπλισμένα δεν ξέρω όμως έκδοση στα 30-32k μου είπαν πρίν 1 έτος περίπου. Δεν θα πήραν το υβριδικό μάλλον , γιατί οκ όλα έχουν πάρει αύξηση αλλά αυτό (όπως και το clio hybrid) ήρθαν με ανεβασμένη τιμή λόγω κινητήρα
djuan1988 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, tsofras είπε Δεν θα πήραν το υβριδικό μάλλον , γιατί οκ όλα έχουν πάρει αύξηση αλλά αυτό (όπως και το clio hybrid) ήρθαν με ανεβασμένη τιμή λόγω κινητήρα Μα αυτό που λέω εγώ δεν είναι καν το υβριδικό. Το απλό αυτόματο είναι. 1
tsofras Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, djuan1988 είπε Μα αυτό που λέω εγώ δεν είναι καν το υβριδικό. Το απλό αυτόματο είναι. Σοβαρά? Το υβριδικό νόμιζα ότι ήταν τόσο καιρό. Έλεος 40 χιλιάρικα για Κασκάι , βρε ουστ Ειλικρινά καινούριο αμάξι δεν ξαναγοράζω αν δεν πέσουν οι τιμές , πάντα έπαιζα γύρω στα 25 χιλιάρικα για αγορά καινούριου ( και ειδικά στα τελευταία μου φαινόντουσαν και πολλά για την χρήση που κάνω) Σιγά μη δώσω +10.000 - 15.000 για απλά αυτοκίνητα 1
sargus Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Πάρε ένα Touran και εσύ όπως και εγώ! Χαχα Πέρα από την πλάκα, είναι εντυπωσιακή η άνεση του και τα καθίσματα του. Πιστεύω θα σε βόλευε στη μέση σου πολύ. (Σκέψου το για τα γηρατεια σου!) 1
djuan1988 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, sargus είπε Πάρε ένα Touran και εσύ όπως και εγώ! Χαχα Πέρα από την πλάκα, είναι εντυπωσιακή η άνεση του και τα καθίσματα του. Πιστεύω θα σε βόλευε στη μέση σου πολύ. (Σκέψου το για τα γηρατεια σου!) Το πήρε ένα φίλος μου πρόσφατα, έχει 10k km νομίζω και ήδη του έχει βγάλει kangaroo και επίσης του κλειδώνει το τιμόνι σε άσχετες στιγμές με χαμηλή ταχύτητα ή όταν είναι ακίνητο. 4 ώρες πριν, tsofras είπε Σοβαρά? Το υβριδικό νόμιζα ότι ήταν τόσο καιρό. Έλεος 40 χιλιάρικα για Κασκάι , βρε ουστ Ειλικρινά καινούριο αμάξι δεν ξαναγοράζω αν δεν πέσουν οι τιμές , πάντα έπαιζα γύρω στα 25 χιλιάρικα για αγορά καινούριου ( και ειδικά στα τελευταία μου φαινόντουσαν και πολλά για την χρήση που κάνω) Σιγά μη δώσω +10.000 - 15.000 για απλά αυτοκίνητα Ναι, είναι το 1.3lt 158ps Hybrid X-Tronic (mild hybrid) είναι, όχι το e power! 2
atrigane Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, djuan1988 είπε και επίσης του κλειδώνει το τιμόνι σε άσχετες στιγμές με χαμηλή ταχύτητα ή όταν είναι ακίνητο. Κλειδώνει ή βαραίνει; όπως και να χει πρέπει να απαιτήσει λύση άμεσα. Είναι άκρως επικίνδυνο
dtk-386 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 41 λεπτά πριν, djuan1988 είπε Το πήρε ένα φίλος μου πρόσφατα, έχει 10k km νομίζω και ήδη του έχει βγάλει kangaroo και επίσης του κλειδώνει το τιμόνι σε άσχετες στιγμές με χαμηλή ταχύτητα ή όταν είναι ακίνητο. τι εννοείς?
djuan1988 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, atrigane είπε Κλειδώνει ή βαραίνει; όπως και να χει πρέπει να απαιτήσει λύση άμεσα. Είναι άκρως επικίνδυνο Αναφορά σε κείμενο Το τιμονι λοκαρει στιγμιαια σε χημηλες ταχυτητες ή σταματημενο Πολλες φορες συνοδευεται απο στιγμιαιο σβησιμο του κινητηρα 1 ώρα πριν, dtk-386 είπε τι εννοείς? Αυτό που το αμάξι έχει λόξιγκα. Είναι γνωστό θέμα με τον 1,5 TSI, αλλά τελικά, δεν έχει αυτό. Μίλησα μαζί του για update και μου είπε ότι είναι κάτι με το αυτόματο κιβώτιο, κάτι κάνει στις αλλαγές. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2023 από djuan1988
sargus Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Ε, είναι γνωστό ότι τα Φαουβε είναι λιγάκι πιο ζημιάρικα από το μέσο όρο... Εγώ το φοβάμαι το dsg και για αυτό πήρα μάνιουαλ. 2
tsofras Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, sargus είπε Ε, είναι γνωστό ότι τα Φαουβε είναι λιγάκι πιο ζημιάρικα από το μέσο όρο... Εγώ το φοβάμαι το dsg και για αυτό πήρα μάνιουαλ. E ειδικά σε μεταχειρισμένο καλά έκανες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις