tsofras Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 44 λεπτά πριν, paylidis είπε Έμαθα και από τον άλλο γνωστό ποιο είναι το θέμα. Πολυδισκο του είπαν, 2700 επισκευή με έκπτωση καλής θέλησης. Θα περιμένει να σπάσει τελείως είπε και βλέπουμε 😂 (βρήκε σασμάν ανακατασκευασμένο στο eBay με 900€ θα το πάρει να το έχει μάλλον) Καλά πόσα χλμ και έβγαλε πολυδισκο?
paylidis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Μόλις τώρα, tsofras είπε Καλά πόσα χλμ και έβγαλε πολυδισκο? Περίπου 60000 αλλά μιλάμε γενικά για σιδεροφαγο 1
mp123 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Στις 14/1/2023 στις 6:27 ΜΜ, tasoskont είπε Kαταλαβαίνεις ότι 120 με 180 η διαφορά σε χρόνο που φτάνεις στο τελικό προορισμό δεν παίζει να είναι πάνω απο 15 λεπτά? τι να ευχαριστηθώ με 120 ; Στις 14/1/2023 στις 6:32 ΜΜ, ProponitisTouKanape είπε Τι ώρες ταξιδεύεις και μπορεις να πηγαίνεις σταθερά 180 και άνω; δεν πάω εκδρομές σ/κ , καθημερινές πάω Στις 14/1/2023 στις 7:53 ΜΜ, imr είπε Ρε μαν σιγα μη καει 12λ/100 στα 180. (εκτος αν ειναι μονιμα κατηφορα) Αλλο να πας 200 σε μια κατηφορα και η μεση ταχυτητα να ειναι τελικα 120-140 και αλλο να εισαι ταπα στα 180 σε ανηφορες/κατηφορες. εθνική λέμε τώρα που είναι φλατ. Τώρα για καταναλώσεις φορτια/ στροφές ξέρω να υπολογίζω. 1
atrigane Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 17 ώρες πριν, mp123 είπε πως 180 και πάνω σταθερά άστα να πάνε υπολογίζω καπου στα 12 λίτρα Και καλά είσαι, εγώ βλέπω πάνω από 14 όταν το γυρίζω σε βενζίνη αποκλειστικά 1
mp123 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Στις 15/1/2023 στις 11:01 ΠΜ, atrigane είπε Και καλά είσαι, εγώ βλέπω πάνω από 14 όταν το γυρίζω σε βενζίνη αποκλειστικά εγώ έχω να πω το κουπερακι το τριπορτο είναι ότι καλύτερο έχω πάρει από τα 12 που έχω αλλάξει. το ευχαριστιεμε. για τις ανάγκες μιας 3μελης οικογενειας με το παιδί μεγάλο πια είναι σούπερ. Η πρώτη φορά που δεν κλαίω τα χρήματα που έχω δώσει. τα αξίζει με το παραπάνω. το έχω πει παλι, στην κατηγορία του με τον κινητήρα, κιβώτιο, έξτρα, οδική συμπεριφορά , ιστορια ονομα ,στα 24700 που το πηρα δεν υπάρχει . εδώ ένα γιαρις ,Ίμπιζα, πόλο ,με ότι έχει πάνω το μίνι σχεδόν τα ίδια χρήματα έχει. Η μίνι ακόμα είναι φτηνή για ότι προσφέρει. δεν το καταλαβαίνουν πολλοί. 3
tsofras Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 10 λεπτά πριν, mp123 είπε εγώ έχω να πω το κουπερακι το τριπορτο είναι ότι καλύτερο έχω πάρει από τα 12 που έχω αλλάξει. το ευχαριστιεμε. για τις ανάγκες μιας 3μελης οικογενειας με το παιδί μεγάλο πια είναι σούπερ. Η πρώτη φορά που δεν κλαίω τα χρήματα που έχω δώσει. τα αξίζει με το παραπάνω. το έχω πει παλι, στην κατηγορία του με τον κινητήρα, κιβώτιο, έξτρα, οδική συμπεριφορά , ιστορια ονομα ,στα 24700 που το πηρα δεν υπάρχει . εδώ ένα γιαρις ,Ίμπιζα, πόλο ,με ότι έχει πάνω το μίνι σχεδόν τα ίδια χρήματα έχει. Η μίνι ακόμα είναι φτηνή για ότι προσφέρει. δεν το καταλαβαίνουν πολλοί. Μία χαρά το καταλαβαίνουν ρε μαν, υποθέτω ότι σκέφτονται την συντήρηση λόγω μάρκας και το τι θα χρειάζεται εκτός εγγύησης Το Ibiza έχει και καλύτερους χώρους 2
mp123 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Στις 15/1/2023 στις 5:21 ΜΜ, tsofras είπε Μία χαρά το καταλαβαίνουν ρε μαν, υποθέτω ότι σκέφτονται την συντήρηση λόγω μάρκας και το τι θα χρειάζεται εκτός εγγύησης Το Ibiza έχει και καλύτερους χώρους Θωμά η διαφορά στο ετήσιο αντε να είναι το πολύ 50 ευρώ. είπαμε κάνεις κάποιους συμβιβασμούς άλλα η οδήγηση απόλαυση και γενικά οτι που σου προσφέρει ( φυσικά για τα χρήματα του ) είναι το απόλυτο vfm για εμένα στα μικρά αυτοκίνητα όπως εσύ με το λεον έτσι και εγώ με αυτό που έχω είμαι απόλυτα ικανοποιημένος . 2
tsofras Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, mp123 είπε Θωμά η διαφορά στο ετήσιο αντε να είναι το πολύ 50 ευρώ. είπαμε κάνεις κάποιους συμβιβασμούς άλλα η οδήγηση απόλαυση και γενικά οτι που σου προσφέρει ( φυσικά για τα χρήματα του ) είναι το απόλυτο vfm για εμένα στα μικρά αυτοκίνητα όπως εσύ με το λεον έτσι και εγώ με αυτό που έχω είμαι απόλυτα ικανοποιημένος . Ναι μαν δεν διαφωνώ , μην κοιτάς που εμείς τα αλλάζουμε συχνά , κάποιος που το παίρνει να το κρατήσει , μία ζημιά εκτός εγγύησης θα είναι ακριβότερη απο το αντίστοιχο polo / yaris αυτό εννοώ 1
paylidis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, tsofras είπε Ναι μαν δεν διαφωνώ , μην κοιτάς που εμείς τα αλλάζουμε συχνά , κάποιος που το παίρνει να το κρατήσει , μία ζημιά εκτός εγγύησης θα είναι ακριβότερη απο το αντίστοιχο polo / yaris αυτό εννοώ Και σε αυτό έχω της διαφωνίες μου Θωμά, πλέον έχουν εξισωθεί… κόβουν κ****ους όλοι… 2
BTL Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, paylidis είπε Και σε αυτό έχω της διαφωνίες μου Θωμά, πλέον έχουν εξισωθεί… κόβουν κ****ους όλοι… Πράγματι, οι τιμές έχουν ανέβει πολύ (ενδεικτικά σε αντιπροσωπεία: λάδια συνθετικά 5W-30 19€ / lt απο δοχείο όταν παλαιότερα είχαν γύρω στα 12€/lt, αλλαγή κολάρα (μου είπαν μικρό και μεγάλο) με ψυκτικό υγρό και εργασία 320€, αντλία βενζίνης σε Yaris 2004 900€ (τελικά επισκευάστηκε εκτός αντιπροσωπείας με 60€ και όσο κρατήσει), μαρκούτσια φρένων (ζητήθηκε περίπου 350€ με εργασία, τελικά έκανα αλλάγή με μαρκούτσια Bosch εκτός γύρω στα 100€) κ.α. Και όλα αυτά ειναι περιοδική συντήρηση λόγω φθοράς (εκτός απο την Αντλία βενζίνης) κυρίως αναλώσιμα. Ακόμη βέβαια βλάβες δεν έχουν βγάλει οπότε δεν έχω εικόνα τι θα γίνει τότε.. Δεν ξέρω βέβαια πιο premium μάρκες τι ζητάνε -- πιστεύω όμως λίγο πολύ όλα ίδια είναι Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2023 από BTL
dtk-386 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Kαλά η Toyota πιάνει κwlous καιρό τώρα. 1
tsofras Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, paylidis είπε Και σε αυτό έχω της διαφωνίες μου Θωμά, πλέον έχουν εξισωθεί… κόβουν κ****ους όλοι… Ναι μωρέ Γιώργο μπορεί και εγώ ότι ακούω λέω. Όταν λέγαμε ότι με 750€ βρίσκεις ανακατασκευή DSG και ζητάνε στην BMW 7-8 χιλιάρικα αυτά φοβάμαι. Δεν μιλάω για λάδια και τακάκια
paylidis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 25 λεπτά πριν, tsofras είπε Ναι μωρέ Γιώργο μπορεί και εγώ ότι ακούω λέω. Όταν λέγαμε ότι με 750€ βρίσκεις ανακατασκευή DSG και ζητάνε στην BMW 7-8 χιλιάρικα αυτά φοβάμαι. Δεν μιλάω για λάδια και τακάκια Όλα είναι σχετικά. Κ bmw μπορεί να βρεις με τα ίδια λεφτά. Απλώς όσο πιο πολλά αμάξια φοράνε το ίδιο ανταλλακτικό τόσο πιο πολλές οι πιθανότητες να βρεθεί πιο φθηνό. Στα Μπέκ πχ η bmw κόβει κ***** 1200€ η τετράδα με τη τοποθέτηση και δεν υπάρχουν ιμιτασιόν… το θέμα είναι ποσό έχουν στη vw skoda Toyota opel κλπ, όχι ότι στη bmw έχουν τόσο…
djuan1988 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Με πήραν τηλέφωνο από την Nissan που είχα πάει να δω το Qashqai για 2k έκπτωση στην τιμή καταλόγου. Οπότε βγαίνει το αυτόματο μεσαία+ έκδοση εξοπλισμού 39.300. Φαίνεται εξαιρετική τώρα η τιμή 😂
tsofras Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Μόλις τώρα, djuan1988 είπε Με πήραν τηλέφωνο από την Nissan που είχα πάει να δω το Qashqai για 2k έκπτωση στην τιμή καταλόγου. Οπότε βγαίνει το αυτόματο μεσαία+ έκδοση εξοπλισμού 39.300. Φαίνεται εξαιρετική τώρα η τιμή 😂 Τσάμπα , χτύπα και άλλα 2 να τα βάλουμε για κλήρωση σε πίτα του κλαμπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις