Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχει ανεβεί και άλλο η corolla τις τελευταίες δυο ώρες; Για κοιτάξτε να μας πείτε.

Ως οπαδός των Γάλλων, όταν μιλάτε για κιβώτια απορώ γιατί δεν έρχεστε στο EAT8. Κανενα γαλλικό δεν σας αρέσει οδηγικά ενώ έχει τόσο ωραίο κιβώτιο;

• Like 2
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, dstilio είπε

Παιδιά έχει ανεβεί και άλλο η corolla τις τελευταίες δυο ώρες; Για κοιτάξτε να μας πείτε.

Ως οπαδός των Γάλλων, όταν μιλάτε για κιβώτια απορώ γιατί δεν έρχεστε στο EAT8. Κανενα γαλλικό δεν σας αρέσει οδηγικά ενώ έχει τόσο ωραίο κιβώτιο;

H δική μου άποψη

Peugeuot --> Μαύρο μέχρι να αλλάξει το 3D cockpit

Citroen --> C4 το έκανα test drive , δεν με συγκίνησε , C5 Aircross αμαξάρα , για να το πάρεις σωστά λόγω όγκου δλδ με τον 1.6 180 ξεφεύγει πολύ το πράγμα, C3 Aircross προσπάθησα πολύ να με κάνω να μου αρέσει αλλά δεν. Πολύ άνετα όλα όσα οδήγησα από οδηγική συγκίνηση όμως όλα στο 0 , βουτιά απο τις αναρτήσεις ακόμη και στα φρένα

Opel --> Crossland δεν χώραγα καν , Grandland απλά οκ , Astra ωραίο αλλά 35Κ , Μοκα ωραίο αλλά μικρό

• Like 4
Δημοσ.

Δε ξέρω πως είναι τα μεγαλύτερα Citroen αλλά τα μικρά έχουν υπερβολικά μαλακή ανάρτηση, το αυτοκίνητο χοροπηδάει στην Αθήνα που κάθε δρόμος έχει στη μέση λακούβα.

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, tsofras είπε

H δική μου άποψη

Peugeuot --> Μαύρο μέχρι να αλλάξει το 3D cockpit

Citroen --> C4 το έκανα test drive , δεν με συγκίνησε , C5 Aircross αμαξάρα , για να το πάρεις σωστά λόγω όγκου δλδ με τον 1.6 180 ξεφεύγει πολύ το πράγμα, C3 Aircross προσπάθησα πολύ να με κάνω να μου αρέσει αλλά δεν. Πολύ άνετα όλα όσα οδήγησα από οδηγική συγκίνηση όμως όλα στο 0 , βουτιά απο τις αναρτήσεις ακόμη και στα φρένα

Opel --> Crossland δεν χώραγα καν , Grandland απλά οκ , Astra ωραίο αλλά 35Κ , Μοκα ωραίο αλλά μικρό

Spot on σε όλα!

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, tsofras είπε

Σταμάτα να κοιτάς και εσύ, με κάθε κλικ πάει+1.5

Είχα ψηθεί να πω την αλήθεια, αν και θα πήγαινα να δω σχεδόν τα πάντα στην κατηγορία, αλλά τώρα μου την έσπασε πραγματικά.

1 ώρα πριν, terry308 είπε

Και πέρνα να δεις το Ds4 😂😎

Θα περάσω μέσα στην επόμενη εβδομάδα αν το δω και για test drive αν έχουν διαθέσιμο.

1 ώρα πριν, tsofras είπε

Ωραίο το άτιμο, κάπου διάβασα όμως για κάτι ατέλειες που έχει από εργοστάσιο, το παρατήρησε και κάτοχος

Συναρμολόγησης εννοείς;

1 ώρα πριν, dstilio είπε

Προσωπικά μου αρέσουν, αλλά δε μου αρέσουν οι τιμές τους.

Δημοσ.

Το θέμα είναι οτι έχουν πάρει την μεγάλη ανηφόρα. Είναι μεγάλο θέμα όταν σε όλα αυξάνεται η τιμή ενώ η αγοραστική μας δύναμη μικραίνει.. 

• Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, tsofras είπε

Σταμάτα να κοιτάς και εσύ, με κάθε κλικ πάει+1.5

Εχουν γινει και το αμαξια σαν αεροπορικα εισιτηρια...

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ.

Και όχι μόνο η δυσκολία αποκτήσης αυτού που θες αλλά και ο περιορισμός της απόλαυσης στο να το οδηγήσεις όπως θες με τόσο ακριβά καύσιμα. Είναι λυπηρό και μίζερο στις περισσότερες συζητήσεις που πήγαν κάποιο ταξίδι η μόνιμη κουβέντα να είναι πόσο έκαψαν και όχι πόσο ευχαριστήθηκαν τα αμάξια τους

• Like 7
  • Thanks 2
Δημοσ.
Στις 13/1/2023 στις 9:51 ΜΜ, atrigane είπε

Και όχι μόνο η δυσκολία αποκτήσης αυτού που θες αλλά και ο περιορισμός της απόλαυσης στο να το οδηγήσεις όπως θες με τόσο ακριβά καύσιμα. Είναι λυπηρό και μίζερο στις περισσότερες συζητήσεις που πήγαν κάποιο ταξίδι η μόνιμη κουβέντα να είναι πόσο έκαψαν και όχι πόσο ευχαριστήθηκαν τα αμάξια τους

εγώ όχι. εθνική  το χαίρομαι όταν φυσικά είμαι Ελλάδα. 

σχετικά με κατανάλωση το μίνι έχω να σας πω πως 180 και πάνω σταθερά άστα να πάνε υπολογίζω καπου στα 12 λίτρα.  140 με 160χλμ κάπου στα 10  μέσα στην πόλη σταθερά 8.4 περίπου. Ταξιδι με 100 120 δεν κάνω  θα κάτσω σπίτι μου.

dc557b2384904c28e5d497ee6bb0c81d.0.jpg

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, mp123 είπε

σχετικά με κατανάλωση το μίνι έχω να σας πω πως 180 και πάνω σταθερά άστα να πάνε υπολογίζω καπου στα 12 λίτρα.  140 με 160χλμ κάπου στα 10  μέσα στην πόλη σταθερά 8.4 περίπου. Ταξιδι με 100 120 δεν κάνω  θα κάτσω σπίτι μου.

βέβαια καλό είναι να τηρούμε όσο μπορούμε και τα όρια έτσι?

• Like 4
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, mp123 είπε

Kαταλαβαίνεις ότι 120 με 180  η διαφορά σε χρόνο που φτάνεις στο τελικό προορισμό δεν παίζει να είναι πάνω απο 15 λεπτά?

• Like 2
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, mp123 είπε

Τι ώρες ταξιδεύεις και μπορεις να πηγαίνεις σταθερά 180 και άνω; 

Δημοσ.

2 ώρες πριν, mp123 είπε

Ρε μαν σιγα μη καει 12λ/100 στα 180. (εκτος αν ειναι μονιμα κατηφορα)

Αλλο να πας 200 σε μια κατηφορα και η μεση ταχυτητα να ειναι τελικα 120-140 και αλλο να εισαι ταπα στα 180 σε ανηφορες/κατηφορες.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, mp123 είπε

Έχω ένα θείο έτσι σαν εσένα.Παει Βουλγαρία συχνά και πατάει τέρμα,όσο πάει.Εαν δείτε ένα Golf τελευταίο r line κάντε άκρη.Οσο χρόνια οδηγάω 2-3 φορές έχω περάσει από τα Σείριος με 200-210.

Δημοσ.
Στις 13/1/2023 στις 1:46 ΜΜ, tsofras είπε

@paylidis George δεν μας είπες τι θέματα παρουσίασαν τα DSG των γνωστών να δούμε τι είναι της μόδας στα τελευταία :D

Έμαθα και από τον άλλο γνωστό ποιο είναι το θέμα. Πολυδισκο του είπαν, 2700 επισκευή με έκπτωση καλής θέλησης. Θα περιμένει να σπάσει τελείως είπε και βλέπουμε 😂

(βρήκε σασμάν ανακατασκευασμένο στο eBay με 900€ θα το πάρει να το έχει μάλλον)

• Like 1
  • Sad 2

• Δημιουργία νέου...