zanskou Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 καμία αντίρρηση οτι όλα τα αυτοκίνητα έχουν τα συν και τα πλην τους και γι'αυτό άλλωστε έχουν και κάποιο μερίδιο στην αγορά. από εκεί και πέρα τα μοντέλα της εποχής εκείνης δεν έχουν ιδιαίτερη σχέση με τα σημερινά όπως επίσης δεν ειναι ίδιο και το vfm που δινουν. Επισης άσχετα από το αν κάποιος κοιτάει να αλλάξει αυτοκίνητο ή να κάνει την πρώτη του αγορά το ερώτημα του τι παίρνεις με τα ίδια χρήματα σήμερα παραμένει. Το "κανενα από τα δύο δεν αξίζει τα λεφτά του" δεν μου λέει κάτι. Θα προτιμούσα να μου δείξεις σε αυτά τα λεφτά κάποιο που αξίζει περισσότερο για να συζητήσουμε σε μια συγκεκριμένη βάση
BTL Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, zanskou είπε από που προκύπτει αυτό ; πέρα από αυτό που λέει ο @tsofras Ειναι θέμα χρόνου οι τεχνολογίες να ωριμάσουν και να λύσουν τα θέματα της ταχύτητας φόρτισης και της εμβέλειας... Μάλλον όμως (και μέχρι την επέλαση των Κινέζων) πάμε σε νέα λογική όπου αυτοκίνητα θα έχει πολύ μικρό ποσοστό του πληθυσμού...(ελπίζω για άλλη μια φορά σε ότι λέω να πέφτω έξω--- πολύ πιθανό :))
NTC Labs Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Μόλις τώρα, BTL είπε Ειναι θέμα χρόνου οι τεχνολογίες να ωριμάσουν και να λύσουν τα θέματα της ταχύτητας φόρτισης και της εμβέλειας... Μάλλον όμως (και μέχρι την επέλαση των Κινέζων) πάμε σε νέα λογική όπου αυτοκίνητα θα έχει πολύ μικρό ποσοστό του πληθυσμού...(ελπίζω για άλλη μια φορά σε ότι λέω να πέφτω έξω--- πολύ πιθανό :)) η ταχυτητα και η εμβελεια δεν λυνουν το αλλο μεγαλο προβλημα...το που και το πως θα φορτιζεις. 5
BTL Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, zanskou είπε καμία αντίρρηση οτι όλα τα αυτοκίνητα έχουν τα συν και τα πλην τους και γι'αυτό άλλωστε έχουν και κάποιο μερίδιο στην αγορά. από εκεί και πέρα τα μοντέλα της εποχής εκείνης δεν έχουν ιδιαίτερη σχέση με τα σημερινά όπως επίσης δεν ειναι ίδιο και το vfm που δινουν. Επισης άσχετα από το αν κάποιος κοιτάει να αλλάξει αυτοκίνητο ή να κάνει την πρώτη του αγορά το ερώτημα του τι παίρνεις με τα ίδια χρήματα σήμερα παραμένει. Το "κανενα από τα δύο δεν αξίζει τα λεφτά του" δεν μου λέει κάτι. Θα προτιμούσα να μου δείξεις σε αυτά τα λεφτά κάποιο που αξίζει περισσότερο για να συζητήσουμε σε μια συγκεκριμένη βάση Οχήματα κατασκευής 2016 -2020 δεν είναι τόσο διαφορετικής εποχής σε σχέση με τα σημερινά... προστέθηκαν κάποια συστήματα αλλά ΟΚ.... δεν είναι τόσο χαοτική η διαφορά... Σίγουρα όμως στα 29Κ το Corolla (οπως σου είπα είμαι μεγάλος fan της TOYOTA) δεν θα ήταν ανάμεσα στις επιλογές μου για πολλούς λόγους (ποιότητα κατασκευής, οδική συμπεριφορά, κρατήματα, χώροι κ.α.) Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2023 από BTL
imr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 14 λεπτά πριν, zanskou είπε από που προκύπτει αυτό ; πέρα από αυτό που λέει ο @tsofras 14 λεπτά πριν, tsofras είπε Και οι τιμές να πέσουν δεν θα λυθούν όλα τα υπόλοιπα προβλήματα που σκεφτόμαστε και δεν τα αγοράζουμε Δεν λεω αν ειναι καλο η κακο, εκει πηγαινει η αυτοκινητοβιομηχανια πλεον.
BTL Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, NTC Labs είπε η ταχυτητα και η εμβελεια δεν λυνουν το αλλο μεγαλο προβλημα...το που και το πως θα φορτιζεις. Το πιο πιθανό ειναι ότι τα υφιστάμενα parking θα γίνουν σταθμοί ανεφοδιασμού ενώ θα αναπτυχθούν νέα επιχειρηματικά μοντέλα απο δήμους (θέσεις φόρτισης σε γειτονιες) που θα λύσουν σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα
zanskou Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 8 λεπτά πριν, BTL είπε Σίγουρα όμως στα 29Κ το Corolla (οπως σου είπα είμαι μεγάλος fun της TOYOTA) δεν θα ήταν ανάμεσα στις επιλογές μου για πολλούς λόγους (ποιότητα κατασκευής, οδική συμπεριφορά, κρατήματα, χώροι κ.α.) ωραια. καμια αντιρρηση. η επιλογή σου σε αυτά τα λεφτά ποια θα ήταν ομως ;
BTL Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, zanskou είπε ωραια. καμια αντιρρηση. η επιλογή σου σε αυτά τα λεφτά ποια θα ήταν ομως ; Suzuki SX4 S-Cross Mild Hybrid, CH-R C-Enter. Το εντυπωσιακό ειναι ότι αύξησαν και τις τιμές του Corolla Cross 800€ και του Yaris Cross 700€ προφανώς για λόγους εσωτερικού ανταγωνισμού. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2023 από BTL 1
tsofras Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 @paylidis George δεν μας είπες τι θέματα παρουσίασαν τα DSG των γνωστών να δούμε τι είναι της μόδας στα τελευταία
paylidis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 14 λεπτά πριν, tsofras είπε @paylidis George δεν μας είπες τι θέματα παρουσίασαν τα DSG των γνωστών να δούμε τι είναι της μόδας στα τελευταία Mechatronic το ένα. Το άλλο άπειρο θόρυβο και όποτε του καπνίσει δεν παίρνει ταχύτητα από Ρ σε D ή R… Είναι εκτός εγγύησης το δεύτερο όποτε δεν έχει ασχοληθεί, για την ώρα βγάζει καμία ώρα τον πόλο κ στρώνει αλλά ετοιμάζεται για το διχιλιαρο. Απλά αν του τύχει πρωί θα αργήσει στη δουλειά του 😂 Οι ταξιτζήδες να δείτε προβλήματα, έχουν οργανωθεί κ κινηθεί νομικά… 2
djuan1988 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, BTL είπε Suzuki SX4 S-Cross Mild Hybrid, CH-R C-Enter. Το εντυπωσιακό ειναι ότι αύξησαν και τις τιμές του Corolla Cross 800€ και του Yaris Cross 700€ προφανώς για λόγους εσωτερικού ανταγωνισμού. Στο site για τη corolla νομίζω είναι ίδιες ακόμη. Κάνω λάθος; Σε άλλα νέα η Tesla έριξε τις τιμές σήμερα! 1
imr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 16 λεπτά πριν, djuan1988 είπε Στο site για τη corolla νομίζω είναι ίδιες ακόμη. Κάνω λάθος; Σε άλλα νέα η Tesla έριξε τις τιμές σήμερα! Η Τεσλα εχει τεραστια περιθωρια κερδους. Στην παραγωγη evs ειναι πολα χρονια μπροστα απο τους υπολοιπους οι οποιοι μπαινουν και μεσα για καθε αυτοκινητο. 2
zanskou Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 34 λεπτά πριν, djuan1988 είπε Στο site για τη corolla νομίζω είναι ίδιες ακόμη. Κάνω λάθος; Σε άλλα νέα η Tesla έριξε τις τιμές σήμερα! εγώ τις καινούργιες βλέπω από το πρωί.
FiLw Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, BTL είπε Ειναι θέμα χρόνου οι τεχνολογίες να ωριμάσουν και να λύσουν τα θέματα της ταχύτητας φόρτισης και της εμβέλειας... Μάλλον όμως (και μέχρι την επέλαση των Κινέζων) πάμε σε νέα λογική όπου αυτοκίνητα θα έχει πολύ μικρό ποσοστό του πληθυσμού...(ελπίζω για άλλη μια φορά σε ότι λέω να πέφτω έξω--- πολύ πιθανό :)) Νομίζω πως ήδη υπάρχει η τάση για "κοινά" πράγματα(ή αλλιώς as a service). Έχει και μια λογική από πίσω. Οι πόροι του πλανήτη είναι πεπερασμένοι. Οι άνθρωποι αυξάνονται συνεχώς. Αν δεν γίνει κάτι συνταρακτικό με νέες τεχνολογίες το να ανοίγουμε κινητό για να νοικιάσουμε ένα αυτοκίνητο για μία διαδρομή θα γίνει η νέα πραγματικότητα(και μάλλον ένα μικρό ποσοστό θα έχει δικό του ). Επίσης για τα ηλεκτρικά έχω καταλάβει πως το μεγαλύτερο θέμα είναι η παραγωγή της ενέργειας και η αποθήκευσή της(και γενικότερα η μπαταρία από την παραγωγή έως την απόρριψη-ανακύκλωση). Τα υπόλοιπα έχουν να κάνουν με "μαρκετινγκ" ώστε να πειστεί ο κόσμος να κάνει τη μετάβαση. Φυσικά είναι και πρακτικό το θέμα φόρτισης-εμβέλειας αλλά μας αγγίζει προσωπικά ενώ η παραγωγή-αποθήκευση μας σφαλιαρίζει συλλογικά 😅 2
djuan1988 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 20 λεπτά πριν, zanskou είπε εγώ τις καινούργιες βλέπω από το πρωί. Σε ποια έκδοση; Στη βασική;
Προτεινόμενες αναρτήσεις