Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, atrigane είπε

Δεν λέω, ρωτάω

Ναι γιατί είναι ξηρού , μετά έβγαλαν και 7αρια υγρου τα κρατάνε για τα πιο ακριβά μοντέλα

• Thanks 3
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ναι γιατί είναι ξηρού , μετά έβγαλαν και 7αρια υγρου τα κρατάνε για τα πιο ακριβά μοντέλα

Α μπράβο εκεί τοχα χάσει γιατί απόσο ήξερα τα 7ρια με τον 2.5 λίτρα είναι αξιόπιστα

• Like 2
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Νέα Corolla (facelift) μόνο απο 28,5Κ. Τσάμπα πράγμα. Πάω να δώσω το δικό μου να πάρω δύο καινούρια. 

εχεις δει που παίζουν τα υπόλοιπα της κατηγορίας και τι προσφέρουν ; προφανως δεν ειναι χαμηλό το κόστος, και ειδικά σε σχέση με το προηγούμενο ειναι και σημαντικη η διαφορά αλλα οταν ο ανταγωνισμός πουλάει συμβατικα χειροκινητα, με μικροτερη εγγυηση στα ιδια ή και περισσότερα χρηματα προφανώς η εταιρεία θα τοποθετηθει αναλογως. 

ποιο ειναι το παραλογο ; μην βγαζετε οπαδισμο. μακαρι να πεφταν ολες οι τιμες σε επιπεδα 2014. προφανως αυτό θέλουμε όλοι αλλά άλλο αυτό και άλλο ο οπαδισμός και οι παρωπίδες. 

• Like 2
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Νέα Corolla (facelift) μόνο απο 28,5Κ. Τσάμπα πράγμα. Πάω να δώσω το δικό μου να πάρω δύο καινούρια. 

Εάν δε μιλάμε για υβριδικό/αυτόματο είναι φαρμάκι… ακόμα βέβαια και υβριδικό να είναι πάλι είναι πολλά τα λεφτά…παίρνεις Α3 1500 κυβικά με αυτά τα λεφτά ή φορτωμένο το χιλιάρι!

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, paylidis είπε

Εάν δε μιλάμε για υβριδικό/αυτόματο είναι φαρμάκι… ακόμα βέβαια και υβριδικό να είναι πάλι είναι πολλά τα λεφτά…παίρνεις Α3 1500 κυβικά με αυτά τα λεφτά ή φορτωμένο το χιλιάρι!

μα υβριδικο/αυτόματο αφορά αυτή η τιμή. και με εξοπλισμό που άλλα μοντέλα έχουν από τη μεσαία έκδοση και πάνω. και πλέον με 140 άλογα από 122 και 5ης γενιάς υβριδικο σύστημα. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 11/1/2023 στις 6:16 ΜΜ, tsofras είπε

Δυστυχώς 28500 για ένα xceed, 26000 για ένα duster, 35000 για ένα Astra, 40000 για ένα Qasqhai, 30.000 για ένα Puma κτλ. 

Τουλάχιστον τα Leon, Focus , Astra δεν είναι υπερυψωμένα μικρά που τα βάφτισαν SUV από Ibiza, Corsa και Fiesta και ουσιαστικά πληρώνεις 30 χιλιάρικα για ένα μικρό αμάξι.

Αλλά ναι συμφωνώ

Το Corolla Cross τσίμπησε άλλα 800€.

Που θα φτάσουν?

Επεξ/σία από BTL
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, BTL είπε

Είδα πριν απο λίγο τις τιμές για το ανανεωμένο Corolla ... απο 23670 για το Active Plus πήγε σε 28470...Απίστευτο...

Το Corolla Cross τσίμπησε άλλα 800€.

Που θα φτάσουν?

23700 Αγόρασα το Leon , 28800 έχει τώρα ....

• Like 1
  • Confused 2
  • Sad 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εντελώς καλοπροαίρετα ρωτάω. 

όταν η VW πουλάει το Golf, στην βασικη έκδοση Life, manual κιβωτιο, με αρκετά φτωχό εξοπλισμό, αστεία εγγύηση, και κατά κοινή ομολογία πολύ ακριβό σέρβις, εσείς που θα κοστολογούσατε την νέα Corolla που στα ιδια σχεδόν λεφτά, ειναι υβριδική, αυτόματη, με τρελή εγγύηση κλπ ;

απλά για να καταλάβω το σκεπτικό 

ξαναλέω, ξεχάστε τις τιμές του παρελθόντος και πάμε να μιλήσουμε με τα δεδομένα του σήμερα. 

Επεξ/σία από zanskou
  • Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, tsofras είπε

23700 Αγόρασα το Leon , 28800 έχει τώρα ....

Το θυμάμαι όταν το συζήταγες τότε... και μου φαινόντουσαν τα χρήματα που θα έδινες υπερβολικά...

Εχω πέσει τελείως έξω σε όλες τις προβλέψεις μου... απίστευτα πράγματα...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, BTL είπε

Το θυμάμαι όταν το συζήταγες τότε... και μου φαινόντουσαν τα χρήματα που θα έδινες υπερβολικά...

Εχω πέσει τελείως έξω σε όλες τις προβλέψεις μου... απίστευτα πράγματα...

Φαντάσου τότε έπαιρνες με 29.000 το DSG Fr Plus με κανα 2 εξτρας

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, imr είπε

Εχουν πεθανει πλεον τα εωτερικης καυσης.

Αναμονη μεχρι να πεσουν οι τιμες στα ηλεκτρικα 

Και οι τιμές να πέσουν δεν θα λυθούν όλα τα υπόλοιπα προβλήματα που σκεφτόμαστε και δεν τα αγοράζουμε

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, imr είπε

Εχουν πεθανει πλεον τα εωτερικης καυσης.

Αναμονη μεχρι να πεσουν οι τιμες στα ηλεκτρικα 

από που προκύπτει αυτό ; πέρα από αυτό που λέει ο @tsofras

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zanskou είπε

εντελώς καλοπροαίρετα ρωτάω. 

όταν η VW πουλάει το Golf, στην βασικη έκδοση Life, manual κιβωτιο, με αρκετά φτωχό εξοπλισμό, αστεία εγγύηση, και κατά κοινή ομολογία πολύ ακριβό σέρβις, εσείς που θα κοστολογούσατε την νέα Corolla που στα ιδια σχεδόν λεφτά, ειναι υβριδική, αυτόματη, με τρελή εγγύηση κλπ ;

απλά για να καταλάβω το σκεπτικό 

ξαναλέω, ξεχάστε τις τιμές του παρελθόντος και πάμε να μιλήσουμε με τα δεδομένα του σήμερα. 

Επειδή τυγχάνει να έχω τα προηγούμενης γενιάς Corolla (2002, 2016) και το προηγούμενης γενιάς Golf (με leasing) έχω πλήρη εικόνα και για την TOYOTA και τη VW. Τα οχήματα όλα έχουν τα συν/πλην (Golf ποιότητα κατασκευής, οδική συμπεριφορά), (Corolla: κατάλωση).

Η απάντηση στο ερωτημα ειναι απλή: για τα δεδομένα της Ελλάδος τίποτα απο τα δύο δεν αξίζει τα λεφτά που ζητούν. Οπότε, αν κάποιος δε χρειάζεται άμεσα νέο αυτοκίνητο μένει με ότι έχει. 

12 λεπτά πριν, tsofras είπε

Φαντάσου τότε έπαιρνες με 29.000 το DSG Fr Plus με κανα 2 εξτρας

Το έχω και τύψεις που τότε σου έλεγα μην πας σε DSG λόγω κόστους... :)

• Like 2

• Δημιουργία νέου...