Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, paylidis είπε

Ούτε το tiguan φόραγε υγρού. Δε ξέρω εάν στο σημερινό μοντέλο έβαλαν υγρού αλλά το 2020 σίγουρα είχε ξηρού. Μόνο όσα έβγαιναν με 6αρι ήταν υγρού, που ήταν από 2000 κυβικά κ επάνω 

Αφού έχει και τα 7αρια υγρού όπως το DQ500 (νομίζω) που φοράει το Formentor και αν δεν κάνω λάθος και το Tiguan

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tsofras είπε

Αφού έχει και τα 7αρια υγρού όπως το DQ500 (νομίζω) που φοράει το Formentor και αν δεν κάνω λάθος και το Tiguan

Ξηρού φοράνε τα 1500 vw audi skoda. Τουλάχιστον το 2020.  Τώρα αν στη πορεία έβαλαν το 500αρι υγρού κάπου πολύ καλά έπραξαν κ ίσως να το σκεφτόμουν…

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, djuan1988 είπε

Θέλω αυτόματο, για αυτό και έχω αποκλείσει τα VW. Η Corolla στη μέγιστη έκδοση βγαίνει 36k, χωρίς την οποία έκπτωση (αν γίνει φυσικά κάποια).

Γιατί δε πετάγεσαι μέχρι τον Γιαννίρη να δεις το ds4 ;  Νομίζω ότι φοράει απο τα καλύτερα αυτόματα (ΕΑΤ8)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, djuan1988 είπε

Θέλω αυτόματο, για αυτό και έχω αποκλείσει τα VW. Η Corolla στη μέγιστη έκδοση βγαίνει 36k, χωρίς την οποία έκπτωση (αν γίνει φυσικά κάποια).

Αν σκέφτεσαι να δώσεις για τουοτα 36, δες και lexus με ενα χιλιάρικο παραπάνω 

Επεξ/σία από marios1515
  • Like 2
Δημοσ.
Στις 11/1/2023 στις 11:35 ΠΜ, tsofras είπε

To Mazda πάντως αν εξαιρέσεις ότι είναι δίλιτρο έχει πάρει τα καλύτερα reviews και σε ποιότητα, συναρμογή και οδηγική αίσθηση

δύο μαζντα είχα. τώρα την έχει δει Πόρσε.Για αυτό και δεν πουλάει.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, tsofras είπε

Να προσθέσω και κάτι τελευταίο , άσχετο με το KIA , τελικά αν έχεις κάποιο αμάξι τελευταίας τεχνολογίας , μάλλον πρέπει να μπείς σε κάτι πάρα πολύ ανώτερο για να σε εξιτάρει . Με εξαίρεση δλδ το αυτόματο κιβώτιο , ότι έχω οδήγησει μετά το Leon , το νιώθεις "απλά" ένα διαφορετικό αμάξι.

Δηλαδή πολύ ωραίο και το Formentor όταν το οδήγησα και το Q3 , αλλά τα 10.000 + που ζητάνε δεν ξέρω κατα πόσο τα "αξίζουν" τελικά

Και μάλλον κάποια στιγμή πρέπει να μου φύγει αυτό το κόλλημα με το κιβώτιο αφού απο τα 5.000χλμ που κάνω ετησίως άντε να είναι τα 1000 στην πόλη και τα άλλα σε ταξίδια (για κάποιο λόγο όμως είμαι βλάκας και εκεί επιμένω να πάω να ξαναχρεωθώ για αυτά τα 1000 χλμ :D )

Αυτός είναι ένας παράγοντας που δεν επέλεξα ποτέ μου να πάρω με DSG και τώρα με DCT. Επειδή κάνω ταξίδια εκτός Θεσσαλονίκης, ειδικά προς όλη την Β.Ελλάδα... ε ας κουνήσω και λίγο την μαρμίτα με την κουτάλα ρε παιδί μου!

• Like 3
Δημοσ.
Στις 12/1/2023 στις 6:02 ΠΜ, polyvios είπε

Αυτός είναι ένας παράγοντας που δεν επέλεξα ποτέ μου να πάρω με DSG και τώρα με DCT. Επειδή κάνω ταξίδια εκτός Θεσσαλονίκης, ειδικά προς όλη την Β.Ελλάδα... ε ας κουνήσω και λίγο την μαρμίτα με την κουτάλα ρε παιδί μου!

Ο δεύτερος λόγος είναι τα καβούρια που έχω στις τσέπες. ( πλάκα κάνω)

Ρε σεις 2023 το αμάξι πρέπει να είναι αυτόματο.Μην ασχολείστε με τα μανουαλ. έχω το forza 750 dct  έχω και μια μηχανή μανουαλ. Καμμια μα καμμια σχέση.

images (4).jpeg

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, terry308 είπε

Γιατί δε πετάγεσαι μέχρι τον Γιαννίρη να δεις το ds4 ;  Νομίζω ότι φοράει απο τα καλύτερα αυτόματα (ΕΑΤ8)

Θα περάσω να το δω και αυτό. Διάθεση υπάρχει, χρόνος δεν υπάρχει δυστυχώς.

Βλέπω ότι και αυτό έχει ημιάκαμπτο πίσω. Εσωτερικά πάντως φαίνεται υπερpremium.

17 ώρες πριν, marios1515 είπε

Αν σκέφτεσαι να δώσεις για τουοτα 36, δες και lexus με ενα χιλιάρικο παραπάνω 

Στο UX αναφέρεσαι προφανώς. Δεν το είχα προσέξει καθόλου, αλλά βλέπω ότι για να το φτιάξω όπως θέλω πάει στα 44.750 και πάλι το εσωτερικό είναι άθλιο, με μια τραγική οθόνη.

image.png.e623934e92705a7f9dce57fec8cd7c89.png

Επεξ/σία από djuan1988
  • Like 2
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, atrigane είπε

Εδώ πάντως κάτοχος dsg να μην το ματιάσω απροβλημάτιστο στα 194k χιλιόμετρα..

6αρι σωστά ?

Δημοσ.
19 ώρες πριν, djuan1988 είπε

Ένας κύριος χωρίς μαλλιά, σχετικά κοντός, 55-60 ετών ήταν. Εδώ για την τιμή μου απάντησε ότι λέει το site. Δεν ήταν αγενής, αδιάφορο θα τον χαρακτήριζα.

Δώσε μια ευκαιρία και στην αντιπροσωπεία της Λάρισας, αν περνάς π.χ. στα πέριξ. Ο ιδιοκτήτης ειναι νεαρός και εμένα μου έδωσε μερικά δωράκια που ηταν σαν να έκανε έκπτωση 250-300 ευρώ. Η τιμή ήταν ήδη με έκπτωση απο την Τογιότα Ελλάδας. 

Πάντως αυτή η αδιαφορία ειναι χαρακτηριστική των αντιπροσωπειών Τογιότα, στην Αθήνα άμα πας στην Πόλις, που ειναι η λιανική του εισαγωγέα, δεν ασχολούνται καν μαζί σου, προφανώς ούτε δώρα ούτε τίποτα. Αυτό είναι και άμα σου αρέσει. Γιατί όσες φορές και να πας μέσα, κάποιος θα κλείνει αμάξι εκείνη τη στιγμή...

• Δημιουργία νέου...