mp123 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Στις 11/1/2023 στις 12:22 ΠΜ, JailbrokenDiesel είπε στα σχεδον 40Κ τσεκαρεις και Tuscon + Sportage επισης εγώ με 40 ούτε από έξω δεν θα πέρναγα. με 40κ θα πήγαινα countryman , q3 , x1 , x2 gla. αυτά και μόνο. σαν δεύτερες επιλογές αν ήθελα πιο πολλά έξτρα χώρους κλπ σε rav4 , και tiguan. αυτά και μόνο αυτά. άκου 40 για τουσον Στις 11/1/2023 στις 12:33 ΠΜ, tsofras είπε Να προσθέσω DS4 και Ford Kuga, Mazda CX30 να τα αφαιρέσεις αντιπρόεδρε.
djuan1988 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 9 λεπτά πριν, mp123 είπε εγώ με 40 ούτε από έξω δεν θα πέρναγα. με 40κ θα πήγαινα countryman , q3 , x1 , x2 gla. αυτά και μόνο. σαν δεύτερες επιλογές αν ήθελα πιο πολλά έξτρα χώρους κλπ σε rav4 , και tiguan. αυτά και μόνο αυτά. άκου 40 για τουσον να τα αφαιρέσεις αντιπρόεδρε. Προσωπικά δεν έχω "κόμπλεξ" και κολλήματα με μάρκες, αλλά πραγματικά τα 40k για Hyundai, Nissan, Ford κτλ ενώ η Χ1 ξεκινάει στα 40 ακούγονται κάπως. Στις ΗΠΑ έχει ξεκινήσει ήδη η διόρθωση, κυρίως στα μεταχειρισμένα. Ελπίζω να έρθει και προς τα εδώ άμεσα. 2
zanskou Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 42 χιλιαρικα το Qashqai και έχει πισω ημιακαμπτο αξονα παιδια για να χοροπηδάει σαν ξέφορτο αγροτικο στις λακούβες. γελάει ο κόσμος, το εχω ξαναπεί. @djuan1988 σε ποια περιοχή πήγες και ηταν τοσο "περιεργη" η αντιπροσωπεία τηςΤΟΥΟΤΑ ; μιλάμε για flagship μοντέλο και μου κάνει τεράστια εντύπωση. Αμα εισαι Αθήνα έλα να δεις το δικό μου καμια μέρα να πάρεις κανονική γεύση με υπέρ και τα λιγοστά έως ανύπαρκτα κατά 1
NTC Labs Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 8 ώρες πριν, djuan1988 είπε 42 χιλιάδες, το λέω και δεν το πιστεύω ειλικρινά. Πρακτικά ζητάει 10k πάνω από το Corolla για τον ίδιο εξοπλισμό και χειρότερο κινητήρα με μεγαλύτερη κατανάλωση. Δεν ξέρω τι διαφορετικό περιμένω να ακούσω στις άλλες μάρκες. Στα sites τους βλέπω τα πάντα κοντά στις 40k ή και παραπάνω με τον εξοπλισμό που θέλω. Και εκπτώσεις να κάνω στις απαιτήσεις μου φτάνουν στα 37-38k. Το VW group προσπαθώ να το αποφύγω είναι η αλήθεια, ειδικά με αυτά που διαβάζω για τα αυτόματα του. Θα ρίξω μια ματιά βέβαια στο τέλος και σε αυτά. βρε παρε μια τοναλε! 2
dtk-386 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 9 ώρες πριν, djuan1988 είπε Προσωπικά δεν έχω "κόμπλεξ" και κολλήματα με μάρκες, αλλά πραγματικά τα 40k για Hyundai, Nissan, Ford κτλ ενώ η Χ1 ξεκινάει στα 40 ακούγονται κάπως. Στις ΗΠΑ έχει ξεκινήσει ήδη η διόρθωση, κυρίως στα μεταχειρισμένα. Ελπίζω να έρθει και προς τα εδώ άμεσα. Με το συμπάθειο αλλά σιγά το Χ1 που πρέπει τα άλλα μοντέλα να ντρέπονται. Δεν λέω ότι είναι φυσιολογικές οι τιμές αλλά όχι και benchmark το X1 της πλέον αναξιοπιστης BMW.... 3 1
NTC Labs Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 9 ώρες πριν, djuan1988 είπε Προσωπικά δεν έχω "κόμπλεξ" και κολλήματα με μάρκες, αλλά πραγματικά τα 40k για Hyundai, Nissan, Ford κτλ ενώ η Χ1 ξεκινάει στα 40 ακούγονται κάπως. Στις ΗΠΑ έχει ξεκινήσει ήδη η διόρθωση, κυρίως στα μεταχειρισμένα. Ελπίζω να έρθει και προς τα εδώ άμεσα. Τιποτα δεν θα ερθει. Στις ΗΠΑ ηταν παντα φτηνοτερα. Εδω για ποιο λογο να σου πουλησουν φτηνοτερα αφου ετσι κιαλλιως πουλανε ακριβοτερα.
JailbrokenDiesel Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 59 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Με το συμπάθειο αλλά σιγά το Χ1 που πρέπει τα άλλα μοντέλα να ντρέπονται. Δεν λέω ότι είναι φυσιολογικές οι τιμές αλλά όχι και benchmark το X1 της πλέον αναξιοπιστης BMW.... πες τα γιατί οι παρωπίδες πανε σύννεφο .. 2
tsofras Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 10 ώρες πριν, mp123 είπε εγώ με 40 ούτε από έξω δεν θα πέρναγα. με 40κ θα πήγαινα countryman , q3 , x1 , x2 gla. αυτά και μόνο. σαν δεύτερες επιλογές αν ήθελα πιο πολλά έξτρα χώρους κλπ σε rav4 , και tiguan. αυτά και μόνο αυτά. άκου 40 για τουσον να τα αφαιρέσεις αντιπρόεδρε. To Mazda πάντως αν εξαιρέσεις ότι είναι δίλιτρο έχει πάρει τα καλύτερα reviews και σε ποιότητα, συναρμογή και οδηγική αίσθηση 5
NTC Labs Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, JailbrokenDiesel είπε πες τα γιατί οι παρωπίδες πανε σύννεφο .. μα ειναι πεβε Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2023 από NTC Labs
tsofras Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Σε μία ώρα πάω να κάνω test drive το Xceed σε αυτόματο να πάρω μία ιδέα Θα σας ενημερώσω μετά 8
JailbrokenDiesel Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 38 λεπτά πριν, tsofras είπε Σε μία ώρα πάω να κάνω test drive το Xceed σε αυτόματο να πάρω μία ιδέα Θα σας ενημερώσω μετά αν πας ΓΕΚΑΕΜ Γλυφαδα, let me know
djuan1988 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, dtk-386 είπε Με το συμπάθειο αλλά σιγά το Χ1 που πρέπει τα άλλα μοντέλα να ντρέπονται. Δεν λέω ότι είναι φυσιολογικές οι τιμές αλλά όχι και benchmark το X1 της πλέον αναξιοπιστης BMW.... Δε μίλησε κανένας για αξιοπιστία ρε παιδιά. Για την ποιότητα των υλικών μιλάμε, για τη συναρμογή και φυσικά και για το brandname, ας μην κοροϊδευόμαστε μετράει για τους περισσότερους. 1 ώρα πριν, tsofras είπε To Mazda πάντως αν εξαιρέσεις ότι είναι δίλιτρο έχει πάρει τα καλύτερα reviews και σε ποιότητα, συναρμογή και οδηγική αίσθηση Τα Mazda έχουν γίνει πραγματικά premium με την αντίστοιχη τιμή βέβαια. Προσωπικά μου αρέσουν και εξωτερικά και εσωτερικά. 5 ώρες πριν, zanskou είπε 42 χιλιαρικα το Qashqai και έχει πισω ημιακαμπτο αξονα παιδια για να χοροπηδάει σαν ξέφορτο αγροτικο στις λακούβες. γελάει ο κόσμος, το εχω ξαναπεί. @djuan1988 σε ποια περιοχή πήγες και ηταν τοσο "περιεργη" η αντιπροσωπεία τηςΤΟΥΟΤΑ ; μιλάμε για flagship μοντέλο και μου κάνει τεράστια εντύπωση. Αμα εισαι Αθήνα έλα να δεις το δικό μου καμια μέρα να πάρεις κανονική γεύση με υπέρ και τα λιγοστά έως ανύπαρκτα κατά Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την πρόταση, αλλά δυστυχώς μένω Θεσσαλονίκη. Στην αντιπροσωπεία του Βόλου είχα αυτή την αντιμετώπιση. 2
polyvios Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, tsofras είπε Σε μία ώρα πάω να κάνω test drive το Xceed σε αυτόματο να πάρω μία ιδέα Θα σας ενημερώσω μετά Άντε με το καλό! Πες μου από που θα το κάνεις και εντυπώσεις! 1
dtk-386 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 15 λεπτά πριν, djuan1988 είπε Δε μίλησε κανένας για αξιοπιστία ρε παιδιά. Για την ποιότητα των υλικών μιλάμε, για τη συναρμογή και φυσικά και για το brandname, ας μην κοροϊδευόμαστε μετράει για τους περισσότερους. Σιγά την πριμιουσινη και την ποιότητα. Κάποτε ήταν αυτά. Ο ανταγωνισμός τους έχει φτάσει. Τώρα για brandname πάντα θα υπάρχουν τα πρόβατα σε αυτό δεν μπορεί να κάνει κανείς τίποτα.
tsofras Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Το λοιπόν ήρθα αντιπροσωπεία Συγγρού πολύ φιλικός και ευγενικός ο πωλητής. Πολύ άνετο το αμάξι ως ανάρτηση, δεν ετριζε τίποτα, μία χαρά και στις στροφές. Ωραίο το DCT σχεδόν σαν DSG , θεωρώ το DSG λίγο ανώτερο σε λειτουργία. Χώρος στο πορτ μπαγκαζ ανύπαρκτος λόγω μπαταρίας, τα 380 είναι με τον χώρο κάτω από το κάλυμμα, αντίο ζωή. H μπαταρία 48v κοστίζει 500ε και έχει 2 χρόνια εγγύηση Τα μεγάλα μειων 1) Τιμόνι. Αν και σκληρό μου φάνηκε πολύ ασαφές, καμία σχέση με του Leon, δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλά δεν μου άρεσε καθόλου. 2) Και το πιο σημαντικό τέρμα άβολα καθίσματα και θέση οδήγησης, βγήκα πιασμένος με μουδιασμενα πόδια. Είναι τελικά βέβαιο ότι εκτός από hatchback η μέση μου δεν δέχεται SUVοειδη θέση οδήγησης. Εκτός απο άβολα , μάλλον το ύφασμα που έχει δεν αναπνέει καθόλου οπότε βγήκα με ιδρωμένα πόδια και ποπό 3) Ποιοτικά μέσα ( οπτικά κυρίως) είναι κατώτερο από το Leon, αν και ξαναλέω δεν ετριζε τίποτα. 28300 η έκδοση Platinum με αρκετές ελλείψεις σε εξοπλισμό, έψαχνα start button και προσπαθούσα να φύγω με ανεβασμένο χειρόφρενο. Οπότε αρκετά καλό σαν σύνολο αλλά για τα δικά μου δεδομένα το Leon σε DSG του ρίχνει στα αυτιά,. Βασικά ακόμη και σε χειροκίνητο. Αλλά αυτό είναι δική μου άποψη που είμαι κολλημένος Α να προσθέσω ωραίος ο ήχος του κινητήρα του KIA , καλύτερος σε λειτουργία του Seat, πιο σπιρτοζικος To δοκίμασα και στο normal και στο sport προφιλ οδήγησης , στο σπορτ το κιβώτιο κρατάει πιο ψηλά τις στροφές , εκεί η αλήθεια είναι με ενόχλησε λίγο ο θόρυβος του κινητήρα που πέρναγε στην καμπίνα Αυτά Έτσι για την σύγκριση αυτή τη στιγμή το Leon (DSG) κοστίζει 29650 και έχει ηλεκτρικούς καθρέφτες, ψηφιακό καντράν, start-stop button , ηλεκτρικό χειρόφρενο , τριζωνικό κλιματισμό με αεραγωγούς στα πίσω καθίσματα, οσφυϊκή υποστήριξη (και μπορεί και κάτι παραπάνω) Αν εξαιρέσουμε την εγγύηση και το σκεφτούμε μόνο οδηγικά αλλά ακόμη και σε χώρους , πιστεύω το Leon είναι καλύτερη επιλογή. Έχει περισσότερους χώρους για τους επιβάτες και στο πορτ-μπαγκαζ , καλύτερο εξοπλισμό και καλύτερη οδηγική αίσθηση. Γνωρίζετε ότι δεν ευλογάω τα γένια μου για αυτό και σας τα γράφω , αν κάποιον τον απασχολεί περισσότερο η αξιοπιστία πιθανών να είναι καλύτερη λύση το Xceed . Σίγουρα όμως για τον όγκο του , με εξαίρεση ότι έχεις ράγες οροφής , του λείπουν οι χώροι Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2023 από tsofras 9 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις