Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, zanskou είπε

με τα σημερινά δεδομένα είναι στην ουσία 35 ευρώ το μήνα. οκ, προφανώς οτ κράτος είναι το τελευταίο πράγμα στη γη που μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη, αλλά το συγκεκριμένο ποσό απαγορευτικό δεν το λες όταν συζητάς για μια αγορά της τάξης των 25-30 χιλιάδων 

Σίγουρα , λένε εδώ και χρόνια ότι θα καταργηθεί , κάπου διάβασα ότι μπορεί να το καταργήσουν μόνο όμως για τα υβριδικά

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tsofras είπε

Σίγουρα , λένε εδώ και χρόνια ότι θα καταργηθεί , κάπου διάβασα ότι μπορεί να το καταργήσουν μόνο όμως για τα υβριδικά

δεν το θεωρώ απίθανο να ακούσουμε κανένα ευχάριστο νέο μέσα στο 2023. και ο λόγος είναι πως ο φόρος πολυτελείας προέρχεται από τα τεκμήρια που εδώ και χρόνια συζητείται το πόσο απαρχαιωμένα είναι σαν λογική και ότι πρέπει να καταργηθούν. με αυτούς τους απίθανους τύπος βέβαια ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις. 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Εγώ πάντως αμάξι πήρα. 😛

Απόκρυψη περιεχομένων

kRaCEo9.jpeg

Ορίστε και του αδερφού μου. 😛

r1CIH7b.jpeg

Εσωτερικό ?

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, tsofras είπε

Εσωτερικό ?

Ορίστε και τα εσωτερικά.

Μην με δώσετε επειδή έχω βάλει

Spoiler

3 νιτρομπουκάλες 😂 

H7ewH7E.jpeg

oT4J0nR.jpeg

rB9BDRE.jpeg

spcnUwn.jpeg

tkLY1Qs.jpeg

B5FUSm5.jpeg

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μπορεί να το βρίζω το κωλαμαξο αλλά μάλλον δεν μπορώ να το πουλήσω 😅

Πήγα βόλτα Σούνιο, έβριζα στις λακούβες, μετά έβριζα γιατί κάτι ετριζε στο ταμπλό

Αλλά ρε παιδιά η αλήθεια είναι ότι με το που βγήκα λιμανάκια μέχρι το Σούνιο το ευχαριστήθηκα πολύ το αμάξι.

Ένα κάρο στραβά έχει αλλά στην οδήγηση είναι η αλήθεια ότι είναι πολύ καλό.

Έπρεπε να το είχα πάρει DSG να το ευχαριστιεμαι τελικά

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tsofras είπε

Μπορεί να το βρίζω το κωλαμαξο αλλά μάλλον δεν μπορώ να το πουλήσω 😅

Πήγα βόλτα Σούνιο, έβριζα στις λακούβες, μετά έβριζα γιατί κάτι ετριζε στο ταμπλό

Αλλά ρε παιδιά η αλήθεια είναι ότι με το που βγήκα λιμανάκια μέχρι το Σούνιο το ευχαριστήθηκα πολύ το αμάξι.

Ένα κάρο στραβά έχει αλλά στην οδήγηση είναι η αλήθεια ότι είναι πολύ καλό.

Έπρεπε να το είχα πάρει DSG να το ευχαριστιεμαι τελικά

Μετά θα είχες συνηθίσει κάτι Dsg και θα εβριζες τα άλλα... 😁😁🤣🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μου ήρθε πάλι ανησυχία.  θα δώσω την ρεμπελ 500 να πάω σε μοτο γκουζι . 

V7 stone η την v9  bomber.  οποία μου καθίσει πιο καλά.

images (3).jpeg

images.jpeg

Επεξ/σία από mp123
  • Like 3
Δημοσ.
7 ώρες πριν, mp123 είπε

μου ήρθε πάλι ανησυχία.  θα δώσω την ρεμπελ 500 να πάω σε μοτο γκουζι . 

V7 stone η την v9  bomber.  οποία μου καθίσει πιο καλά.

images (3).jpeg

images.jpeg

Όοοο ωραίο, τι κινητήρα έχει αυτό?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/1/2023 στις 3:21 ΜΜ, djuan1988 είπε

Sorry για το hijack, αλλά πως σου φάνηκε η Corolla. 
Θα πάω σε λίγη ώρα να τη δω. Ψάχνω SUV μέχρι τα 35 περίπου και δε βλέπω κάτι καλύτερο. 
Βέβαια με κρατάει και ο φόρος πολυτελείας (πολυτέλεια η corolla για τη χώρα μας). 

Κατάφερα εχθές τελικά να πάω να δω το Corolla Cross και το Nissan Qashqai.

1) Toyota

• Κάκιστη πρώτη εντύπωση της αντιπροσωπείας. Κανένα ενδιαφέρον, με το ζόρι μας μιλούσε ο ιδιοκτήτης - υπάλληλος. 

Στα του αυτοκινήτου τώρα.

• Ομορφότερο σε σχέση με τις φωτογραφίες.
  • Τα πλαστικά μου φάνηκαν οκ (όχι τόσο τραγικά όσο περίμενα μετά από τα σχόλια που διάβαζα). Η συναρμογή μου φάνηκε αρκετά καλή.
  • Η οθόνη tablet ανεκτή για τα γούστα μου από κοντά (και πάλι σε σχέση με το πως φαίνεται στα βίντεο και στις φώτο). 
  • Χώροι πίσω και πάλι καλοί. Είμαι 1,88 και με τη θέση οδήγησης προσαρμοσμένη στα μέτρα μου, χωρούσα και πίσω άνετα.
  • Τον χώρα αποσκευών δεν μπορέσαμε να τον δούμε, δεν άνοιγε. Μας είπε ότι δεν είχε μπαταρία το αυτοκίνητο. Τραγικό.
  • Test drive δεν έγινε, δεν υπήρχε αυτοκίνητο.
  • Παράδοση για την πλουσιότερη έκδοση που θέλουμε 11 μήνες.

2) Nissan

•  Εξαιρετικός ο πωλητής. Διακριτικός και ευγενικός όσο πρέπει και με γνώσεις για το αυτοκίνητο.

Qashqai 

• Τα πλαστικά του καλύτερα από του Toyota, αλλά δεν είναι και κάτι τρομερό. Είναι επιφανειακά λίγο πιο μαλακά στο πάνω μέρος του ταμπλό. Συμπερασματικά δεν παρατήρησα διαφορά επιπέδου.
  • Όμορφη η 12άρα οθόνη. 
  • Αρκετά μεγαλύτερο στους πίσω χώρους.
  • Τεράστιος και ο χώρος αποσκευών, με ωραία σχήμα και διπλό πάτωμα. 
  • Έγινε test drive με τον 1.3 140 hp χειροκίνητο. Εξαιρετικά στιβαρό, μου άρεσε το τιμόνι και η συμπεριφορά στο φρενάρισμα. Αρκετά αθόρυβο θα έλεγα, η μηχανή δεν ακουγόταν καθόλου. Ο μόνος θόρυβος που περνούσε μέσα ήταν από τα λάστιχα.
  • Άκουγα ένα τρίξιμο στις αλλαγές ταχυτήτων, την ώρα που άφηνα τον συμπλέκτη. Δεν ξέρω αν ήταν φυσιολογικό, δεν ακουγόταν σωστό πάντως.
  • Παράδοση για το αυτόματο Ν-Connecta 3-4 μήνες και για το N-Connecta Feel μέσα στην εβδομάδα (πρακτικά μεσαίες εκδόσεις).
  • Τιμή 41,5k για την N Connecta Feel αυτόματη.

Συμπέρασμα, όπως ήδη ξέρουμε όλοι, οι τιμές είναι τραγικές. Θα πάω να δω και Honda, Peugeot, Citroen, BMW. Mercedes θεωρώ ότι δεν έχει νόημα καν να δω λόγω τιμών. 

Επεξ/σία από djuan1988
  • Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, djuan1988 είπε

Κατάφερα εχθές τελικά να πάω να δω το Corolla Cross και το Nissan Qashqai.

1) Toyota

• Κάκιστη πρώτη εντύπωση της αντιπροσωπείας. Κανένα ενδιαφέρον, με το ζόρι μας μιλούσε ο ιδιοκτήτης - υπάλληλος. 

Στα του αυτοκινήτου τώρα.

• Ομορφότερο σε σχέση με τις φωτογραφίες.
  • Τα πλαστικά μου φάνηκαν οκ (όχι τόσο τραγικά όσο περίμενα μετά από τα σχόλια που διάβαζα). Η συναρμογή μου φάνηκε αρκετά καλή.
  • Η οθόνη tablet ανεκτή για τα γούστα μου από κοντά (και πάλι σε σχέση με το πως φαίνεται στα βίντεο και στις φώτο). 
  • Χώροι πίσω και πάλι καλοί. Είμαι 1,88 και με τη θέση οδήγησης προσαρμοσμένη στα μέτρα μου, χωρούσα και πίσω άνετα.
  • Τον χώρα αποσκευών δεν μπορέσαμε να τον δούμε, δεν άνοιγε. Μας είπε ότι δεν είχε μπαταρία το αυτοκίνητο. Τραγικό.
  • Test drive δεν έγινε, δεν υπήρχε αυτοκίνητο.
  • Παράδοση για την πλουσιότερη έκδοση που θέλουμε 11 μήνες.

2) Nissan

•  Εξαιρετικός ο πωλητής. Διακριτικός και ευγενικός όσο πρέπει και με γνώσεις για το αυτοκίνητο.

Qashqai 

• Τα πλαστικά του καλύτερα από του Toyota, αλλά δεν είναι και κάτι τρομερό. Είναι επιφανειακά λίγο πιο μαλακά στο πάνω μέρος του ταμπλό. Συμπερασματικά δεν παρατήρησα διαφορά επιπέδου.
  • Όμορφη η 12άρα οθόνη. 
  • Αρκετά μεγαλύτερο στους πίσω χώρους.
  • Τεράστιος και ο χώρος αποσκευών, με ωραία σχήμα και διπλό πάτωμα. 
  • Έγινε test drive με τον 1.3 140 hp χειροκίνητο. Εξαιρετικά στιβαρό, μου άρεσε το τιμόνι και η συμπεριφορά στο φρενάρισμα. Αρκετά αθόρυβο θα έλεγα, η μηχανή δεν ακουγόταν καθόλου. Ο μόνος θόρυβος που περνούσε μέσα ήταν από τα λάστιχα.
  • Άκουγα ένα τρίξιμο στις αλλαγές ταχυτήτων, την ώρα που άφηνα τον συμπλέκτη. Δεν ξέρω αν ήταν φυσιολογικό, δεν ακουγόταν σωστό πάντως.
  • Παράδοση για το αυτόματο Ν-Connecta 3-4 μήνες και για το N-Connecta Feel μέσα στην εβδομάδα (πρακτικά μεσαίες εκδόσεις).
  • Τιμή 41,5k για την N Connecta Feel αυτόματη.

Συμπέρασμα, όπως ήδη ξέρουμε όλοι, οι τιμές είναι τραγικές. Θα πάω να δω και Honda, Peugeot, Citroen, BMW. Mercedes θεωρώ ότι δεν έχει νόημα καν να δω λόγω τιμών. 

E όχι και 42 για το Qashqai , μπαίνεις σε άλλα χωράφια , καλύτερα corolla cross και τα ρέστα διακοπές για 5 χρόνια :D

Tiguan , Q3 ? ή δεν θες VW group ?

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, tsofras είπε

E όχι και 42 για το Qashqai , μπαίνεις σε άλλα χωράφια , καλύτερα corolla cross και τα ρέστα διακοπές για 5 χρόνια :D

Tiguan , Q3 ? ή δεν θες VW group ?

42 χιλιάδες, το λέω και δεν το πιστεύω ειλικρινά. Πρακτικά ζητάει 10k πάνω από το Corolla για τον ίδιο εξοπλισμό και χειρότερο κινητήρα με μεγαλύτερη κατανάλωση. 

Δεν ξέρω τι διαφορετικό περιμένω να ακούσω στις άλλες μάρκες. Στα sites τους βλέπω τα πάντα κοντά στις 40k ή και παραπάνω με τον εξοπλισμό που θέλω. Και εκπτώσεις να κάνω στις απαιτήσεις μου φτάνουν στα 37-38k.

Το VW group προσπαθώ να το αποφύγω είναι η αλήθεια, ειδικά με αυτά που διαβάζω για τα αυτόματα του. Θα ρίξω μια ματιά βέβαια στο τέλος και σε αυτά. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, djuan1988 είπε

στα σχεδον 40Κ τσεκαρεις και Tuscon + Sportage επισης

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/1/2023 στις 9:43 ΠΜ, tsofras είπε

Όοοο ωραίο, τι κινητήρα έχει αυτό?

850    Αεροψυκτο . οκ 65 άλογα αλλά είναι ρετρό  άλλη φιλοσοφία.  μετάδοση με άξονα. 

By the way. μίνι ώσπου να δύσει ο ήλιος. με τις τιμές 40 για το κασκαι που πάτε και δίνετε τόσα λεφτά για ένα αμάξι της σειράς που είναι και κουδουνίστρα από ότι διαβάζω. τρίζουν όλα.

παίζει και τραιουμφ 900. βασικά γκουζι η τραιουμφ θα πάω. όποιος μου κάνει την καλύτερη προσφορά στην ανταλλαγή.

Επεξ/σία από mp123
  • Like 1
  • Δημιουργία νέου...