denexo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 15 ώρες πριν, tsofras είπε Ναι εγώ είμαι γκαζοφονιάς Όχι δεν τρέχω μέχρι 130 πάω , αλλά όταν είμαι σε κανα φανάρι , είναι άδειος ο δρόμος , κάνω καμία προσπέραση θέλω να το πατήσω και να φύγω. Βασικά πλέον κάνω λίγα χιλιόμετρα στην κίνηση , σε φάση που απλά ψυχολογικό μου είναι το αυτόματο, αν είχε καλύτερο κιβώτιο το Leon χωρίς να σκούζει και να γρατζουνάει η πρώτη και η 2α τότε θα ήμουν κομπλέ. Μέχρι και χειροκίνητα κοιτάω αλλά πάλι δεν παίζει κάτι που να μου αρέσει , μπορεί να το σκεφτόμουν για το i30N αν δεν ήταν δίλιτρο Σε cruising κατάσταση σε αυτή την ταχύτητα, οι στροφές του κινητήρα ειναι κοντά στις 2κ - το αμάξι έχει νορμάλ θόρυβο όπως όλα τα άλλα σε αυτές τις στροφές. Σε φανάρια, βάζεις το Sport mode, πατάς το auto-hold, έχεις το πόδι στο γκάζι και απλά περιμένεις να ανάψει πράσινο Ε ναι εκεί θα σου ανεβάσει 5k στροφές αλλά η έκπληξη των άλλων είναι priceless Θωμά στο έλεγα και τότε, κάνε ένα test drive να αποκτήσεις ιδία απόψη. Οσφυική στήριξη στα καθίσματα νομίζω έχει από την Style και πάνω.
tsofras Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 16 λεπτά πριν, denexo είπε Σε cruising κατάσταση σε αυτή την ταχύτητα, οι στροφές του κινητήρα ειναι κοντά στις 2κ - το αμάξι έχει νορμάλ θόρυβο όπως όλα τα άλλα σε αυτές τις στροφές. Σε φανάρια, βάζεις το Sport mode, πατάς το auto-hold, έχεις το πόδι στο γκάζι και απλά περιμένεις να ανάψει πράσινο Ε ναι εκεί θα σου ανεβάσει 5k στροφές αλλά η έκπληξη των άλλων είναι priceless Θωμά στο έλεγα και τότε, κάνε ένα test drive να αποκτήσεις ιδία απόψη. Οσφυική στήριξη στα καθίσματα νομίζω έχει από την Style και πάνω. Είναι μικρή η Corolla σε χώρους ρε μαν για αυτό δεν πήγα ποτέ
denexo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Είναι μικρή η Corolla σε χώρους ρε μαν για αυτό δεν πήγα ποτέ Η Hatchback ναι συμφωνώ. Για αυτό κι εγώ πήγα στο Sedan που όμως είναι στα 4.6m που εσύ δεν θέλεις.
tsofras Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 16 λεπτά πριν, denexo είπε Η Hatchback ναι συμφωνώ. Για αυτό κι εγώ πήγα στο Sedan που όμως είναι στα 4.6m που εσύ δεν θέλεις. Ναι μεγάλο
dtk-386 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 20 λεπτά πριν, denexo είπε Η Hatchback ναι συμφωνώ. Για αυτό κι εγώ πήγα στο Sedan που όμως είναι στα 4.6m που εσύ δεν θέλεις. H Corolla sedan έχει ένα μεγάλο μείον για μένα: κατασκευάζεται στην Τουρκία. Επίσης έχει τεράστια αναμονή (1 έτος μου είχαν πει) και έρχεται νέο οπότε μιλάμε για 1,5 έτος χαλαρά. Καλή χρυσή η Toyota αλλά..... 1
denexo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 24 λεπτά πριν, dtk-386 είπε H Corolla sedan έχει ένα μεγάλο μείον για μένα: κατασκευάζεται στην Τουρκία. Επίσης έχει τεράστια αναμονή (1 έτος μου είχαν πει) και έρχεται νέο οπότε μιλάμε για 1,5 έτος χαλαρά. Καλή χρυσή η Toyota αλλά..... Κι εγώ ήμουν/είμαι αρνητικός στο θέμα αυτό. Σίγουρα θα προτιμούσα να ήταν UK made. Όταν το παρέλαβα Σεπτέμβριο του '21 η αναμονή ήταν "μόλις" 4 μήνες.
zanskou Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Γι αυτό σας λέω πάρτε corolla cross που είναι και σε βολικό μέγεθος, και πανέμορφη, και με άλογα, και δεν καιει και είναι made in Japan αλλα δεν ακούτε 😝 Επίσης όλες τις εκδόσεις του απλού Corolla τις ξεχνάτε. Δνε είναι διαθέσιμο εδώ και πολύ καιρό σε κανένα τύπο εν αναμονή του επερχόμενου face-lift
dtk-386 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 13 λεπτά πριν, zanskou είπε Γι αυτό σας λέω πάρτε corolla cross που είναι και σε βολικό μέγεθος, και πανέμορφη, και με άλογα, και δεν καιει και είναι made in Japan αλλα δεν ακούτε 😝 Προσωπικά δεν μου αρέσουν τα περίπτερα (SUVλακοειδή). 1
tsofras Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, dtk-386 είπε Προσωπικά δεν μου αρέσουν τα περίπτερα (SUVλακοειδή). Αναλόγως το SUV , αν δεν είναι βάρκα γυαλό και έχει πιο φυσιολογική θέση οδήγησης εγώ δεν θα έλεγα όχι
Grim Ripper Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Θωμά, εγώ λέω να πάρεις κανένα lego technic και να ασχοληθείς με εκείνο. Πήρα στον αδερφό μου την McLaren Senna GTR και είναι πολύ ωραία, οικονομική μιας και είναι από τα πιο απλά technic. Εσύ πήγαινε σε καμιά bugatti chiron / Lamborghini sian / Ferrari sp3 daytona ή ίσως σε λίγο πιο οικονομικό την Ford Mustang από τη σειρά Lego Creators. 😛 1
gmts Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Μια είναι η λύση κι ας ειναι 2λιτρο. Hyundai i30N 5
polyvios Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Το θέμα είναι ότι ο Φόρος Πολυτελείας είναι αρνητικός παράγοντας για την Ελλάδα και για τους περισσότερους ενδιαφερόμενους! Το καινούριο Toyotta Cross είναι πολύ ωραίο για τα "μάτια" μου, αλλά....
terry308 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Πάρε τα λεφτά στο χέρι και πάμε Γερμανία να δεις πράμα , είναι η 3η φορά που θα ανέβω ... ως οδηγός 😛 Stelvio ή Giulia είσαι εδώ και καιρό ... αλλά είναι 2λιτρα ... αλλιώς bmw/merc πιστεύω αν και το ds4 πιστευω ότι θα ήταν το ιδανικότερο αλλά ειναι 30+ απ οσα εχω δει 1
tsofras Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 36 λεπτά πριν, polyvios είπε Το θέμα είναι ότι ο Φόρος Πολυτελείας είναι αρνητικός παράγοντας για την Ελλάδα και για τους περισσότερους ενδιαφερόμενους! Το καινούριο Toyotta Cross είναι πολύ ωραίο για τα "μάτια" μου, αλλά.... To θέμα είναι ότι σε αυτή τη χώρα μπορεί να ξυπνήσουν και να βάλουν τον φόρο ένα χιλιάρικο το έτος και μετά να το βάλω εκει που ξέρω για αυτό δεν κάνω κίνηση για 2λιτρο 8 λεπτά πριν, terry308 είπε Πάρε τα λεφτά στο χέρι και πάμε Γερμανία να δεις πράμα , είναι η 3η φορά που θα ανέβω ... ως οδηγός 😛 Stelvio ή Giulia είσαι εδώ και καιρό ... αλλά είναι 2λιτρα ... αλλιώς bmw/merc πιστεύω αν και το ds4 πιστευω ότι θα ήταν το ιδανικότερο αλλά ειναι 30+ απ οσα εχω δει Πωπω αυτά είναι 1
zanskou Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, polyvios είπε Το θέμα είναι ότι ο Φόρος Πολυτελείας είναι αρνητικός παράγοντας για την Ελλάδα και για τους περισσότερους ενδιαφερόμενους! Το καινούριο Toyotta Cross είναι πολύ ωραίο για τα "μάτια" μου, αλλά.... με τα σημερινά δεδομένα είναι στην ουσία 35 ευρώ το μήνα. οκ, προφανώς οτ κράτος είναι το τελευταίο πράγμα στη γη που μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη, αλλά το συγκεκριμένο ποσό απαγορευτικό δεν το λες όταν συζητάς για μια αγορά της τάξης των 25-30 χιλιάδων
Προτεινόμενες αναρτήσεις