tsofras Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, Conan2046 είπε Οι πίσω αεραγωγοί είναι όντως σημαντικοί; επηρεάζουν την άνεση μέσα στην καμπίνα; Ναι, εγώ που έχω τα παιδιά δεν έχει καμία σχέση ειδικά καλοκαίρι σε σύγκριση με της γυναίκας το C3 που δεν έχει. Συμφωνώ Γιώργο αυτό ήθελα να γράψω και για το autohold και ειδικά στο αυτόματο 1
zanskou Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 auto hold δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να μην έχει. μπορεί να εννοεί ότι δεν έχει το κουμπί που πατάς ώστε να μην φεύγει μπροστά το αυτόματο όταν εισαι σταματημένος σε φανάρι. το ότι θα κρατάει τα φρένα στην ανηφόρα ή όταν κάνεις όπισθεν σε κατηφόρα ειναι απολύτως βέβαιο ότι υπάρχει
tsofras Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 31 λεπτά πριν, zanskou είπε auto hold δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να μην έχει. μπορεί να εννοεί ότι δεν έχει το κουμπί που πατάς ώστε να μην φεύγει μπροστά το αυτόματο όταν εισαι σταματημένος σε φανάρι. το ότι θα κρατάει τα φρένα στην ανηφόρα ή όταν κάνεις όπισθεν σε κατηφόρα ειναι απολύτως βέβαιο ότι υπάρχει Ναι αυτό είναι το hill control Το autohold είναι που βάζει ουσιαστικά χειρόφρενο με το που σταματάς και σε ευθεία, και συνήθως απο όσο ξέρω συνδιάζεται με ηλεκτρονικό χειρόφρενο και όχι με το κανονικό 1
djuan1988 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 16 ώρες πριν, zanskou είπε Το συγκεκριμένο το ζαχάρωνα πάρα πολύ καιρό σε πετρέλαιο αλλά τελικά έκανα υπομονή και πριν ένα μήνα παρέλαβα την καινούργια Corolla Cross. Παρότι δεν του φαίνεται έχει 20cm ground clearance που άλλα φαινομενικά ψηλότερα δεν έχουν ούτε αμα τα σηκώσεις με γρύλο. Sorry για το hijack, αλλά πως σου φάνηκε η Corolla. Θα πάω σε λίγη ώρα να τη δω. Ψάχνω SUV μέχρι τα 35 περίπου και δε βλέπω κάτι καλύτερο. Βέβαια με κρατάει και ο φόρος πολυτελείας (πολυτέλεια η corolla για τη χώρα μας).
korakios Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, tsofras είπε Ναι όντως δεν είναι όλα αποτρεπτικά, τα βασικά είναι η οσφυϊκή υποστήριξη και οι ηλεκτρικοί καθρέφτες. Τα άλλα είναι ευκολίες ζωής, αν τα συνηθίσεις όμως σου λείπουν μετά το θέμα είναι αν θα μπορέσεις να καταλάβεις το αν σε βολεύει το κάθισμα με ένα απλό testdrive
tsofras Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 9 λεπτά πριν, korakios είπε το θέμα είναι αν θα μπορέσεις να καταλάβεις το αν σε βολεύει το κάθισμα με ένα απλό testdrive Έλα ντε , θυμάμαι πάντως ότι μου είχε φανεί άβολο το pre facelift απο την έκθεση κιόλας
zanskou Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, djuan1988 είπε Sorry για το hijack, αλλά πως σου φάνηκε η Corolla. Θα πάω σε λίγη ώρα να τη δω. Ψάχνω SUV μέχρι τα 35 περίπου και δε βλέπω κάτι καλύτερο. Βέβαια με κρατάει και ο φόρος πολυτελείας (πολυτέλεια η corolla για τη χώρα μας). εκανα μετάβαση από Ceed diesel του 2018 1.4 90 αλογα και προφανώς ειναι η μερα με τη νυχτα. στα χρήματα που ζητάει προσωπικά δεν κατάφερα να βρω κάποιο ισάξιο αυτοκίνητο και κυρίως με τον αντίστοιχο εξοπλισμό. εδώ το qashqai για να πάρεις το e-power (ακομη κι αν δεχθούμε ότι ειναι εξαιρετικά αξιόπιστο παρότι μη δοκιμασμένο σε σχέση με το υβριδικο σύστημα της ΤΟΥΟΤΑ ζητάει 40.000+ και έχει πισω ημιάκαμπτο άξονα που ειναι κανονική κοροϊδία. για να μην μιλήσω για τις μικρότερες εγγυήσεις κλπ. Από κατανάλωση επίσης είναι εντυπωσιακό. το έχω περίπου 35-40 ημέρες και εχω κάνει 2.600χλμ. Συνολική μεικτή κατανάλωση έχω 5.1 στην οποία περιλαμβάνονται και πάνω από 700 χλμ σε εθνική με ταχύτητες απο 150 και πάνω. Στην Αθήνα (κάνω καθημερινά Πειραιά-Μαρούσι) ειμαι στα 4.0-4,5λ/ 100χλμ στην άνοδο και 3,5-4,0/100 Super happy overall 5
aris_rom Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Η μεγαλύτερη έλλειψη για εμένα είναι η οσφυϊκή υποστήριξη. Καθρέφτες στην θέση σου Θωμά δεν θα με προβλημάτιζε. Σε πάρκινγκ το βάζεις, χλμ πολλά καθημερινώς δεν κάνεις και πάντα το προσέχεις το τούτου σου. Στην τελική θα "χάνεις" και 30 δευτ και θα τους κλείνεις μόνος σου. Χολντ θα έχει σίγουρα αφού είναι αυτόματο. Αλλά την οσφυϊκή την θέλω σαν Άρης. Την είχα μία φορά και δεν θέλω να ξαναγυρίσω μετά από αυτήν την μία φορά. Παρόλα αυτά αν είναι το μόνο και πλέον σημαντικό σε σύγκριση με το λιοντάρι(από τη στιγμή που σου έχει βγάλει αυτά που μας λες τόσον καιρό και δεν ικανοποιεί και τόσο), κάνε την αλλαγή και στην τελική βάλε εξτραδάκι ένα "μαξιλάρι"(κάπου είχα δει για θέση οδηγού με κλιπ ονς για την αντίστοιχη υποστήριξη). Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2023 από aris_rom 1
polyvios Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, tsofras είπε Τι λέτε ? https://www.car.gr/classifieds/cars/view/329316684-kia-xceed Ωπ, αγαπητέ φίλε tsofras, βλέπω ότι και άλλος χαλάστηκε με το LEON(όπως και εγώ) και πήγε σε XCEED. Εγώ μετά την λάθος παραλαβή του LEON που μου έφεραν, παρήγγειλα το XCEED 1.5 MHV 160 HP GT-LINE. Μετά από όλα αυτά που διάβασα στις ομάδες στο FACEBOOK για το LEON, πολλά προβλήματα! Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2023 από polyvios 1
tsofras Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 25 λεπτά πριν, aris_rom είπε Η μεγαλύτερη έλλειψη για εμένα είναι η οσφυϊκή υποστήριξη. Καθρέφτες στην θέση σου Θωμά δεν θα με προβλημάτιζε. Σε πάρκινγκ το βάζεις, χλμ πολλά καθημερινώς δεν κάνεις και πάντα το προσέχεις το τούτου σου. Στην τελική θα "χάσεις" και 30 δευτ και θα τους κλείνεις μόνος σου. Χολντ θα έχει σίγουρα αφού είναι αυτόματο. Αλλά την οσφυϊκή την θέλω σαν Άρης. Την είχα μία φορά και δεν θέλω να ξαναγυρίσω μετά από αυτήν την μία φορά. Παρόλα αυτά αν είναι το μόνο και πλέον σημαντικό σε σύγκριση με το λιοντάρι(από τη στιγμή που σου έχει βγάλει αυτά που μας λες τόσον καιρό και δεν ικανοποιεί και τόσο), κάνε την αλλαγή και στην τελική βάλε εξτραδάκι ένα "μαξιλάρι"(κάπου είχα δει για θέση οδηγού με κλιπ ονς για την αντίστοιχη υποστήριξη). H εμπερία έχει δείξει ότι αν είναι να πάρεις κάτι και να μην είναι όπως ακριβως το θέλεις , άστα 4 λεπτά πριν, polyvios είπε Ωπ, αγαπητέ φίλε tsofras, βλέπω ότι και άλλος χαλάστηκε με το LEON(όπως και εγώ) και πήγε σε XCEED. Εγώ μετά την λάθος παραλαβή του LEON που μου έφεραν, παρήγγειλα το XCEED 1.5 MHV 160 HP GT-LINE. Μετά από όλα αυτά που διάβασα στις ομάδες στο FACEBOOK για το LEON, πολλά προβλήματα! Ναι μαν το ξέρω , εγώ περισσότερο φοβάμαι επειδή το έχω αγαπήσει το αμάξι άσχετα με όλες τις βλακείες , μην πάω σε κάτι άλλο και ξενερώσω. 1
polyvios Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 19 λεπτά πριν, tsofras είπε H εμπερία έχει δείξει ότι αν είναι να πάρεις κάτι και να μην είναι όπως ακριβως το θέλεις , άστα Ναι μαν το ξέρω , εγώ περισσότερο φοβάμαι επειδή το έχω αγαπήσει το αμάξι άσχετα με όλες τις βλακείες , μην πάω σε κάτι άλλο και ξενερώσω. Το ξέρω! Μπορεί να μην το έπιασα καλά τελικά το LEON, αλλά θα σε ενημερώσω ότι το XCEED έχει πολύ άνετο οδηγημα ειδικά για την μέση σου. Βέβαια το GTLINE έχει την υποστήριξη οσφυϊκής, όχι το premium. Ίσως να ξενερωσουμε στην σπορτιβικη οδήγηση που το Leon έχει το συγκεκριμένο ατού σε σύγκριση με το Xceed, αλλά πιστεύω ότι είναι θέμα συνήθειας
djuan1988 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, zanskou είπε εκανα μετάβαση από Ceed diesel του 2018 1.4 90 αλογα και προφανώς ειναι η μερα με τη νυχτα. στα χρήματα που ζητάει προσωπικά δεν κατάφερα να βρω κάποιο ισάξιο αυτοκίνητο και κυρίως με τον αντίστοιχο εξοπλισμό. εδώ το qashqai για να πάρεις το e-power (ακομη κι αν δεχθούμε ότι ειναι εξαιρετικά αξιόπιστο παρότι μη δοκιμασμένο σε σχέση με το υβριδικο σύστημα της ΤΟΥΟΤΑ ζητάει 40.000+ και έχει πισω ημιάκαμπτο άξονα που ειναι κανονική κοροϊδία. για να μην μιλήσω για τις μικρότερες εγγυήσεις κλπ. Από κατανάλωση επίσης είναι εντυπωσιακό. το έχω περίπου 35-40 ημέρες και εχω κάνει 2.600χλμ. Συνολική μεικτή κατανάλωση έχω 5.1 στην οποία περιλαμβάνονται και πάνω από 700 χλμ σε εθνική με ταχύτητες απο 150 και πάνω. Στην Αθήνα (κάνω καθημερινά Πειραιά-Μαρούσι) ειμαι στα 4.0-4,5λ/ 100χλμ στην άνοδο και 3,5-4,0/100 Super happy overall Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Τελικά θα πάω αύριο το πρωί να το δω. Δεν έχουν βέβαια test drive αυτοκίνητο, μόνο για επίδειξη. Από χώρους πίσω πως σου φαίνεται; Αυτό και τα σκληρά πλαστικά διαβάζω και βλέπω στο youtube ως αρνητικά. EDIT: Γράφουμε σε αυτό το θέμα και άλλοι ή είναι μόνο για τον αγαπητό @tsofras Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2023 από djuan1988
@pnea1973 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Όλα έχουν πάρει την ανηφόρα και σε χρήμα και σε χρόνο.... Περιμενω να δω το μικρό ηλεκτρικό το ισπανικό!!!
zanskou Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, djuan1988 είπε Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Τελικά θα πάω αύριο το πρωί να το δω. Δεν έχουν βέβαια test drive αυτοκίνητο, μόνο για επίδειξη. Από χώρους πίσω πως σου φαίνεται; Αυτό και τα σκληρά πλαστικά διαβάζω και βλέπω στο youtube ως αρνητικά. EDIT: Γράφουμε σε αυτό το θέμα και άλλοι ή είναι μόνο για τον αγαπητό @tsofras από χώρους πρόσφατα έκανα ταξιδι με ΄δυο βαλίτσες πίσω,, 2 τσάντες λαπτοπ, μια τσάντα φωτογραφικού εξοπλισμού και ένα παιδικό καρότσι + 2-3 τσάντες με βραστήρες αποστειρωτές, μπιμπερό και ψυγειάκι τα οποία μπήκαν ανετα. οι χώροι πίσω ειναι μια χαρα. προφανώς δεν ειναι τόσο άπλα όσο το RAV4 αλλά προσωπικά το βρήκα επαρκέστατο είτε για ενήλικες είτε για παιδιά. Αυτό για τα σκληρά πλαστικά ειναι κατά τη γνώμη μου να ΄χαμε να λέγαμε. προσωπικά δεν εχω σκοπό να ξαπλώσω ποτέ στο ταμπλώ οπότε δεν με ενδιαφέρει καθόλου. αισθητικά έτσι κι αλλιώς είναι πολύ ωραίο για τα γούστα μου και εξαιρετικά λειτουργικό σε όλους τους τομείς ακόμη και από τη βασική έκδοση. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2023 από zanskou 1
tsofras Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 15 λεπτά πριν, djuan1988 είπε Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Τελικά θα πάω αύριο το πρωί να το δω. Δεν έχουν βέβαια test drive αυτοκίνητο, μόνο για επίδειξη. Από χώρους πίσω πως σου φαίνεται; Αυτό και τα σκληρά πλαστικά διαβάζω και βλέπω στο youtube ως αρνητικά. EDIT: Γράφουμε σε αυτό το θέμα και άλλοι ή είναι μόνο για τον αγαπητό @tsofras Για όλους είναι οι ανησυχίες , γράψτε ελεύθερα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις