Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsofras είπε

Γρήγοροι είστε ρε παιδιά πάντως  εντυπωσιάστηκα :D

Σκέφτομαι μήπως το δώσω και αυτό έχει και καλή τιμή και είναι καλή εναλλακτική για τα γούστα μου ως αυτόματο , καλο στημένο με άλογα και πιο άνετο

Ναι αυτό σκέφτομαι

Ναι καλή τιμή , βλέπω 12/22 παίζει να είναι απο αυτά που τα πινακιδώνουν για στόχους

Έστειλα μήνυμα να μάθω

Ναι δεν έχει ηλιοροφή ούτε την "αλητεία" του FR , αλλά μου αρέσει , εξοπλισμός κομπλέ , αυτόματο , υβριδικό , ανεξάρτητη ανάρτηση και θεωρητικά πιο άνετο στον δρόμο απο το δικό μου.

Α και μπάρες οροφής να φορτώνω τις κουλούρες το καλοκαίρι :D

Καλύτερα που δεν είναι το GT-Line γιατί αυτά τα κυψελωτά φώτα που έχουν βάλει δεν του ταιριάζουν καθόλου. Λίγο νωχελικός είναι ο 1.5 στα χαμηλά αλλά το συνηθίζεις. Ο 1.4 που είχαν δεν το είχε τόσο έντονο. Τον ίδιο έχω στο ceed και μόλις έκανα test drive το 1.5 xceed την κατάλαβα την διαφορά. Μικρή αλλά υπάρχει.

• Like 1
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsofras είπε

Γρήγοροι είστε ρε παιδιά πάντως  εντυπωσιάστηκα :D

Σκέφτομαι μήπως το δώσω και αυτό έχει και καλή τιμή και είναι καλή εναλλακτική για τα γούστα μου ως αυτόματο , καλο στημένο με άλογα και πιο άνετο

Ναι αυτό σκέφτομαι

Ναι καλή τιμή , βλέπω 12/22 παίζει να είναι απο αυτά που τα πινακιδώνουν για στόχους

Έστειλα μήνυμα να μάθω

Ναι δεν έχει ηλιοροφή ούτε την "αλητεία" του FR , αλλά μου αρέσει , εξοπλισμός κομπλέ , αυτόματο , υβριδικό , ανεξάρτητη ανάρτηση και θεωρητικά πιο άνετο στον δρόμο απο το δικό μου.

Α και μπάρες οροφής να φορτώνω τις κουλούρες το καλοκαίρι :D

σαν αυτοκίνητο είναι εξαιρετικό. είχα επί χρόνια αυτοκίνητα της ΚΙΑ  (2 διαφορετικά από το 2014 έως πριν ένα μήνα για την ακρίβεια) και είναι πραγματικά VFM με εξαίρεση μικρολεπτομέρειες που προσωπικά δεν έδινα ιδιαίτερη σημασία. επισης η εγγύηση τους είναι εξαιρετική και μαζί με της ΤΟΥΟΤΑ είναι ότι καλύτερο σε επίπεδο εγγύησης υπάρχει στην αγορά. 

Το συγκεκριμένο το ζαχάρωνα πάρα πολύ καιρό σε πετρέλαιο αλλά τελικά έκανα υπομονή και πριν ένα μήνα παρέλαβα την καινούργια Corolla Cross. Παρότι δεν του φαίνεται έχει 20cm ground clearance που άλλα φαινομενικά ψηλότερα δεν έχουν ούτε αμα τα σηκώσεις με γρύλο.

Το μόνο που έχω να σου πω να προσέξεις είναι να μην νομίζεις ότι αγοράζεις υβριδικό. ΔΕΝ είναι. τουλάχιστον όχι τύπου Toyota που σε κάποια κομμάτια μιας διαδρομής πας μόνο με μπαταρία. επίσης πριν το πάρεις κάνε ένα τηλ σε κάποιο άλλο συνεργείο του επίσημου δίκτυου της ΚΙΑ και ρώτα κάθε πότε θέλει αλλαγή η 48βολτη μπαταρία και πόσο πάει το μαλλί γιατί όταν είχα ρωτήσει πριν κάνα χρόνο μου είχαν πει 500-600 ευρώ και ότι αν δεν την αλλάξεις και "μείνει", μένει και το αυτοκίνητο εκεί που είναι. και επίσης είχαν μόνο 2 χρόνια εγγύηση για τη συγκεκριμένη όπως την απλή 12βολτη της μίζας (προφανώς αυτή τα κάνει όλα ; δεν ξέρω) . 

Πάντως αν με το καλό το πάρεις, θα το ευχαριστηθείς και δεν πιστεύω ότι θα σου βγάλει ούτε κατά διάνοια τα προβλήματα που αντιμετώπισες με το SEAT. 

και αν τυχόν είσαι στα νότια προάστια, στείλε μήνυμα όταν έρθει η ώρα του πρώτου σέρβις να πας συστημένος εκεί που πήγαινα εγώ τα δικά μου  ;)

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, zanskou είπε

σαν αυτοκίνητο είναι εξαιρετικό. είχα επί χρόνια αυτοκίνητα της ΚΙΑ  (2 διαφορετικά από το 2014 έως πριν ένα μήνα για την ακρίβεια) και είναι πραγματικά VFM με εξαίρεση μικρολεπτομέρειες που προσωπικά δεν έδινα ιδιαίτερη σημασία. επισης η εγγύηση τους είναι εξαιρετική και μαζί με της ΤΟΥΟΤΑ είναι ότι καλύτερο σε επίπεδο εγγύησης υπάρχει στην αγορά. 

Το συγκεκριμένο το ζαχάρωνα πάρα πολύ καιρό σε πετρέλαιο αλλά τελικά έκανα υπομονή και πριν ένα μήνα παρέλαβα την καινούργια Corolla Cross. Παρότι δεν του φαίνεται έχει 20cm ground clearance που άλλα φαινομενικά ψηλότερα δεν έχουν ούτε αμα τα σηκώσεις με γρύλο.

Το μόνο που έχω να σου πω να προσέξεις είναι να μην νομίζεις ότι αγοράζεις υβριδικό. ΔΕΝ είναι. τουλάχιστον όχι τύπου Toyota που σε κάποια κομμάτια μιας διαδρομής πας μόνο με μπαταρία. επίσης πριν το πάρεις κάνε ένα τηλ σε κάποιο άλλο συνεργείο του επίσημου δίκτυου της ΚΙΑ και ρώτα κάθε πότε θέλει αλλαγή η 48βολτη μπαταρία και πόσο πάει το μαλλί γιατί όταν είχα ρωτήσει πριν κάνα χρόνο μου είχαν πει 500-600 ευρώ και ότι αν δεν την αλλάξεις και "μείνει", μένει και το αυτοκίνητο εκεί που είναι. και επίσης είχαν μόνο 2 χρόνια εγγύηση για τη συγκεκριμένη όπως την απλή 12βολτη της μίζας (προφανώς αυτή τα κάνει όλα ; δεν ξέρω) . 

Πάντως αν με το καλό το πάρεις, θα το ευχαριστηθείς και δεν πιστεύω ότι θα σου βγάλει ούτε κατά διάνοια τα προβλήματα που αντιμετώπισες με το SEAT. 

και αν τυχόν είσαι στα νότια προάστια, στείλε μήνυμα όταν έρθει η ώρα του πρώτου σέρβις να πας συστημένος εκεί που πήγαινα εγώ τα δικά μου  ;)

Thx man νότια είμαι

Το ξέρω ότι δεν είναι υβριδικό αλλά mild -hybrid.

Αυτό με την μπαταρία με είχε προβληματίσει και όταν κοίταγα για το Seat είναι η αλήθεια, οτι έχεις άλλον έναν φόβο μην μείνεις απο κάτι άσχετο.

Καλορίζικη η Corolla εγώ δεν είμαι για SUV

7 λεπτά πριν, paylidis είπε

Θα φερω παπά να κάνει ευχέλαιο, όχι και κια ρε Θωμά 😂

58C6A36B-9E4A-4E58-9C52-9B5E489FEFBE.jpeg

Είδα και το Seat ρε Γιώργο , που με χλευάζουν στο συνεργείο , 300ε για μία αλλαγή λαδιών, ένα full link που μετά απο 2 χρόνια αξιώθηκαν να μας το δώσουν και ζητάνε 300ε.

Ε και κάπου έλεος , το αγαπάω μου αρέσει αλλά δεν μπορώ να με κοροϊδεύουν άλλο όταν δίνω τα ωραία μου λεφτά

Και οκ επειδή εγώ δεν κρύβομαι ,  ωραίο αμάξι οδηγικά , αλλά όλο περίεργα θέματα παρουσιάζει , το κιβώτιο δεν παλεύτεται να το ακούς και είναι και κουδουνίστρα. Έχει τριγμούς αμάξι 2 ετών με 10.000χλμ . Το ότι μου βγαίνουν τα άντερα δεν το συζητάμε.

Για ταξίδια το αμάξι είναι μπόμπα , αλλά τελικά μόνο για αυτό αξίζει

Να το βάλει η Seat εκεί που ξέρει , δλδ πόσο χειρότερο θα είναι το ΚΙΑ ?

Θα πάω να το οδηγήσω

• Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, tsofras είπε

Θα πάω να το οδηγήσω

Αφού θα πας που θα πας ως τον κ Σπύρο πες του τα καθέκαστα με το λέοντα και πιστεύω θα σου βρει λύση για όλα. Είναι ο καλύτερος με διαφορά εντός αττικης στα σεατ - ασχολείται υπέρ του δεοντως (μαζί με το μάκρη που ακολουθεί  για να μην τον αδικώ)…

προσωπικά την άποψη μου την έχω πει πολλές φορές, πάνω από 12-13Κ δε θα πέταγα σε Χίουται κ κια… εδώ που φτάσαμε βέβαια δε ξέρω τι θα έπαιρνα με 26 που ζητάει το συγκεκριμένο κια…

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, paylidis είπε

Αφού θα πας που θα πας ως τον κ Σπύρο πες του τα καθέκαστα με το λέοντα και πιστεύω θα σου βρει λύση για όλα. Είναι ο καλύτερος με διαφορά εντός αττικης στα σεατ - ασχολείται υπέρ του δεοντως (μαζί με το μάκρη που ακολουθεί  για να μην τον αδικώ)…

προσωπικά την άποψη μου την έχω πει πολλές φορές, πάνω από 12-13Κ δε θα πέταγα σε Χίουται κ κια… εδώ που φτάσαμε βέβαια δε ξέρω τι θα έπαιρνα με 26 που ζητάει το συγκεκριμένο κια…

Τι να πάρεις ρε μαν, 28500€ έχει πάει το δικό μου. 

Οπότε μιλάμε για 30 plus, εντάξει τόσα δεν δίνω στα 26 όμως αν είναι να κερδίσω σε άνεση και κιβώτιο τα δίνω Ούτως η άλλως όπως ξέρεις εγώ δεν έχω θέμα με κλειδιά και μάρκες

Επεξ/σία από tsofras
  • Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tsofras είπε

Καλημέρες , με πείραν τηλέφωνο , τελική τιμή είναι 26.700 και είναι το εκθεσιακό

Παζάρεψε το. Σε παίρνει. Ζητά τη καλύτερη τιμή από τον κ Σπύρο 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, tsofras είπε

Καλημέρες , με πείραν τηλέφωνο , τελική τιμή είναι 26.700 και είναι το εκθεσιακό

Παίρνει και τα 5 χρόνια δωρεάν σέρβις που δίνει η ΚΙΑ; αν ναι είναι μια χαρά deal γιατι στην 5ετια έχει γλυτώσει αλλά 1000-1200€ στο νερό 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, paylidis είπε

Παζάρεψε το. Σε παίρνει. Ζητά τη καλύτερη τιμή από τον κ Σπύρο 

4 λεπτά πριν, zanskou είπε

Παίρνει και τα 5 χρόνια δωρεάν σέρβις που δίνει η ΚΙΑ; αν ναι είναι μια χαρά deal γιατι στην 5ετια έχει γλυτώσει αλλά 1000-1200€ στο νερό 

Θα πάω αν είναι μία απο ΚΙΑ Συγγρού που μου πέφτει και κοντά να το δώ γιατί είναι και 40λεπτά να τραβηχτώ Ελευσίνα

Βλέπω πάντως τον εξοπλισμό της Premium και έχει κάτι τσιπουλιές

Απουσιάζουν όλα τα παρακάτω που έχω τώρα στο Leon :

• Δεν έχει οσφυική υποστήριξη μέσης (must για εμένα)
  • Ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι εξωτερικοί καθρέπτες με φλας
  • Αεραγωγοί πίσω επιβατών στην κονσόλα
  • Πλήκτρο εκκίνησης κινητήρα "Start"
  • EPB (Electric Parking Brake) Ηλεκτρικό χειρόφρενο με σύστημα "Αuto Ηold
  • Θήκες στις πλάτες των εμπρός καθισμάτων
  • Κάθισμα συνοδηγού ρυθμιζόμενο σε ύψος
  • Αυτόματη ενεργοποίηση υαλοκαθαριστήρων 
  • Ηλεκτροχρωματικός εσωτερικός καθρέπτης αντιθαµβωτικής προστασίας
  • Πίσω κρύσταλλα επιπρόσθετης σκίασης (Privacy Glass)
  • Ψηφιακή οθόνη πίνακα οργάνων 12,3"
Δημοσ.

Τέλειο αμάξι δεν νομίζω να βρεις, το κοντινότερο είναι το Leon και το έχουμε καταλάβει όλοι μας. 😛

Δυστυχώς κάπου θα πρέπει να κάνεις συμβιβασμούς, προφανώς στο θέμα της οσφυικής υποστήριξης δεν θα κάνεις πίσω.

Το πλήκτρο start δεν νομίζω να είναι τόσο αποτρεπτικό εαν δεν υπάρχει σε κάποιο αμάξι που σε ενδιαφέρει.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Τέλειο αμάξι δεν νομίζω να βρεις, το κοντινότερο είναι το Leon και το έχουμε καταλάβει όλοι μας. 😛

Δυστυχώς κάπου θα πρέπει να κάνεις συμβιβασμούς, προφανώς στο θέμα της οσφυικής υποστήριξης δεν θα κάνεις πίσω.

Το πλήκτρο start δεν νομίζω να είναι τόσο αποτρεπτικό εαν δεν υπάρχει σε κάποιο αμάξι που σε ενδιαφέρει.

Ναι όντως δεν είναι όλα αποτρεπτικά, τα βασικά είναι η οσφυϊκή υποστήριξη και οι ηλεκτρικοί καθρέφτες.

Τα άλλα είναι ευκολίες ζωής, αν τα συνηθίσεις όμως σου λείπουν μετά

• Like 1
Δημοσ.

Tα auto hold πίσω αεραγωγος και αυτόματοι υαλοκαθαριστηρεσ για εμένα θα ήταν το σημαντικότερα μείον. Τα υπόλοιπα δε θα με ένοιαζαν. Του φουστη 2023 έχει πάει γιατί να βογγαει το κιβώτιο για να σε κρατήσει σε στάση σε μια ανηφόρα..;

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, paylidis είπε

Tα auto hold πίσω αεραγωγος και αυτόματοι υαλοκαθαριστηρεσ για εμένα θα ήταν το σημαντικότερα μείον. Τα υπόλοιπα δε θα με ένοιαζαν. Του φουστη 2023 έχει πάει γιατί να βογγαει το κιβώτιο για να σε κρατήσει σε στάση σε μια ανηφόρα..;

Οι πίσω αεραγωγοί είναι όντως σημαντικοί; επηρεάζουν την άνεση μέσα στην καμπίνα;

• Δημιουργία νέου...