paylidis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 33 λεπτά πριν, Zoxler είπε Σήμερα παρατήρησα στο ibiza ότι τα μπροστινά παράθυρα δεν πάνε πια τέρμα κάτω αλλά μένουν μισό πόντο έξω.Υπάρχει περίπτωση να είναι λόγω κάποιας ρύθμισης? Επίσης είναι η τρίτη φορά μέσα σε 1.5 μήνα που βγάζει βλάβη start stop και φτιάχνει μόλις σβήσω και ξαναβάλω μπροστά.. και τα 2 ενδεχομενως να ειναι σημαδια πεσμενης μπαταρίας... τα παραθυρα σε καθε περιπτωση ρυθμιζουν στην αντιπροσωπεία (δωρεαν-υποθετω εχεις εγγυηση)...
tsofras Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Καλημέρες Πάτησα εχθές κατά λάθος το SOS δεν μπορούσα να το ακυρώσω , απάντησαν κατευθείαν οπότε λειτουργεί
Ola150 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, tsofras είπε Καλημέρες Πάτησα εχθές κατά λάθος το SOS δεν μπορούσα να το ακυρώσω , απάντησαν κατευθείαν οπότε λειτουργεί Ωραία θα το πατήσω κι εγώ σήμερα για το γαμώτο, δεν το έχω κάνει ακόμη 😅
paylidis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Όντως λειτουργεί το είχε πατήσει και η γυναίκα κατά λάθος μια φορά κ δεν έκλειναν οι άνθρωποι μέχρι να βεβαιωθούν οτι είναι καλά ! Είναι όμως μλκια το σημείο που είναι κ το οτι καλεί με τη μια και όχι με διπλό ή παρατεταμένο πάτημα για αυτό χαίρομαι που στο Audi έχει έξτρα προστατευτικό για να μη πατηθεί κατά λάθος 1
tsofras Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, paylidis είπε Όντως λειτουργεί το είχε πατήσει και η γυναίκα κατά λάθος μια φορά κ δεν έκλειναν οι άνθρωποι μέχρι να βεβαιωθούν οτι είναι καλά ! Είναι όμως μλκια το σημείο που είναι κ το οτι καλεί με τη μια και όχι με διπλό ή παρατεταμένο πάτημα για αυτό χαίρομαι που στο Audi έχει έξτρα προστατευτικό για να μη πατηθεί κατά λάθος Εμένα είναι ακριβώς δίπλα στην ηλιοροφή οπότε το έχω πατήσει άπειρες φορές αλλά προλαβαίνω να το ακυρώσω. Προχθές το πάτησα απο την οθόνη την ώρα που μπήκα (γιατί ήθελα να βγάλω στο start-stop και την αλλαγή λωρίδας) αλλά δεν είχε φορτώσει ακόμη το UI γιατί μόλις είχε ανοίξει οπότε δεν μπορούσα να κάνω ακύρωση. Αλλά ναι θα ήθελε καλύτερη υλοποίηση 1
Ola150 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Εμένα έχει καπάκι αλλά το πάτησα. Τους το χρωστούσα από την αναμονή του αυτοκινήτου 😅
sotiris123 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Ola150 είπε Εμένα έχει καπάκι αλλά το πάτησα. Τους το χρωστούσα από την αναμονή του αυτοκινήτου 😅 Νομίζω ότι σε συνδέει απευθείας με το 112 και όχι με την εκάστοτε εταιρεία. Σε εμάς που καταλάθος το είχαμε πατήσει και τους εξηγήσαμε ότι έγινε λάθος μετά από ένα λεπτό μας πήρανε πίσω στο κινητό να βεβαιωθούν ότι όντως όλα είναι οκ. 1
tsofras Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 36 λεπτά πριν, sotiris123 είπε Νομίζω ότι σε συνδέει απευθείας με το 112 και όχι με την εκάστοτε εταιρεία. Σε εμάς που καταλάθος το είχαμε πατήσει και τους εξηγήσαμε ότι έγινε λάθος μετά από ένα λεπτό μας πήρανε πίσω στο κινητό να βεβαιωθούν ότι όντως όλα είναι οκ. Ναι με το 112 σε συνδέει 1
korakios Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Καλό είναι να είναι άμεσα προσβάσιμο μιας και η χρήση του είναι και για περίπτωση που με τα βίας πατάς το κουμπί (αχρείαστο να είναι φυσικά )
tsofras Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Τι λέτε ? https://www.car.gr/classifieds/cars/view/329316684-kia-xceed 3
sargus Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Πανέμορφο! Και VFM εδώ που φτάσαμε! Τι έγινε εδώ; έδωσες το δικό σου ή σκέφτεσαι να το δώσεις;
terry308 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 11 λεπτά πριν, tsofras είπε Τι λέτε ? https://www.car.gr/classifieds/cars/view/329316684-kia-xceed Ανταλλαγή ;;
atrigane Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 30 λεπτά πριν, tsofras είπε Τι λέτε ? https://www.car.gr/classifieds/cars/view/329316684-kia-xceed Κάτσε σε συ καινούργιο; μια ώρα έψαχνα να βρω πόσα χλμ έχει!! Νομίζω το λες και ευκαιρία. Και όμορφο. Τύπου σύστημα Toyota hybrid ή άλλη τεχνολογία; έχω μείνει πίσω σε αυτά. Επίσης εγγύηση δεν είδα;
tsofras Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 30 λεπτά πριν, sargus είπε Πανέμορφο! Και VFM εδώ που φτάσαμε! Τι έγινε εδώ; έδωσες το δικό σου ή σκέφτεσαι να το δώσεις; Γρήγοροι είστε ρε παιδιά πάντως εντυπωσιάστηκα Σκέφτομαι μήπως το δώσω και αυτό έχει και καλή τιμή και είναι καλή εναλλακτική για τα γούστα μου ως αυτόματο , καλο στημένο με άλογα και πιο άνετο 22 λεπτά πριν, terry308 είπε Ανταλλαγή ;; Ναι αυτό σκέφτομαι 3 λεπτά πριν, atrigane είπε Κάτσε σε συ καινούργιο; μια ώρα έψαχνα να βρω πόσα χλμ έχει!! Νομίζω το λες και ευκαιρία. Και όμορφο. Τύπου σύστημα Toyota hybrid ή άλλη τεχνολογία; έχω μείνει πίσω σε αυτά. Επίσης εγγύηση δεν είδα; Ναι καλή τιμή , βλέπω 12/22 παίζει να είναι απο αυτά που τα πινακιδώνουν για στόχους Έστειλα μήνυμα να μάθω Ναι δεν έχει ηλιοροφή ούτε την "αλητεία" του FR , αλλά μου αρέσει , εξοπλισμός κομπλέ , αυτόματο , υβριδικό , ανεξάρτητη ανάρτηση και θεωρητικά πιο άνετο στον δρόμο απο το δικό μου. Α και μπάρες οροφής να φορτώνω τις κουλούρες το καλοκαίρι 1
atrigane Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, tsofras είπε Γρήγοροι είστε ρε παιδιά πάντως εντυπωσιάστηκα Σκέφτομαι μήπως το δώσω και αυτό έχει και καλή τιμή και είναι καλή εναλλακτική για τα γούστα μου ως αυτόματο , καλο στημένο με άλογα και πιο άνετο Ναι αυτό σκέφτομαι Ναι καλή τιμή , βλέπω 12/22 παίζει να είναι απο αυτά που τα πινακιδώνουν για στόχους Μην το σκέφτεσαι, κλείσε αύριο-μεθαύριο test drive και θα καταλάβεις αν σου κάνει ή όχι. Πάντως έχει πολλά από αυτά που ζητάς, αν είναι και άνετο.. 👊 ωραίο αμάξι πάντως, όσο το βλέπω μου αρέσει περισσότερο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις