Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, NTC Labs είπε

Δεν χρειαζεται να τα βαλουν προσωρινα. Λαδωνουν ετσι κιαλλιως στο ΚΤΕΟ.

μα δεν θελουν. ειναι μεγαλη η συγκεκριμενη συντεχνια παπατζιδων. ναι παπατζιδων. αν θελανε θα μπορουσαν να κανυον επιτοπιους ελεγχους στις πιατσες να σουλεγα μετα το σκατο στη καλτσα. αλλα οι παπατζιδες βασιλευουν στο ελλαδισταν.

Εχουν καταφερει να μας πεισουν οτι εγω με το euro 6.2 μολυνω περισσοτερο απο το 20χρονο βενζινοκινητο σαπακι που κυκλοφορει στο κεντρο της αθηνας.

ακριβως... το βαλε βγαλε στο ειπα σα παραδειγμα, εστω οτι στο κτεο γινονται αυστηροι κ δε λαδωνονται πια...

εδω λαστιχα βαζουν δανεικα για να περασουν κτεο, επαγγελματιες και μη...

Εγω τι να πω με το τελευταιας γενιας EU6d πως σκατα το λενε που δε μπαινω δακτυλιο;

κ μπαινει ο ταριφας με το καρινα ΙΙ 24ωρες το 24ωρο και ο καθε μπαρμπαμητσος με το σαπακι του 91 μερα παρα μερα..

• Like 1
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, paylidis είπε

ακριβως... το βαλε βγαλε στο ειπα σα παραδειγμα, εστω οτι στο κτεο γινονται αυστηροι κ δε λαδωνονται πια...

εδω λαστιχα βαζουν δανεικα για να περασουν κτεο, επαγγελματιες και μη...

Εγω τι να πω με το τελευταιας γενιας EU6d πως σκατα το λενε που δε μπαινω δακτυλιο;

euro 6.2 d final εννοεις , εγω ειμαι 6.2 δ temp αλλα μπαινω :) ρε να σας την νοικιαζω :)

Επεξ/σία από NTC Labs
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, NTC Labs είπε

euro 6.2 d final εννοεις , εγω ειμαι 6.2 δ temp αλλα μπαινω :) ρε να σας την νοικιαζω :)

Ε αυτος ο διαολος δε τα θυμαμαι ποτε τοσα γραμματα κ νουμερα μαζεμενα... του 2020 αμαξι κ βενζινη κιολας... γελοιοτητες...

Δημοσ.

Εγώ να θυμίσω πως όλη η δυσφήμιση των δημόσιων ΚΤΕΟ έγινε από τα ΜΜΕ ότι λαδωνόντουσαν και με τα ιδιωτικά θα είχαμε σωστούς ελέγχους και τώρα καταλήξαμε να πληρώνουμε και το ΚΤΕΟ και το λάδωμα(όσοι λαδώνουν).

• Like 4
Δημοσ.

Εχουν ακριβυνει πολυ τα λαστιχα ή ειναι η ιδεα μου?

Ερωτηση μιας και δεν εχω μεγαλη εμπειρια. Τωρα φοραω Goodyear efficientgrip 3. Κοιταω Michelin Primacy 4+ (490 ευρο με ολα μεσα) Falken ziex runflat (470 ολα μεσα) Pirreli cinturato runflat (550)

Ελεγα να παω στα Michelin λογω μαρκας αλλα ειναι νομιζω πολυ μαλακα και φοβαμαι οτι απο τα πεζοδρομια θα γεμισουν καρουμπαλα. Μετα σκεφτομαι οτι στα ιδια λεφτα ειναι τα αλλα 2 που εχουν και το Runflat αχρειαστο να ειναι.

Αυτες οι επιλογες δοθηκαν ουσιαστικα λογω διαθεσιμοτητας. Υπηρχαν και κατι Uniroyal με ~500 και Kleber & Riken με ~370. 

Ακουω αποψεις. Χρηση καθημερινα πηγαινελα στη δουλεια ~35χλμ και 2-3 φορες τον χρονο ταξιδακια. Απο τα goodyear παραπονο δεν ειχα, 4 χρονια με ~38k χλμ με εβγαλαν μια χαρα.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Ερωτηση μιας και δεν εχω μεγαλη εμπειρια. Τωρα φοραω Goodyear efficientgrip 3. Κοιταω Michelin Primacy 4+ (490 ευρο με ολα μεσα) Falken ziex runflat (470 ολα μεσα) Pirreli cinturato runflat (550)

Ελεγα να παω στα Michelin λογω μαρκας αλλα ειναι νομιζω πολυ μαλακα και φοβαμαι οτι απο τα πεζοδρομια θα γεμισουν καρουμπαλα. Μετα σκεφτομαι οτι στα ιδια λεφτα ειναι τα αλλα 2 που εχουν και το Runflat αχρειαστο να ειναι.

Αυτες οι επιλογες δοθηκαν ουσιαστικα λογω διαθεσιμοτητας. Υπηρχαν και κατι Uniroyal με ~500 και Kleber & Riken με ~370. 

Ακουω αποψεις. Χρηση καθημερινα πηγαινελα στη δουλεια ~35χλμ και 2-3 φορες τον χρονο ταξιδακια. Απο τα goodyear παραπονο δεν ειχα, 4 χρονια με ~38k χλμ με εβγαλαν μια χαρα.

Και εγώ για τα Goodwear efficientgrip3 πήγαινα, αλλά μου είπε συνάδελφος για τα hankook ventus prime 4 (ναι ξέρω και εγώ άκουσα hankook στην αρχή και γέλασα, αλλά βλέποντας τα review στο αγγλικο μου κόπηκαν τα γέλια). Παντού καλύτερο από το goodyear και γενικά στις πρώτες 2-3 θέσεις παντου, και πολύ φθηνότερο ( για μένα σε 195/55/16 τα goodwear έβγαιναν 430, τα hankook 380, ξέρω πονεμένη διάσταση, ε δε το κούρασα και πολυ). Τα hankook είναι made in hungary. Πριν αλλάξω είχα εργοστασιακά τα turanza made in turkey . και να με πληρώσουν δεν τα ξαναβάζω, λάστιχα με 10,000χλμ 3ετίας και στη βροχή έκανα πατιναζ...μαύρη πέτρα από μένα σε bridgestone. Δεν ξέρω για τι διασταση μιλάς αλλά have a look...

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jaguar13 είπε

195/55/16

1 λεπτό πριν, jaguar13 είπε

Δεν ξέρω για τι διασταση μιλάς αλλά have a look...

ιδια διασταση εχω και εγω...Ποναει πολυ η ατιμη. Ωρες ωρες σκεφτομαι την αλλαγη σε 15αρες ή 17αρες αλλα δεν αξιζει...θα εχει πουληθει πριν βγαλω την διαφορα. Θα τα δω και αυτα που λες. Ευχαριστω

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

δεν ειναι ιδεα σου, της ποπης, 205/45/17  pilot 4 610 εουρος

• Sad 1
Δημοσ.

@tsofras

Μίλαγα με έναν συνάδελφο (και petrolhead) και του έδειξα το βίντεο που είχες βάλει για τον ήχο του κιβωτίου.

Έχει η αδερφή του ένα polo 20ετίας και κάνει τον ίδιο ήχο το κιβώτιο από την πρώτη στιγμή που το πήραν (μεταχειρισμένο).

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

@tsofras

Μίλαγα με έναν συνάδελφο (και petrolhead) και του έδειξα το βίντεο που είχες βάλει για τον ήχο του κιβωτίου.

Έχει η αδερφή του ένα polo 20ετίας και κάνει τον ίδιο ήχο το κιβώτιο από την πρώτη στιγμή που το πήραν (μεταχειρισμένο).

Παράξενο δεν έχω ακούσει για τόσο παλιό, έχει αυτό βολάν διπλής μάζας ?

Δημοσ.

Τα λάστιχα έχουν ξεφύγει και αυτά. 

Εγω έβαλα ρικεν (330  σε 215 50 17) μετά από προτροπή του λάστιχα καθώς τα βιαζόμουν και έχουν σκασει διαφορά έξοδα. 

Από κράτημα και συμπεριφορά είναι πάρα πολύ λάστιχο αλλά χάνει πάρα πολύ σε άνεση. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, imr είπε

Τα λάστιχα έχουν ξεφύγει και αυτά. 

Εγω έβαλα ρικεν (330  σε 215 50 17) μετά από προτροπή του λάστιχα καθώς τα βιαζόμουν και έχουν σκασει διαφορά έξοδα. 

Από κράτημα και συμπεριφορά είναι πάρα πολύ λάστιχο αλλά χάνει πάρα πολύ σε άνεση. 

Τα είδες και σε βρεγμένο ?

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, tsofras είπε

Τα είδες και σε βρεγμένο ?

Λιγο στις τελευταιες βροχες. Σε αποτομο ξεκινημα και καποια δοκιμαστικα φρεναρισματα ηταν αψογα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, tsofras είπε

Παράξενο δεν έχω ακούσει για τόσο παλιό, έχει αυτό βολάν διπλής μάζας ?

Δεν έχω ιδέα... 😅(ούτε ο συνάδελφος γνωρίζει)

Επεξ/σία από Grim Ripper
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

ιδια διασταση εχω και εγω...Ποναει πολυ η ατιμη. Ωρες ωρες σκεφτομαι την αλλαγη σε 15αρες ή 17αρες αλλα δεν αξιζει...θα εχει πουληθει πριν βγαλω την διαφορα. Θα τα δω και αυτα που λες. Ευχαριστω

πηγαινε σε 205/55/16 δε θα αλλαξει κατι περα απο 100€ που θα μεινουν στη τσεπη σου.

Απο runflat σε αυτη τη διασταση ειχα pirelli (μαπα-για πεταμα), goodyear (παρα πολυ τιμιο αλλα μου φαγωθηκε σχετικα γρηγορα σε εντος πολης μετακινησεις), michelin zp3 ή 4 δε θυμαμαι ακριβως (καλυτερο απο όλα και λιγοτερο μαλακο απο το goodyear efficient grip) - βεβαια δε ξερω ποσο αντεξε γιατι στον 1 χρονο απο τη στιγμή που τα εβαλα εδωσα το αμαξι.

• Like 1
  • Thanks 1

• Δημιουργία νέου...