NTC Labs Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, zio10 είπε Στα ηλεκτρονικά είδη πάντως υπάρχει μια πτώση στις τιμές το τελευταίο διάστημα, ίσως ακολουθήσουν και τα αυτοκίνητα! τιποτα δεν θα ακολουθησει στα αυτοκινητα. Αρμεγουν καλα πλεον με τις αυξημενες τιμες , γτ να τις μειωσουν. 2 1
zio10 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 8 λεπτά πριν, NTC Labs είπε τιποτα δεν θα ακολουθησει στα αυτοκινητα. Αρμεγουν καλα πλεον με τις αυξημενες τιμες , γτ να τις μειωσουν. Αυτό να μου πεις, αφού πουλάνε...
jimmy213 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 57 λεπτά πριν, mp123 είπε Γυρίσαμε από φαγητο και στον δρόμο είδα το σιβικ το καινούριο αυτό με τα 180 άλογα που το επαιρνες πριν 1 2 χρόνια με 26 28κ. Τυχεροί όσοι το πήραν.Τωρα ούτε θέλω να σκεφτομε πόσο έχει. Ωραίο καγκουρικο αυτοκίνητο σε πολύ καλή τιμή. Το καινούργιο του 2022; Πάρε τα χάπια σου πριν δεις τιμή. Έχουν ξεφύγει πολύ τα πράγματα. Κι εκεί που είχα όνειρα για Civic κάποτε, δεν το βλέπω να γίνεται.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, jimmy213 είπε Το καινούργιο του 2022; Πάρε τα χάπια σου πριν δεις τιμή. Έχουν ξεφύγει πολύ τα πράγματα. ΟΠΑ ΡΕ! Δεν εκανες πλακα...επεσα 10k εξω...Ελεγα θα εχει καπου 31-32 για να λενε ετσι...Και βλεπω απο 41500! Πριν 3-4 χρονια δεν ειχε 26-28? Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2022 από Αλεξανδρος A.92 1
jimmy213 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Ναι, άσε. Είπαμε όχι και 41Κ ρε φίλε. Έλεος με τις αυξήσεις τους. 1 1
mp123 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, jimmy213 είπε Το καινούργιο του 2022; Πάρε τα χάπια σου πριν δεις τιμή. Έχουν ξεφύγει πολύ τα πράγματα. Κι εκεί που είχα όνειρα για Civic κάποτε, δεν το βλέπω να γίνεται. Εγώ σοβαρα θα το έπαιρνα που είχε κάτι κομμάτια τελευταία με 26 27κ. Άκου 41κ. Τυχεροί όσοι το πήραν. Πολύ ωραία αυτοκίνητο για 26κ 180 άλογα. Φυσικά τώρα 41κ για αυτό με τίποτα . Εχουν ξεφύγει πολύ. 2
Grim Ripper Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 45 λεπτά πριν, mp123 είπε Εγώ σοβαρα θα το έπαιρνα που είχε κάτι κομμάτια τελευταία με 26 27κ. Άκου 41κ. Τυχεροί όσοι το πήραν. Πολύ ωραία αυτοκίνητο για 26κ 180 άλογα. Φυσικά τώρα 41κ για αυτό με τίποτα . Εχουν ξεφύγει πολύ. Τυχεροί ήταν θυμάμαι και με την sedan έκδοση που έπαιρνες το 1.5 με 22κ, είχε αναφερθεί και εδώ η συγκεκριμένη προσφορά στο πρώτο θέμα του Θωμά. Στο hatchback από 22κ άρχιζε το 1.0 και 25-26κ το 1.5. 3
tsofras Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 49 λεπτά πριν, mp123 είπε Εγώ σοβαρα θα το έπαιρνα που είχε κάτι κομμάτια τελευταία με 26 27κ. Άκου 41κ. Τυχεροί όσοι το πήραν. Πολύ ωραία αυτοκίνητο για 26κ 180 άλογα. Φυσικά τώρα 41κ για αυτό με τίποτα . Εχουν ξεφύγει πολύ. Το νέο μοντέλο πάει τόσο 2λιτρο υβριδικό
paylidis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Οι τιμές θα αργήσουν πολύ να πέσουν. Θα πέσουν: α) όταν μειωθούν πολύ οι πωλήσεις β) όταν βελτιωθεί η κατάσταση με μέταλλα κ ημιαγωγους γ) όταν εδραιωθεί το euro 7 στο οποίο οι εταιρείες έχουν ρίξει ένα σκασμό λεφτά κ πρέπει να τα βγάλουν Οποτε για κάνα 2-3 χρόνια τέτοια χάλια θα βλέπουμε τουλάχιστον… Η πλάκα είναι ότι με αυτή τη κατάσταση πάνε απατά και τα ηλεκτρικά που έλεγαν θα πέσουν οι τιμές τους… 😂
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 19 λεπτά πριν, paylidis είπε γ) όταν εδραιωθεί το euro 7 στο οποίο οι εταιρείες έχουν ρίξει ένα σκασμό λεφτά κ πρέπει να τα βγάλουν Αρα γιατι να πεσουν οι τιμες αφου κρατώντας τις ψηλα θα κανουν αποσβεση πιο γρηγορα?
mp123 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, tsofras είπε Το νέο μοντέλο πάει τόσο 2λιτρο υβριδικό Ελεος με τα υβριδικά. Δεν θέλω ούτε να τα ακούω. Αφού το 30 τέλος οι πωλήσεις των θερμικών κινητήρων.Θα γίνει πανηγυρι τότε με το τι φόρους θα έχουν τα αυτοκίνητα με θερμικό κινητήρα.Δεν είναι εποχή τώρα να δίνεις 25 και πάνω για αμάξι.8 χρόνια έμειναν και ως γνωστόν ο Έλληνα αγοράζει αμάξι να το κρατήσει τουλάχιστον 15 χρόνια.Εγω έτσι το βλέπω. Με λίγα λόγια το έχουν καταντήσει αηδία παλι καλά εγώ 1 παιδί έχω μεγάλωσε και δεν χρειαχομε μεγάλο αμάξι. Με ένα μικρό και με μια μηχανή κάνω την δουλειά μου.Ουτε σουβ ,ψευτοσουβ κλπ . Και με 16 17κ για καινούριο κάνω την δουλειά μου σε καινούριο.κλαι μαιν. Με 8 9 κ παίρνω και μια μηχανή πάρα μα πάρα πολυ αξιοπρεπή. Φυσικά όχι παλισκουτερ μιζέρια. Υ.γ ναι τελικά τα σκουτερ είναι μιζέρια , εκτος από το forza 750 και το tmax. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2022 από mp123 2
paylidis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 18 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Αρα γιατι να πεσουν οι τιμες αφου κρατώντας τις ψηλα θα κανουν αποσβεση πιο γρηγορα? Για να αυξήσουν τη ζήτηση… αυτή τη στιγμή υπάρχει δυσαναλογία προσφοράς ζήτησης. Όταν θα αλλάξει η ζυγαριά φορά θα πέσουν οι τιμές. Κ είναι θέμα χρόνων να αλλάξει όπως έχει γίνει από όταν ξεκίνησα να αγοράζω αυτοκίνητα τουλάχιστον 2 φορές
mp123 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 7 ώρες πριν, paylidis είπε Για να αυξήσουν τη ζήτηση… αυτή τη στιγμή υπάρχει δυσαναλογία προσφοράς ζήτησης. Όταν θα αλλάξει η ζυγαριά φορά θα πέσουν οι τιμές. Κ είναι θέμα χρόνων να αλλάξει όπως έχει γίνει από όταν ξεκίνησα να αγοράζω αυτοκίνητα τουλάχιστον 2 φορές Οι τιμές αποκλείετε να πέσουν. Όλη αυτή η έρευνα για να πέσουν οι εκπομπές ρύπων συν το κοστολογίου γιατί μιλάμε για βοηθητικές μπαταριες κλπ κάποιος πρέπει να πληρώσει. Ο καταναλωτης φυσικά Είναι όπως στην ΔΕΗ που πληρώνουμε για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας κάπως έτσι το δικαιολογούν.Τουλαχιστον ελπίζουμε σε 8 χρόνια να έχουν βγει μπαταριες που θα έχουν πιο πολύ αυτονομία και θα φορτίζουμε σε χρόνο dt . Πράγμα πολύ δύσκολο.
paylidis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 9 ώρες πριν, mp123 είπε Οι τιμές αποκλείετε να πέσουν. Όλη αυτή η έρευνα για να πέσουν οι εκπομπές ρύπων συν το κοστολογίου γιατί μιλάμε για βοηθητικές μπαταριες κλπ κάποιος πρέπει να πληρώσει. Ο καταναλωτης φυσικά Είναι όπως στην ΔΕΗ που πληρώνουμε για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας κάπως έτσι το δικαιολογούν.Τουλαχιστον ελπίζουμε σε 8 χρόνια να έχουν βγει μπαταριες που θα έχουν πιο πολύ αυτονομία και θα φορτίζουμε σε χρόνο dt . Πράγμα πολύ δύσκολο. Δεν ξέρω. Στο παρελθόν έτσι έχει γίνει παντως κάποιες φορές. Και με τον αγαπημένο φίλο πωλητή που είχα μιλήσει το καλοκαίρι που πήγα για σέρβις μου είχε πει σε μια τριετία ίσως ξαναπέσουν - κάνει κύκλο ουσιαστικά… Καλά για μπαταρίες δεν το Συζητάμε δεν πρόκειται να έχουμε ευελιξία και αυτονομία θερμικού με ηλεκτρικά για τουλάχιστον 10 χρόνια από τώρα 1
NTC Labs Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 6 ώρες πριν, paylidis είπε Δεν ξέρω. Στο παρελθόν έτσι έχει γίνει παντως κάποιες φορές. Και με τον αγαπημένο φίλο πωλητή που είχα μιλήσει το καλοκαίρι που πήγα για σέρβις μου είχε πει σε μια τριετία ίσως ξαναπέσουν - κάνει κύκλο ουσιαστικά… Καλά για μπαταρίες δεν το Συζητάμε δεν πρόκειται να έχουμε ευελιξία και αυτονομία θερμικού με ηλεκτρικά για τουλάχιστον 10 χρόνια από τώρα τις μπαταριες δεν θα ξαναβρισεις....ΤΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ! θα πεσουν οι γκρετες να σε φανε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις