Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, atrigane είπε

θα παίξω. Πανέμορφο και άσπαστο.

Δεν μιλαω.

Διατηρώ άριστες σχέσεις με όσους δεν μιλαω.

homme-d-affaires-muselé-4632605.jpg

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά σε αυτή την κατηγορία το 70% των μοντέλων που κυκλοφορούν είναι από τη μαμά vw και πίσω είναι πανομοιότυπα(ίδια φώτα, απολήξεις, κόψιμο στο πορτ παγκάζ)  και μπροστά μια ασάφεια μπας και ξεχωρίσουν μεταξύ τους. Περνάνε και δεν τα κοιτάς. Μόνο αν περάσει κανένα 2008(που έχει χιλιοφορεθεί βέβαια και δεν κάνει εντύπωση πια), cupra, σειρά Χ και τα Q φυσικά, σηκώνεις το φρύδι να δεις τι είναι. Αλλά αν δεν κάνω λάθος αυτά έχουν και κανά 10ρικο; παραπάνω οπότε είναι εκτός σύγκρισης και κακώς τα αναφέρω. Τώρα με 3 φωτογραφίες σαφώς και δεν βγαίνει συμπέρασμα αλλά από μπροστά φαίνεται αρχοντικό και ειδικά αν βγει GR και σου ανάβει τα φώτα στα 220+ να σε προσπεράσει.. Αν πίσω δεν έχει τις κακάσχημες τρύπες αντί για εξατμίσεις είναι αρκετό για μένα να το συμπαθήσω.

ΥΓ. Όχι και τίποτα άλλο αλλά χωρίς εξατμίσεις δεν ξέρεις αν είναι κανένα χιλιάρι μπροστά σου ή κάνα 2λιτρο να γίνει παιχνίδι!

Επεξ/σία από atrigane
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, atrigane είπε

Ρε παιδιά σε αυτή την κατηγορία το 70% των μοντέλων που κυκλοφορούν είναι από τη μαμά vw και πίσω είναι πανομοιότυπα(ίδια φώτα, απολήξεις, κόψιμο στο πορτ παγκάζ)  και μπροστά μια ασάφεια μπας και ξεχωρίσουν μεταξύ τους. Περνάνε και δεν τα κοιτάς. Μόνο αν περάσει κανένα 2008(που έχει χιλιοφορεθεί βέβαια και δεν κάνει εντύπωση πια), cupra, σειρά Χ και τα Q φυσικά, σηκώνεις το φρύδι να δεις τι είναι. Αλλά αν δεν κάνω λάθος αυτά έχουν και κανά 10ρικο; παραπάνω οπότε είναι εκτός σύγκρισης και κακώς τα αναφέρω. Τώρα με 3 φωτογραφίες σαφώς και δεν βγαίνει συμπέρασμα αλλά από μπροστά φαίνεται αρχοντικό και ειδικά αν βγει GR και σου ανάβει τα φώτα στα 220+ να σε προσπεράσει.. Αν πίσω δεν έχει τις κακάσχημες τρύπες αντί για εξατμίσεις είναι αρκετό για μένα να το συμπαθήσω.

ΥΓ. Όχι και τίποτα άλλο αλλά χωρίς εξατμίσεις δεν ξέρεις αν είναι κανένα χιλιάρι μπροστά σου ή κάνα 2λιτρο να γίνει παιχνίδι!

Το κουπρα το φορμεντατορ το είδα χθες Αθήνα. Αδιάφορο. Τώρα 2008 ούτε καν.

Το μονα που γυρίζεις κεφαλι στην κατηγορία,  χ1 χ2 ( δεν μου αρέσουν με τίποτα το έχει συγγενής , παλι καλα εχει χ2 που τρωγετε καπως ενω το χ1 δεν τρωγετε με τιποτα γεροντιλα ), Q3 ωραιο σοβαρό  , gla και γαμω τα αυτοκίνητα μερσεντες, fiat 500x οκ άποψη,  και mini countryman κλασσική αξία. 5 μοντέλα αυτά και μόνο.  Όλα τα άλλα παντελώς άθλια από θέμα σχεδιασμού.

Επεξ/σία από mp123
  • Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, mp123 είπε

Το κουπρα το φορμεντατορ το είδα χθες Αθήνα. Αδιάφορο. Τώρα 2008 ούτε καν.

Το μονα που γυρίζεις κεφαλι στην κατηγορία,  χ1 χ2 ( δεν μου αρέσουν με τίποτα το έχει συγγενής), Q3 ωραιο σοβαρό  , gla και γαμω τα αυτοκίνητα μερσεντες, fiat 500x οκ άποψη,  και mini countryman κλασσική αξία. 5 μοντέλα αυτά και μόνο.  Όλα τα άλλα παντελώς άθλια από θέμα σχεδιασμού.

Προσωπικά το κούπρα μου αρέσει πολύ. Ναι ξέχασα gla και countryman. Πολύ όμορφα. Q3 και Χ επίσης για μένα. Εντάξει όταν τα συγκρίνεις με αυτά προφανώς και είναι αδιάφορα και άνοστα σαν φιδές.

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, atrigane είπε

Προσωπικά το κούπρα μου αρέσει πολύ. Ναι ξέχασα gla και countryman. Πολύ όμορφα. Q3 και Χ επίσης για μένα. Εντάξει όταν τα συγκρίνεις με αυτά προφανώς και είναι αδιάφορα και άνοστα σαν φιδές.

Ειδικα όταν εχουν ίδιες τιμές λες τι πήγε και πήρε ο άλλος. Ένταξη τους καταλαβαίνω ότι θέλουν πιο φτηνό σέρβις και ανταλλακτικά. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, mp123 είπε

Ειδικα όταν εχουν ίδιες τιμές λες τι πήγε και πήρε ο άλλος. Ένταξη τους καταλαβαίνω ότι θέλουν πιο φτηνό σέρβις και ανταλλακτικά. 

Ακριβώς εκεί είναι το τυράκι. Το οποίο όμως έχει μια λογική έτσι; Με 12-15K βρίσκεις καγιέν σε πολύ καλή κατάσταση, ποιος την παίρνει; Ακόμα και τα τέλη να ήταν χαμηλά δίνεις χιλιάρικο για μεγάλο σέρβις; Και άντε να στο ζουλίξουν λίγο και να θέλεις κανά φτερό/πόρτα κλπ. Χαιρετίσματα.. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, atrigane είπε

Ακριβώς εκεί είναι το τυράκι. Το οποίο όμως έχει μια λογική έτσι; Με 12-15K βρίσκεις καγιέν σε πολύ καλή κατάσταση, ποιος την παίρνει; Ακόμα και τα τέλη να ήταν χαμηλά δίνεις χιλιάρικο για μεγάλο σέρβις; Και άντε να στο ζουλίξουν λίγο και να θέλεις κανά φτερό/πόρτα κλπ. Χαιρετίσματα.. 

Εδώ έχεις δίκιο ετσι είναι. 

Αλλά το να δώσω 33κ να πάρω το έκτρωμα το κορολα κρος και με τα ίδια χρήματα να μην πάρω ένα καντριμαν  ενα q3 επειδή τσιμπάει στο σέρβις και τα ανταλλακτικά όχι δεν το κάνω. Αν θέλω να σκεφτώ το μετά θα πάρω κάτι πιο φτηνό κάπου στα 22 με 24. Επισεις αυτή η νοοτροπία με τα τουοτα δεν μου αρέσει. 12 έχω αλλάξει ποτέ δεν ήταν στους στόχους μου τα τουοτα. Μόνο την σελίκα το τελευταίο μοντέλο αλλά τότε που χρήματα. Τα έκανα τούβλα τότε.

Anyway καλοτάξιδο σε όσους το πάρουν και τον κουσιμοδο μαμά τον γέννησε θα τον αγαπούσε γιατι παιδί της ήταν και θα έβλεπε σαν το ομορφότερο του κόσμου.

Υ.γ με τις τιμές αυτές κατανοώ απόλυτα όσους παίρνουν καμιγκ.τιμιο.

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, mp123 είπε

Εδώ έχεις δίκιο ετσι είναι. 

Αλλά το να δώσω 33κ να πάρω το έκτρωμα το κορολα κρος και με τα ίδια χρήματα να μην πάρω ένα καντριμαν  ενα q3 επειδή τσιμπάει στο σέρβις και τα ανταλλακτικά όχι δεν το κάνω. Αν θέλω να σκεφτώ το μετά θα πάρω κάτι πιο φτηνό κάπου στα 22 με 24. Επισεις αυτή η νοοτροπία με τα τουοτα δεν μου αρέσει. 12 έχω αλλάξει ποτέ δεν ήταν στους στόχους μου τα τουοτα. Μόνο την σελίκα το τελευταίο μοντέλο αλλά τότε που χρήματα. Τα έκανα τούβλα τότε.

Anyway καλοτάξιδο σε όσους το πάρουν και τον κουσιμοδο μαμά τον γέννησε θα τον αγαπούσε γιατι παιδί της ήταν και θα έβλεπε σαν το ομορφότερο του κόσμου.

Υ.γ με τις τιμές αυτές κατανοώ απόλυτα όσους παίρνουν καμιγκ.τιμιο.

αχ αυτή η celica.. άσχετο αλλά εν τω μεταξύ είναι κάτι παλιά vti vvti τζαπάν που στροφαρουν μέχρι 9000 και έχουν πετάξει και τούρμπο πάνω, είναι και σαν τσιγαρόχαρτα, άπιαστα είναι. Αλλά μισό αμάξι, οκ. 

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, atrigane είπε

Βγάζεις εξαρχής budget 5κ ακόμη για σέρβις. Το πρόβλημα δεν είναι αυτό, το πρόβλημα είναι ότι παίρνεις αμάξι 20ετιας. Κάποιος που κανονικά θα έδινε 50κ για αμάξι, λες να τον αποτρέψει τα 1000 ευρώ μεγάλο σέρβις κάθε 2 χρόνια; Δεν μιλάμε για αυτόν που θα έδινε 20- 30κ για αμάξι, προφανώς δεν το σηκώνει η τσέπη του…

Δημοσ.

Γυρίσαμε από φαγητο και στον δρόμο είδα το σιβικ το καινούριο αυτό με τα 180 άλογα που το επαιρνες πριν 1 2 χρόνια με 26 28κ. Τυχεροί όσοι το πήραν.Τωρα ούτε θέλω να σκεφτομε πόσο έχει. Ωραίο καγκουρικο αυτοκίνητο σε πολύ καλή τιμή.

• Like 3
Δημοσ.

Στα ηλεκτρονικά είδη πάντως υπάρχει μια πτώση στις τιμές το τελευταίο διάστημα, ίσως ακολουθήσουν και τα αυτοκίνητα!

• Δημιουργία νέου...