mp123 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Στο θέμα μας τώρα αφήστε τα ηλεκτρικά σκουτερ , πατίνια κλπ. 3 έχω κάτι λίγα ξέρω. Και εγώ με μηχανή κυκλοφορώ. Δεν θα επεκταθώ παραπανω γιατί και πως να μην πάρετε ηλεκτρικό πάρτε θερμικό. 1
korakios Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 14 ώρες πριν, tsofras είπε Έλα σας έχω και βίντεο για τον ήχο του κιβωτίου που λέω τόσο καιρό έχει σχόλιο που πάει σε άλλο βίντεο και εξηγεί απο που προέρχεται (αναφέρει οτι μακροπρόθεσμα μπορεί να την ακούσει το κιβώτιο), άλλη μια πατέντα των vag .... δηλαδή έχουν αποσβεστήρες αλλά προφανώς δε λειτουργούν σωστά ίσως αργότερα όταν κάνεις tuning να ανεβάσεις τη ροπή σε υψηλότερες στροφές (το κάνανε και όσοι είχαν θέμα με το dsg) (στο 7:34 δείχνει και τους ήχους απο το μαραφέτι) 1
imr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, paylidis είπε καθαρα απο θεμα ανεσης κ πρακτικότητας σκεφτομουν το ηλεκτρικο σκουτερ... ουτε λαδια ουτε ξυδια ουτε μπουζια να εχω να σκεφτομαι, εχω ηδη πολλα... συν τοις αλλοις υπαρχουν rumors για περιορισμους θερμικών σκουτερ σχετικα συντομα (το εχουν ηδη κανει πχ στο κεντρο πολλών ευρωπαικών πολεων, μονο ηλεκτρικα οχηματα κυκλοφορουν-αυστηρα και απαρέγκλιτα) το ξεκοψα ομως, ειναι επικίνδυνο για τα γουστα μου το μηχανακι Ε εντάξει ένας φόβος υπάρχει αλλά θα είναι μεγάλη βελτίωση στην ποιότητα ζωής. Η θα γλυτώνω 2 ώρες την μέρα η θα γλυτώνω τον ηλεκτρικό 58 λεπτά πριν, mp123 είπε Και εγώ για μια μηχανή πήγαινα και εχω 3. Σήμερα έβγαλα φώτο τον στόλο γι να σας τον δείξω όπως σας είχα πει . Τα 2 είναι του 21 τα αλλα 2 του 22. 39 λεπτά πριν, majnun είπε Πιο πολύ από όλα, ζηλεύω τον άνετο χώρο πάρκινγκ... Έχεις χώρο και για 2ο αυτοκίνητο και για κάνα 2 μηχανάκια ακόμα 🤣 18 λεπτά πριν, mp123 είπε Στο θέμα μας τώρα αφήστε τα ηλεκτρικά σκουτερ , πατίνια κλπ. 3 έχω κάτι λίγα ξέρω. Και εγώ με μηχανή κυκλοφορώ. Δεν θα επεκταθώ παραπανω γιατί και πως να μην πάρετε ηλεκτρικό πάρτε θερμικό. Για πες κάτι παραπάνω ρε συ. Μιλάμε για κίνηση μόνο δουλειά σπίτι
korakios Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, imr είπε Μιλάμε για κίνηση μόνο δουλειά σπίτι απλά η θεωρητική αυτονομία να είναι τουλάχιστον διπλάσια γιατί αν πιάνεις τελικές και έχει παγωνιές δε θα σε βγάλει σίγουρα (και φυσικά μη βγάλεις κανα κόφτη γιατί θα είσαι για μπαταρία σύντομα)
imr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, korakios είπε απλά η θεωρητική αυτονομία να είναι τουλάχιστον διπλάσια γιατί αν πιάνεις τελικές και έχει παγωνιές δε θα σε βγάλει σίγουρα (και φυσικά μη βγάλεις κανα κόφτη γιατί θα είσαι για μπαταρία σύντομα) Ναι 30χλμ είναι πήγαινε έλα και βλέπω έχουν καμία 100ρια τα περισοτερα
majnun Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Εντωμεταξύ έχω κλείσει TestDrive την 116 για αύριο και με καλούν προ ολίγου και μου λένε ότι το αμάξι έχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα και πρέπει να πάει στο συνεργείο. Α) Και γαμώ τις διαφημίσεις για την ποιότητά σου Β) Υποψιάζομαι ότι στην πραγματικότητα κάποιος έβαλε χέρι για να πάει ΣΚ με τη σειρά 1.
paylidis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 41 λεπτά πριν, majnun είπε Εντωμεταξύ έχω κλείσει TestDrive την 116 για αύριο και με καλούν προ ολίγου και μου λένε ότι το αμάξι έχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα και πρέπει να πάει στο συνεργείο. Α) Και γαμώ τις διαφημίσεις για την ποιότητά σου Β) Υποψιάζομαι ότι στην πραγματικότητα κάποιος έβαλε χέρι για να πάει ΣΚ με τη σειρά 1. Το β να ξέρεις παίζει πολύ, το έχω κάνει κ εγώ το τριήμερο td στο παρελθόν 😂 Για αυτό πάντα μεσοβδόμαδα, ιδανικα Τετάρτες
majnun Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, paylidis είπε Το β να ξέρεις παίζει πολύ, το έχω κάνει κ εγώ το τριήμερο td στο παρελθόν 😂 Για αυτό πάντα μεσοβδόμαδα, ιδανικα Τετάρτες Εγώ ακούω τους οιωνούς και βάζω άνω τελεία στο νέο αμάξι. Δε μπορεί η BMW; Δε θέλω και εγώ. Μόνο η BMW με συγκινεί στα λεφτά της αλλά δε μου χρειάζεται κάτι καλό ή τόσο μεγάλο στην παρούσα φάση. Θα δω μόνο σε μεταχειρισμένο και αυτό όχι πάνω από 4 μέτρα μήκος και 12 με 13.000 ταβάνι. 3
mp123 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, imr είπε Για πες κάτι παραπάνω ρε συ. Μιλάμε για κίνηση μόνο δουλειά σπίτι Παρε παπί με αυτά τα λεφτά. Πιο ασφαλές είναι. Κόστος χρήσης 0. Το πολυ 2 λιτρα τα 100. Φρενάρουν καλύτερα , στρίβουν καλύτερα , δεν θα μείνουν ποτέ , δεν θα φορτίζεις μπαταρια με μπαλαντέζες κλπ. Σε ακούει ο αλλος. Το πουλασ και θα πάρεις πίσω τα λεφτά σου αναλογικά.Τι άλλο να σου πω. H ένα σκουτερ. Όχι μιζέρια κινέζο , ταιβαν κλπ. 2 ώρες πριν, majnun είπε Εγώ ακούω τους οιωνούς και βάζω άνω τελεία στο νέο αμάξι. Δε μπορεί η BMW; Δε θέλω και εγώ. Μόνο η BMW με συγκινεί στα λεφτά της αλλά δε μου χρειάζεται κάτι καλό ή τόσο μεγάλο στην παρούσα φάση. Θα δω μόνο σε μεταχειρισμένο και αυτό όχι πάνω από 4 μέτρα μήκος και 12 με 13.000 ταβάνι. Παρε καινούριο με αυτά τα χρήματα. Ότι να είναι. Μτχ 13κ είναι πολλα 1
korakios Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, imr είπε Ναι 30χλμ είναι πήγαινε έλα και βλέπω έχουν καμία 100ρια τα περισοτερα λογικά μέχρι 100 χλμ , αποσπώμενη να είναι η μπαταρία για ευκολία φόρτισης και απο μαγαζί που να ασχολείται μιας και είναι κυρίως ηλεκτρονικά τα όποια τυχών προβλήματα μπορεί να σου βγάλει . Ρώτα αν μπορείς να νοικιάσεις για μια μέρα ένα που σε ενδιαφέρει , σίγουρα αξίζει να δεις ο ίδιος την άνεση , τελική , αυτονομία κτλ , δεν θα πάνε χαμένα τα λεφτά 1
majnun Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, mp123 είπε Παρε παπί με αυτά τα λεφτά. Πιο ασφαλές είναι. Κόστος χρήσης 0. Το πολυ 2 λιτρα τα 100. Φρενάρουν καλύτερα , στρίβουν καλύτερα , δεν θα μείνουν ποτέ , δεν θα φορτίζεις μπαταρια με μπαλαντέζες κλπ. Σε ακούει ο αλλος. Το πουλασ και θα πάρεις πίσω τα λεφτά σου αναλογικά.Τι άλλο να σου πω. H ένα σκουτερ. Όχι μιζέρια κινέζο , ταιβαν κλπ. Παρε καινούριο με αυτά τα χρήματα. Ότι να είναι. Μτχ 13κ είναι πολλα καινούργιο με 13 που έχεις δει να πάω να πάρω;
mp123 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, majnun είπε καινούργιο με 13 που έχεις δει να πάω να πάρω; Γιατί μας ταλαιπωρείς εδώ και δεν παίρνεις τον ασσο στα 22.5 ; Δεν χρειάζεται καν τεστ ντραιβ. Χρόνια οδηγοί είμαστε ξέρουμε τι σημαίνει μπεμβε, ξέρουμε πως πάνε τα 110 άλογα.
majnun Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 - Συγγνώμη για το σεντόνι - Γιατί ενώ είναι κάτι πάρα πολύ ωραίο: 1) Και οι δυο αντιπροσωπείες με έχουν "γειώσει" πριν με κάνουν πελάτη. Αν με κάνουν πελάτη δηλαδή δε θέλω να φανταστώ αν χρειαστώ κάτι. 2) Δε μου χρειάζεται στην ουσία κάτι τόσο καλό για τα χιλιόμετρα που κάνω και υπάρχει στην άκρη Giulietta αν και εφόσον θελήσω. Αφήνω στην άκρη τα μισά χρήματα από την πώληση του Abarth, αν μου χρειαστεί να πάρω κάτι μελλοντικά. 3) Δε μου χρειάζεται κάτι πολυτελές όταν όλες οι υπόλοιπες παράμετροι στη ζωή μου δεν είναι. Νομίζω αυτό μου άφησε η αγορά του Abarth. Μπορεί να πάρεις κάτι εντελώς γαμάτο, αλλά δεν αλλάζει επί της ουσίας τίποτα στο πως ζεις. Υ.Γ: Θεωρώ πολύ λάθος να μην κάνεις test drive, ειδικά σε τέτοια χρήματα. Y.Γ2: Η τιμή είναι με εισαγωγικά εφόσον δεν είναι κλειστή. 5
tasoskont Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 29 λεπτά πριν, majnun είπε - Συγγνώμη για το σεντόνι - Γιατί ενώ είναι κάτι πάρα πολύ ωραίο: 1) Και οι δυο αντιπροσωπείες με έχουν "γειώσει" πριν με κάνουν πελάτη. Αν με κάνουν πελάτη δηλαδή δε θέλω να φανταστώ αν χρειαστώ κάτι. 2) Δε μου χρειάζεται στην ουσία κάτι τόσο καλό για τα χιλιόμετρα που κάνω και υπάρχει στην άκρη Giulietta αν και εφόσον θελήσω. Αφήνω στην άκρη τα μισά χρήματα από την πώληση του Abarth, αν μου χρειαστεί να πάρω κάτι μελλοντικά. 3) Δε μου χρειάζεται κάτι πολυτελές όταν όλες οι υπόλοιπες παράμετροι στη ζωή μου δεν είναι. Νομίζω αυτό μου άφησε η αγορά του Abarth. Μπορεί να πάρεις κάτι εντελώς γαμάτο, αλλά δεν αλλάζει επί της ουσίας τίποτα στο πως ζεις. Υ.Γ: Θεωρώ πολύ λάθος να μην κάνεις test drive, ειδικά σε τέτοια χρήματα. Y.Γ2: Η τιμή είναι με εισαγωγικά εφόσον δεν είναι κλειστή. Γνώμη μου λάθος που έδωσες το abarth αφού έχεις και Giulietta για ποιο μεγάλο και τώρα τσάμπα ταλαιπωριέσαι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις