Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, tsofras είπε

Είναι όντως θέμα η απόσταση και εγώ πανεπιστημιούπολη όταν πήγαμε έκανα 40 λεπτά

Άσε εγώ έκανα μισή ώρα με την μηχανή και μια ώρα για να ψάχνω που εισαταν κρυμμένοι. Φοβερή επιτυχία το σημείο.

Και τελικά με πήρε το βράδυ ούτε είδα τα αμάξια καλά ούτε είδατε την μηχανή. Μια χαρά  .κάτι φώτα κατω από τις πόρτες είδα σαν το σημα του μπατμαν. Ωραία πράγματα.

Επεξ/σία από mp123
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, mp123 είπε

Άσε εγώ έκανα μισή ώρα με την μηχανή και μια ώρα για να ψάχνω που εισαταν κρυμμένοι. Φοβερή επιτυχία το σημείο.

Καβάντζα ήταν ρε το σημείο για να μην έχουμε περίεργους. (Ήμασταν εμείς οι περίεργοι βασικά αλλά τεσπα 😂)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, paylidis είπε

Καβάντζα ήταν ρε το σημείο για να μην έχουμε περίεργους. (Ήμασταν εμείς οι περίεργοι βασικά αλλά τεσπα 😂)

Κρυφό σχολείο ήταν. Αν γίνει να γίνει κάπου ανοιχτά να βλέπουμε και κόσμο. 

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, mp123 είπε

Κρυφό σχολείο ήταν. Αν γίνει να γίνει κάπου ανοιχτά να βλέπουμε και κόσμο. 

Και εμείς κόσμος είμαστε 😂

• Like 1
Δημοσ.

Πολυ μυστηριος ηχος, αν τον ακουγα σε παλιο θα ελεγα οτι ισως ειναι ρουλεμαν συμπλεκτη... σε καινουργιο δε δικαιολογειται... κυνηγησε το...

Σε εμενα δε το κανει παντως με το ιδιο μοτερ...

Για την ιστορια στο καμικ στην οπισθεν καποιες φορες οταν εχει ζεσταθει ο δισκος σφυράει, και οταν λεω σφυραει ακουγεται εντονα... το ιδιο προβλημα εχουν και αλλα χιλιαρια bsuv του γκρουπ, με πιο εντονο στο αρονα. Συμπερασμα: αλλαγη σετ συμπλεκτη εντος εγγυησης, περιμενω το ανταλλακτικο...

υγ καλα ο τυπος εχει βαλει σκαστρα στο σουμπερμπ;; 🤣 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, paylidis είπε

Πολυ μυστηριος ηχος, αν τον ακουγα σε παλιο θα ελεγα οτι ισως ειναι ρουλεμαν συμπλεκτη... σε καινουργιο δε δικαιολογειται... κυνηγησε το...

Σε εμενα δε το κανει παντως με το ιδιο μοτερ...

Για την ιστορια στο καμικ στην οπισθεν καποιες φορες οταν εχει ζεσταθει ο δισκος σφυράει, και οταν λεω σφυραει ακουγεται εντονα... το ιδιο προβλημα εχουν και αλλα χιλιαρια bsuv του γκρουπ, με πιο εντονο στο αρονα. Συμπερασμα: αλλαγη σετ συμπλεκτη εντος εγγυησης, περιμενω το ανταλλακτικο...

υγ καλα ο τυπος εχει βαλει σκαστρα στο σουμπερμπ;; 🤣 

Μπα παραιτήθηκα δεν κυνηγάω τίποτα, θα φύγει κάποια στιγμή

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή η κίνηση πλέον απλά δεν παλεύεται σκέφτομαι να κάνω κίνηση για μηχανή

Για καθημερινή κίνηση στην κηφισιας από βόρεια μέχρι το κέντρο σε ώρες αιχμής τι θα επιλέγατε? 

Τα 125 κυβικά φαντάζομαι είναι αρκετά καθώς δεν έχω σκοπό να βγω εκτός Αθήνας και σε ώρες αιχμής δεν θα περνάω ποτέ τα 50χλμ

Τι θα διαλέγατε παπι η σκούτερ? Και πόσα κυβικά? Από ηλεκτρικά υπάρχει κάτι να αξίζει? 

Προσωπικά σκέφτομαι για σκούτερ κάτι σαν xmax

Επεξ/σία από imr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, imr είπε

Για καθημερινή κίνηση στην κηφισιας από βόρεια μέχρι το κέντρο σε ώρες αιχμής τι θα επιλέγατε? 

Τα 125 κυβικά φαντάζομαι είναι αρκετά καθώς δεν έχω σκοπό να βγω εκτός Αθήνας και σε ώρες αιχμής δεν θα περνάω ποτέ τα 50χλμ

Τι θα διαλέγατε παπι η σκούτερ? Και πόσα κυβικά? Από ηλεκτρικά υπάρχει κάτι να αξίζει? 

Να σου πω την αληθεια σκεφτομουν κ εγω για ηλεκτρικό αλλα ετσι οπως οδηγανε πραγματικα φοβαμαι...

παντως σε θερμικο εκτιμω οτι με ενα αυτοματο 125 εισαι μια χαρα, που να μπλεκεις με ταχυτητες μεσα στη κινηση...

Ειχα δει το Daytona e-Viball 125 με τη διπλη μπαταρια

τιμιο αλλα δε ξερω εαν αξιζε τα 3900 που μου το εδιναν

(με την επιδοτηση)

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, paylidis είπε

Να σου πω την αληθεια σκεφτομουν κ εγω για ηλεκτρικό αλλα ετσι οπως οδηγανε πραγματικα φοβαμαι...

παντως σε θερμικο εκτιμω οτι με ενα αυτοματο 125 εισαι μια χαρα, που να μπλεκεις με ταχυτητες μεσα στη κινηση...

Ειχα δει το Daytona e-Viball 125 με τη διπλη μπαταρια

τιμιο αλλα δε ξερω εαν αξιζε τα 3900 που μου το εδιναν

(με την επιδοτηση)

Καλά εντάξει και θερμικά καλά σκούτερ ακριβά ειναικαι αυτά

Επίσης δεν ξέρω πόσο σημαντικό είναι το όφελος από καύσιμα  και σέρβις σε ένα ηλεκτρικό. 

Για αυτοκίνητο οκ έχει διαφορα, τώρα ένα σκούτερ τι έξοδα έχει? 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, imr είπε

Επειδή είμαι στην ίδια λογική αλλά και για οικονομία έχω καταλήξει σε αυτό 

https://www.daytonamotors.gr/model/u125/

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, imr είπε

Καλά εντάξει και θερμικά καλά σκούτερ ακριβά ειναικαι αυτά

Επίσης δεν ξέρω πόσο σημαντικό είναι το όφελος από καύσιμα  και σέρβις σε ένα ηλεκτρικό. 

Για αυτοκίνητο οκ έχει διαφορα, τώρα ένα σκούτερ τι έξοδα έχει? 

καθαρα απο θεμα ανεσης κ πρακτικότητας σκεφτομουν το ηλεκτρικο σκουτερ... ουτε λαδια ουτε ξυδια ουτε μπουζια να εχω να σκεφτομαι, εχω ηδη πολλα...

συν τοις αλλοις υπαρχουν rumors για περιορισμους θερμικών σκουτερ σχετικα συντομα (το εχουν ηδη κανει πχ στο κεντρο πολλών ευρωπαικών πολεων, μονο ηλεκτρικα οχηματα κυκλοφορουν-αυστηρα και απαρέγκλιτα)

το ξεκοψα ομως, ειναι επικίνδυνο για τα γουστα μου το μηχανακι

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, imr είπε

Και εγώ για μια μηχανή πήγαινα και εχω 3.

Σήμερα έβγαλα φώτο τον στόλο γι να σας τον δείξω όπως σας είχα πει  . Τα 2 είναι του 21 τα αλλα 2 του 22.

efdda8a880d21c46d79f4d27c3eebb1b.0.jpg

Επεξ/σία από mp123
  • Like 7
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, majnun είπε

Πιο πολύ από όλα, ζηλεύω τον άνετο χώρο πάρκινγκ...

και εγω...

ενα ανετο και ψηλο γκαραζ θελω (να χωραει δικολωνο :P) και μια ανετη αποθηκη κατα τα αλλα βαλε με και σε 50 τμ ειμαι οκ

• Like 2
  • Δημιουργία νέου...