Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, mp123 είπε

Αφήστε μου μόνο το καμιγκ να λέω ότι θέλω αν και τώρα που το ξαναβλέπω πιο καλά είναι καλύτερο από το γιαρις Κρος.

ασε το τιμιο γαιδουρι καμικ ησυχο, υπαρχουν χειροτερα, υπαρχει πχ η σκαλα ή το γιαρις κρος (μακραν χειροτερο) χαχαχα

Επεξ/σία από paylidis
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsofras είπε

Δεν σου είπε να μην χαρακτηρίζεις τα αμάξια επειδή το είπες νεκροφόρα   , επειδή έγραψες ότι λέει κοτσάνες.

Τεσπα καλημέρες όλα καλά θέλω να πιστεύω

Φυσικά όλα οκ.  Θα κάνετε κανένα meet up να μπω να δω το καμιγκ ; 

57 λεπτά πριν, paylidis είπε

ασε το τιμιο γαιδουρι καμικ ησυχο, υπαρχουν χειροτερα, υπαρχει πχ η σκαλα ή το γιαρις κρος (μακραν χειροτερο) χαχαχα

Ξέχασες το αροζα άρονα πως λέγετε. 

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, mp123 είπε

Φυσικά όλα οκ.  Θα κάνετε κανένα meet up να μπω να δω το καμιγκ ; 

Ξέχασες το αροζα άρονα πως λέγετε. 

να κανουμε διοτι προχτες ειχα την εξαμηνη φροντιδα και μου εφυγε το χερι στον πηλό τσουκου τσουκου...5 ωρες εφαγα

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, NTC Labs είπε

να κανουμε διοτι προχτες ειχα την εξαμηνη φροντιδα και μου εφυγε το χερι στον πηλό τσουκου τσουκου...5 ωρες εφαγα

Ναι το σκεφτόμουν και εγώ να το πω , απλά περιμένω λίγο να στρώσω με τα προγράμματα των παιδιών που έχουν ξεκινήσει τα πάντα και τρέχω μέχρι το βράδυ

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, paylidis είπε

Έλα για παμεεεε

Μην ακούσω για χωριάτικο, πανεπιστιμιουπολη κλπ. Παραλιακή κανονίστε  Εκεί κοντά στο πεναρουμπια η στο ταε κ βο ντο . Όπου θέλει ο Θωμάς. 

Επεξ/σία από mp123
  • Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, mp123 είπε

Μην ακούσω για χωριάτικο, πανεπιστιμιουπολη κλπ. Παραλιακή κανονίστε  Εκεί κοντά στο πεναρουμπια.

οριστε και μια σοβαρη προταση :)

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, NTC Labs είπε

οριστε και μια σοβαρη προταση :)

Ναι ρε φίλε. Που μας τρέχουν τώρα στις ερημιες. Πάμε κυρίλα να πιούμε και το καφεδάκι μας να δούμε και λίγο κόσμο.Εκει πους πήγαν ήταν σαν το κρυφό σχολείο ή σαν συγκέντρωση συνωμοσίας.

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ.
9 ώρες πριν, tsofras είπε

Όχι τίποτα άλλο βραδιάζει και νωρίς τώρα και δεν θα βλέπουμε τις φάτσες μας πάλι :D

Έχεις δίκιο. Πως θα θαυμάσουμε το καμιγκ η κανένα γιαρις Κρος αν έρθει;

Δημοσ.

Ρε παλικάρια ημερήσια εκδρομή θέλουμε εμεις απ τα βόρεια προάστεια ως την παραλιακή. Θα προσπαθήσω αν το κανονίσετε.

• Like 3
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, gmts είπε

Ρε παλικάρια ημερήσια εκδρομή θέλουμε εμεις απ τα βόρεια προάστεια ως την παραλιακή. Θα προσπαθήσω αν το κανονίσετε.

Μισή ώρα είναι αντε 40 λεπτά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 minutes ago, mp123 said:

Μισή ώρα είναι αντε 40 λεπτά.

Ναι ρε όντως έτσι το λέω.

Θυμάμαι καλές εποχές προ 2010 Σαββατόβραδο απο Κηφισιά έως Φλοίσβο 2 ώρες άνετα. Αν συνέχιζες προς Γλυφάδα καλά κρασιά.

Επεξ/σία από gmts
  • Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, gmts είπε

Ναι ρε όντως έτσι το λέω.

Θυμάμαι καλές εποχές προ 2010 Σαββατόβραδο απο Κηφισιά έως Φλοίσβο 2 ώρες άνετα. Αν συνέχιζες προς Γλυφάδα καλά κρασιά.

Είναι όντως θέμα η απόσταση και εγώ πανεπιστημιούπολη όταν πήγαμε έκανα 40 λεπτά

• Δημιουργία νέου...