imr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 33 λεπτά πριν, majnun είπε Ισχύει το λυπόμουν γιατί ήταν πολύ ιδιαίτερο αμάξι. Το κακό με τα μεταχειρισμένα είναι ότι ειλικρινά δεν υπάρχει τίποτα καλό σε μικρομεσαίο. Όσα ειναι σωστά, φτάνουν 15 και 16.000 για πλάκα. Οπότε εκεί το γυρνάς σε νέο. Τα μονα που έχουν καλές τιμές σε παλιά είναι τα πιο μεγάλα, αλλά εκεί δύσκολα με συγκινεί κάποιο. Από Avis θα πέρνατε τίποτα; Πχ https://usedcars.myavis.gr/car-detail/alfa-romeo-0000116062 ή https://usedcars.myavis.gr/car-detail/citroen-0000116677 Avis δεν θα επερνα γιατί είναι υπερτιμημένα. Για δες Stock center καλύτερα. Επίσης δεν θα επερνα Μίτο, σε ευατα τα λεφτά παίρνεις giulieta. Θέλεις απαραίτητα μικρό? Κάτι μέσαιο βρίσκεις πιο εύκολα και θα είναι καλύτερο αμάξι συνολικά.
majnun Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, imr είπε Avis δεν θα επερνα γιατί είναι υπερτιμημένα. Για δες Stock center καλύτερα. Επίσης δεν θα επερνα Μίτο, σε ευατα τα λεφτά παίρνεις giulieta. Θέλεις απαραίτητα μικρό? Κάτι μέσαιο βρίσκεις πιο εύκολα και θα είναι καλύτερο αμάξι συνολικά. Giulietta έχω δε θέλω άλλη E για μεταχειρισμένο, έχει νόημα το μικρό μιας και αυτό το μέγεθος βολεύει καλύτερα σε όλα. Στο μεγάλο βρίσκω σωστότερο το νέο μιας και εκεί οι τιμές δεν έχουν εκτοξευτεί παντού (πχ 116, i30) αλλά είναι το ποσό εκταμίευσης το ίδιο με το μικρό τερατάκι.
mp123 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Χθες πήγαμε για καφέ παραλιακή ( δεν λέω το μαγαζί) εκεί που έχει δίπλα και έναν θερινό σινεμά. Είχαν meeting κάποιοι με ηλεκτρικά αυτοκίνητα και μηχανές. Οκ στις μηχανές φτώχεια και δυστιχια κάτι πατίνια κάτι φτηνοσκουτερ των 3 4κ κλπ αλλά στα αμάξια ρε σεις ειδα πανω από 20 25 τεσλα μαζεμένα κάτι i3 και κάτι φτωχούς με κατι 208 υρ. Ήθελα να τους πω ρε πάτε καλά 80 100κ για τα μπρικια αλλά λέω άσε δεν το σηκώνω το ξύλο. Λεφτά υπάρχουν. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2022 από mp123
imr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, mp123 είπε Χθες πήγαμε για καφέ παραλιακή ( δεν λέω το μαγαζί) εκεί που έχει δίπλα και έναν θερινό σινεμά. Είχαν meeting κάποιοι με ηλεκτρικά αυτοκίνητα και μηχανές. Οκ στις μηχανές φτώχεια και δυστιχια κάτι πατίνια κάτι φτηνοσκουτερ των 3 4κ κλπ αλλά στα αμάξια ρε σεις ειδα πανω από 20 25 τεσλα μαζεμένα κάτι i3 και κάτι φτωχούς με κατι 208 υρ. Λεφτά υπάρχουν. Εχει βρωμισει ο τοπος Τεσλα. Γενικα λεφτα υπαρχουν απλα ειναι για λιγους 16 λεπτά πριν, majnun είπε Giulietta έχω δε θέλω άλλη E για μεταχειρισμένο, έχει νόημα το μικρό μιας και αυτό το μέγεθος βολεύει καλύτερα σε όλα. Στο μεγάλο βρίσκω σωστότερο το νέο μιας και εκεί οι τιμές δεν έχουν εκτοξευτεί παντού (πχ 116, i30) αλλά είναι το ποσό εκταμίευσης το ίδιο με το μικρό τερατάκι. Ειναι για δευτερο αυτοκινητο? 1
majnun Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, imr είπε Ειναι για δευτερο αυτοκινητο? Όχι για κύριο αμάξι είναι αλλά θα κινείται και μες στην Αθήνα πότε πότε.
mp123 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 24 λεπτά πριν, majnun είπε Όχι για κύριο αμάξι είναι αλλά θα κινείται και μες στην Αθήνα πότε πότε. Πάρε η το φιέστα st line η το 116. Αφού λες με 22.5 παίρνεις την 116 πάρτην και τέλος.Αν δεν έχεις πάρκινγκ τότε είναι ζόρικα τα πράγματα βρες κάτι κατω από 10κ το πολύ. 1
bjj-p Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 24/9/2022 στις 10:05 ΠΜ, jimmy213 είπε Έχεις κάποια εναλλακτική που να προσφέρει τα ίδια σε αυτή την τιμή; Υ.Γ.: Δεν λέω ότι είναι ευκαιρία ή ότι αξίζει αυτά τα λεφτά. Αλλά όταν έχουν φτάσει όλα στο θεό, ας μην είμαστε προκατηλημένοι επειδή δεν είναι Γερμανός. Honda HR-V 20 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Δεν ανταλλάσσουμε κάρτες όπως κάνουν στο δημοτικό, α εμένα έχει 180 άλογα, εσένα 150, σε τρώω. Για οικογενειακό αυτοκίνητο θα ήμουν πολύ διστακτικός για Τογιότα για τον εξής λόγο: τα τογιότα στη συντριπτική τους πλειοψηφία δε κάνουν για ταξίδια. Ένα αυτοκίνητο των 33Κ καλώς ή κακως για αυτό προορίζεται, αν θες μόνο να πηγαίνεις τα παιδιά μέχρι το σχολείο κάνεις τη δουλειά σου και με ένα hatchback και δινεις 20Κ, όχι 33. Τα τογιότα διαχρονικά έχουν θόρυβο στο δρόμο, τόσο απο αέρα όσο κι απο την άσφαλτο. Αν βάλουμε σε αυτά και τον θόρυβο του CVT όταν ζορίζεται, πάμε σε άλλη διάσταση. Συν πως το υβριδικό σύστημα, για όσους το αντέχουν, δίνει ωφέλη στην αστική κίνηση του σταμάτα-ξεκίνα, στην εθνική καίει όσο και μια βενζίνη αν δε πηγαίνεις 90 στη δεξιά λωρίδα, μπορεί και παραπάνω γιατί κουβαλάς και το έξτρα βάρος των μπαταριών. Αν τώρα αποφάσισαν να κάνουν το Corolla Cross ταξιδιάρικο, μένει να το δούμε. Δεν ξερω για τους θορυβους απο τον αερα, αλλα για τα ταξιδια, οι περισσοτεροι κανουν 4-5 εκδρομες το χρονο και τα υπολοιπα χιλιομετρα ειναι μεσα στην πολη. Ακομη και να καει ως ενα συμβατικο στο ταξιδι, παλι την εξοικονομηση την εχει κανει μεσα στο ετος. Δεν νομιζω οτι μπορει να σταθει η λογικη , παιρνω αυτοκινητο για οταν βγω σε ταξιδι να μου καει λιγο, την συνολικη καταναλωση κοιτας. Για οικογενειακο ενας πολυ σημαντικος παραγοντας ειναι οι χωροι και τους εχει. Επισης, σε οικογενειακο ταξιδι δεν νομιζω να σε ενδιαφερουν οι ταχυτητες 150+ .Για coasting απ' οσο γνωριζω ριχνουν χαμηλα τις στροφες, μπορει και πιο χαμηλα απο 6η ενος χειροκινητου κιβωτιου. οι περιπτωσεις που θα κουρασει ο θορυβος του cvt ειναι οι συνεχεις επιταχυνσεις για προσπερασεις. Μπορει να μη σου αρεσει η αισθηση του cvt, οι μπαταριες και τι θα βγαλουν, η εμφανιση του , η τιμη του, τα καταλαβαινω. Αλλα καποια πραγματα του οικογενειακου τα καλυπτει. 1
imr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 44 λεπτά πριν, bjj-p είπε Honda HR-V Δεν ξερω για τους θορυβους απο τον αερα, αλλα για τα ταξιδια, οι περισσοτεροι κανουν 4-5 εκδρομες το χρονο και τα υπολοιπα χιλιομετρα ειναι μεσα στην πολη. Ακομη και να καει ως ενα συμβατικο στο ταξιδι, παλι την εξοικονομηση την εχει κανει μεσα στο ετος. Δεν νομιζω οτι μπορει να σταθει η λογικη , παιρνω αυτοκινητο για οταν βγω σε ταξιδι να μου καει λιγο, την συνολικη καταναλωση κοιτας. Για οικογενειακο ενας πολυ σημαντικος παραγοντας ειναι οι χωροι και τους εχει. Επισης, σε οικογενειακο ταξιδι δεν νομιζω να σε ενδιαφερουν οι ταχυτητες 150+ .Για coasting απ' οσο γνωριζω ριχνουν χαμηλα τις στροφες, μπορει και πιο χαμηλα απο 6η ενος χειροκινητου κιβωτιου. οι περιπτωσεις που θα κουρασει ο θορυβος του cvt ειναι οι συνεχεις επιταχυνσεις για προσπερασεις. Μπορει να μη σου αρεσει η αισθηση του cvt, οι μπαταριες και τι θα βγαλουν, η εμφανιση του , η τιμη του, τα καταλαβαινω. Αλλα καποια πραγματα του οικογενειακου τα καλυπτει. Το αντίθετο. Οι περισσότεροι τα χιλιόμετρα τα κάνουν εκτός. Εκεί ένα diesel δεν έχει αντίπαλο και είναι άχρηστο το υβριδικό. Το μεγάλο αυτοκίνητο το θέλω για να φορτώσω πράγματα και να πάω χωριό για ΣΚ όχι για μέσα στην πόλη. Για μέσα στην πόλη ένα υβριδικό yaris είναι ότι πρέπει και από πλευράς οικονομίας.
majnun Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, mp123 είπε Πάρε η το φιέστα st line η το 116. Αφού λες με 22.5 παίρνεις την 116 πάρτην και τέλος.Αν δεν έχεις πάρκινγκ τότε είναι ζόρικα τα πράγματα βρες κάτι κατω από 10κ το πολύ. Nοικιάζω χώρο αλλά είναι ζόρικος στο μπες/βγες. Γενικά για την ώρα δεν προβλέπεται να χρειάζομαι συχνά αμάξι Σίγουρα ειναι θέμα συνήθειας αλλά έχω τη θέση που είναι κολλητα σε τοίχο και είναι ακομα πιο δύσκολο από ότι για άλλους. Δε ξέρω έχω καταλήξει στο ότι ή θα πάω στο μικρό του 10άρικου ή σε νέο στα ίδια λεφτά. Το ST-Line δε με έπεισε για 21Κ. Έκλεισα TD για το Σάββατο για αυτή στον τραγουδιστή. Θέλω να δω κανά δυο μεταχειρισμένα σε αυτά τα λεφτά αλλά παιδιά ειλικρινά δεν προλαβαίνω και μιλάμε για πολύ σαπίλα. 1
bjj-p Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 28 λεπτά πριν, imr είπε Το αντίθετο. Οι περισσότεροι τα χιλιόμετρα τα κάνουν εκτός. Εκεί ένα diesel δεν έχει αντίπαλο και είναι άχρηστο το υβριδικό. Το μεγάλο αυτοκίνητο το θέλω για να φορτώσω πράγματα και να πάω χωριό για ΣΚ όχι για μέσα στην πόλη. Για μέσα στην πόλη ένα υβριδικό yaris είναι ότι πρέπει και από πλευράς οικονομίας. Αν το χωριο σου ειναι προσβασιμο χειμωνα καλοκαιρι και οι υποχρεωσεις σε αφηνουν να πηγαινεις τακτικα, καλα θα κανεις να παρεις ντιζελ. Δεν ειναι η πλειοψηφια παντως, ουτε εχουν 3 αυτοκινητα 2 μικρα για μεσα στην πολη και ενα ντιζελ για τα ταξιδια, γιαυτο και ψαχνουν τη χρυση τομη σε ολες τις καταστασεις. 1
mp123 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, bjj-p είπε Honda HR-V Ρε φίλε ώρες ώρες πετάτε κάτι κοτσάνες ελεος. Τι να την κάνει την νεκροφόρα που προτινεις ο άνθρωπος; Abarth είχε, 116 η Fiesta gt line έχει δει πως τον καλύπτουν. Θέλει ένα μικρό μπάνικο να βγάζει γούστα η κάτι απλό σε πριμιουμ και ασ μην έχει άλογα. Φίλε συναγωνιστή Manjun κουπερακι θέλεις κανονικά αλλά 27κ έχει με τα εντελοσ απαραιτητα εξτρα..Το φιέστα άστο δεν θα γουσταρεις πάρε την μπέμπα με τα 22,5 που είναι πολύ καλή ευκαιρια γιατί προβλέπω να την πουλήσει η να τελειώσει η προσφορά . Εγώ θα πήγαινα στον ασσο με 22,5 χωρισ καν σκέψη. Για τα σημερινά δεδομένα είναι σαν να κλέβεις εκκλησία. Τι σκεφτεσε το φιέστα st line και καγκουριες των πιτσιρικάδες 21κ ενω με 22 πας στον ασσο κυρίλα. Να πω πως με 22,5 επαιρνες τις καλές εποχές το st με τα 180 άλογα εκεί αλλάζει το θέμα.Φυσικα πας στο st. Πήγαινε στον τραγουδιστή λοιπών και κλείσε τον ασσο μην στο πάρει Θωμάς.
bjj-p Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 15 λεπτά πριν, mp123 είπε Ρε φίλε ώρες ώρες πετάτε κάτι κοτσάνες ελεος. Τι να την κάνει την νεκροφόρα που προτινεις ο άνθρωπος; Abarth είχε, 116 η Fiesta gt line έχει δει πως τον καλύπτουν. Θέλει ένα μικρό μπάνικο να βγάζει γούστα η κάτι απλό σε πριμιουμ και ασ μην έχει άλογα. Φίλε συναγωνιστή Manjun κουπερακι θέλεις κανονικά αλλά 27κ έχει με τα εντελοσ απαραιτητα εξτρα..Το φιέστα άστο δεν θα γουσταρεις πάρε την μπέμπα με τα 22,5 που είναι πολύ καλή ευκαιρια γιατί προβλέπω να την πουλήσει η να τελειώσει η προσφορά . Εγώ θα πήγαινα στον ασσο με 22,5 χωρισ καν σκέψη. Για τα σημερινά δεδομένα είναι σαν να κλέβεις εκκλησία. Τι σκεφτεσε το φιέστα st line και καγκουριες των πιτσιρικάδες 21κ ενω με 22 πας στον ασσο κυρίλα. Να πω πως με 22,5 επαιρνες τις καλές εποχές το st με τα 180 άλογα εκεί αλλάζει το θέμα.Φυσικα πας στο st. Πήγαινε στον τραγουδιστή λοιπών και κλείσε τον ασσο μην στο πάρει Θωμάς. Ρε φιλε κατι εχεις καταλαβει λαθος. Αλλου απαντησα εγω, αλλου απαντας εσυ. Κομμενοι οι χαρακτηρισμοι 2
tsofras Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 20 λεπτά πριν, bjj-p είπε Ρε φιλε κατι εχεις καταλαβει λαθος. Αλλου απαντησα εγω, αλλου απαντας εσυ. Κομμενοι οι χαρακτηρισμοι Έχεις δίκιο, και εγώ στις αρχές είχα αρπαχθει μαζί του, αλλά είναι το στυλ του δεν είναι κακοπροαίρετος, δεν το λέει για να μειώσει απλά έτσι μιλάει Ρε mp123 , οκ κάποιοι ξέρουμε τον τρόπο που γράφεις και δεν παρεξηγουμε, δεν σε γνωρίζουν όλοι όμως οπότε πρόσεχε λίγο σε παρακαλώ πως τα πετάς τα ωραία σου. Εγώ ξέρω ότι είναι το στυλ σου αλλά δεν το ξέρουν και οι άλλοι 2
mp123 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, bjj-p είπε Ρε φιλε κατι εχεις καταλαβει λαθος. Αλλου απαντησα εγω, αλλου απαντας εσυ. Κομμενοι οι χαρακτηρισμοι Ζητώ ταπεινά συγνώμη. Παρεξήγηση.Αλλα κατάλαβα. 47 λεπτά πριν, tsofras είπε Έχεις δίκιο, και εγώ στις αρχές είχα αρπαχθει μαζί του, αλλά είναι το στυλ του δεν είναι κακοπροαίρετος, δεν το λέει για να μειώσει απλά έτσι μιλάει Ρε mp123 , οκ κάποιοι ξέρουμε τον τρόπο που γράφεις και δεν παρεξηγουμε, δεν σε γνωρίζουν όλοι όμως οπότε πρόσεχε λίγο σε παρακαλώ πως τα πετάς τα ωραία σου. Εγώ ξέρω ότι είναι το στυλ σου αλλά δεν το ξέρουν και οι άλλοι Εσύ με καταλαβαίνεις. Δεν τα λέω κακοπροαιρετα. Λιγο χαβαλε κάνουμε εδώ να περνάει η ώρα ευχάριστα. Και εγώ είχα hyundai i10, swift ( ναι μαυρη η ωρα και η στιγμη αλλα περασα απο αυτο το σταδιο για να εχουμε ενα αμαξι στην οικογενεια ) και όλοι μου κάνατε πλάκα.. Σιγά το έπαιρνα σοβαρα. Το ήξερα πως δεν τα λέγατε κακοπροαιρετα. Ένταξη δεν ξαναχακτηριζω αυτοκίνητα. Αφήστε μου μόνο το καμιγκ να λέω ότι θέλω αν και τώρα που το ξαναβλέπω πιο καλά είναι καλύτερο από το γιαρις Κρος. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2022 από mp123 1
tsofras Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, mp123 είπε Ζητώ ταπεινά συγνώμη. Παρεξήγηση.Αλλα κατάλαβα. Εσύ με καταλαβαίνεις. Δεν τα λέω κακοπροαιρετα. Λιγο χαβαλε κάνουμε εδώ να περνάει η ώρα ευχάριστα. Και εγώ είχα hyundai i10, swift ( ναι μαυρη η ωρα και η στιγμη αλλα περασα απο αυτο το σταδιο για να εχουμε ενα αμαξι στην οικογενεια ) και όλοι μου κάνατε πλάκα.. Σιγά το έπαιρνα σοβαρα. Το ήξερα πως δεν τα λέγατε κακοπροαιρετα. Ένταξη δεν ξαναχακτηριζω αυτοκίνητα. Αφήστε μου μόνο το καμιγκ να λέω ότι θέλω αν και τώρα που το ξαναβλέπω πιο καλά είναι καλύτερο από το γιαρις Κρος. Δεν σου είπε να μην χαρακτηρίζεις τα αμάξια επειδή το είπες νεκροφόρα , επειδή έγραψες ότι λέει κοτσάνες. Τεσπα καλημέρες όλα καλά θέλω να πιστεύω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις