Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, majnun είπε

Κάνει 22.350 και με απλό χρώμα + έξοδα προετοιμασίας προσθέτεις αλλά 350. Άρα ο κρυφός φωτισμός επειδή προϋποθέτει δύο έξτρα ανεβάζει κατά 800€ την τιμή.

Αλλά αν καταλήξω εκεί θα σε πάρω μαζί να ρίξεις την τιμή ή να πάρω κάνα σοβαρό δώρο τύπου φιμε/ δωρεάν σερβίς 🤣

Ααα 22350 με μεταλλικο λέει σε αυτό που σου έστειλα. Πηγές σε αυτόν ή στον άλλο που δε του βγαίνουν τα γενιά; 😅

ο κρυφός ωραίος αλλά μη σκας - θα ζούσα και χωρίς αυτόν στο δικό μου… δεν αξίζει πάνω από 200€

αν καταλήξεις περνα να πάμε μαζί αν κ είμαι επίφοβος να κλείσω τη Χ1 εάν μπω εκεί μέσα 😂

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, paylidis είπε

Ααα 22350 με μεταλλικο λέει σε αυτό που σου έστειλα. Πηγές σε αυτόν ή στον άλλο που δε του βγαίνουν τα γενιά; 😅

ο κρυφός ωραίος αλλά μη σκας - θα ζούσα και χωρίς αυτόν στο δικό μου… δεν αξίζει πάνω από 200€

αν καταλήξεις περνα να πάμε μαζί αν κ είμαι επίφοβος να κλείσω τη Χ1 εάν μπω εκεί μέσα 😂

Πηγα στον αγενή.

Μου είπε πάντως ότι πριν δύο εβδομάδες άλλαξε ο τιμοκατάλογος.

Μήπως για αυτό υπάρχει η διαφορά τιμής;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, majnun είπε

Πηγα στον αγενή.

Μου είπε πάντως ότι πριν δύο εβδομάδες άλλαξε ο τιμοκατάλογος.

Μήπως για αυτό υπάρχει η διαφορά τιμής;

Λάθος κίνηση. Πηγαινε στον άλλο τον τραγουδιστή 😅

ο αγενής είναι ακριβός παραδοσιακά…

Δημοσ.

Ωχ τώρα ωωωωχ

Εντάξει θα πάω και σε αυτόν. Έχω να την οδηγήσω θέλω.

Σκέφτηκα να πάω στον αμουσο αφού εμπορεύεται μόνο BMW/mini και δεν είναι όλα τα σφάζω ολα τα μαχαιρώνω 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, majnun είπε

Ωχ τώρα ωωωωχ

Σκέφτηκα να πάω στον αμουσο αφού εμπορεύεται μόνο BMW/mini και δεν είναι όλα τα σφάζω ολα τα μαχαιρώνω 

Κανε ένα τεστ ντραιβ οπωσδήποτε. Δες κ τι υπάρχει ετοιμοπαραδοτο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, majnun είπε

Ωχ τώρα ωωωωχ

Το κουπερακι χειροκίνητο το είδες ; Όχι το one. Το αμέσως επόμενο με τα 136 άλογα.
25 αλογάκια πιο πολλά από την 116 ,στην ίδια τιμή πάνε κάπου στα 23κ μαζί με έξτρα ζάντα 16ρα γιατί μαμά φοράει 15.. Οκ πιο μικρό αλλά δες και το 5πορτο αν θες χώρους.πιστευω πιο ομορφο και πιο ιδιετερο από τον ασσο.

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ.

Από 26 το γράφει στο site.

Να το δω αλλά για κάποιο λόγο με φοβίζει ακόμα περισσότερο σε αξιοπιστία 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, majnun είπε

Από 26 το γράφει στο site.

Να το δω αλλά για κάποιο λόγο με φοβίζει ακόμα περισσότερο σε αξιοπιστία 

Έχεις δικιο από 25300 περίπου αλλά αυτόματο . Έχω μείνει που πίσω. Περσυ που το πηρα ξεκινούσε από 22 το μανουαλ 136 ίππους αλλά μας είπε πως θα τα καταργήσει τα μανουαλ η μίνι. Οπως το βλέπω τιμή τωρα το δικό μου έχει 25300 συν 950 ζαντες συν 400 τεμπέλης συν ρίγες 150 συν φιμέ 250 συν ολα τα υπόλοιπα κάπου στα 27 ως 27.5 . Εγω το ήρα 24.7 κας τελειωμένο με το κλειδί στο χέρι. 
Τωρα μιλάμε για 2.5κ τουλάχιστον διαφορά ακριβως το ίδιο μοντέλο που πηρα. 

Αξιοπιστια τι φοβασε ; bmw είναι.τον ίδιο κινητήρα βάζει στον ασσο στο x1 , x2.. Δεν φοβασε να πάρεις bmw και φοβασε να πάρεις mini. Τα ίδια είναι. Το μίνι κατασκευάζετε στην Αγγλία.

Οκ θα μου πεις αν αγόραζα τωρα με 27.5 ;  τωρα θα πήγαινα στο s με τα 28 αυτόματο και ας έδινα σήμα παραπάνω.

Υ.γ Γιώργο ( παυλιδης ) εσυ που ξέρεις ποσό σήμα θα δίνω αν αν αν αν κάνω την μαλακια και δώσω το μίνι και πάω στο s. Έχει φόρο πολυτελείας το 2λιτρο.

Ποσο δίνω τωρα το μίνι που έχει 27.2κ 15 μήνες αυτοκίνητο με 9000 χλμ ;

Υ.γ Αύριο πάω για επέκταση εγγύησης . Θα ρωτήσω αν υπάρχει τωρα αμέσως όμως ετοιμοπαράδοτο το s . Τωρα αμέσως όμως ποσό διαφορά θα δώσω. Αν οπως τα βλέπω δώσω 5 το πολυ 6κ μπορεί να κάνω την μαλακια να πάρω το s.

Επεξ/σία από mp123
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, mp123 είπε

Έχεις δικιο από 25300 περίπου αλλά αυτόματο . Έχω μείνει που πίσω. Περσυ που το πηρα ξεκινούσε από 22 το μανουαλ 136 ίππους αλλά μας είπε πως θα τα καταργήσει τα μανουαλ η μίνι. Οπως το βλέπω τιμή τωρα το δικό μου έχει 25300 συν 950 ζαντες συν 400 τεμπέλης συν ρίγες 150 συν φιμέ 250 συν ολα τα υπόλοιπα κάπου στα 27 ως 27.5 . Εγω το ήρα 24.7 κας τελειωμένο με το κλειδί στο χέρι. 
Τωρα μιλάμε για 2.5κ τουλάχιστον διαφορά ακριβως το ίδιο μοντέλο που πηρα. 

Αξιοπιστια τι φοβασε ; bmw είναι.τον ίδιο κινητήρα βάζει στον ασσο στο x1 , x2.. Δεν φοβασε να πάρεις bmw και φοβασε να πάρεις mini. Τα ίδια είναι. Το μίνι κατασκευάζετε στην Αγγλία

Ένας από τους λόγους που με φρενάρει η σκέψη στην αγορά μιας BMW ειναι ακριβώς αυτός: Η αξιοπιστία.

Οι άλλοι είναι τα ίδιο το ποσό και το μέγεθος του κάρου.

Έχω καταλήξει ότι ιδανικά θα ήθελα κάτι με την αίσθηση χειριστηρίων/μηχανής του Abarth, στο σουλούπι του Abarth με πάνω από 130 άλογα, 6 ταχύτητες και cruise control, με την αξιοπιστία του Abarth στα 20.000 και κάτω.

Που δεν υπάρχει.

Βασικά έχω παρόμοιο πρόβλημα με τον Θωμά. Θέλω ένα καλό αμάξι, ενώ δε μου χρειάζεται πουθενά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, majnun είπε

Ένας από τους λόγους που με φρενάρει η σκέψη στην αγορά μιας BMW ειναι ακριβώς αυτός: Η αξιοπιστία.

Οι άλλοι είναι τα ίδιο το ποσό και το μέγεθος του κάρου.

Έχω καταλήξει ότι ιδανικά θα ήθελα κάτι με την αίσθηση χειριστηρίων/μηχανής του Abarth, στο σουλούπι του Abarth με πάνω από 130 άλογα, 6 ταχύτητες και cruise control, με την αξιοπιστία του Abarth στα 20.000 και κάτω.

Που δεν υπάρχει.

Βασικά έχω παρόμοιο πρόβλημα με τον Θωμά. Θέλω ένα καλό αμάξι, ενώ δε μου χρειάζεται πουθενά.

4χρονια εγγύηση δίνει. η bmw και μίνι. Ποιος ζει ποιος πεθαίνει . 4 χρόνια είμαι ήσυχος. 

Το είπα στην γυναίκα για το s έφαγα άκυρο ( το αμάξι το έχω στο όνομα της).Φοβατε την ιπποδύναμη. Μάλλον θα μείνω με αυτό για 2.5 χρόνια ακόμα. Δεν θέλει με τίποτα να το αλλάξει .

Εγω ιδανικά θα ηθελα το μίνι το s. 50 άλογα παραπάνω και θα ειμουν κομπλέ.Μαλακια που δεν το πηρα περσυ στα 28 χωρίς να της πω τίποτα για ιπποδύναμη και την φοβησω.

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mp123 είπε

4χρονια εγγύηση δίνει. η bmw και μίνι. Ποιος ζει ποιος πεθαίνει . 4 χρόνια είμαι ήσυχος. 

Το είπα στην γυναίκα για το s έφαγα άκυρο ( το αμάξι το έχω στο όνομα της).Φοβατε την ιπποδύναμη. Μάλλον θα μείνω με αυτό για 2.5 χρόνια ακόμα. Δεν θέλει με τίποτα να το αλλάξει .

Εγω ιδανικά θα ηθελα το μίνι το s. 50 άλογα παραπάνω και θα ειμουν κομπλέ.Μαλακια που δεν το πηρα περσυ στα 28 χωρίς να της πω τίποτα για ιπποδύναμη και την φοβησω.

Δύο ξέρω ότι δίνει. + 2ετη με 500€ 

Ή κάπως έτσι το θυμόμουν όταν κοίταζα το κουπερ

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mp123 είπε

Πες της ότι θα το έχει στο eco και θα είναι σαν και αυτό που έχει τώρα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mp123 είπε

( το αμάξι το έχω στο όνομα της)

1ο λάθος...

2 ώρες πριν, mp123 είπε

Το είπα στην γυναίκα για το s έφαγα άκυρο .Φοβατε την ιπποδύναμη

2ο λάθος... έπαιξες με λάθος τρόπο με το μυαλό της και κόλλησε (κύριο χαρακτηριστικό των γυναικών που το χρησιμοποιούμε όμως προς όφελός μας🤐)

3ο;;; λάθος... να μην πάρεις το S. Πες της ότι είναι το επόμενο μοντέλο που μόλις κυκλοφόρησε και στο δίνουν σε καλή τιμή(κρύψε κανά διχίλιαρο) λόγω πελατείας. Αν για 6 χιλιάρικα-και τα διαθέτεις εύκολα-είναι να κάνεις τέτοια αναβάθμιση, αυτές τις εποχές που όλα ανεβαίνουν και δεν φαίνεται ταβάνι πουθενά και μπορείς να επωμιστείς την αυξημένη κατανάλωση/services... τι να πω... το αμάξι είναι κούκλα, καρτ, πυραυλάκι... τα ξέρεις αφού έχεις φτάσει τόσο κοντά να το πάρεις.

• Like 1

• Δημιουργία νέου...