telis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Διαβάζω για αυτοκίνητο με 200 άλογα, τετρακίνητο, αυτόματο, υβριδικό με αστεία κατανάλωση, να κάνει αυτή την εποχή 33.000 και να λέμε, meh είναι Toyota. Δώστε αντιπρόταση με αυτά ακριβώς τα χαρακτηριστικά, όχι άλλα σε οποιοδήποτε του group vag να συγκρίνουμε. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2022 από telis 2
mp123 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, telis είπε Διαβάζω για αυτοκίνητο με 200 άλογα, τετρακίνητο, αυτόματο, υβριδικό με αστεία κατανάλωση, να κάνει αυτή την εποχή 33.000 και να λέμε, meh είναι Toyota. Δώστε αντιπρόταση με αυτά ακριβώς τα χαρακτηριστικά, όχι άλλα σε οποιοδήποτε του group vag να συγκρίνουμε. Δωσε info κανονικό όχι άκουσα ,μου είπε . θέλουμε στοιχεία και τιμές καταλόγου να πωλητε .
telis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, mp123 είπε Δωσε info κανονικό όχι άκουσα ,μου είπε . θέλουμε στοιχεία και τιμές καταλόγου να πωλητε . https://www.newsauto.gr/news/poso-kostizi-i-nea-toyota-corolla-cross-stin-ellada/
FiLw Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Είπα να βάλω το λινκ από το επίσημο site γιατί αν δεν κάνω λάθος μέχρις στιγμής μόνο από άλλα site δόθηκαν https://www.toyota.gr/new-cars/corolla-cross/build Spoiler Edit: μήπως μπερδέψαμε τις ανησυχίες; νομίζω αλλού γινόταν συζήτηση για το cross. Sry xD Edit 2: στις προηγούμενες σελίδες έχει και το Link απο zanskou... Πετάω χαρταετό Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2022 από FiLw 2
majnun Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Τώρα θα πω κάτι και κοπανατε ελεύθερα: Οδήγησα εκ νέου το Φχιεστα. ST Line. Καταρχάς μου φάνηκε πάρα πολύ μαλακό και επίσης το τιμόνι καμία σχέση με ότι θυμάμαι. Πάρα πολύ στο περίπου και αυτό. Και το έβαλα και στο σπορ. Παιδιά ή άλλαξαν εντελώς ρυθμίσεις στο fl ή με κατέστρεψε για πάντα το αμπαρθ. Υποθέτω το δεύτερο. Μου φάνηκε πολύ λιμουζίνα το αμάξι 🤣 Και πολύ μεγάλο. Μετά πέρασα μια βόλτα από τη BMW. Πρακτικά χαρίζουν τον άσσο. Δεν κατάλαβα αν κλειδώνει η τιμή όμως ή όχι. Ο ένας άνθρωπος είπε ναι ο άλλος όχι. Θέλω να τον οδηγήσω και αυτόν. Αν και αυτό μου φανεί μη σπορ θα ξαναπάρω αμπαρθ 🤣🤣🤣 1
tsofras Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, majnun είπε Τώρα θα πω κάτι και κοπανατε ελεύθερα: Οδήγησα εκ νέου το Φχιεστα. ST Line. Καταρχάς μου φάνηκε πάρα πολύ μαλακό και επίσης το τιμόνι καμία σχέση με ότι θυμάμαι. Πάρα πολύ στο περίπου και αυτό. Και το έβαλα και στο σπορ. Παιδιά ή άλλαξαν εντελώς ρυθμίσεις στο fl ή με κατέστρεψε για πάντα το αμπαρθ. Υποθέτω το δεύτερο. Μου φάνηκε πολύ λιμουζίνα το αμάξι 🤣 Και πολύ μεγάλο. Μετά πέρασα μια βόλτα από τη BMW. Πρακτικά χαρίζουν τον άσσο. Δεν κατάλαβα αν κλειδώνει η τιμή όμως ή όχι. Ο ένας άνθρωπος είπε ναι ο άλλος όχι. Θέλω να τον οδηγήσω και αυτόν. Αν και αυτό μου φανεί μη σπορ θα ξαναπάρω αμπαρθ 🤣🤣🤣 Μάλλον λόγω αμπαρθ, τι τιμή πήρες για την μπέμπα? Τελικά το αμπαρθ γιατί το έδωσες? 29 λεπτά πριν, FiLw είπε Είπα να βάλω το λινκ από το επίσημο site γιατί αν δεν κάνω λάθος μέχρις στιγμής μόνο από άλλα site δόθηκαν https://www.toyota.gr/new-cars/corolla-cross/build Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Edit: μήπως μπερδέψαμε τις ανησυχίες; νομίζω αλλού γινόταν συζήτηση για το cross. Sry xD Edit 2: στις προηγούμενες σελίδες έχει και το Link απο zanskou... Πετάω χαρταετό Βασικά όλα περί cross καλό θα ήταν να τα γράφαμε στο θέμα για νέο αμάξι, εδω μέσα μπαίνουμε μόνο οι ανήσυχοι 😂 Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2022 από tsofras
majnun Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Τιμή για άσσο με απλό λευκό και ατμοσφαιρικό φωτισμό, 23.5
tasoskont Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, majnun είπε Τιμή για άσσο με απλό λευκό και ατμοσφαιρικό φωτισμό, 23.5 το τιμόνι είναι στη τιμή ή πάει στα extra?😀 1
mp123 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, telis είπε https://www.newsauto.gr/news/poso-kostizi-i-nea-toyota-corolla-cross-stin-ellada/ Ok άκλαφτο θα πάει. Κακάσχημο. Το καμιγκ είναι πιο ωραίο.
zanskou Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, mp123 είπε Ok άκλαφτο θα πάει. Κακάσχημο. Το καμιγκ είναι πιο ωραίο. ακλαφτο σίγουρα. που αν περνούσες σήμερα έξω από έκθεση ΤΟΥΟΤΑ νόμιζες ότι έχει διαδήλωση
imr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 22 λεπτά πριν, mp123 είπε Ok άκλαφτο θα πάει. Κακάσχημο. Το καμιγκ είναι πιο ωραίο. Ειναι toyota και corolla, 2 χρονια αναμονη θα εχει, τουλαχιστον οταν ερθει το 1.8 1
zanskou Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, imr είπε Ειναι toyota και corolla, 2 χρονια αναμονη θα εχει, τουλαχιστον οταν ερθει το 1.8 Προς το παρόν πάντως έχει έτοιμοπαραδοτα και φεύγουν σαν ζεστά κουλουράκια απ ότι μαθαίνω
tsofras Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, majnun είπε Τιμή για άσσο με απλό λευκό και ατμοσφαιρικό φωτισμό, 23.5 Για 116 αυτόματο βασική? 37 λεπτά πριν, mp123 είπε Ok άκλαφτο θα πάει. Κακάσχημο. Το καμιγκ είναι πιο ωραίο. Έχεις πυρετό?
imr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, zanskou είπε Προς το παρόν πάντως έχει έτοιμοπαραδοτα και φεύγουν σαν ζεστά κουλουράκια απ ότι μαθαίνω Ειμαι σιγουρος οτι θα φευγουν κατι τετοιο ειναι το ονειρο των μισων Ελληνων
mp123 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, tsofras είπε Έχεις πυρετό? Σοβαρά τωρα θα έδινες 33κ για κορολα κρος ; 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις