majnun Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Oδήγησα το τρέχον Yaris το οποίο σκεφτόμουν για αγορά. Βενζίνη σκέτη 125 άλογα, χειροκίνητο. Ρε 'σεις πως αυτό το βγάζουν από τα σπορ της κατηγορίας; Αλήθεια ρωτάω. Μιλάμε στο αμάξι, το τιμόνι ήταν αλλού για αλλού. Οκ πάτημα μια χαρά, αλλά σπορ; Επίσης ηχομόνωση τύπου τενεκέ, αίσθηση από κινητήρα καλώς-ήλθες-1990, τα όργανα ήταν τόσο μικρά που δεν έβλεπα. Ενα υπέροχο αμάξι αν θες να περνάς από σαμαράκια χωρίς να κόβεις. Υποβραχιονιο γιοκ για αμάξι που έκανα το TD και μεταχειρισμένο το δίνουν 18.000... Αναρωτιέμαι αν πουλάει η Toyota αυτοκίνητα σε ανθρώπους που συνειδητά είναι αδιάφοροι με την οδήγηση, ή γίνονται αδιάφοροι με την οδήγηση γιατί οδηγούν Toyota. Τεσπά, έφαγε Χ. Α και απο την προηγούμενη εβδομάδα έως χθες, έφαγε 500ε αύξηση. Από 17.100 που ήταν η πρωτη έκδοση του 1500αρι με ενα χρωμα, στα 17.600, παράδοση σε εξι μήνες με ανοιχτη τιμή κλπ. Καληνύχτα... Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2022 από majnun 5 1
paylidis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, majnun είπε Oδήγησα το τρέχον Yaris το οποίο σκεφτόμουν για αγορά. Βενζίνη σκέτη 125 άλογα, χειροκίνητο. Ρε 'σεις πως αυτό το βγάζουν από τα σπορ της κατηγορίας; Αλήθεια ρωτάω. Μιλάμε στο αμάξι, το τιμόνι ήταν αλλού για αλλού. Οκ πάτημα μια χαρά, αλλά σπορ; Επίσης ηχομόνωση τύπου τενεκέ, αίσθηση από κινητήρα καλώς-ήλθες-1990, τα όργανα ήταν τόσο μικρά που δεν έβλεπα. Ενα υπέροχο αμάξι αν θες να περνάς από σαμαράκια χωρίς να κόβεις. Υποβραχιονιο γιοκ για αμάξι που έκανα το TD και μεταχειρισμένο το δίνουν 18.000... Αναρωτιέμαι αν πουλάει η Toyota αυτοκίνητα σε ανθρώπους που συνειδητά είναι αδιάφοροι με την οδήγηση, ή γίνονται αδιάφοροι με την οδήγηση γιατί οδηγούν Toyota. Τεσπά, έφαγε Χ. Α και απο την προηγούμενη εβδομάδα έως χθες, έφαγε 500ε αύξηση. Από 17.100 που ήταν η πρωτη έκδοση του 1500αρι με ενα χρωμα, στα 17.600, παράδοση σε εξι μήνες με ανοιχτη τιμή κλπ. Καληνύχτα... Τα λεω εγω οτι τα περισσότερα τουοτα ειναι τενεκεδες με ροδες και πεφτετε να με φατε... εχω γραψει εκτενως αναλυση για το προηγουμενο υβριδικο γιαρις... που να οδηγησεις και το αυτοματο, θα εκστασιαστεις, θα νιωθεις σαν οδηγός του 608 στην ανηφορα του ζωγραφου... τόσο πτωμα που θες να σπασεις το πατωμα και να το παιξεις φρεντ φλιντστοουν
dtk-386 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 H Toyota πουλάει (και καλά κάνει) ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ! Ως value for money υστερεί οικτρά σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Ιδιοκτήτης 3 γενιών Yaris και ενός Prius mk2. 2
paylidis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, dtk-386 είπε H Toyota πουλάει (και καλά κάνει) ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ! Σε αυτο δε νομιζω οτι διαφωνει κανεις (ισως εκτος απο τους ιδιοκτητες του ενος γνωστου συγκεκριμενου μοτερ λαδιερας) Το προβλημα ειναι οτι σε ενα λαο που του λες αλλαγη λαδιων το πολυ στις 15000 και τα αλλαζει στις 40000 επειδη ελα μωρε ή πηγαινει 2-3 χρονια χωρις φρενα κ αμορτισερ γιατι ελα μωρε απο το σπιτι στη δουλεια παω μονο, τα τουοτα τα κια και τα χιουνται που δε σπανε δε χαλανε, εχουν θεοποιηθει... Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2022 από paylidis 1
tsofras Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Λοιπόν μου απάντησε το παλικάρι που έβαλε το αμάξι συνεργείο για το σαζμαν, Του άλλαξαν βολάν, ρουλεμάν, δισκοπλατο , βελτιώθηκε λέει αλλά ακόμη κάνει θόρυβο. Αντίο ζωή 3 4
majnun Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Βέβαια την ίδια τραγική εντύπωση μου έδωσε και το νέο Fabia με τα 110 ( ; ) άλογα. Καλός ματρακάς και αυτός. Τιμόνι σαν mercedes με επανακυκλοφορούντα σφαιρίδια. Τα μόνα αυτοκίνητα της κατηγορίας που οδήγησα και είπα ωραίο αμάξι είναι: Fiesta ST-Line (αλλά ακριβό) Mazda 2 (αλλά αναιμικός κινητήρας) Mini Cooper (αλλά με τη γνωστή υπερτιμολόγηση και αξιοπιστία). Δεν έχω οδηγήσει την Clio αλλά αν βγάζανε πιο σπορ το Yaris από αυτό, δε θέλω να ξέρω... 2
paylidis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, majnun είπε Βέβαια την ίδια τραγική εντύπωση μου έδωσε και το νέο Fabia με τα 110 ( ; ) άλογα. Καλός ματρακάς και αυτός. Τιμόνι σαν mercedes με επανακυκλοφορούντα σφαιρίδια. Τα μόνα αυτοκίνητα της κατηγορίας που οδήγησα και είπα ωραίο αμάξι είναι: Fiesta ST-Line (αλλά ακριβό) Mazda 2 (αλλά αναιμικός κινητήρας) Mini Cooper (αλλά με τη γνωστή υπερτιμολόγηση και αξιοπιστία). Δεν έχω οδηγήσει την Clio αλλά αν βγάζανε πιο σπορ το Yaris από αυτό, δε θέλω να ξέρω... Χτυπα το μινι... στη χειροτερη παρε το ΟΝΕ αν δε βγαινει το budget για cooper
turbat0s Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 22 λεπτά πριν, paylidis είπε τα τουοτα τα κια και τα χιουνται που δε σπανε δε χαλανε Δεν το λες και λίγο αυτό. Οι περισσότεροι, λόγω συνθηκών, έχουν ξεφύγει από την έννοια της "οδήγησης" και έχουν περάσει στην έννοια "μετακίνηση". 5
tsofras Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, majnun είπε Βέβαια την ίδια τραγική εντύπωση μου έδωσε και το νέο Fabia με τα 110 ( ; ) άλογα. Καλός ματρακάς και αυτός. Τιμόνι σαν mercedes με επανακυκλοφορούντα σφαιρίδια. Τα μόνα αυτοκίνητα της κατηγορίας που οδήγησα και είπα ωραίο αμάξι είναι: Fiesta ST-Line (αλλά ακριβό) Mazda 2 (αλλά αναιμικός κινητήρας) Mini Cooper (αλλά με τη γνωστή υπερτιμολόγηση και αξιοπιστία). Δεν έχω οδηγήσει την Clio αλλά αν βγάζανε πιο σπορ το Yaris από αυτό, δε θέλω να ξέρω... Σοβαρά τώρα ? Ποιο σπορ το yaris απο το clio? Καλά δεν το έχω οδηγήσει το yaris , αλλά το clio του πατέρα μου (diesel το προηγούμενο μοντέλο) έχει αρκετά σπορ αίσθηση οδήγησης 1
paylidis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, turbat0s είπε Δεν το λες και λίγο αυτό. Οι περισσότεροι, λόγω συνθηκών, έχουν ξεφύγει από την έννοια της "οδήγησης" και έχουν περάσει στην έννοια "μετακίνηση". Δε διαφωνω πουθενα, το σεβομαι και το παραδεχομαι και ειμαι απο τους πρωτους που το αναφερει οπου σταθω κ οπου βρεθω... Ειναι βασικο κριτηριο για καποιους... Απο εκει κ περα εκει τελειωνουν τα προτερηματα τους κατα την αποψη μου. Ωστοσο προσωπικα προτιμω να οδηγαω αυτοκινητο και ας βγαζει βλαβες παρα καποιο απροβληματιστο με κρατηματα και συμπεριφορα καροτσακι σουπερ μαρκετ Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2022 από paylidis 2
ProponitisTouKanape Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Πάρτε το νέο Γιάρις και βγείτε μια μέρα με αέρα (δηλαδή μια μέση μέρα στην Αθήνα) στο τελευταίο κομμάτι προς το αεροδρόμιο που ειναι 3 λωρίδες σε κάθε πλευρά με 120. Πρέπει να διορθώνεις το τιμόνι περισσότερο κι απο οδηγό WRC. Το αυτοκίνητο χορεύει, για το θόρυβο τελείως ασχολίαστο αλλά ούτε η Corolla δεν ειναι πολύ ήσυχη, δε περίμενα και τίποτα. Yaris μόνο τη φθηνή του έκδοση και μόνο για δεύτερο αυτοκίνητο αυστηρά κι εφόσον η σύζυγος αδιαφορεί πλήρως για την οδήγηση. 4
sotiris123 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Στη μικρή κατηγόρια ποια αυτοκίνητα προτείνετε? δεν σκέφτομαι για αλλαγή από το i20 αλλά να βρισκόμαστε σε ανησυχίες. Προσωπικά αυτά τα τριξίματα να μην είχε το i20 και θα το λάτρευα το αμάξι σε όλα του. Τώρα απλά το αγαπώ. Παρόλο που με σπρέι σιλικόνης βελτιώθηκε αρκετά αλλά και πάλι υπάρχουν σημεία που κάνουν θόρυβο. Αναρωτιέμαι αν και το Ν έχει τα ίδια θέματα συναρμογής.
paylidis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, sotiris123 είπε Στη μικρή κατηγόρια ποια αυτοκίνητα προτείνετε? δεν σκέφτομαι για αλλαγή από το i20 αλλά να βρισκόμαστε σε ανησυχίες. Προσωπικά αυτά τα τριξίματα να μην είχε το i20 και θα το λάτρευα το αμάξι σε όλα του. Τώρα απλά το αγαπώ. Παρόλο που με σπρέι σιλικόνης βελτιώθηκε αρκετά αλλά και πάλι υπάρχουν σημεία που κάνουν θόρυβο. Αναρωτιέμαι αν και το Ν έχει τα ίδια θέματα συναρμογής. μια χαρα εισαι μη το σκεφτεσαι καν... να παρεις τι; πολο; δε ξερω εαν εχει νοημα.. 1
sotiris123 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 όχι δεν το σκέφτομαι για αλλαγή. Απλά σε αυτή τη κατηγορία αναρωτιέμαι πιο θα ήταν το καλύτερο. Συζήτηση να γίνετε. 1
tsofras Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, sotiris123 είπε όχι δεν το σκέφτομαι για αλλαγή. Απλά σε αυτή τη κατηγορία αναρωτιέμαι πιο θα ήταν το καλύτερο. Συζήτηση να γίνετε. Άσε την κατηγορία , τα λεφτά είναι το θέμα γιατί η κατηγορία φτάνει μέχρι και Audi A1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις