paylidis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δεν εχει διαφορά στη συντηρηση, ουτε 20-30€... Εκει που ισως εχει διαφορα ειναι στις βλαβες, πχ στον 6ο χρονο εγω μια βλαβη θα τη πληρωσω (αν και υπαρχει παντα και το goodwill απο τις premium και εχω επωφεληθει στο παρελθον, στον 8ο χρονο μαλιστα) ενω το κορεατικο θα εχει ακομα εγγυηση... Απο την εγγυηση κ περα οτι κ να χαλασει θα το πληρωσει κ ο μεν κ ο δε πανω κατω το ιδιο πλεον... Συμφωνω κατα τα αλλα, εαν ειχε 23 το τουσον θα το σκεφτοταν κανεις σοβαρα γιατι ειναι 7Κ διαφορα κ ισως εχει κ καλυτερο εξοπλισμό... 1
mp123 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, paylidis είπε Δεν εχει διαφορά στη συντηρηση, ουτε 20-30€... Εκει που ισως εχει διαφορα ειναι στις βλαβες, πχ στον 6ο χρονο εγω μια βλαβη θα τη πληρωσω (αν και υπαρχει παντα και το goodwill απο τις premium και εχω επωφεληθει στο παρελθον, στον 8ο χρονο μαλιστα) ενω το κορεατικο θα εχει ακομα εγγυηση... Απο την εγγυηση κ περα οτι κ να χαλασει θα το πληρωσει κ ο μεν κ ο δε πανω κατω το ιδιο πλεον... Συμφωνω κατα τα αλλα, εαν ειχε 23 το τουσον θα το σκεφτοταν κανεις σοβαρα γιατι ειναι 7Κ διαφορα κ ισως εχει κ καλυτερο εξοπλισμό... Ναι ρε συ. Πριν 5 6 χρόνια το σπορτατζ αυτόματο μεσαία έκδοση με 17ρε 22κ είχε και αουντι 35. Δεν λέω καλή η κια χιουνται αλλά το έχουν ξεφτιλίσει στις τιμές .Τώρα έχει φτάσει εποχή που λέμε πως bmw, audi , Mercedes είναι φτηνά σε σχέση με το τι προσφέρουν. Άκου πχ 40 φεύγα για το honda chr, που πάτε ρε σεις και αγοράζετε. Δλδ ελεος 30 για κια και να λέμε και ευχαριστώ και να θέλουν να αποδείξουν πως τα αξίζουν. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2022 από mp123 1
paylidis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, mp123 είπε Ναι ρε συ. Πριν 5 6 χρόνια το σπορτατζ αυτόματο μεσαία έκδοση με 17ρε 22κ είχε και αουντι 35. Δεν λέω καλή η κια χιουνται αλλά το έχουν ξεφτιλίσει στις τιμές .Τώρα έχει φτάσει εποχή που λέμε πως bmw, audi , Mercedes είναι φτηνά σε σχέση με το τι προσφέρουν. Άκου πχ 40 φεύγα για το honda chr, που πάτε ρε σεις και αγοράζετε. Για να ειμαστε δικαιοι, το Q3 μου αυτη τη στιγμή ετσι ακριβως όπως το πηρα, εχει 38.650... Βαλε κ πινακιδες/pdi 250€ πας 38900... βαλε και 1600 τον αυτοματο κοτσαδόρο που εβαλα, ειναι στα 40500... πες 40 με μια υποτυπωδη εκπτωση... Ε δες τα λες κ λιγα... Ισως στη χιουνται ή την κια να τα επαιρνες ολα αυτα πακετο με 35Κ... Θα μου πεις 35Κ για κορεατικο, γιατι να μη παρεις tiguan η το καινουργιο Χ1 με 37 σε λίγους μήνες; Στα + τους απο εμενα μονο το οτι ειναι 1600 με 180 αλογα...
zanskou Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, paylidis είπε γιατι να μη παρεις tiguan η το καινουργιο Χ1 με 37 σε λίγους μήνες; κρατηθειτε γιατι μολις δείτε τις τιμές και τις καταναλώσεις του Corolla Cross θα εκπλαγείτε. Αν και διλιτρο, απο αυτά που έχω δει (και δεν μπορώ να μοιραστώ προς το παρόν) θα σκορπισει τον ανταγωνισμο κυριολεκτικα.
mp123 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, paylidis είπε Για να ειμαστε δικαιοι, το Q3 μου αυτη τη στιγμή ετσι ακριβως όπως το πηρα, εχει 38.650... Βαλε κ πινακιδες/pdi 250€ πας 38900... βαλε και 1600 τον αυτοματο κοτσαδόρο που εβαλα, ειναι στα 40500... πες 40 με μια υποτυπωδη εκπτωση... Ε δες τα λες κ λιγα... Ισως στη χιουνται ή την κια να τα επαιρνες ολα αυτα πακετο με 35Κ... Θα μου πεις 35Κ για κορεατικο, γιατι να μη παρεις tiguan η το καινουργιο Χ1 με 37 σε λίγους μήνες; Στα + τους απο εμενα μονο το οτι ειναι 1600 με 180 αλογα... Το πολύ ως 18 για κια χιουνται. Εγώ πχ προτιμώ το κονα η το στονικ από το καμιγκ και το i10 , i20 από πόλο γιαρις αυγκο κλπ λόγο αξιοπιστίας σέρβις κόστος εγγυηση. Αλλά παραπανω όχι. Να πάρω 27 φεύγα χιουνται κια οχι. Θα πάω αλλου. Μέχρι και t rock t cross, φτάνω που δεν πάω την vw. 3 λεπτά πριν, zanskou είπε κρατηθειτε γιατι μολις δείτε τις τιμές και τις καταναλώσεις του Corolla Cross θα εκπλαγείτε. Αν και διλιτρο, απο αυτά που έχω δει (και δεν μπορώ να μοιραστώ προς το παρόν) θα σκορπισει τον ανταγωνισμο κυριολεκτικα. Εγώ που θέλω τα το πατάω λίγο το αμάξι την ίδια κατανάλωση με τα αλλα θα εχει. Η ίδια ιστορία με το γιαρις το υβριδικό. Λίγο να το πατήσεις εθνική στα ύψη η κατανάλωση. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2022 από mp123 2
paylidis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, zanskou είπε κρατηθειτε γιατι μολις δείτε τις τιμές και τις καταναλώσεις του Corolla Cross θα εκπλαγείτε. Αν και διλιτρο, απο αυτά που έχω δει (και δεν μπορώ να μοιραστώ προς το παρόν) θα σκορπισει τον ανταγωνισμο κυριολεκτικα. Αλλουνου παπα ευαγγελιο η κατανάλωση... σαφως και παιζει ρολο αλλα νομιζω οτι μια Χ1 με το Q3 και ενα αντιστοιχου μεγεθους τουσον δεν εχουν ουσιαστικη διαφορα στην κατανάλωση... Δυστυχως στην ελλαδα του φόρου πολυτελειας μαλλον απατη θα παει λογω διλιτρου, ποσο μαλλον να επηρρεάσει τον ανταγωνισμο... Σιγουρα ωραιο εξωτερικα, βλεπεις ομως το εσωτερικο και ειναι σα γερμανικο του 2012 3
mp123 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, paylidis είπε Αλλουνου παπα ευαγγελιο η κατανάλωση... σαφως και παιζει ρολο αλλα νομιζω οτι μια Χ1 με το Q3 και ενα αντιστοιχου μεγεθους τουσον δεν εχουν ουσιαστικη διαφορα στην κατανάλωση... Δυστυχως στην ελλαδα του φόρου πολυτελειας μαλλον απατη θα παει λογω διλιτρου, ποσο μαλλον να επηρρεάσει τον ανταγωνισμο... Σιγουρα ωραιο εξωτερικα, βλεπεις ομως το εσωτερικο και ειναι σα γερμανικο του 2012 Προσωπικά για το γούστο μου προτιμώ αυτό. Άμα θέλω ταμπλετ το έχω σπίτι. Αλλά έχουμε μείνει 300 χρόνια πίσω. Είναι τούοτα δεν χαλάει. Όπως και στις μηχανές πως αν δεν έχει συμπλέκτη δεν είναι μηχανή. Δεν με νοιάζει να χαλασει όσο έχει εγγύηση θα το φτιάχνουν τζάμπα. Αν βγω θα το φτιάξω η θα το πουλήσω αν δεν με συμφέρει. Νευριασα. Πάω γυμναστήριο να βγάλω βόλτα το παπί. Να γουστάρω και λίγο. Όχι άλλο κάρβουνο και μιζέρια. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2022 από mp123
zanskou Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 21 λεπτά πριν, paylidis είπε Δυστυχως στην ελλαδα του φόρου πολυτελειας μαλλον απατη θα παει λογω διλιτρου, ποσο μαλλον να επηρρεάσει τον ανταγωνισμο... oταν δεις την αρχικη τιμη και τον εξοπλισμο που κουβαλάει πιστεύω θα αλλάξεις γνώμη. και στην τελικη ειναι ενα κοστος γυρω στα 35€/μηνα + οτι εχεις μηδενικα τέλη
paylidis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, zanskou είπε oταν δεις την αρχικη τιμη και τον εξοπλισμο που κουβαλάει πιστεύω θα αλλάξεις γνώμη. και στην τελικη ειναι ενα κοστος γυρω στα 35€/μηνα + οτι εχεις μηδενικα τέλη Μακαρι... να αρχισει καπως να τραβαει προς τα κατω η αγορά.. (αν κ ειμαι πεπεισμενος οτι κατω απο 33 δε θα ξεκινησει) Νταξ ναι ο φορος πολυτελειας 410 ευρω ειναι δε διαφωνώ αλλα λιγο απο εδω λιγο απο εκει μαζευονται...
zanskou Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, paylidis είπε (αν κ ειμαι πεπεισμενος οτι κατω απο 33 δε θα ξεκινησει) κι ομως θα ειναι αισθητα παρακάτω (το FWD) 1
paylidis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, zanskou είπε κι ομως θα ειναι αισθητα παρακάτω (το FWD) δε μας εχει συνηθισει η τουοτα σε τετοια... 😂 αν ειναι φαση 26 θα ειναι Killer deal
zanskou Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 καλά ειπαμε, οχι τόσο. αν και ότα ερθει το 1.800cc απο του χρόνου λογικα θα το δούμε σε τέτοια επίπεδα. 1
paylidis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) E εαν ειναι στη μεση εχει η αγορα το tiguan που ειναι αυτοκινηταρα το μεν θα ειναι για τους γερμανοφιλους το δε θα ειναι για τους ιαπωνόφιλους... (καπου ειχα διαβασει βεβαια οταν προτοανακοινωθηκε οτι θα φτιαχνεται στη τουρκια στην πορεια ειδα κ αλαμπαμα, δε ξερω) Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2022 από paylidis
zanskou Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Τουρκια θα μπορουσε. αλαμπάμα για κανενα λογο τουλαχιστον για την Ευρωπαϊκη αγορα. εγω οπως ειπα και παραπάνω, τόσα λεφτα για VAG με τόσο μικρή εγγύηση θα τα λυπόμουν. χιλιες φορές σε ΚΙΑ που λέει ο λογος και το κεφάλι ησυχο.
jgeorgiou Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, mp123 είπε Στήστε μαζί το q3 με το τουσον. Ιδια τιμή . μα δεν βγαίνουν στην ίδια τιμή! πότε έλεγξες τελευταία φορά τιμή?
Προτεινόμενες αναρτήσεις