tsofras Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 55 λεπτά πριν, zanskou είπε δεν εχουν από μαμα Android auto/car play τα Seat ? Έχουν τα τελευταία..... αλλά δεν είναι ενεργοποιημένο
terry308 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 17 λεπτά πριν, tsofras είπε Έχουν τα τελευταία..... αλλά δεν είναι ενεργοποιημένο Έχουν αλλά δεν έχουν δλδ 😛 Εργαλείο πάντως , έστω και ενσύρματο που έχω στο ibiza (2018 μοντέλο ) 1
sotiris123 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, denexo είπε In other news μιας και λέγαμε για το X-Ceed Έρευνα αποκαλύπτει: Σε ελεύθερη πτώση η ποιότητα των Hyundai Να κάνω και εγώ την ερώτηση μου. Για πιο λογο λέτε για το group hyundai ότι δεν έχει ποιότητα κατασκευής; Πριν πάρω το i20 ρώτησα αρκετούς μηχανικούς και όλοι μου λέγανε ότι τα hyundai και ειδικά τα παλιά i20 είναι σκυλιά και δεν παθένουν τίποτα. Από την άλλη είχα opel corsa πετρελαιο 08. Και opel insignia 09 και μας είχαν ταράξει στα προβλήματα. Ότι σαν πλαστικά και εσωτερικό είναι τελείως φτωχα και "φτηνιάρικα" ναι αλλά και άλλα αντίστοιχα 2022 ακριβότερα μοντέλα (yaris /swift /fiesta) έχουν πλαστικούρες εσωτερικά. 2
tsofras Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 39 λεπτά πριν, sotiris123 είπε Να κάνω και εγώ την ερώτηση μου. Για πιο λογο λέτε για το group hyundai ότι δεν έχει ποιότητα κατασκευής; Πριν πάρω το i20 ρώτησα αρκετούς μηχανικούς και όλοι μου λέγανε ότι τα hyundai και ειδικά τα παλιά i20 είναι σκυλιά και δεν παθένουν τίποτα. Από την άλλη είχα opel corsa πετρελαιο 08. Και opel insignia 09 και μας είχαν ταράξει στα προβλήματα. Ότι σαν πλαστικά και εσωτερικό είναι τελείως φτωχα και "φτηνιάρικα" ναι αλλά και άλλα αντίστοιχα 2022 ακριβότερα μοντέλα (yaris /swift /fiesta) έχουν πλαστικούρες εσωτερικά. Μα δεν μιλάει για αξιοπιστία αλλά για ποιότητα κατασκευής και συναρμογής 1
sotiris123 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Διάβασα το άρθρο και κατάλαβα ότι αναφέρετε και σε θέματα αξιοπιστίας σε μηχανικά μέρη. οκ λάθος μου απλά επειδή πήρα hyundai με γνώμονα την αξιοπιστία δεν θέλω να το πληρώνω πάλι όπως τα opel. 1
zanskou Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, tsofras είπε Έχουν τα τελευταία..... αλλά δεν είναι ενεργοποιημένο απιστευτο . . και ο λογος ποιος ειναι ;
NTC Labs Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, tsofras είπε Είναι κρίμα να θέλεις να βάλεις ένα GPS και ενώ έχεις ολόκληρη οθόνη να βάζεις το κινητό σε βεντούζα , επίσης ανοίγεις το spotify και ακούς μουσικούλα με καλύτερη ποιότητα απο ότι με το bluetooth και αλλάζεις μουσική κτλ πιο εύκολα Απο την αλλη ειναι κριμα να εχεις οθονη αλλα ο κατασκευαστης να μην εχει ενσωματομενο gps. οσο για το bluetooth απλα δεν ισχυει , στριμαρει και flac. 1
tsofras Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 33 λεπτά πριν, zanskou είπε απιστευτο . . και ο λογος ποιος ειναι ; Για να πληρώνεις για την ενεργοποίηση, απλά κοντά 2 χρόνια τώρα δεν έχουν βγάλει κωδικούς 34 λεπτά πριν, NTC Labs είπε Απο την αλλη ειναι κριμα να εχεις οθονη αλλα ο κατασκευαστης να μην εχει ενσωματομενο gps. οσο για το bluetooth απλα δεν ισχυει , στριμαρει και flac. Το στριμαρει χωρίς απώλειες?
NTC Labs Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, tsofras είπε Για να πληρώνεις για την ενεργοποίηση, απλά κοντά 2 χρόνια τώρα δεν έχουν βγάλει κωδικούς Το στριμαρει χωρίς απώλειες? δεν κανει συμπιεση εαν εννοεις αυτο οποτε δεν υπαρχει απωλεια. Ο δεκτης ειναι pass through ετσι κιαλλιως. Το προβλημα με τα πρωτα πρωτοκολλα ηταν η ταχυτητα που απαιτουσε για μεταδοση ασυμπιεστου, πλεον εχουν ξεφυγει :). Και ετσι κιαλλιως διαφορα απο flac με mp3 320 δεν προκειται να καταλαβεις στα φτηνα ηχεια των αμαξιων. εγω πλεον μονο απο το κινητο παιζω και ας εχω και usb και audio in καρφι. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2022 από NTC Labs 2
mp123 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, paylidis είπε Για τους χάρτες του gps ρε συ. Αξίζει! Να εδινα 1κ να έβαζα GPS στο μίνι κλαιν μαιν. Έχω το κινητό και στην ανάγκη ρωτάω κάνα περαστικό. Ναι έτσι κάνω τους λέω είμαι από επαρχία ρε παιδιά δεν ξέρω από Αθήνα. 5 ώρες πριν, tsofras είπε Είναι κρίμα να θέλεις να βάλεις ένα GPS και ενώ έχεις ολόκληρη οθόνη να βάζεις το κινητό σε βεντούζα , επίσης ανοίγεις το spotify και ακούς μουσικούλα με καλύτερη ποιότητα απο ότι με το bluetooth και αλλάζεις μουσική κτλ πιο εύκολα Ποιότητα μια χαρά παίζουν τα αποθηκευμένα. Οκ ένταξη είμαι και λίγο τσιπης δεν θέλω να χαλάω το ίντερνετ ιτσι για πλάκα.
tsofras Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, mp123 είπε Να εδινα 1κ να έβαζα GPS στο μίνι κλαιν μαιν. Έχω το κινητό και στην ανάγκη ρωτάω κάνα περαστικό. Ναι έτσι κάνω τους λέω είμαι από επαρχία ρε παιδιά δεν ξέρω από Αθήνα. Ποιότητα μια χαρά παίζουν τα αποθηκευμένα. Οκ ένταξη είμαι και λίγο τσιπης δεν θέλω να χαλάω το ίντερνετ ιτσι για πλάκα. Και εγώ τα αποθηκευμένα θέλω να παίζω αλλά μέσα από Spotify 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Το CarPlay/Android Auto σώζει αρκετά μαμά συστήματα, π.χ. της Τογιότα το εργοστασιακό είναι άθλιο (δε γνωρίζω αν θα φτιάξει στο FL), απαρχαιωμένο τελειως, αργό, γενικά προβληματικό για καινούριο αυτοκίνητο. Με carplay απλά το παρακάμπτω, προσωπικά το χρησιμοποιώ συνέχεια (ακόμα περισσότερο από τότε που εχω απεριοριστα data) 4
JailbrokenDiesel Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 φτασαμε στο σημειο να λεμε με bt κ με jack ακουω μουσικη. εδω εχει αμαξι του 20-21 με οθονη τοσες ιντσες, για να βλεπει την ωρα.. να πηγαινει εκδρομη σε κανα χωριο με κινητο στη βεντουζα για να βλεπει χαρτες και να φορτιζει και και και.. ελεος για seat και καθε seat που δινεις τα λεφτα σου για "μελλοντικες" παροχες ελεος κριμα τα ονοματα.. πολλη γκρινια βλεπω επισης στο φορουμ για Κορεα/Ιαπωνια και δεν βλεπετε την βελτιωση που εχουν τοσα χρονια.. δε πειραζει, εκει θελουμε 2 χρονια εγγυηση και να πρεπει να παζαρευεις να στο κανουν +2 ειμαστε η πλειοψηφια με μ.ο ταχυτητα 40χλμ στους καροδρομους της αθηνας με 2€ βενζινη και λεμε για ποιοτητα συναρμολογισης και κυλισης κλπ κλπ τελος παντων, στα του @tsofras θα προσπαθουσα να βρω ακρη με τα θεματα του αμαξιου και θα το κραταγα και δεν θα ημουν τοσο "ανησυχος" γενικα. μια χαρα πολυ ωραιο αμαξι ειναι. Αλλιως πιστευω στα λεφτα του πανω κατω παει στο Xceed διαφημιση mode on: εγγυηση 7χρονια , αξιοπιστια, 5 χρονια δωρεαν σερβις, πετας μπαγκαζιερα στις ραγες, συνδεεις και ασυρματα Android Auto/Apple Car, eco/sport mode για τα γουστα σου KAI φυσικους διακοπτες για το clima 😱 καιρο ειχα να γραψω τα ειπα κ ξεθυμανα 😇 9
ProponitisTouKanape Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Κάποια θέματα ειναι πιο σημαντικά στους κακους δρόμους της Αθήνας, π.χ. η άνετη κύλιση ή η καλή ανάρτηση ειναι πιο σημαντική στην Ελλάδα απο την Ολλανδία, αν οδηγήσεις γαλλικό στην Αθήνα χοροπηδάει και μαζί και η σπονδυλική σου στήλη. Το ιδιο και με την ποιότητα του εσωτερικού, εχουμε που έχουμε κακούς δρόμους, μην είναι το αυτοκίνητο κουδουνίστρα μετά απο ενα εξάμηνο ή να εχουν τριφτεί τα πλαστικά απο τον ελληνικό ήλιο. Εγώ γιαπωνέζο έχω και πριν είχα γερμανικό. Βλέπω τα καλά και τα κακά και των δύο πλευρών. Δεν είμαι τζαπανοταλιμπάν να προσπαθώ να δικαιολογήσω τα αδικαιολόγητα αλλά δεν βγάζω κι όλα τα ασιατικά σκάρτα. Κακό λόγο έχω γράψει ανοιχτά μονο για το Κονα που ήταν απογοητευτικό, τουλάχιστον για την έκδοση που οδηγούσα εγώ και έκανε 35Κ 6
mp123 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, JailbrokenDiesel είπε φτασαμε στο σημειο να λεμε με bt κ με jack ακουω μουσικη. εδω εχει αμαξι του 20-21 με οθονη τοσες ιντσες, για να βλεπει την ωρα.. να πηγαινει εκδρομη σε κανα χωριο με κινητο στη βεντουζα για να βλεπει χαρτες και να φορτιζει και και και.. ελεος για seat και καθε seat που δινεις τα λεφτα σου για "μελλοντικες" παροχες ελεος κριμα τα ονοματα.. πολλη γκρινια βλεπω επισης στο φορουμ για Κορεα/Ιαπωνια και δεν βλεπετε την βελτιωση που εχουν τοσα χρονια.. δε πειραζει, εκει θελουμε 2 χρονια εγγυηση και να πρεπει να παζαρευεις να στο κανουν +2 ειμαστε η πλειοψηφια με μ.ο ταχυτητα 40χλμ στους καροδρομους της αθηνας με 2€ βενζινη και λεμε για ποιοτητα συναρμολογισης και κυλισης κλπ κλπ τελος παντων, στα του @tsofras θα προσπαθουσα να βρω ακρη με τα θεματα του αμαξιου και θα το κραταγα και δεν θα ημουν τοσο "ανησυχος" γενικα. μια χαρα πολυ ωραιο αμαξι ειναι. Αλλιως πιστευω στα λεφτα του πανω κατω παει στο Xceed διαφημιση mode on: εγγυηση 7χρονια , αξιοπιστια, 5 χρονια δωρεαν σερβις, πετας μπαγκαζιερα στις ραγες, συνδεεις και ασυρματα Android Auto/Apple Car, eco/sport mode για τα γουστα σου KAI φυσικους διακοπτες για το clima 😱 καιρο ειχα να γραψω τα ειπα κ ξεθυμανα 😇 Τουλάχιστον εμένα στο αμάξι ήταν τίμιοι. Θες κύριε GPS θα πληρώσεις 1κ. Οκ είπα δεν θα πάρω.Εις γνώση μου. Τώρα και να πάρει το κια 27κ ο Θωμάς παλι θα γκρινιάζει Για αυτό αφήστε τον ήσυχο μην του βάζετε ιδέες γιατί θα το κάνει και θα γκρινιάζει παλι και αντε παλι ανησυχίες. άμα το αλλάξει θα πάει στον ασσο στην sport edition και τέλος να ησυχάσουμε όλοι μας δλδ. Δεν υποφέρετε πια ο θωμας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις