Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βόλο έχουμε κανένα; γιατί αμάξι στην Αθήνα δεν προκειται να βρω...

Eντάξει μην ανησυχείτε βρήκα ένα Χαλκίδα.

Αχαχαχα, δε με μπορώ μωρέεεε

• Sad 2
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, zanskou είπε

δεν εχω καμια αμφιβολια για την αξιοπιστια των ΚΙΑ. άλλωστε αντικατοπτρίζεται από την εγγύηση που δινει η μαρκα. 

κι εγω ΚΙΑ εχω 

Για να καταλάβουν οι φίλοι.. στο Η.Β απο έρευνα κατόχων...

1st place goes to..... X-Ceed

https://www.autoexpress.co.uk/best-cars/driver-power/95238/best-cars-to-own-driver-power-results

Driver Power 2022 best cars-10.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, denexo είπε

Θωμά αυτό ήταν last year. Το MY23 το 1.8 θα είναι 140. Στο είχα γράψει και πιο πίσω. Στην Αγγλία που άνοιξαν οι παραγγελίες λένε για 6 μήνες παράδοση - τουλάχιστον τώρα στην αρχή

Οι τιμές τι αύξηση πήραν στην Αγγλία σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο?

Για να έχουμε μια εικόνα τι θα ακολουθήσει κι εδώ 

Επεξ/σία από marios1515
Δημοσ.
Στις 17/9/2022 στις 10:42 ΠΜ, marios1515 είπε

Οι τιμές τι αύξηση πήραν στην Αγγλία σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο?

Για να έχουμε μια εικόνα τι θα ακολουθήσει κι εδώ 

Αν θυμάμαι καλά όχι αλλά οι τιμές στην Αγγλία ήταν ήδη αρκετά ανεβασμένες. Στην Τσεχία νομίζω πήρε περί τα 2.500€

Δημοσ.
Στις 27/7/2022 στις 3:40 ΜΜ, paylidis είπε

να σε φτιαξω με ενα ENYAQ στα 29Κ να τελειώνεις; προσωπικα το λιγουρευομαι...

Στις 27/7/2022 στις 3:57 ΜΜ, tsofras είπε

NYAQ iV 50 148 PS -  37.900
ENYAQ iV 60 180 PS - 42.100
ENYAQ iV 80 204 PS -  48.100
ENYAQ iV 80 204 PS SPORTLINE -  52.900
ENYAQ iV 80x 265 PS 4x4 - € 51.700

Βγάλτε 8000ε σε κάθε έκδοση

Follow up επειτα απο επισκεψη στην αντιπροσωπεία (για σερβις για το οποιο θα γραψω αργοτερα μεσα στην ημερα καθως προσπαθω να μου περασουν τα νευρα που μου δημιουργησαν)

Η 50αρα εκδοση του enyaq που εβγαινε στα 29Κ καταργηθηκε λόγω α) επιλογής μονο αυτης ιδιως απο εταιρειες και χαντακωματος όλων των υπολοίπων και β) χαμηλου κόστους σε συνδυασμο με την έλλειψη ηλεκτρονικών κομματιών

Αλλαξαν επισης και οι τιμες σε επιπεδα αστεια...

Οποτε πλεον παιζουμε γυρω στις 47100 για το ENYAQ iV 60 180 PS -8000 επιδοτηση = 39Κ

Το αντιστοιχο Q4 πηγε στα 51900 - 8000 αρα ~44Κ (προ καιρου ηταν στα 44,5 οποτε εβγαινε 36,5, λιγο παραπανω δλδ απο ενα αυτοματο Q3 βενζινης).

Ειλικρινα θεωρω πως δεν εχει κανενα απολυτως νοημα πλεον η συζητηση για ηλεκτρικά, μιας κ αντι να πεσουν ανεβαινουν...

• Like 5
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, denexo είπε

καλα δεν την λες και τερας αξιοπιστιας την ADAC, εχει αναφερθει ουκ ολιγες φορες το ονομα της σε διαφορα "στημενα" δοκιμαστικα και "βραβεια".

Επεξ/σία από NTC Labs
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, NTC Labs είπε

καλα δεν την λες και τερας αξιοπιστιας την ADAC, εχει αναφερθει ουκ ολιγες φορες το ονομα της σε διαφορα "στημενα" δοκιμαστικα και "βραβεια".

Ναι αλλα και η hiunday δεν ειχε ποτε και καμια τρομερη ποιοτητα κατασκευης.

• Like 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, imr είπε

Ναι αλλα και η hiunday δεν ειχε ποτε και καμια τρομερη ποιοτητα κατασκευης.

ε νταξ δεν περιμεναμε ομως την ADAC να μας το επιβεβαιωσει αυτο  :)

• Like 1
Δημοσ.

Πράσινο Φως για το Full Link επιτέλους , άρχισε να μπαίνει έξω , εμφανίζει μηνύματα περί ενεργοποίησης , κατέβηκα και έχει έρθει και σε εμένα :D

Άντε να δούμε , τουλάχιστον να έχω android auto

• Like 9
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsofras είπε

Πράσινο Φως για το Full Link επιτέλους , άρχισε να μπαίνει έξω , εμφανίζει μηνύματα περί ενεργοποίησης , κατέβηκα και έχει έρθει και σε εμένα :D

Άντε να δούμε , τουλάχιστον να έχω android auto

Πότε μου δεν κατάλαβα τι χρησιμοτητα έχει αυτό το μαραφέτι. Οκ ένα Bluetooth για να μιλάω θέλω και σύνδεση με το κινητό να ακούω μουσική.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mp123 είπε

Πότε μου δεν κατάλαβα τι χρησιμοτητα έχει αυτό το μαραφέτι. Οκ ένα Bluetooth για να μιλάω θέλω και σύνδεση με το κινητό να ακούω μουσική.

Για τους χάρτες του gps ρε συ. Αξίζει!

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mp123 είπε

Είναι κρίμα να θέλεις να βάλεις ένα GPS και ενώ έχεις ολόκληρη οθόνη να βάζεις το κινητό σε βεντούζα , επίσης ανοίγεις το spotify και ακούς μουσικούλα με καλύτερη ποιότητα απο ότι με το bluetooth και αλλάζεις μουσική κτλ πιο εύκολα

• Like 6
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, tsofras είπε

Είναι κρίμα να θέλεις να βάλεις ένα GPS και ενώ έχεις ολόκληρη οθόνη να βάζεις το κινητό σε βεντούζα , επίσης ανοίγεις το spotify και ακούς μουσικούλα με καλύτερη ποιότητα απο ότι με το bluetooth και αλλάζεις μουσική κτλ πιο εύκολα

δεν εχουν από μαμα Android auto/car play τα Seat ? 

• Δημιουργία νέου...