paylidis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Έλα μωρέ μια χαρά είναι το καημένο για τα λεφτά του. Από Χιουντάι Κια και λοιπά σχιστοματικά χίλιες φορές προτιμότερο κ σε καλή τιμή 1
zanskou Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 14 λεπτά πριν, paylidis είπε Έλα μωρέ μια χαρά είναι το καημένο για τα λεφτά του. Από Χιουντάι Κια και λοιπά σχιστοματικά χίλιες φορές προτιμότερο κ σε καλή τιμή και με λιγότερο από το 1/3 της εγγύησης ενός ΚΙΑ 1
tsofras Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 30 λεπτά πριν, paylidis είπε Έλα μωρέ μια χαρά είναι το καημένο για τα λεφτά του. Από Χιουντάι Κια και λοιπά σχιστοματικά χίλιες φορές προτιμότερο κ σε καλή τιμή Ανάλογα , προτιμώ το X-Ceed χίλιες φορές 2
zanskou Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, tsofras είπε Ανάλογα , προτιμώ το X-Ceed χίλιες φορές αν πας κατα κει δες το diesel αν θες τη γνωμη μου. τα βενζινοκίνητα έχουν βγάλει ουκ ολίγα προβλήματα. δες και το σχετικό FB group
tsofras Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, zanskou είπε αν πας κατα κει δες το diesel αν θες τη γνωμη μου. τα βενζινοκίνητα έχουν βγάλει ουκ ολίγα προβλήματα. δες και το σχετικό FB group diesel για τα χλμ που κάνω δεν υπάρχει περίπτωση , γιατί τι έχουν βγάλει ? Το έχω δει το X-Ceed , ωραίο απλά δυστυχώς τα συγκρίνω με τα ευρωπαικά που έχω μάθει τόσα χρόνια και μου φάνηκαν πολλά τα λεφτά που ζήταγαν (αντίστοιχα του Leon τότε) Ωραία και μιλάμε για αξιοπιστία ? Αν είναι να μην είναι και αξιόπιστα αυτά , με χειρότερη ποιότητα και ίδια τιμή γιατί να τα προτιμήσουμε έχουν βέβαια 7 έτη εγγύησης έχουν κόψει και το focus , αλλιώς θα πήγαινα να πάρω ένα με 8 χρόνια και χαμηλό επιτόκιο να ξεμπερδεύω
denexo Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 20 ώρες πριν, tsofras είπε Όχι ρε μαν το 1.8 Corolla με τα 122 λέω είναι ατμόσφαιρα, τα bmw turbo είναι Θωμά αυτό ήταν last year. Το MY23 το 1.8 θα είναι 140. Στο είχα γράψει και πιο πίσω. Στην Αγγλία που άνοιξαν οι παραγγελίες λένε για 6 μήνες παράδοση - τουλάχιστον τώρα στην αρχή
tsofras Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, denexo είπε Θωμά αυτό ήταν last year. Το MY23 το 1.8 θα είναι 140. Στο είχα γράψει και πιο πίσω. Στην Αγγλία που άνοιξαν οι παραγγελίες λένε για 6 μήνες παράδοση - τουλάχιστον τώρα στην αρχή Ατμόσφαιρα δεν θα είναι και αυτό ? Δεν μπορώ χωρίς τουρμπίνα εγώ (βασικά την ροπή θέλω) 2
zanskou Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 25 λεπτά πριν, tsofras είπε Ατμόσφαιρα δεν θα είναι και αυτό ? Δεν μπορώ χωρίς τουρμπίνα εγώ (βασικά την ροπή θέλω) μια χαρα ροπή ειχε το προηγούμενο λογω ηλεκτροκινητήρα. το καινούργιο λόγω και του νέου υβριδικού συστήματος 5ης γενιας που θα φοράει θα ειναι ακομη καλύτερο πιστεύω 2
mp123 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, tsofras είπε Για Skoda δίνεις ρέστα ρε φίλε 🤣 Μου έχει μείνει από παλιά νομίζω κάπου το 2007 που ειχα πάρει το μαζντα 3 σενταν. Τοτε ηταν της εοχης.. Έψαχνα που λες και πήγα και στο οκτάβια που ήταν φτηνή η σκοντα τότε.Βλεπω το αμάξι μπαίνω μέσα πάω να δοκιμάσω το κιβώτιο και άκουγα σαν κάτι σύρματα ήχο. Από τότε 8 αμάξια άλλαξα Σκόντα δεν ξαναπήγα. 1
sokos1 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 16/9/2022 στις 12:40 ΜΜ, zanskou είπε αν πας κατα κει δες το diesel αν θες τη γνωμη μου. τα βενζινοκίνητα έχουν βγάλει ουκ ολίγα προβλήματα. δες και το σχετικό FB group Κοιτα να δείς τι μικρός ειναι ο κόσμος. Επειδή τυχαίνει και με κάνανε admin στο συγκεκριμένου group, μπορώ να πώ οτι εχουμε πάνω απο 1000 ιδιοκτήτες με βενζινη και τα πόστ με προβλήματα ειναι για 4-5 παιδιά τα οποία και μπράβο τους που βγήκαν και έγραψαν τα προβλήματα τους. (απο τα οποία 3-4 ήταν αστοχία καταλύτη και αλλάχτηκε στην εγγύηση). Και έτσι παραμένουν τα Κία ΠΟΛΥ πιο αξιοπιστά απο VW-group... εκεί να δείς στα FB-Group τι γίνεται.... Τα κορεάτικα ήταν και είναι τέρατα αξιοπιστίες, τώρα είναι και οδηγικά προηγμένα... Οταν το αντιστοιχο Audi Q2 έχει ημιάκαμπτο πίσω τι να λέμε τώρα, ξεπεσμός στα VAG. @tsofras μπες στο FB να δείς ποσους χαρούμενους ιδιοκτήτες Xceed θα δείς εκει μέσα. Ημουν σε ίδιο δίλημμα μαζί σου και το Xceed ήταν η καλύτερη απόφαση ever ! (εχουμε και εταιρικό Tuscon που καβαλάω τώρα, αλλα το Xceed είναι μοναδικό....) και εννοείτε ΑΥΤΟΜΑΤΟ! Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2022 από sokos1 2 1
zanskou Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, sokos1 είπε Κοιτα να δείς τι μικρός ειναι ο κόσμος. Επειδή τυχαίνει και με κάνανε admin στο συγκεκριμένου group, μπορώ να πώ οτι εχουμε πάνω απο 1000 ιδιοκτήτες με βενζινη και τα πόστ με προβλήματα ειναι για 4-5 παιδιά τα οποία και μπράβο τους που βγήκαν και έγραψαν τα προβλήματα τους. (απο τα οποία 3-4 ήταν αστοχία καταλύτη και αλλάχτηκε στην εγγύηση). Και έτσι παραμένουν τα Κία ΠΟΛΥ πιο αξιοπιστά απο VW-group... εκεί να δείς στα FB-Group τι γίνεται.... Τα κορεάτικα ήταν και είναι τέρατα αξιοπιστίες, τώρα είναι και οδηγικά προηγμένα... Οταν το αντιστοιχο Audi A2 έχει ημιάκαμπτο πίσω τι να λέμε τώρα, ξεπεσμός στα VAG. @tsofras μπες στο FB να δείς ποσους χαρούμενους ιδιοκτήτες Xceed θα δείς εκει μέσα. Ημουν σε ίδιο δίλημμα μαζί σου και το Xceed ήταν η καλύτερη απόφαση ever ! (εχουμε και εταιρικό Tuscon που καβαλάω τώρα, αλλα το Xceed είναι μοναδικό....) και εννοείτε ΑΥΤΟΜΑΤΟ! δεν εχω καμια αμφιβολια για την αξιοπιστια των ΚΙΑ. άλλωστε αντικατοπτρίζεται από την εγγύηση που δινει η μαρκα. κι εγω ΚΙΑ εχω
tsofras Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 19 λεπτά πριν, sokos1 είπε Κοιτα να δείς τι μικρός ειναι ο κόσμος. Επειδή τυχαίνει και με κάνανε admin στο συγκεκριμένου group, μπορώ να πώ οτι εχουμε πάνω απο 1000 ιδιοκτήτες με βενζινη και τα πόστ με προβλήματα ειναι για 4-5 παιδιά τα οποία και μπράβο τους που βγήκαν και έγραψαν τα προβλήματα τους. (απο τα οποία 3-4 ήταν αστοχία καταλύτη και αλλάχτηκε στην εγγύηση). Και έτσι παραμένουν τα Κία ΠΟΛΥ πιο αξιοπιστά απο VW-group... εκεί να δείς στα FB-Group τι γίνεται.... Τα κορεάτικα ήταν και είναι τέρατα αξιοπιστίες, τώρα είναι και οδηγικά προηγμένα... Οταν το αντιστοιχο Audi A2 έχει ημιάκαμπτο πίσω τι να λέμε τώρα, ξεπεσμός στα VAG. @tsofras μπες στο FB να δείς ποσους χαρούμενους ιδιοκτήτες Xceed θα δείς εκει μέσα. Ημουν σε ίδιο δίλημμα μαζί σου και το Xceed ήταν η καλύτερη απόφαση ever ! (εχουμε και εταιρικό Tuscon που καβαλάω τώρα, αλλα το Xceed είναι μοναδικό....) και εννοείτε ΑΥΤΟΜΑΤΟ! Έχω κάνει αίτημα ώς Tyxaios κάτι (μην με περάσετε για troll όπως πολλοί στο FB λόγω ονόματος ) Απο το club του Formentor μου είπαν ότι είμαι troll επειδή μίλησα για το θέμα του ήχου του κιβωτίου και ζήτησαν να με διώξουν λόγω ονόματος και ότι λέω ψέμματα , whatever έφυγα μόνος μου απο το τοξικό group Υ.Γ. Καλως ήρθες στο κλαμπ
NTC Labs Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, tsofras είπε Έχω κάνει αίτημα ώς Tyxaios κάτι (μην με περάσετε για troll όπως πολλοί στο FB λόγω ονόματος ) Απο το club του Formentor μου είπαν ότι είμαι troll επειδή μίλησα για το θέμα του ήχου του κιβωτίου και ζήτησαν να με διώξουν λόγω ονόματος και ότι λέω ψέμματα , whatever έφυγα μόνος μου απο το τοξικό group Υ.Γ. Καλως ήρθες στο κλαμπ Στοιχημα οσοι σε αποκαλεσαν ψευτη εκει εχουν σοβαροτερα θεματα με τα αμαξια τους? 2
mp123 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 21 λεπτά πριν, sokos1 είπε @tsofras μπες στο FB να δείς ποσους χαρούμενους ιδιοκτήτες Xceed θα δείς εκει μέσα. Μου θυμησε τώρα αυτό από παλιά 3 λεπτά πριν, NTC Labs είπε Στοιχημα οσοι σε αποκαλεσαν ψευτη εκει εχουν σοβαροτερα θεματα με τα αμαξια τους? Μην λες τέτοια γιατί βλέπω τον Θωμά να πηγαίνει αύριο να το δίνει το λεον.
denexo Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, tsofras είπε Ατμόσφαιρα δεν θα είναι και αυτό ? Δεν μπορώ χωρίς τουρμπίνα εγώ (βασικά την ροπή θέλω) 2 ώρες πριν, zanskou είπε μια χαρα ροπή ειχε το προηγούμενο λογω ηλεκτροκινητήρα. το καινούργιο λόγω και του νέου υβριδικού συστήματος 5ης γενιας που θα φοράει θα ειναι ακομη καλύτερο πιστεύω Όπως είπε και ο @zanskou η ροπή δεν του λείπει. Το τωρινό μοντέλο έχει κοντά στα 23 κιλά ροπής συνδυαστικά, αν και η Toyota δεν δίνει officially τον αριθμό, αφού προφανώς δεν μπορεί ο ηλεκτροκινητήρας λόγω μπαταρίας να διατηρεί συνέχεια την ροπή του ψηλά. Στο hybrid όμως έρχεται ο ηλεκτροκινητήρας από τις 0 στροφές να καλύψει το κενό του turbo lag. Ξαναλέω: μπες σε toyota hybrid και οδήγησε το στο sport mode. Στο facelift σίγουρα θα είναι ακόμα καλύτερα τα πράγματα. Υ.Γ. Αν σε φέρει ο δρόμος από Β.Π. έλα να οδηγήσεις το δικό μου (αν και σεντάν βέβαια) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις