Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, korakios είπε

σίγουρα θα ξεπεράσει τα 2€ , ίσως βάλτο απο τώρα , αλλά αν σου αρέσει σαν αμάξι το kamiq γιατί δε δίνεις ~1000ρικο να το κάνεις υγραέριο ? Μικρότερη χασούρα θα έχεις εκτος αν με το ηλεκτρικό σαν εταιρικό έχεις κέρδος

τριπλό καύσιμο ; μου φαινεται συνταγή για βόλτες 2 φορές τη βδομάδα στα συνεργεία 

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, zanskou είπε

τριπλό καύσιμο ; μου φαινεται συνταγή για βόλτες 2 φορές τη βδομάδα στα συνεργεία 

δεν παίζει κανέναν ρόλο ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, korakios είπε

σίγουρα θα ξεπεράσει τα 2€ , ίσως βάλτο απο τώρα , αλλά αν σου αρέσει σαν αμάξι το kamiq γιατί δε δίνεις ~1000ρικο να το κάνεις υγραέριο ? Μικρότερη χασούρα θα έχεις εκτος αν με το ηλεκτρικό σαν εταιρικό έχεις κέρδος

Δε θέλω να βάλω χέρι σε εντός εγγύησης Αμαξι εάν ανεβει πάνω από δυο ευρώ θα μπει αγγελία κ τελείωσε η υπόθεση. Ούτως η αλλιώς τον άλλο μήνα θα του έκανα προεξόφληση. Άσε που εαν μπει αεριο δε θα μείνει μετά χώρος αποσκευών (που είναι ήδη λειψός για τα πληθωρικά μας πηγαινε έλα 😂). 

Θα δείξει τι θα γίνει - έχω τρόπο να μου βγει το ηλεκτρικό μοκκα στα 21 χιλιάρικα εταιρικο (χωρια «επιστροφή» ΦΠΑ, έξοδα, αποσβέσεις κλπ) όποτε δε θα μπει βαθιά στη τσέπη το χέρι…μη βγάλω κ κέρδος στο τέλος πλάκα πλάκα… αλλά με ΦΑ στα >2€ δε θα το ανεχτώ, πάει πολύ…

58 λεπτά πριν, zanskou είπε

Βρε δεν έχει θέμα αλλά δεν θα μείνει χώρος αποσκευών αφενός και αφετέρου θα γίνει τσίρκο 1.5 χρόνου Αμαξι. 

Αν ήταν να το σκαλιξω πιο πιθανό θα ήταν να βάλω μεγαλύτερο ντεπόζιτο βενζίνης και να το δουλεύω βενζινοκίνητο…

Το συζήτησα ήδη με φίλο μάντρα που ζει στην Β. Ιταλία και φέρνει αμαξια Ελλάδα και μου είπε φέρτο θα φύγει έδω σε ούτε 3 μέρες. Εκεί υπάρχει μια σοβαρότητα, το αέριο έμεινε χαμηλά 

Εδώ μας αξίζει πετρέλαιο χωρίς dpf 

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, paylidis είπε

Δε θέλω να βάλω χέρι σε εντός εγγύησης Αμαξι εάν ανεβει πάνω από δυο ευρώ θα μπει αγγελία κ τελείωσε η υπόθεση. Ούτως η αλλιώς τον άλλο μήνα θα του έκανα προεξόφληση. Άσε που εαν μπει αεριο δε θα μείνει μετά χώρος αποσκευών (που είναι ήδη λειψός για τα πληθωρικά μας πηγαινε έλα 😂). 

εννοείται θα αφαιρέσεις τη μία δεξαμενή cng , αλλά αν είναι στην εγγύηση (ξέχασα) όντως δε γίνεται

αν πάει >2€ δε θα φεύγει , προσωπικά θα το είχα δώσει το panda αρχές καλοκαιριού αλλά για άσχετους προσωπικούς λόγους δε γινόταν.

Όταν λέω να φύγει εννοώ φυσικά σε τιμή βάσει σημερινών τιμών μτχ

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, korakios είπε

εννοείται θα αφαιρέσεις τη μία δεξαμενή cng , αλλά αν είναι στην εγγύηση (ξέχασα) όντως δε γίνεται

αν πάει >2€ δε θα φεύγει , προσωπικά θα το είχα δώσει το panda αρχές καλοκαιριού αλλά για άσχετους προσωπικούς λόγους δε γινόταν.

Όταν λέω να φύγει εννοώ φυσικά σε τιμή βάσει σημερινών τιμών μτχ

Ιταλία μου είπε 17500 θα το δώσει πολύ εύκολα γιατί έχουν φοβερό θέμα με διαθεσιμότητες. Το θέμα είναι οτι θέλει κ 3-4 κατοστάρικα τουλάχιστον για να φτάσει ως εκεί. Ελλάδα τώρα πιάνει παραπάνω (εύκολα 19).

Για την ώρα το αφήνω στην άκρη του μυαλού μου με την ελπίδα να μην ανέβει το ΦΑ. Εάν ανεβει είτε εδώ είτε εκεί ας φύγει κ ας χάσω κ ένα χιλιάρικο προς γνώση κ συμμόρφωση να μην νοιάζομαι για το περιβάλλον κλπ, σαπακια και πετρέλαιο μέχρι να σβήσει ο ήλιος… αυτό θέλουν οι ραγιάδες…

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.

Πήρα τηλέφωνο, έχει αλλάξει προφυλακτήρα/φανάρι 

2 λεπτά πριν, zanskou είπε

ρε παιδιά δεν σας προβληματίζει που το δίνει με 200 χλμ ; 

Όχι, έχουμε ζωντανά παραδείγματα Θωμά και εμένα.

600 χλμ 2700 χλμ και πώληση 

• Like 2
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, majnun είπε

Να πω την αλήθεια μου,μου αρεσει !

1 λεπτό πριν, zanskou είπε

ρε παιδιά δεν σας προβληματίζει που το δίνει με 200 χλμ ; 

Όχι απεναντίας , προσπαθει να εξιλεωθεί από την αμαρτία που εκανε

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, mp123 είπε

Όχι απεναντίας , προσπαθει να εξιλεωθεί από την αμαρτία που εκανε

Για Skoda δίνεις ρέστα ρε φίλε 🤣