tsofras Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, mp123 είπε Το καμιγκ να πάρεις. Την αδυναμία μου. Το αουντι όχι δεν έχει το πρεστίζ και την πριμιουμιλα του καμιγκ. Δεν έχει οροφή, χειροκίνητο, μαύρο. Όχι όχι. Να σου δώσει το καμιγκ. Αν δεν ήσουν εσύ θα είχα πάρει το scala
mp123 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, tsofras είπε Αν δεν ήσουν εσύ θα είχα πάρει το scala Σοβαρά τώρα βλέπω τα hatchback όλα μάπα. Κάτι 308 ,κάτι σιντροεν, ρενω μεγκαν. I30 κλπ. Δώστε σεατ και πάρε ένα κορολα αυτόματο με 140 άλογα με 18ρες που λέτε πως πάει στα 25κ. Οκ άσπρο με μαύρη ζαντα 18 , φίμε ένα στάδιο πριν τέρμα μαύρο καλό είναι. Όπως το θες ψιλογκαγκουρικο από μαμά.Μονοδρομος είναι. Πολύ καλή εναλλακτική. Αν όχι η καλύτερη. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2022 από mp123 1
tsofras Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 14 λεπτά πριν, mp123 είπε Σοβαρά τώρα βλέπω τα hatchback όλα μάπα. Κάτι 308 ,κάτι σιντροεν, ρενω μεγκαν. I30 κλπ. Δώστε σεατ και πάρε ένα κορολα αυτόματο με 140 άλογα με 18ρες που λέτε πως πάει στα 25κ. Οκ άσπρο με μαύρη ζαντα 18 , φίμε ένα στάδιο πριν τέρμα μαύρο καλό είναι. Όπως το θες ψιλογκαγκουρικο από μαμά.Μονοδρομος είναι. Πολύ καλή εναλλακτική. Αν όχι η καλύτερη. Την έχω σκεφτεί αρκετές φορές την Corolla αλλά είναι η υβριδική με τα 122 άλογα , αλλιώς δίλιτρο με 180 που ξεφεύγει και σε τιμή και σε φόρους . Της λείπουν οι χώροι όμως . Καλά για παραγγελία δεν συζητάμε καλό 24
zanskou Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, tsofras είπε δίλιτρο με 180 που ξεφεύγει και σε τιμή και σε φόρους διλιτρο αξιζει με τα μπούνια αλλά μονο αν ειναι για δύο άτομα λογω του σημαντικά μειωμένου πορτ-μπαγκαζ. για παραγγελία προς τα τέλη χρονιάς νομιζω θα ανοίξουν για το facelift 1
imr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, tsofras είπε Την έχω σκεφτεί αρκετές φορές την Corolla αλλά είναι η υβριδική με τα 122 άλογα , αλλιώς δίλιτρο με 180 που ξεφεύγει και σε τιμή και σε φόρους . Της λείπουν οι χώροι όμως . Καλά για παραγγελία δεν συζητάμε καλό 24 Μεχρι να παραλαβεις θα εχεις ξεχρεωσει και το λεον, δεν ειναι ασχημο 🤣 Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2022 από imr
mp123 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, tsofras είπε Την έχω σκεφτεί αρκετές φορές την Corolla αλλά είναι η υβριδική με τα 122 άλογα , αλλιώς δίλιτρο με 180 που ξεφεύγει και σε τιμή και σε φόρους . Της λείπουν οι χώροι όμως . Καλά για παραγγελία δεν συζητάμε καλό 24 Εδώ σκεφτόσουν τον ασσο με τα 109. Δες το απλό ετοιμοπαραδωτο. Κάτσε ένα απόγευμα πάρε 5 τηλ και μάθε τι παίζει σε ετοιμοπαραδωτα από όλες τις εταιρίες.
paylidis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 εγω παλι θεωρω πολυ ανωτερο τον ασσο απο το τουοτα.. θα βαλει τα κλαμματα αν μπει μεσα απο ευρωπαικο 2
tsofras Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, mp123 είπε Εδώ σκεφτόσουν τον ασσο με τα 109. Δες το απλό ετοιμοπαραδωτο. Κάτσε ένα απόγευμα πάρε 5 τηλ και μάθε τι παίζει σε ετοιμοπαραδωτα από όλες τις εταιρίες. ο άσσος όμως είναι τούρμπο , ο 1.8 είναι ατμόσφαιρα αν δεν κάνω λάθος 1
zanskou Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, paylidis είπε εγω παλι θεωρω πολυ ανωτερο τον ασσο απο το τουοτα.. θα βαλει τα κλαμματα αν μπει μεσα απο ευρωπαικο μαμω ειναι η Corolla και σε ποιοτητα κατασκευής, και σε ασφάλεια και σε κατανάλωση και σε εξοπλισμό. το μονο μειον που είχα βρει ειναι οτι περνάει λιγο παραπάνω εξωτερικός θόρυβος στην καμπίνα στα ταξιδια. αλλά αυτό ισως διορθωθεί με το facelift. 1
Grim Ripper Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Εγώ λέω το παλικάρι από το Κιλκίς να σου πει ακριβώς τι έκαναν και έφτιαξε το πρόβλημα του ήχου στο κιβώτιο και να μιλήσεις με την αντιπροσωπεία ή έστω κάποιο άλλο συνεργείο (είτε αντιπροσωπεία είτε εξουσιοδοτημένο για την εγγύηση) μήπως και φτιάξεις αυτό το κομμάτι. Ας κοιτάξουν και το σασμάν αν γίνεται μήπως τελικά βρεθεί και εκεί κάποιο πρόβλημα.
tsofras Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 19 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Εγώ λέω το παλικάρι από το Κιλκίς να σου πει ακριβώς τι έκαναν και έφτιαξε το πρόβλημα του ήχου στο κιβώτιο και να μιλήσεις με την αντιπροσωπεία ή έστω κάποιο άλλο συνεργείο (είτε αντιπροσωπεία είτε εξουσιοδοτημένο για την εγγύηση) μήπως και φτιάξεις αυτό το κομμάτι. Ας κοιτάξουν και το σασμάν αν γίνεται μήπως τελικά βρεθεί και εκεί κάποιο πρόβλημα. Ακόμη μέσα το έχει περιμένει το βολαν για αλλαγή , θα με ενημερώσει όταν το κάνει , έχω διαβάσει και απο άλλους ότι έκαναν αλλαγή και δεν άλλαξε κάτι πάντως 2
mp123 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, tsofras είπε ο άσσος όμως είναι τούρμπο , ο 1.8 είναι ατμόσφαιρα αν δεν κάνω λάθος Νομίζω κάνεις λάθος. Και τα δύο φοράνε 1.5 . Το 118 νομίζω φοράει τον ίδιο κινητηρα με το μίνι 136 άλογα.
tsofras Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, mp123 είπε Νομίζω κάνεις λάθος. Και τα δύο φοράνε 1.5 . Το 118 νομίζω φοράει τον ίδιο κινητηρα με το μίνι 136 άλογα. Όχι ρε μαν το 1.8 Corolla με τα 122 λέω είναι ατμόσφαιρα, τα bmw turbo είναι 2
mp123 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 28 λεπτά πριν, tsofras είπε Όχι ρε μαν το 1.8 Corolla με τα 122 λέω είναι ατμόσφαιρα, τα bmw turbo είναι Πες το έτσι να καταλάβω.
korakios Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, paylidis είπε ΑΝ και πολυ θα το ηθελα, δυσκολο Το θεμα ειναι να δουμε σε πιο απο τα 2 θα πεσει ο κληρος, ολα θα εξαρτηθουν απο την τιμη του ΦΑ το χειμωνα, εαν περασει τα 2€ το καμικ εφυγε την επομενη ημερα... εαν πεσει ξανα στα νορμαλ του (<1€) τοτε ο κληρος πεφτει στο μεγαλο.... (μολις επιασε τα 14Κ χλμ) σίγουρα θα ξεπεράσει τα 2€ , ίσως βάλτο απο τώρα , αλλά αν σου αρέσει σαν αμάξι το kamiq γιατί δε δίνεις ~1000ρικο να το κάνεις υγραέριο ? Μικρότερη χασούρα θα έχεις εκτος αν με το ηλεκτρικό σαν εταιρικό έχεις κέρδος
Προτεινόμενες αναρτήσεις