Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@tsofras Αν και έχω καταλάβει ότι θέλεις άλλη κατηγορία αυτοκινήτων γιατί δεν κοιτάς μήπως σε βολέψουν και ένα από τα ford puma ή Peugeot 2008 λόγω του ότι παίζουν σε τίμη που είναι κοντά στα χρήματα που θες (αν και έχουν πάρει και αυτά πολύ πάνω).

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, imr είπε

Σε τι τιμες παιζουν τα προηγουμενα cupra αυτοματα?.  Στη δεκαετια φευγει ο φορος πολυτελειας και μενουν μονο τα τελη

Αν γλυτωσεις απο το δανειο θα τα δινεις στα τελη αλλα θα εχεις αυτοκινητο που σου καλυπτει τα παντα

Δεν παίζει τίποτα και αν παίζει έχει πάνω απο 100.000χλμ σε αυτόματο

20 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Οπα? Ποτε βγηκε αυτο? θα το αντικαταστησει με κατι αλλο?

Είπαν ότι σκέφτονται την κατάργηση επειδή δεν πήγε όπως περίμεναν σε πωλήσεις και στη θέση του να βγάλουν κάποιο νέο SUV

24 λεπτά πριν, G30RGE είπε

@tsofras Αν και έχω καταλάβει ότι θέλεις άλλη κατηγορία αυτοκινήτων γιατί δεν κοιτάς μήπως σε βολέψουν και ένα από τα ford puma ή Peugeot 2008 λόγω του ότι παίζουν σε τίμη που είναι κοντά στα χρήματα που θες (αν και έχουν πάρει και αυτά πολύ πάνω).

Το Puma το είχα δεί στην αρχή του ταξιδίου και ενώ μου άρεσε ως εμφάνιση και χωροταξικά , το βρήκα στενό μέσα και κάπως κλειστοφοβικό

Το 2008 αν δεν είχες παρακολουθήσει το προηγούμενο μεγάλο ποστ το αγόρασα και το πούλησα στις 3 εβδομάδες με 600χλμ :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Οπα? Ποτε βγηκε αυτο? θα το αντικαταστησει με κατι αλλο?

Ναι με ψευτοsuv. Έχουμε πήξει σε αυτά. 

Σήμερα πήγα πρώτη βόλτα με το παπί για κάτι δουλειές στον πειραια- 

Μαμαει το παπί.5 με ρώτησαν πως και που το πήρα.  Τρελό εργαλείο.Φυσικα όλοι πάνω από 50. Γεράσαμε.

Επεξ/σία από mp123
  • Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντωμεταξυ το κλάμα είναι ότι στο Ακρόπολις όλα τα σουβλάκια με τα 17/18/19 ιντσα λάστιχα σταματούσαν στην άσφαλτο και κάτι τυποι με παλιά φοκους και 307 που είχαν λάστιχα μπαλόνι, μόνο μες στην ειδική που δε μπαιναν. Ίδια απόσταση από το έδαφος είχαν.

Η απόλυτη κοροϊδία.φουσκωνουν τον πισινό και είναι μάγκες 

Επεξ/σία από majnun
  • Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, tsofras είπε

Το Puma το είχα δεί στην αρχή του ταξιδίου και ενώ μου άρεσε ως εμφάνιση και χωροταξικά , το βρήκα στενό μέσα και κάπως κλειστοφοβικό

Το 2008 αν δεν είχες παρακολουθήσει το προηγούμενο μεγάλο ποστ το αγόρασα και το πούλησα στις 3 εβδομάδες με 600χλμ :D

Ουπς!!! Πέτυχα τις ανησυχίες σου από τότε που έγραφες για τα προβλήματα που συνάντησες στο Leon. Στo Puma η αλήθεια είναι ότι ο οδηγός με τον συνοδηγό είναι πολύ κοντά ο ένας με τον άλλον. Για το Peugeot μου κίνησες την περιέργεια να δω τι μπορεί να σε χάλασε τόσο πολύ. Κάτσε να ψάξω το post.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, G30RGE είπε

Ουπς!!! Πέτυχα τις ανησυχίες σου από τότε που έγραφες για τα προβλήματα που συνάντησες στο Leon. Στo Puma η αλήθεια είναι ότι ο οδηγός με τον συνοδηγό είναι πολύ κοντά ο ένας με τον άλλον. Για το Peugeot μου κίνησες την περιέργεια να δω τι μπορεί να σε χάλασε τόσο πολύ. Κάτσε να ψάξω το post.

Άντε να τα βρείς θα στα πω στα γρήγορα

Βάρκα στο γυαλό τα παιδιά φραπές στα καθίσματα (δεν είμαι κάγκουρας με τα παιδιά μέσα)

Χειρότερο σαζμάν σε χειροκίνητο δεν έχω ξαναδεί ποτέ στη ζωή μου . Ασαφές , χάλια κούμπωμα , αλλού η 2α αλλού η 4η :D

Χάλια θέση οδήγησης για τα δικά μου δεδομένα , έβγαινα πιασμένος , για το καντράν και το τιμόνι δεν το συζητάμε , βγάλτο φωτογραφία αν θες να το βλέπεις την ώρα που οδηγείς

Στα καλά του τούμπανο ανάρτηση σε άνεση και ο 1.2 100 άλογα απο τους ποιο ωραίος κινητήρες που έχω οδηγήσει σε αυτά τα κυβικά

Αυτα

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, majnun είπε

Εντωμεταξυ το κλάμα είναι ότι στο Ακρόπολις όλα τα σουβλάκια με τα 17/18/19 ιντσα λάστιχα σταματούσαν στην άσφαλτο και κάτι τυποι με παλιά φοκους και 307 που είχαν λάστιχα μπαλόνι, μόνο μες στην ειδική που δε μπαιναν. Ίδια απόσταση από το έδαφος είχαν.

Η απόλυτη κοροϊδία.φουσκωνουν τον πισινό και είναι μάγκες 

Η απόσταση από το έδαφος λίγο ρόλο παίζει.( Που σχεδον όλα τα suv δεν έχουν καμία σοβαρή απόσταση.) 

Το βασικο για να πας off road είναι να μην το λυπάσαι η να μην είναι δικό σου 😂

1 ώρα πριν, tsofras είπε

Δεν παίζει τίποτα και αν παίζει έχει πάνω απο 100.000χλμ σε αυτόματο

Το i30 το εχεις δει? 

Η αλήθεια είναι ότι το fastback είναι πολύ ομορφο αν ξεπεράσεις ότι είναι χιουνται

Δημοσ.

14 λεπτά πριν, tsofras είπε

Άντε να τα βρείς θα στα πω στα γρήγορα

Βάρκα στο γυαλό τα παιδιά φραπές στα καθίσματα (δεν είμαι κάγκουρας με τα παιδιά μέσα)

Χειρότερο σαζμάν σε χειροκίνητο δεν έχω ξαναδεί ποτέ στη ζωή μου . Ασαφές , χάλια κούμπωμα , αλλού η 2α αλλού η 4η :D

Χάλια θέση οδήγησης για τα δικά μου δεδομένα , έβγαινα πιασμένος , για το καντράν και το τιμόνι δεν το συζητάμε , βγάλτο φωτογραφία αν θες να το βλέπεις την ώρα που οδηγείς

Στα καλά του τούμπανο ανάρτηση σε άνεση και ο 1.2 100 άλογα απο τους ποιο ωραίος κινητήρες που έχω οδηγήσει σε αυτά τα κυβικά

Αυτα

Ειναι η χειρότερη περίοδος πάντως για αγορά αυτοκινήτου. Όλα έχουνε πάει στον θεό, καινούργια και μεταχειρισμένα. Και δεν φαίνεται ότι υπάρχει περίπτωση να ξανακατέβουν.

Κοίταζα τώρα τι άλλο θα μπορούσες να δεις και σκέφτηκα το Qashqai που είχα κάνει test drive πριν από ένα χρόνο περίπου. Τότε μου έδιναν τιμή για το 1.3 DiG-T 140PS Hybrid Premium 27.500€ και τώρα βλέπω στο gocar τιμή 33.000€. Σοκ!!!

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, imr είπε

Η απόσταση από το έδαφος λίγο ρόλο παίζει.( Που σχεδον όλα τα suv δεν έχουν καμία σοβαρή απόσταση.) 

Το βασικο για να πας off road είναι να μην το λυπάσαι η να μην είναι δικό σου 😂

Το i30 το εχεις δει? 

Η αλήθεια είναι ότι το fastback είναι πολύ ομορφο αν ξεπεράσεις ότι είναι χιουνται

Το είχα δει στις αρχές επειδή μου άρεσε αλλά όταν μπήκα μέσα και το κάθισμα ήταν λες και κάθεσαι σε ξύλο έφυγα

• Like 1
Δημοσ.

Θωμα κανε λιγο υπομονη και ισως σου δωσω ενα απο τα δυο δικα μου αν θες 😂

να τελειωνεις ρε αδερφε!

Κατα 99% θα αντικατασταθει τουλ. 1/2 με εταιρ. ηλεκτρικο, ισως κ τα 2, θα δειξει...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, paylidis είπε

Θωμα κανε λιγο υπομονη και ισως σου δωσω ενα απο τα δυο δικα μου αν θες 😂

να τελειωνεις ρε αδερφε!

Κατα 99% θα αντικατασταθει τουλ. 1/2 με εταιρ. ηλεκτρικο, ισως κ τα 2, θα δειξει...

Αν μου κάνεις άτοκες με γραμμάτια ευχαρίστως :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, tsofras είπε

Αν μου κάνεις άτοκες με γραμμάτια ευχαρίστως :D

ΑΝ και πολυ θα το ηθελα, δυσκολο :P 

Το θεμα ειναι να δουμε σε πιο απο τα 2 θα πεσει ο κληρος, ολα θα εξαρτηθουν απο την τιμη του ΦΑ το χειμωνα, εαν περασει τα 2€ το καμικ εφυγε την επομενη ημερα... εαν πεσει ξανα στα νορμαλ του (<1€) τοτε ο κληρος πεφτει στο μεγαλο.... (μολις επιασε τα 14Κ χλμ)

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, paylidis είπε

ΑΝ και πολυ θα το ηθελα, δυσκολο :P 

Το θεμα ειναι να δουμε σε πιο απο τα 2 θα πεσει ο κληρος, ολα θα εξαρτηθουν απο την τιμη του ΦΑ το χειμωνα, εαν περασει τα 2€ το καμικ εφυγε την επομενη ημερα... εαν πεσει ξανα στα νορμαλ του (<1€) τοτε ο κληρος πεφτει στο μεγαλο.... (μολις επιασε τα 14Κ χλμ)

Και σου είπα βάλε ηλιοροφή

Το πήρε χωρίς , χειροκίνητο και μαύρο :D

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tsofras είπε

Εσυ κ ο πωλητης τα ιδια μου λεγατε, ή βαλε ηλιοροφη ή παρτο αυτοματο, ειναι ουτε ενα χιλιαρικο οτι απο τα δυο παρεις 🤣

(την ηλιοροφη επρεπε να την βαλω αν κ δεν ηταν τελειως πανοραμικη τυπου bmw-merc-tesla κλπ, οποτε δε με τρελανε)

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, tsofras είπε

Το καμιγκ να πάρεις. Την αδυναμία μου.

Το αουντι όχι δεν έχει το πρεστίζ και την πριμιουμιλα του καμιγκ. Δεν έχει οροφή, χειροκίνητο,  μαύρο. Όχι όχι. Να σου δώσει το καμιγκ.

• Δημιουργία νέου...