tsofras Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, paylidis είπε αυτό ισχύει. Εμένα έκανε εξαρχής ένα θόρυβο πίσω. Δε το έβρισκαν στην αντιπροσωπεία. Πήγα σε ένα δικό μου εξειδικευμένο vag κ το πλησίασε στα 25-30 εκατοστά κ μου είπε από εκεί είναι πηγαινε αντιπροσωπεία να το δουν - Ε ξεβιδωμένος προφυλακτήρας από το εργοστάσιο (απο τη μια μέρα και μόνο 2 βίδες ευτυχώς αλλιώς θα τον εψαχνα σε κανένα πάτημα…) Τι να κάνω ρε Γιώργο, σε λίγο κριτήριο αγοράς θα είναι μόνο το να είναι ντόμπρα η αντιπροσωπεία και να έχει καλό service 1
mp123 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Ανησυχίες τέλος. Πηρα και το τρίτο. 3 διαφορετικά κιβώτια ταχυτήτων. Dct , manual , semiauto. 8
tsofras Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, mp123 είπε Ανησυχίες τέλος. Πηρα και το τρίτο. 3 διαφορετικά κιβώτια ταχυτήτων. Dct , manual , semiauto. Δεν τελειώνουν ποτέ οι ανησυχίες, να είσαι καλά να τις χαίρεσαι μαν 2
oykas2001 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, mp123 είπε Ανησυχίες τέλος. Πηρα και το τρίτο. 3 διαφορετικά κιβώτια ταχυτήτων. Dct , manual , semiauto. Μια χαρά, τέλεια, να τις χαίρεσαι και πάντα όρθιος... (Τέτοια βλέπω και με πιάνουν κι εμένα οι ανησυχίες μου που έγραψα πιο πάνω)... 2
mp123 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, oykas2001 είπε Να κάνω μια μικρή παρένθεση στις ανησυχίες του Θωμά (αν κι εγώ στη θέση σου θα το κρατούσα το Leon έτσι όπως είναι η κατάσταση πλέον, απλά θα επιδιόρθωνα ότι έπρεπε). Έχω κι εγώ την ανησυχία να πάρω scooter, λογικά για το καλοκαίρι του 23 αν καταφέρω και βάλω λεφτά στην άκρη. Είμαι επαρχία, το θέλω για 30 χλμ καθημερινά στην δουλειά σε βιομηχανική περιοχή εκτός πόλης. Δεν υπάρχει δυνατότητα δυστυχώς για δοκιμές εύκολα, παρ'όλα αυτά βλέπω το καινούριο honda pcx που μου αρέσει, είδα φευγαλέα το forza 125 αλλά δεν πρόλαβα να το δω λεπτομερώς κι επίσης βλέπω στο ίντερνετ το daytona mista 125 το οποίο τα έχει όλα και σε καλή τιμή. Κυβικά μέχρι 125 λόγω διπλώματος και τιμή εξαρτάται πόσα θα μπορέσω να βρω μέχρι Πάσχα που λογικά θα γίνει και παραγγελία. Για πείτε γνώμες. Honda forza 125 , Yamaha xmax 125 . Τίποτε άλλο. Και το aprilia 125sr . Ωραίο αλλά Ιταλός τώρα αξιοπιστία? 13 ώρες πριν, tsofras είπε Δεν ξέρω ρε παιδιά τι να πω , σκέφτομαι μέχρι και i30 αυτόματο την απλή έκδοση με τα 140 Το καταργει το i30. Μεταπωλητικη αξία μηδέν. Υ.Γ χθες πήγα σία σέρβις τις δύο μηχανές. Έβγαλα σιγαστήρα από την ακραποβιτζ του 750. Πολεμικός ήχος. Οκ αμάξι να ακούμε ήχο να γουστάρουμε δεν έχουμε Έχουμε μηχανή. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2022 από mp123 2
tsofras Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, mp123 είπε Το καταργει το i30. Μεταπωλητικη αξία μηδέν. Ναι το διάβασα και εγώ εχθές , πάει άλλο ένα C - Hatchback Μόλις διάβασα σε ανοιχτό θέμα στο FB με κόσμο που έχει το ίδιο πρόβλημα ήχου ότι πήγε ένα παλικάρι σε αντιπροσωπεία του είπαν πρόβλημα στο βολάν (οεο) και θα του το αλλάξουν. Περιμένω πληροφορίες μήπως πάω και εγώ εκεί που πήγε και βγάλω άκρη 2
oykas2001 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, mp123 είπε Honda forza 125 , Yamaha xmax 125 . Τίποτε άλλο. Και το aprilia 125sr . Ωραίο αλλά Ιταλός τώρα αξιοπιστία? Το καταργει το i30. Μεταπωλητικη αξία μηδέν. Υ.Γ χθες πήγα σία σέρβις τις δύο μηχανές. Έβγαλα σιγαστήρα από την ακραποβιτζ του 750. Πολεμικός ήχος. Οκ αμάξι να ακούμε ήχο να γουστάρουμε δεν έχουμε Έχουμε μηχανή. Είναι η πρώτη μου επιλογή, περιμένω μπας και το ξαναπετύχω και να έχω ώρα να το θαυμάσω πιο αναλυτικά, βέβαια πρέπει να βρω και τουλάχιστον τα μισά κασέρι μέχρι Πάσχα και δυστυχώς όλο έξοδα βγαίνουν από το πουθενά... 1 ώρα πριν, tsofras είπε Ναι το διάβασα και εγώ εχθές , πάει άλλο ένα C - Hatchback Μόλις διάβασα σε ανοιχτό θέμα στο FB με κόσμο που έχει το ίδιο πρόβλημα ήχου ότι πήγε ένα παλικάρι σε αντιπροσωπεία του είπαν πρόβλημα στο βολάν (οεο) και θα του το αλλάξουν. Περιμένω πληροφορίες μήπως πάω και εγώ εκεί που πήγε και βγάλω άκρη Κι εμένα για βολάν μου κάνει η φάση, όπως προείπα αν έχεις κάποιον πολύ δικό σου μηχανικό να το ελέγξει αυτός... Μακάρι να είναι αυτό και να τελειώνεις Θωμά γιατί η αγορά έχει καταντήσει αηδία και δεν προβλέπεται να γυρίσουμε στις παλιές τιμές, οπότε και δύσκολα η αλλαγή αυτοκινήτου. Κι εγώ προβλέπεται να μένω με το passat Β6 1.6 για αρκετά χρόνια ακόμα, εξού και η αναζήτηση για μηχανάκι...
paylidis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, tsofras είπε Μόλις διάβασα σε ανοιχτό θέμα στο FB με κόσμο που έχει το ίδιο πρόβλημα ήχου ότι πήγε ένα παλικάρι σε αντιπροσωπεία του είπαν πρόβλημα στο βολάν (οεο) και θα του το αλλάξουν. Περιμένω πληροφορίες μήπως πάω και εγώ εκεί που πήγε και βγάλω άκρη Τι σχεση εχει το βολαν με το οτι μπερδευεται η οπισθεν με τη πρώτη (επιλογεας)
korakios Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, paylidis είπε Τι σχεση εχει το βολαν με το οτι μπερδευεται η οπισθεν με τη πρώτη (επιλογεας) μάλλον για το άλλο θέμα με το θόρυβο που ακούγεται 2
tsofras Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, paylidis είπε Τι σχεση εχει το βολαν με το οτι μπερδευεται η οπισθεν με τη πρώτη (επιλογεας) Για τον θόρυβο Γιώργο , μου έστειλε το παλικάρι βίντεο τον ίδιο θόρυβο κάνει , αλλά δυστυχώς είναι στο Κιλκίς 1
paylidis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 33 λεπτά πριν, tsofras είπε Για τον θόρυβο Γιώργο , μου έστειλε το παλικάρι βίντεο τον ίδιο θόρυβο κάνει , αλλά δυστυχώς είναι στο Κιλκίς Αν πιανεται σε βιντεο για στειλε να ακουσω μη το κανει κ το δικο μου κ δε του εχω δωσει σημασια.. 😂
tsofras Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 52 λεπτά πριν, oykas2001 είπε Κι εμένα για βολάν μου κάνει η φάση, όπως προείπα αν έχεις κάποιον πολύ δικό σου μηχανικό να το ελέγξει αυτός... Μακάρι να είναι αυτό και να τελειώνεις Θωμά γιατί η αγορά έχει καταντήσει αηδία και δεν προβλέπεται να γυρίσουμε στις παλιές τιμές, οπότε και δύσκολα η αλλαγή αυτοκινήτου. Κι εγώ προβλέπεται να μένω με το passat Β6 1.6 για αρκετά χρόνια ακόμα, εξού και η αναζήτηση για μηχανάκι... E ναι χάλια η κατάσταση όλα τα αμάξια 25+ χωρίς λόγο και αιτία , μου έμειναν και άλλα 2 χρόνια δάνειο δεν θα ήθελα να ξαναμπώ στο τρυπάκι για 4ετία απο την αρχή μαζί με τόκους Δεν ξέρω έχω προβληματιστεί , απο την μία τα θέματα , απο την άλλη μου αρέσει γενικά το αμάξι ως σύνολο , απο την άλλη θέλω αυτόματο , τα φοβάμαι όμως κιόλας , βαρέθηκα να πληρώνω αμάξια κτλ κτλ 1
oykas2001 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Για τον θόρυβο, το άλλο είναι καθαρά θέμα επιλογέα. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2022 από oykas2001
imr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 22 λεπτά πριν, tsofras είπε E ναι χάλια η κατάσταση όλα τα αμάξια 25+ χωρίς λόγο και αιτία , μου έμειναν και άλλα 2 χρόνια δάνειο δεν θα ήθελα να ξαναμπώ στο τρυπάκι για 4ετία απο την αρχή μαζί με τόκους Δεν ξέρω έχω προβληματιστεί , απο την μία τα θέματα , απο την άλλη μου αρέσει γενικά το αμάξι ως σύνολο , απο την άλλη θέλω αυτόματο , τα φοβάμαι όμως κιόλας , βαρέθηκα να πληρώνω αμάξια κτλ κτλ Σε τι τιμες παιζουν τα προηγουμενα cupra αυτοματα?. Στη δεκαετια φευγει ο φορος πολυτελειας και μενουν μονο τα τελη Αν γλυτωσεις απο το δανειο θα τα δινεις στα τελη αλλα θα εχεις αυτοκινητο που σου καλυπτει τα παντα
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, mp123 είπε Το καταργει το i30. Μεταπωλητικη αξία μηδέν. Οπα? Ποτε βγηκε αυτο? θα το αντικαταστησει με κατι αλλο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις