tsofras Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 22 λεπτά πριν, imr είπε Ποσο παει το c5? λογικα απλησιαστο, ηταν ηδη ακριβο απο οτι θυμαμαι Για spotmechanic αν και δεν εχω ασχημη εμπειρια, νομιζω οτι υπαρχουν εταιριες με πιο αναλυτικο ελεγχο Καλυτερη επιλογη φυσικα να πας σε κανονικο συνεργειο αν υπαρχει δυνατοτητα 30 έκανε το αυτόματο πριν γίνει όλος ο χαμός , τώρα με το facelift άντε γεια
atrigane Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 31 λεπτά πριν, majnun είπε Ρε παιδιά spotmechanic εμπιστεύεστε για έλεγχο; No
paylidis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, majnun είπε Είμαι οριακά κάτω από αυτό το ποσό Στα εξουσιοδοτημένα δε βρίσκω ραντεβού και δεν είναι ότι τους έχω τυφλή εμπιστοσύνη. Τόσες παπαριές κάνουν. κανενα εξειδικευμενο με καλες κριτικες;
tsofras Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, majnun είπε Είμαι οριακά κάτω από αυτό το ποσό Στα εξουσιοδοτημένα δε βρίσκω ραντεβού και δεν είναι ότι τους έχω τυφλή εμπιστοσύνη. Τόσες παπαριές κάνουν. Αντιπροσωπεία? Και εγώ πάντως μόνο εκεί θα πήγαινα για έλεγχο αφού ξέρουν που πονάει κάθε μοντέλο και θα κοιτάξουν συγκεκριμένα 2
majnun Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 32 λεπτά πριν, paylidis είπε κανενα εξειδικευμενο με καλες κριτικες; Και αυτό σκεφτόμουν αλλά δε ξέρω. Εχω βρει έναν από το Google. Θα πρέπει να εμπιστευθώ κάτι/κάποιον χωρίς να έχω δει το αμάξι, μιλάμε για βουτιά στο κενό. Θα μου πεις τη spotmechanic την ξέρεις; ΄Ίσως το γεγονός της γραπτής αναφοράς με κάνει πιο ήσυχο.
tsofras Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, majnun είπε Και αυτό σκεφτόμουν αλλά δε ξέρω. Εχω βρει έναν από το Google. Θα πρέπει να εμπιστευθώ κάτι/κάποιον χωρίς να έχω δει το αμάξι, μιλάμε για βουτιά στο κενό. Θα μου πεις τη spotmechanic την ξέρεις; ΄Ίσως το γεγονός της γραπτής αναφοράς με κάνει πιο ήσυχο. Κανα μέλος εδώ στο club έχουμε να τον κεράσεις κανα καφέ και να βοηθήσει ? 1
paylidis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, majnun είπε Και αυτό σκεφτόμουν αλλά δε ξέρω. Εχω βρει έναν από το Google. Θα πρέπει να εμπιστευθώ κάτι/κάποιον χωρίς να έχω δει το αμάξι, μιλάμε για βουτιά στο κενό. Θα μου πεις τη spotmechanic την ξέρεις; ΄Ίσως το γεγονός της γραπτής αναφοράς με κάνει πιο ήσυχο. Δεν εχεις κανενα γνωστο να παει να το δει; εγω πχ ειχα εξυπηρετησει πελατη φιλου μηχανικου κ ελεγξα ενα αμαξι σε συνεργειο γνωστου μου εδω στην αθηνα... μιλησαν και οι μηχανικοι μεταξυ τους και την επομενη μερα κατεβηκε 700 χλμ ο αγοραστης και το τσιμπησε... Ο ανθρωπος (αγοραστης) ηθελε να μου πληρωσει κ το κοπο μου σκεψου και αρνηθηκα μιας και εφαγα απλα μιση ωρα και βγηκα <2 χλμ απο το δρομο μου... τι να του παρω; Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2022 από paylidis 1
majnun Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Προσπαθώ αλλά δε βρίσκω κάτι άμεσα. Ούτε σε άνθρωπο ούτε σε συνεργείο. Εντωμεταξυ έχω χάσει ένα σκασμό αμάξια την τελευταία εβδομάδα και γενικά μου έχουν σπάσει τα νεύρα 2
tsofras Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, majnun είπε Προσπαθώ αλλά δε βρίσκω κάτι άμεσα. Ούτε σε άνθρωπο ούτε σε συνεργείο. Εντωμεταξυ έχω χάσει ένα σκασμό αμάξια την τελευταία εβδομάδα και γενικά μου έχουν σπάσει τα νεύρα Άνοιξε ρε μαν ένα νέο τοπικ στο κλαμπ γιατί χάνεται εδω μέσα η συζήτηση μήπως βρεθεί κανας συμφορουμίτης (πες μας και τι κοιτάς ) 1
mp123 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, paylidis είπε Επρεπε να τσιμπησεις το Abarth του majnun Θέλω το απλό 1000ρακι για το παιδί. 3 ώρες πριν, tsofras είπε Ακόμη δεν το πήρες το παπί? Γιατί άργησε τόσο ? άντε καλοτάξιδο και πάντα όρθιος 5 μέρες έχω ερθει 2
zio10 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, tsofras είπε Meh Αυτό που βλέπω πάντως 1.5 χρόνο μετά που ξαναψάχνω είναι ότι μπορεί να μου έχει βγάλει θέματα το Leon αλλά αυτό είναι το αμάξι για εμένα. Ότι και αν βλέπω δεν μου γεμίζει ιδιαίτερα το μάτι , φταίει το σουλούπι ? Φταίει το σύνολο κινητήρας - καγκουριλίκι - ηλιοροφή? Δεν μπορώ να το εξηγήσω , έχω βρει και την θέση οδήγησης για να μην πιάνομαι πλέον και το φοβάμαι πολύ να "ανακαλύψω" τον τροχό με άλλο αμάξι. Άσε που μου έμειναν λιγότερο απο 2.5 χρόνια να το ξεχρεώσω , αν ξαναμπλέξω φτου και απο την αρχή για 4ετία Δεν ξέρω τι σκάτα κόλλημα έχω με αυτά τα Leon ειλικρινά Πρέπει να στο έχω ξαναγράψει, δίνεις αυτό και παίρνεις leon πάλι αλλά το λίγο παλιότερο. Έχεις αμάξι που γουστάρεις και έχεις και κέρδος! 1
tsofras Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 19 λεπτά πριν, zio10 είπε Πρέπει να στο έχω ξαναγράψει, δίνεις αυτό και παίρνεις leon πάλι αλλά το λίγο παλιότερο. Έχεις αμάξι που γουστάρεις και έχεις και κέρδος! Το έχω σκεφτεί άπειρες φορές απλά το θεωρώ βλακεία από μοντέλο του 21 να πάω στου 13 Μπορώ να δώσω αυτό που έχω και να πάρω το ίδιο μήπως και είναι οκ 😂
imr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 30 λεπτά πριν, tsofras είπε Το έχω σκεφτεί άπειρες φορές απλά το θεωρώ βλακεία από μοντέλο του 21 να πάω στου 13 Μπορώ να δώσω αυτό που έχω και να πάρω το ίδιο μήπως και είναι οκ 😂 Ναι αλλά μπορείς να πας σε διλιτρο και είσαι άρχοντας
tsofras Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, imr είπε Ναι αλλά μπορείς να πας σε διλιτρο και είσαι άρχοντας Τον φόρο σκέφτομαι
tsofras Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Θα αρχίσω να πηγαίνω πλέον και 2 ημέρες στη δουλειά οπότε το βλέπω να σιχτιριζω και το κιβώτιο 😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις