Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, paylidis είπε

βρε και ο ασσος τοσο βγαινει απλα οι 9/10 πωλητες κανουν upselling... εδω προκαταβολη εδινα, ετοιμαζε τα χαρτια κ μου ελεγε παρτο αυτοματο ή βαλε ηλιοροφη ενα χιλιαρικο ειναι δεν ειναι λεφτα... (τη στιγμη που ειχα ανεβασει ηδη το budget μου κατα 5000 για να παρω κατι καλυτερο απο το tiguan στο οποιο ειχα καταληξει λιγες μερες πριν)

109 άλογα ο ασσοσ αυτόματο, 136 το κουπερακι 5πορτο.οκ συμβιβάζεσαι λίγο στους χώρους. 

Όπως και να έχει γούστα είναι αυτά  Για εμένα αφου έχει αποφασίσει να δώσει το λεον να βάλει και 2 3κ το πολύ 3 ειναι οι επιλογές. Hyundai Ι30Ν , bmw 1 , mini Cooper.  Χιουνται σκύλος αξιοπιστίας αλογάκια τιμη ,  bmw1 χώρους αλλά ψόφιο, κουπερακι γούστα αλλά χάνει σε χώρους λίγο. 

Εγώ γύρισα 5 μέρες τώρα οδήγησα το κουπερακι ένταξη. Μου φτιάχνει την διάθεση.

• Like 2
  • Απαντ. 7,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Meh

Αυτό που βλέπω πάντως 1.5 χρόνο μετά που ξαναψάχνω είναι ότι μπορεί να μου έχει βγάλει θέματα το Leon αλλά αυτό είναι το αμάξι για εμένα. Ότι και αν βλέπω δεν μου γεμίζει ιδιαίτερα το μάτι , φταίει το σουλούπι ? Φταίει το σύνολο κινητήρας - καγκουριλίκι - ηλιοροφή? Δεν μπορώ να το εξηγήσω , έχω βρει και την θέση οδήγησης για να μην πιάνομαι πλέον και το φοβάμαι πολύ να "ανακαλύψω" τον τροχό με άλλο αμάξι.

Άσε που μου έμειναν λιγότερο απο 2.5 χρόνια να το ξεχρεώσω , αν ξαναμπλέξω φτου και απο την αρχή για 4ετία

Δεν ξέρω τι σκάτα κόλλημα έχω με αυτά τα Leon ειλικρινά :D

• Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mp123 είπε

109 άλογα ο ασσοσ αυτόματο, 136 το κουπερακι 5πορτο.οκ συμβιβάζεσαι λίγο στους χώρους. 

Όπως και να έχει γούστα είναι αυτά  Για εμένα αφου έχει αποφασίσει να δώσει το λεον να βάλει και 2 3κ το πολύ 3 ειναι οι επιλογές. Hyundai Ι30Ν , bmw 1 , mini Cooper.  Χιουνται σκύλος αξιοπιστίας αλογάκια τιμη ,  bmw1 χώρους αλλά ψόφιο, κουπερακι γούστα αλλά χάνει σε χώρους λίγο. 

Εγώ γύρισα 5 μέρες τώρα οδήγησα το κουπερακι ένταξη. Μου φτιάχνει την διάθεση.

το κουπερ φοβαμαι οτι θα του κανει τη μεση σμπαραλια... ειναι πολυ σκληρο, εδω εγω που δεν εχω τόσο θεμα οσο ο θωμας και τα ειδα δυσκολα οσες φορες οδηγησα μινι (ειχα το παλιο κουπερ τριθυρο αρκετες φορες ως αντικαταστασης απο την αντιπροσωπεία) και επειτα εκανα TD το πενταθυρο.

Το μονο - για εμενα στον ασσο ειναι τα 109 αλογα που διορθωνεται βεβαια, φυσικα παιζει ρόλο κ το αυτοματο στο αν θα τα καταλαβεις (πιστευω οτι με τα συγχρονα κιβωτια δε σου φαινεται ευκολα η ελλειψη ιπποδυναμης). Πχ το δικο μου με DSG που το ειχα οδηγησει ήταν ρουκετα, με το χειροκίνητο μου φαινονται λιγα...

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tsofras είπε

Meh

Αυτό που βλέπω πάντως 1.5 χρόνο μετά που ξαναψάχνω είναι ότι μπορεί να μου έχει βγάλει θέματα το Leon αλλά αυτό είναι το αμάξι για εμένα. Ότι και αν βλέπω δεν μου γεμίζει ιδιαίτερα το μάτι , φταίει το σουλούπι ? Φταίει το σύνολο κινητήρας - καγκουριλίκι - ηλιοροφή? Δεν μπορώ να το εξηγήσω , έχω βρει και την θέση οδήγησης για να μην πιάνομαι πλέον και το φοβάμαι πολύ να "ανακαλύψω" τον τροχό με άλλο αμάξι.

Άσε που μου έμειναν λιγότερο απο 2.5 χρόνια να το ξεχρεώσω , αν ξαναμπλέξω φτου και απο την αρχή για 4ετία

Τότε τι το σκεφτεσε να το δώσεις αφου σου αρέσει ;   Δες τι μπορείς να κάνεις να λυθεί το θέμα με το κιβώτιο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, tsofras είπε

Meh

Νομιζω απλα οτι το λεον ειναι το comfort zone σου... Πολλοι ανθρωποι το εχουν, κ ο πεθερος μου δεν αγοραζε 30+ χρονια αλλο αμαξι περα απο τουοτα, μολις οδηγησε ευρωπαικο αυτοματο κιβωτιο και ειδε την ευρωπαικη ποιοτητα κατασκευης, τον εξοπλισμο κ τη τεχνολογια που κουβαλανε επαθε πλακα και εχει βαλει πολυ νερο στο κρασι του...

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, paylidis είπε

Νομιζω απλα οτι το λεον ειναι το comfort zone σου... Πολλοι ανθρωποι το εχουν, κ ο πεθερος μου δεν αγοραζε 30+ χρονια αλλο αμαξι περα απο τουοτα, μολις οδηγησε ευρωπαικο αυτοματο κιβωτιο και ειδε την ευρωπαικη ποιοτητα κατασκευης, τον εξοπλισμο κ τη τεχνολογια που κουβαλανε επαθε πλακα και εχει βαλει πολυ νερο στο κρασι του...

Μπα το στυλ μου είναι και Opel είχα και Suzuki , το C3 καβάλαγα τόσο καιρό , Peugeot αγόρασα , τόσα έχω κάνει test drive , απλά μου ταιριάζει , έχει όσους χώρους και μέγεθος χρειάζομαι

Μπήκα στα Hyundai , Kia , δεν λέω ότι είναι πολύ ανώτερο το Leon αλλά βλέπεις την διαφορά στην ποιότητα

Μπήκα σε Toyota μία απο τα ίδια , καντράν μου θύμισε αμάξι 20ετίας , Suzuki ακόμη χειρότερα

Vag group μου κάνουν όλα , προφανώς γιατί είναι ίδιας λογικής χωροταξικά και με μικρές διαφορές σε ποιότητα - εργονομία

Η μπέμπα ωραία μέσα , έξω μου είναι αρκετά αδιάφορη

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΕΙναι που ταιριαζεις, εγω ταιριαζω στα γερμανικα, εσυ ισως καλυτερα στα σεατ... Βαλε στην εξισωση και οτι ειναι ακριβως το μεγεθος που θες και στα επιπεδα ποιοτητας που θες, ε να το γιατι σε τραβαει...

Ομοιως οταν εγω πηγα στην τουοτα να δω το RAV και το CHR, εκανα μεταβολη κ εφυγα εντος πενταλεπτου... ουτε προσφορα δε πηρα..!

Η ομορφια απο εκει κ περα ειναι υποκειμενικη, και εμενα δε μου αρεσει η μασκα του ασσου αλλα σα συνολο δε τον βρισκω ασχημο - αντιθετα τα φωτα και οι γραμμες του γενικα ειναι πανεμορφα για εμενα (δε θα τον αγοραζα ωστόσο λόγω FWD μονο κ μονο για να μη χαλασω την ωραια αναμνηση και εικονα που εχω απο τα RWD BMW)

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να πούμε την αλήθεια και εγώ τώρα με το κουπερακι έχω ηρεμήσει. Θα ήθελα το s αλλά 6κ παραπανω και το 1κ στο σήμα τον χρόνο όχι δεν θα πάρω.

Τρίπορτο αυτόματο παιχνιδιαρικο.

Μηχανές έκανα το όνειρο μου πραγματικοτιτα. Έχω όλα κιβώτια. Dct , manual , και ημιαυτόματο. Σήμερα παίρνω το παπί.

Για να κλείσει η συλλογή θέλω ένα fiat 500.τι τρελό αμαξάκι είναι αυτό. 

Επεξ/σία από mp123
  • Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, mp123 είπε

Να πούμε την αλήθεια και εγώ τώρα με το κουπερακι έχω ηρεμήσει. Θα ήθελα το s αλλά 6κ παραπανω και το 1κ στο σήμα τον χρόνο όχι δεν θα πάρω.

Τρίπορτο αυτόματο παιχνιδιαρικο.

Μηχανές έκανα το όνειρο μου πραγματικοτιτα. Έχω όλα κιβώτια. Dct , manual , και ημιαυτόματο. Σήμερα παίρνω το παπί.

Για να κλείσει η συλλογή θέλω ένα fiat 500.τι τρελό αμαξάκι είναι αυτό. 

Ακόμη δεν το πήρες το παπί? Γιατί άργησε τόσο ? άντε καλοτάξιδο και πάντα όρθιος

• Like 1
Δημοσ.

Παρών :D

Θωμά μήπως C5 Aircross με το αυτόματο; Βεβαια οπως σε όλα οι τιμές στα όρια του γελοίου.

Ρε παιδιά spotmechanic εμπιστεύεστε για έλεγχο;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, majnun είπε

Παρών :D

Θωμά μήπως C5 Aircross με το αυτόματο; Βεβαια οπως σε όλα οι τιμές στα όρια του γελοίου.

Ποσο παει το c5? λογικα απλησιαστο, ηταν ηδη ακριβο απο οτι θυμαμαι

Για spotmechanic αν και δεν εχω ασχημη εμπειρια, νομιζω οτι υπαρχουν εταιριες με πιο αναλυτικο ελεγχο

Καλυτερη επιλογη φυσικα να πας σε κανονικο συνεργειο αν υπαρχει δυνατοτητα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, majnun είπε

απο οταν ξεκινησαν να πουλανε κ αμαξια θα ελεγα με τιποτα (υπαρχει εκτενες θεμα στο auto-moto).

Επισης για εμενα μεγαλο - το οτι δε κανει διαγνωστικο ελεγχο, 2023 μπαινει δε φαινονται ολα με το ματι...

Για εμενα εαν ειναι να δωθουν πανω απο 9-10 χιλιαρικα μονοδρομος η αντιπροσωπεια... τα ιδια λεφτα ειναι κ σιγουρα ξερουν καλυτερα τα μοντελα τους απο μια Χ εταιρεια επιτοπιων ελεγχων

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι οριακά κάτω από αυτό το ποσό 

Στα εξουσιοδοτημένα δε βρίσκω ραντεβού και δεν είναι ότι τους έχω τυφλή εμπιστοσύνη. Τόσες παπαριές κάνουν.

• Δημιουργία νέου...